Kolme BMW M2 Competition -autoa kiitää kilparadalla taustallaan öinen suurkaupunkimaisema.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

M87C

Uusi BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

Uusi BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.Uusi BMW M2 Competition.

Urheiluauto, joka muuttaa kaikki tiet. BMW M2 Competition tekee vaikutuksen tehon, ajettavuuden ja täsmällisyyden erinomaisella yhdistelmällä. Etuhelman kookkaat ilmanottoaukot ilmentävät uuden 410 hv:n tehon tuottavan kuusisylinterisen biturbo-bensiinirivimoottorin tiivistettyä voimaa. BMW M2 Competition on aina takuu huipputehosta ja pyrkimyksestä tehdä uusia ennätyksiä. Aito M auto, joka on luotu voittajaksi.

 


BMW M2 Competition(2)(3):
Polttonesteen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 10,0–9,9 [9,2–9,2]
CO2-päästö g/km (EU-yhdistetty): 228–225 [210–209]

BMW M

TOP 5 -FAKTAT.

 • 01 Painoltaan optimoitu biturbo-moottori takaa maksimaalisen voimankehityksen
 • 02 Teho 302 kW (410 hv)*
 • 03 Maksimivääntö 550 Nm*
 • 04 Nollasta sataan 4,2 sekunnissa kun M DCT*
 • 05 Moottorin maksimikierrosluku 7 600/min*

* Tiedot vahvistamattomia ennakkotietoja, oikeus muutoksiin pidätetään.

Kaksi BMW M2 Competition -autoa kilparadalla taustallaan öinen suurkaupunkimaisema maantasosta kuvattuna.
Valkoinen BMW M2 Competition kiitää kilparadalla taustallaan öinen maisema.

KAKSI TURBOAHDINTA. YKSI TAVOITE.

BMW M2 Competition ei tarvitse maaliviivaa ollakseen ensimmäinen. Valtavan tehopotentiaalin ja erinomaisen ajettavuuden ansiosta se jättää kilpailijat kauas taakseen. Kahden painoltaan optimoidun turboahtimen ansiosta huipputehokas moottori yhdistää äärimmäisen tarkan reaktioluonteen erinomaiseen kierrosherkkyyteen – täydellinen nopeisiin kiihdytyksiin ja urheilulliseen kaarreajoon. M Sport -pakoputkiston äänet mukautuvat näppäimen painalluksella kulloisenkin ajoasetuksen mukaan – ne paljastavat suvereenin voiman joka tilanteessa. Kilpa-ajoradalla testattu jäähdytyskonsepti takaa samalla optimaalisen käyttölämpötilan ja M malleille sovitettu alusta täsmällisen hallittavuuden. Auto kaikille, jotka haluavat dominoida kilpailua kärkipaikalta.

Kaksi BMW M2 Competition -autoa kilpatilanteessa yöllä, kuva ohjaamosta.
BMW M2 Competition -auton ohjaamo ja M urheiluistuimet, taustalla öinen maisema.

PAALUPAIKKA. ANTAA PALAA.

Ohjaamo on kuin tehty kilparadoille: M autoille tyypillinen mittaristonäyttö, jossa on punaiset mittarineulat, keskelle sijoitettu öljynlämpömittari ja M2 Competition -tekstilogo, on toteutettu johdonmukaisesti kuljettajalähtöisyyden periaatteiden mukaan. Myös nahkainen M ohjauspyörä on optimoitu huippusuorituksia varten. M1/M2 näppäimillä voi tehdä yksilölliset ajoprofiiliasetukset, ja vaihdevivut mahdollistavat yhdessä M kaksoiskytkinvaihteiston kanssa sekuntivauhdilla tapahtuvat vaihteen vaihdot. Kokonaisuuden kruunaavat lisävarusteiset M urheiluistuimet: Mustalla Dakota-nahkalla verhoillut istuimet, joissa on valaistu M2 logo, luovat erityisen voimakkaan ilmeen ja takaavat samalla erinomaisen tuen. Moottoriurheilun innoittama M design ‒ maalisuora on edessäsi.

TÄLTÄ KUULOSTAVAT VOITTAJAT.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Kuvissa on lisävarusteita.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. [Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan.]

  CO2-energiatehokkuustiedot perustuvat direktiiviin 1999/94/EY ja henkilöautojen EnVKV:hen sen voimassaolevan version mukaisesti, ja energiatehokkuusluokituksessa käytetään NEFZ:n mukaisia polttonesteen kulutusarvoja ja CO2-arvoja.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.