Kolme BMW M2 Competition -autoa kiitää kilparadalla taustallaan öinen suurkaupunkimaisema.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

M87C

Uusi BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

Uusi BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.Uusi BMW M2 Competition.

Urheiluauto, joka muuttaa kaikki tiet. BMW M2 Competition tekee vaikutuksen tehon, ajettavuuden ja täsmällisyyden erinomaisella yhdistelmällä. Etuhelman kookkaat ilmanottoaukot ilmentävät uuden 410 hv:n tehon tuottavan kuusisylinterisen biturbo-bensiinirivimoottorin tiivistettyä voimaa. BMW M2 Competition on aina takuu huipputehosta ja pyrkimyksestä tehdä uusia ennätyksiä. Aito M auto, joka on luotu voittajaksi.

Read more
BMW M

TOP 5 -FAKTAT.

  • 01 Painoltaan optimoitu biturbo-moottori takaa maksimaalisen voimankehityksen
  • 02 Teho 302 kW (410 hv)*
  • 03 Maksimivääntö 550 Nm*
  • 04 Nollasta sataan 4,2 sekunnissa kun M DCT*
  • 05 Moottorin maksimikierrosluku 7 600/min*

* Tiedot vahvistamattomia ennakkotietoja, oikeus muutoksiin pidätetään.

Read more

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

Kaksi BMW M2 Competition -autoa kilparadalla taustallaan öinen suurkaupunkimaisema maantasosta kuvattuna.
Valkoinen BMW M2 Competition kiitää kilparadalla taustallaan öinen maisema.

KAKSI TURBOAHDINTA. YKSI TAVOITE.

BMW M2 Competition ei tarvitse maaliviivaa ollakseen ensimmäinen. Valtavan tehopotentiaalin ja erinomaisen ajettavuuden ansiosta se jättää kilpailijat kauas taakseen. Kahden painoltaan optimoidun turboahtimen ansiosta huipputehokas moottori yhdistää äärimmäisen tarkan reaktioluonteen erinomaiseen kierrosherkkyyteen – täydellinen nopeisiin kiihdytyksiin ja urheilulliseen kaarreajoon. M Sport -pakoputkiston äänet mukautuvat näppäimen painalluksella kulloisenkin ajoasetuksen mukaan – ne paljastavat suvereenin voiman joka tilanteessa. Kilpa-ajoradalla testattu jäähdytyskonsepti takaa samalla optimaalisen käyttölämpötilan ja M malleille sovitettu alusta täsmällisen hallittavuuden. Auto kaikille, jotka haluavat dominoida kilpailua kärkipaikalta.

Kaksi BMW M2 Competition -autoa kilpatilanteessa yöllä, kuva ohjaamosta.
BMW M2 Competition -auton ohjaamo ja M urheiluistuimet, taustalla öinen maisema.

PAALUPAIKKA. ANTAA PALAA.

Ohjaamo on kuin tehty kilparadoille: M autoille tyypillinen mittaristonäyttö, jossa on punaiset mittarineulat, keskelle sijoitettu öljynlämpömittari ja M2 Competition -tekstilogo, on toteutettu johdonmukaisesti kuljettajalähtöisyyden periaatteiden mukaan. Myös nahkainen M ohjauspyörä on optimoitu huippusuorituksia varten. M1/M2 näppäimillä voi tehdä yksilölliset ajoprofiiliasetukset, ja vaihdevivut mahdollistavat yhdessä M kaksoiskytkinvaihteiston kanssa sekuntivauhdilla tapahtuvat vaihteen vaihdot. Kokonaisuuden kruunaavat lisävarusteiset M urheiluistuimet: Mustalla Dakota-nahkalla verhoillut istuimet, joissa on valaistu M2 logo, luovat erityisen voimakkaan ilmeen ja takaavat samalla erinomaisen tuen. Moottoriurheilun innoittama M design ‒ maalisuora on edessäsi.

TÄLTÄ KUULOSTAVAT VOITTAJAT.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.