UUDEN AIKAKAUDEN IKONI.

Ensimmäinen BMW i8 Roadster.

UUDEN AIKAKAUDEN IKONI.Ensimmäinen BMW i8 Roadster.

Tulevaisuus hahmottuu – aivan ensimmäisen BMW i8 Roadsterin muodossa. Innostava, kiehtova ja valmis määrittelemään vapauden uudelleen. Varauksetonta ajamisen iloa niin pitkälle kuin tietä riittää. Jo ikonisen muotoilun näkeminen saa adrenaliinitason nousemaan. Yhtä sukkelaan kierroslukumittari syöksähtää ylöspäin: Innovatiivisen Plug-in Hybrid -voimanlähteen teho on 374 hv ja vääntö 570 Nm. Se kiihdyttää BMW i8 Roadsterin 4,6 sekunnissa nollasta nopeuteen 100 km/h. Näin koetaan ennätysajassa uudenlainen vapaus.

Lue lisää
BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, Sophisto Grey, sivunäkymä
Kevytmetallivanne, värinä E-Copper, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, ulkopuoli
Sisätilaversio Accaro E-Copper, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, sisätila
Ylöspäin avautuvat ovet auki, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, Sophisto Grey

BMW i8 ROADSTER ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Joka suhteessa poikkeuksellinen: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition vie innovatiivisen suorituskyvyn ja ekstravagantin muotoilun uudelle yhteiselle tasolle. Versiota valmistetaan maailmanlaajuisesti 200 kappaleen rajoitettu erä, ja se on saatavana sekä BMW i8 Coupéen että BMW i8 Roadsteriin. Sophisto Grey -värisenä sekä erityisillä kohokohdilla ja ainutlaatuisilla E-Copper-värisillä kevytmetallivanteilla varustettuna se erottuu massasta vaikuttavalla tavalla. Maalatut jarrusatulat korostavat entisestään auton urheilullisuutta. Myös sisätila alleviivaa dynaamisen Plug-in Hybrid -urheiluauton ainutlaatuisuutta Accaro E-Copper -sisätilaversiollaan, erityisillä ominaisuuksillaan, kuten keraamisilla käyttöelementeillään, sekä näyttävillä yksityiskohdillaan, joista esimerkkinä ovat versiokohtaisella grafiikalla varustettu kynnyslista ja rajoitettuun valmistuserään viittaava 1 of 200 -merkki keskikonsolissa. Lisäksi versioon sisältyvä Head-Up-näyttö varmistaa, että pysyt aina ajan tasalla samalla kun nautit valopaketin tunnelmasta ja Harman Kardonin HiFi-kaiutinjärjestelmän korkealuokkaisesta äänestä.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

ULJAS OLEMUS.

BMW i8 Roadster on futuristinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulevaisuutta henkivät linjat puhuvat muotokieltä, joka tuskin voisi olla dynaamisempaa. Huomiota herättävin ominaisuus: kevyestä hiilikuituvahvisteisesta muovista (Carbon) valmistetut ylöspäin avautuvat ovet, jotka ovat vaikuttavan näköiset ja joiden avaaminen sujuu vaivattomasti. Urheilullinen keula viestittää myös yksilöllistä luonnetta. BMW:n kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä reunustavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot ja uudistetut Air Curtain -ilmaverhot. Konepellistä alkava V:n muotoinen Black Belt jatkuu koko korin matkalta ja korostaa matalaa siluettia. Streamflow-design eli virtaviivainen muotoilu optimoi lisäksi ilmanvirtausta ja saa aikaan verrattoman aerodynamiikan. BMW i8 Roadster on siten muodon ja funktion täydellinen kokonaisuus, joka tuntee vain yhden päämäärän: äärimmäisen vapauden.

"Tämä on aitoa sähköavoautoilua. Tällä kaksipaikkaisella avoautolla varmistamme paalupaikan hybridiurheiluautojen segmentissä."
KLAUS FRÖHLICH, BMW AG:N HALLITUKSEN JÄSEN

AINUTLAATUINEN. SISÄTILA.

Myös BMW i8 Roadsterin sisätila todistaa sen ainutlaatuisuudesta. Tämän tekee ylellinen varusteversio Accaro Amido/E-Copper selväksi jo ensi silmäyksellä. Sisätila heijastaa lisäksi ulkopuolen muotoilun luonteenomaisia linjoja luoden futuristisen dynaamisuuden koko ohjaamoon. Keskikonsoli on hiukan käännetty kuljettajan suuntaan, ja käyttö- ja hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajakeskeisesti ja selkeästi siten, että niiden käyttö on intuitiivista. Uudet sähkötoimisesti säätyvät ja muistitoiminnolla varustetut urheiluistuimet tarjoavat optimaalisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden. Istuinten takana on lisäsäilytyslokeroita. Lisävarusteena saatavassa Travel-paketissa on käännettävät jakajaelementit ja lisäovitasku nappanahkaa.

LED-tekniikalla toteutettu sisätilan valaistus pitää huolen miellyttävästä tunnelmasta pimeällä ajettaessa. Ovien muotolinjoja, kojelautaa, keskikonsolia ja ohjauspyörää korostaa valaistus, jonka väreinä on valinnan mukaan ja vuorotellen EfficientDynamics Blue, Amber Yellow ja White.

MULLISTAVA URHEILUAUTO.

BMW i8 Roadster salpaa hengen jopa vastatuulelta. Se johtuu sen urheilullisesta olemuksesta mutta ennen kaikkea virtaviivaisesta korista, johdonmukaisesta kevytrakenteiden käytöstä ja Layering-muotoiluna toteutetuista LED-takavaloista, joita ajoilmavirtaukset suorastaan hyväilevät.

Lue lisää

KUIN KEIHÄÄNKÄRKI. HIILIKUITUVAHVISTEISTA MUOVIA.

KUIN KEIHÄÄNKÄRKI. HIILIKUITUVAHVISTEISTA MUOVIA.

Ota johtopaikka. Uudella BMW i8 Roadsterilla se on helppoa. Eräs syy siihen on sen poikkeuksellinen kevytrakennekonsepti: LifeDrive-arkkitehtuuri. Se koostuu Drive-moduulista eli alumiinisesta alustasta sekä Life-moduulista, joka on huippulujasta hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistettu erittäin kevyt matkustamo. Molempien osien paino on optimoitu viimeistäkin grammaa myöten, jotta ajan hengen mukainen kestävän kehityksen henki ja aito urheiluautomaisuus saadaan pyörille ja tien päälle.

VAPAUS SAAVUTTAA KAIKKI.

VAPAUS SAAVUTTAA KAIKKI.

Lataa tai tankkaa – kumpikin on helppoa aivan ensimmäisessä BMW i8 Roadsterissa. Kattavan tuote- ja palvelupaketin 360° ELECTRIC avulla. Kotona lataat BMW i8:n erittäin vaivattomasti BMW i Wallbox -seinälatausasemasta tai latausjohdolla. Pätevä sähköasentaja antaa henkilökohtaista neuvontaa sekä asentaa ja ottaa käyttöön BMW i Wallbox -seinälatausaseman ammattitaitoisesti. Matkan varrella lataamiseen on tarjolla julkisia latauspisteitä. Seuraavan latauspisteen sijainnin selvität suoraan BMW i8 Roadsterista tai esimerkiksi navigointijärjestelmään liittyvien BMW ConnectedDrive -palvelujen avulla.

YHTEYDET HUOMISTA VARTEN JO TÄNÄÄN.

BMW ConnectedDrive tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka verkottavat uuden BMW i8 Roadsterin lähes kaikenkattavasti – jotta mikään ei rajoittaisi älykästä ja ympäristöä kunnioittavaa autoilua. Esimerkiksi navigointiin liittyvät BMW ConnectedDrive -palvelut auttavat aina pääsemään taloudellisimmin perille. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavan BMW Connected -sovelluksen BMW Remote Services -toiminnoilla voidaan lisäksi tarkastaa kätevästi lukuisia BMW i8 Roadster -autoon liittyviä tietoja. BMW Teleservices -telematiikkapalveluiden avulla BMW i -toimipiste saa aina tiedon autossa ilmenevästä huoltotarpeesta.

  • Send to Car -toiminto

    "Send to Car" -toiminnolla voidaan suunnitella ajoreitit etukäteen ja lähettää ne BMW-autoon ennen autoon nousemista. BMW Connected+ tunnistaa, että tankissa on jäljellä polttonestettä vähän, ja lisää reittiin välipysähdyksen tankkausta varten.

  • Jaa matka

    Toiminnolla "Jaa matka" voit kertoa saapumisaikasi ja senhetkisen sijaintisi ystävillesi ja perheellesi. Vastaanottaja saa linkin nettisivulle, jossa kohteesi ja autosi senhetkinen sijainti näytetään kartalla.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE -OHJELMA.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE -OHJELMA.

BMW i8 Roadster -auton omistajana saat pääsyn etuoikeuksien maailmaan. BMW i Pure Impulse Experience -ohjelma mahdollistaa jäsenilleen ainutkertaisia tapahtumia ja Lifestyle-tarjontaa eri puolilla maailmaa. Ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia ja inspiroivia kurkistuksia tekniikan, matkailun, kulttuurin, gastronomian ja muotoilun aihepiireihin.

TURVALLISESTI KÄRJESSÄ.

TURVALLISESTI KÄRJESSÄ.

Mihin tahansa matka vie, BMW i8 Roadster on valmistautunut kaikkeen lukuisten avustinjärjestelmien ansiosta. Esimerkiksi märällä kelillä ajettaessa jarrulevyiltä poistetaan vesikerros tietyin väliajoin kuivaksijarrutustoiminnon avulla. Tällöin ei tunnu vähäistäkään jarrutusta. Huonolla säällä liikkeellelähtöä helpottaa dynaaminen vetopitotila (DTC), joka vähentää pyörien pyörimistä tyhjää ja pitää huolen mahdollisimman hyvästä pidosta. Ajon aikana siitä huolehtii BMW-nelivetojärjestelmä xDrive, joka mahdollistaa erinomaisen pidon kaikissa tilanteissa. Järjestelmä aktivoidaan hybridikäytössä, ja se jakaa poltto- ja sähkömoottoreiden voiman muuttuvassa suhteessa ja ajotilanteen mukaan kaikille neljälle pyörälle.