VISION UUSI SUKUPOLVI.

Uusi BMW i8 Coupé.

VISION UUSI SUKUPOLVI.Uusi BMW i8 Coupé.

Tulevaisuus hahmottuu – uuden BMW i8 Coupén muodossa. Innostava, kiehtova ja valmis määrittelemään autoilun uudelleen. Varauksetonta ajamisen iloa niin pitkälle kuin tietä riittää. Jo pelkästään ikonisen muotoilun näkeminen saa adrenaliinitason nousemaan. Yhtä sukkelaan kierroslukumittari syöksähtää ylöspäin: Innovatiivisen Plug-in Hybrid -voimanlähteen teho on 374 hv ja vääntö 570 Nm. Se kiihdyttää uuden BMW i8 Coupén 4,4 sekunnissa nollasta nopeuteen 100 km/h. Näin päästään ennätysajassa uuteen aikakauteen.

Lue lisää
BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, Sophisto Grey, 3/4-näkymä edestä
Kevytmetallivanne, värinä E-Copper, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, ulkopuoli
Sisätilaversio Accaro E-Copper, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, sisätila

BMW i8 COUPÉ ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Joka suhteessa poikkeuksellinen: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition vie innovatiivisen suorituskyvyn ja ekstravagantin muotoilun uudelle yhteiselle tasolle. Versiota valmistetaan maailmanlaajuisesti 200 kappaleen rajoitettu erä, ja se on saatavana sekä BMW i8 Coupéen että BMW i8 Roadsteriin. Sophisto Grey -värisenä sekä erityisillä kohokohdilla ja ainutlaatuisilla E-Copper-värisillä kevytmetallivanteilla varustettuna se erottuu massasta vaikuttavalla tavalla. Maalatut jarrusatulat korostavat entisestään auton urheilullisuutta. Myös sisätila alleviivaa dynaamisen Plug-in Hybrid -urheiluauton ainutlaatuisuutta Accaro E-Copper -sisätilaversiollaan, erityisillä ominaisuuksillaan, kuten keraamisilla käyttöelementeillään, sekä näyttävillä yksityiskohdillaan, joista esimerkkinä ovat versiokohtaisella grafiikalla varustettu kynnyslista ja rajoitettuun valmistuserään viittaava 1 of 200 -merkki keskikonsolissa. Lisäksi versioon sisältyvä Head-Up-näyttö varmistaa, että pysyt aina ajan tasalla samalla kun nautit valopaketin tunnelmasta ja Harman Kardonin HiFi-kaiutinjärjestelmän korkealuokkaisesta äänestä.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

KATSE TULEVAISUUTEEN.

BMW i8 Coupé on futuristinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulevaisuutta henkivät linjat puhuvat muotokieltä, joka tuskin voisi olla dynaamisempaa. Huomiota herättävin ominaisuus: kevyestä hiilikuituvahvisteisesta muovista (Carbon) valmistetut ylöspäin avautuvat ovet, jotka ovat vaikuttavan näköiset ja joiden avaaminen sujuu vaivattomasti. Urheilullinen keula viestittää myös yksilöllistä luonnetta. BMW:n kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä reunustavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot ja uudistetut Air Curtain -ilmaverhot. Konepellistä alkava V:n muotoinen Black Belt jatkuu koko korin matkalta ja korostaa matalaa siluettia. Streamflow-design eli virtaviivainen muotoilu optimoi lisäksi ilmanvirtausta ja saa aikaan verrattoman aerodynamiikan. BMW i8 Coupé on siten muodon ja funktion täydellinen kokonaisuus, joka tuntee vain yhden suunnan: eteenpäin.

"BMW i8 Coupé on jo nykyään maailman eniten myyty hybridiurheiluauto - ja olen varma, että myös tämä auto tulee menestymään."
KLAUS FRÖHLICH, BMW AG:N HALLITUKSEN JÄSEN

HUOMISEN KOMENTOKESKUS.

Myös BMW i8 Coupén sisätila korostaa sen ainutlaatuisuutta. Tämän tekee ylellinen varusteversio Accaro Amido/E-Copper selväksi jo ensi silmäyksellä. Sisätila heijastaa lisäksi ulkopuolen muotoilun dynaamisia linjoja luoden futuristisen dynaamisuuden koko ohjaamoon. Keskikonsoli on hiukan käännetty kuljettajan suuntaan, ja käyttö- ja hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajakeskeisesti ja selkeästi siten, että niiden käyttö on intuitiivista. Uudet sähkötoimisesti säätyvät urheiluistuimet tarjoavat optimaalisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden. LED-tekniikalla toteutettu sisätilan valaistus pitää huolen miellyttävästä tunnelmasta pimeällä ajettaessa. Ovien muotolinjoja, kojelautaa, keskikonsolia ja ohjauspyörää korostaa valaistus, jonka väreinä on valinnan mukaan ja vuorotellen EfficientDynamics Blue, Amber Yellow ja White.

DYNAMIIKAN UUSI MÄÄRITELMÄ.

BMW i8 Coupé salpaa hengen jopa vastatuulelta. Se johtuu sen urheilullisesta olemuksesta mutta ennen kaikkea virtaviivaisesta korista, johdonmukaisesta kevytrakenteiden käytöstä ja Layering-muotoiluna toteutetuista LED-takavaloista, joita ajoilmavirtaukset suorastaan hyväilevät.

Lue lisää

KEVEYDEN UUSI MUOTO.

KEVEYDEN UUSI MUOTO.

Ota johtopaikka. Uudella BMW i8 Coupélla se on helppoa. Eräs syy siihen on sen poikkeuksellinen kevytrakennekonsepti: LifeDrive-arkkitehtuuri. Se koostuu Drive-moduulista eli alumiinisesta alustasta sekä Life-moduulista, joka on huippulujasta hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistettu erittäin kevyt matkustamo. Molempien osien paino on optimoitu viimeistäkin grammaa myöten, jotta ajan hengen mukainen kestävän kehityksen henki ja aito urheiluautomaisuus saadaan pyörille ja tien päälle.

VAPAUS SAAVUTTAA KAIKKI.

VAPAUS SAAVUTTAA KAIKKI.

Lataa tai tankkaa – kumpikin on helppoa uudessa BMW i8 Coupéssa. Kattavan tuote- ja palvelupaketin 360° ELECTRIC avulla. Kotona lataat BMW i8:n erittäin vaivattomasti BMW i Wallbox -seinälatausasemasta tai latausjohdolla. Pätevä sähköasentaja antaa henkilökohtaista neuvontaa sekä asentaa ja ottaa käyttöön BMW i Wallbox -seinälatausaseman ammattitaitoisesti. Matkan varrella lataamiseen on tarjolla julkisia latauspisteitä. Seuraavan latauspisteen sijainnin selvität suoraan BMW i8 Coupésta: esimerkiksi navigointijärjestelmään liittyvien BMW ConnectedDrive -palvelujen avulla.

YHTEYDET HUOMISTA VARTEN JO TÄNÄÄN.

BMW ConnectedDrive tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka verkottavat uuden BMW i8 Coupén lähes kaikenkattavasti – jotta mikään ei rajoittaisi älykästä ja ympäristöä kunnioittavaa autoilua. Esimerkiksi navigointiin liittyvät BMW ConnectedDrive -palvelut auttavat aina pääsemään taloudellisimmin perille. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavan BMW Connected -sovelluksen Remote Services -toiminnoilla voidaan lisäksi tarkastaa kätevästi lukuisia BMW i8 Coupé -autoon liittyviä tietoja. BMW Teleservices -telematiikkapalveluiden avulla BMW i -toimipiste saa aina tiedon autossa ilmenevästä huoltotarpeesta.

  • Send to Car -toiminto

    Send to Car -toiminnolla voidaan suunnitella ajoreitit etukäteen ja lähettää ne BMW-autoon ennen autoon nousemista. BMW Connected+ tunnistaa, että tankissa on jäljellä polttonestettä vähän, ja lisää reittiin välipysähdyksen tankkausta varten.

  • Jaa matka

    Toiminnolla "Jaa matka" voit kertoa saapumisaikasi ja senhetkisen sijaintisi ystävillesi ja perheellesi. Vastaanottaja saa linkin nettisivulle, jossa kohteesi ja autosi senhetkinen sijainti näytetään kartalla.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE -OHJELMA.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE -OHJELMA.

BMW i8 Coupé -auton omistajana saat pääsyn etuoikeuksien maailmaan. BMW i Pure Impulse Experience -ohjelma mahdollistaa jäsenilleen ainutkertaisia tapahtumia ja Lifestyle-tarjontaa eri puolilla maailmaa. Ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia ja inspiroivia kurkistuksia tekniikan, matkailun, kulttuurin, gastronomian ja muotoilun aihepiireihin.

TURVALLISESTI KÄRJESSÄ.

TURVALLISESTI KÄRJESSÄ.

Mihin tahansa matka vie, BMW i8 Coupé on valmistautunut kaikkeen lukuisten avustinjärjestelmien ansiosta. Esimerkiksi märällä kelillä ajettaessa jarrulevyiltä poistetaan vesikerros tietyin väliajoin kuivaksijarrutustoiminnon avulla. Tällöin ei tunnu vähäistäkään jarrutusta. Huonolla säällä liikkeellelähtöä helpottaa dynaaminen vetopitotila (DTC), joka vähentää pyörien pyörimistä tyhjää ja pitää huolen mahdollisimman hyvästä pidosta. Ajon aikana siitä huolehtii BMW-nelivetojärjestelmä xDrive, joka mahdollistaa erinomaisen pidon kaikissa tilanteissa. Järjestelmä aktivoidaan hybridikäytössä, ja se jakaa poltto- ja sähkömoottoreiden voiman muuttuvassa suhteessa ja ajotilanteen mukaan kaikille neljälle pyörälle.