BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue kolmen neljäsosan ajavan auton etuosasta
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE 5

BMW 5-SARJAN SEDAN

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi
THE 5BMW 5-SARJAN SEDAN

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä. Selkeät pinnat ja tarkat linjat antavat elegantille ulkomuodolle modernin ja teknisen ilmeen. Ajoneuvon ylväs ja toiminnallinen sisätila viimeistelee innovatiivisen kokonaisuuden uraauurtavilla teknologioillaan ja sporttisilla varusteluillaan. Vaikuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmällään BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla mukavuutta, suvereeniutta ja ennen kaikkea ajamisen iloa korkeimmalla tasolla.

Lue lisää

BMW 5-SARJAN SEDANIN MUOTOILU.

BMW 5-sarjan Sedan vie sporttisuuden ja suvereeniuden seuraavalle tasolle – ennen kaikkea tyypillisten BMW-mittasuhteiden, kuten pitkän akselivälin, pitkänmallisen konepellin ja sulavan kattolinjan, ansiosta. Tarkat ulkolinjat muodostavat jännittävän vastakohdan jäykästi muotoilluille pelkistetyille pinnoille ja luovat modernin ja puristisen ilmeen. Ennen kaikkea BMW-jäähdyttimensäleikkö ja BMW-laserajovalot antavat keulalle dynaamisen ja innovatiivisen ilmeen. Ajovalot sulautuvat saumattomasti jäähdyttimensäleikköön, mitä ajoneuvon leveys korostaa entisestään. Tämä luo epätavallista eleganssia ja läsnäoloa, joka näkyy aina takahelman vapaamuotoisissa pakoputken päissä. Näin syntyy tyylikäs ja sporttinen yleisilme.

Lue lisää

BMW 5-SARJAN SEDAN PLUG-IN HYBRID -MALLIEN KOHOKOHDAT.

Tutustu innovatiivisella hybridimoottorilla varustettujen BMW 5-sarjan Sedan 530e:n, 530e xDriven ja 545e xDriven etuihin ja teknisiin kohokohtiin.

Kahden maailman parhaat puolet: BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrid -mallit BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive tarjoavat sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu näiden innovatiivisten BMW-hybridiautojen lukuisiin etuihin ja lue lisää niiden käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.
BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrid 2021 G30, sivukuva BMW Wallboxin luona

BMW 5-sarjan Sedanin Plug-in Hybrid -teknologia.

Kahden järjestelmän saumaton yhteispeli: BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrideissä BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat ajokokemuksen, joka tarjoaa erinomaisen taloudellisuuden ja huippuluokan ajamisen ilon – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai mukaansatempaavan vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä. BMW 530e xDrivessa ja BMW 545e xDrivessa optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi älykäs BMW xDrive -neliveto. Taloudellisuutta lisää myös niin kutsuttu rekuperaatio, jossa liike-energia muutetaan jarrutuksen aikana sähköenergiaksi, joka syötetään akkuun.

Lisää BMW Plug-in Hybrid -käyttövoimasta
BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrid 2021 G30, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridien käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä ja riittävän toimintasäteen viikonloppureissuja varten – BMW 5-sarjan Sedan -hybridiautot 530e, 530e xDrive ja 545e xDrive pitävät sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Niiden älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa. Koe uraauurtavan teknologian lumovoima ja ainutlaatuinen ajokokemus.

Lisää BMW Plug-in Hybrid -käyttövoimasta
BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybrid 2021 G30, kolmen neljäsosan näkymä latauksessa olevan auton keulasta ja malli

BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridien lataus.

Kotona tai matkan varrella: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja hybridikäyttöisen BMW 5-sarjan Sedanisi lataamiseen. Vakiovarusteisen tavallisiin pistorasioihin tarkoitetun vakiolatauskaapelin (mode 2) ohella BMW Wallbox mahdollistaa sinulle erityisen mukavan, turvallisen ja nopean lataamisen. BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridien toimitussisältöön kuuluvat vakiolatauskaapelin (mode 2) lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen*. BMW 5-sarjan Sedan -mallien BMW 530e, BMW 530e xDrive ja BMW 545e xDrive latausaika (0–100 %) on 3,7 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, julkiset latausasemat) noin 3,6 tuntia ja 2,3 kW:n latausteholla (tavallinen pistorasia) noin 6,0 tuntia.

Lisää BMW Chargingista
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Sedan 2021 G30, navigointijärjestelmä, lähikuva

BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridien digitaaliset palvelut.

Ota kaikki irti ajomatkan joka metriltä: BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW 5-sarjan Sedan 530e:llä, 530e xDrivella tai 545e xDrivella entistäkin helpompaa ja mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat ja antaa niistä lisätietoja, kuten aseman vapaana olevat latauspisteet, latauksesta aiheutuvat kustannukset ja ehdotuksia paikoista, joissa voit viettää latausajan. My BMW -sovelluksesta näet aina selkeästi lataustilan ja viimeisimmät lataussyklit. Push-ilmoituksilla saat esimerkiksi tiedon siitä, että autosi akku on ladattu täyteen. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten BMW Intelligent Personal Assistant ja Smartphone Integration, jotka helpottavat päivittäistä liikkumistasi entisestään ja joiden avulla nautit BMW 5-sarjan Sedan Plug-in Hybridissä rennosta ajamisen ilosta.

Lisää digitaalisista palveluista

BMW 5-SARJAN SEDANIN TEKNOLOGIAT.

Tietonäyttö BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Driving Assistant Professional BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Peruutusavustin BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW-laserajovalot BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue lähikuva edestä

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Remote Software Upgrade BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Smartphone Integration BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

BMW 5-SARJAN SEDANIN AJODYNAMIIKKA.

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

Lisää voimaa, enemmän kontrollia. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Sedan on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.
Kevythybriditeknologia, BMW 5-sarjan Sedan G30, alusta

BMW 5-sarjan Sedanin kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.
BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 metalliväri Phytonic Blue, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.
Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille BMW 5-sarjan Sedan G30 2020 kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton takaosasta

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
BMW xDrive BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

BMW 5-SARJAN SEDANIN MALLIT.

BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-sarjan Sedanin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
BMW 5-sarjan Sedan 540i G30 2020 perusvarustelu värissä Sophisto Grey, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Business Luxury

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.
BMW 5-sarjan Sedan 520d xDrive G30 2020 Business Luxury värissä Bernina Grey, kolmen neljäsosan näkymä etuosasta

Business M Sport

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
BMW 5-sarjan Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sport -paketti värissä Alpine White kolmen neljäsosan näkymä etuosasta
  • BMW 5-sarjan Sedan
  • Business Luxury
  • Business M Sport

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE OSAT BMW 5-SARJAN SEDANILLE.

Tutun hyvä tunne.

Ajamisen ilo on jokaisessa BMW-autossa vakiona. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW 5-sarjan Sedaniisi ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.
BMW 5-sarjan Sedan G30, jossa BMW Kattoboksi 520

BMW-kattoboksi 520.

Moderni musta kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojukset, on tilavuudeltaan 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolme keskuslukituspistettä, joten se on helppo kuormata ja lukittavissa varkauksien estämiseksi.
BMW tavaratilan kaukalomatto BMW 5-sarjan Sedan G30

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on tyylikäs, jaloteräksestä valmistettu koristeosa, joten se sopii täydellisesti auton sisätilan ilmeeseen.
BMW yleismallinen Safety Case -suojus, Travel & Comfort BMW 5-sarjan Sedan G30

BMW yleismallinen Safety Case -suojus, Travel & Comfort.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11” Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360°, ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.
M Performance -etuspoilerilippa Carbon BMW 5-sarjan Sedan G30

M Performance -etuspoilerilippa Carbon.

Vakuuttava esimerkki: Hiilikuidusta valmistettu M Performance -etuspoilerilippa optimoi aerodynamiikka-arvot ja korostaa auton maskuliinista puolta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.
20'' M Performance -vanne Double-spoke 669 M Orbit Grey BMW 5-sarjan Sedan G30

20” taottu M Performance -vanne Double-spoke 669 M Orbit Grey.

Laadukkaat taotut 20'' M Performance kevytmetallivanteet, värissä Bicolor Orbit Grey, on upea yhdistelmä, jonka näkyvä puoli on kiiltosorvattu sekä koristettu M-logolla. Täydellinen RDC-rengaspaketti, jossa Runflat ja takarenkaat eturenkaita leveämmät. Vanteet 8J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y XL RSC edessä sekä vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y XL RSC takana.
M Performance -ohjauspyörä BMW 5-sarjan Sedan G30

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

BMW 5-SARJAN SEDANIN TEKNISET TIEDOT.

BMW 530e Sedan.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

135 (184) / 5000-6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

5,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

1,8–1,3

CO2-päästö, yhdistetty, g/km:

41–30

BMW 5-sarjan Sedan G30, tekniset tiedot

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW 5-SARJAN SEDANIN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta