AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.

BMW 3-sarjan Touring.

AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.

BMW 3-sarjan Touring.

AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.BMW 3-sarjan Touring.

Tavaratilan tilavuus, l

496

Takaluukun avaaminen ja sulkeminen koskettamatta

Kyllä

Akseliväli, cm

281

Takaistuin 40:20:40

Vakio

BMW 3-sarjan Touring aina ihastuttanut urheilullisen muotoilun ja dynamiikan sekä verrattoman toimivuuden vastustamattomalla yhdistelmällä. Optimaalinen painonjakauma, klassinen takavetoisuus ja voimakkaat, huippusuorituskykyiset, BMW EfficientDynamics -tekniikalla varustetut bensiini- ja dieselmoottorit takaavat vaikutuksen tekevän dynamiikan ja vähäisen kulutuksen. Nerokas BMW xDrive -nelivetojärjestelmä tarjoaa aina parhaan pidon. Ja Business Sport -malli, Business Luxury -malli tai Business M Sport -malli antavat Sinulle tilaisuuden muokata BMW 3-sarjan Touringia aivan oman tyylisi mukaisesti.

KAMPANJAT.

Touring Sedanin hinnalla.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/420i sekä 320d/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta. BMW 3-sarjan Touringin Business Exclusive -mallit saat nyt 3-sarjan Sedanin hinnalla.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.

KAIKKI BMW 3-SARJAN TOURINGISTA.

Muotoilu.

Muista erottuva yhdistelmä dynamiikkaa, eleganssia ja monipuolisuutta tekee BMW 3-sarjan Touringista luokkansa urheilullisimman edustajan. BMW 3-sarjan tuoteperheelle tyypilliset ominaisuudet kertovat, kuinka johdonmukaisesti tämä auto jatkaa BMW:n muotoiluperinteitä: pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, pitkä akseliväli ja taaemmas sijoitettu sisätila. Näin BMW 3-sarjan Touring määrää jälleen suunnan omassa segmentissään.

Ajodynamiikka & tehokkuus.

BMW 3-sarjan Touring tarjoaa dynamiikkaa monissa vivahteissa. Niin halutessasi takaavat esimerkiksi adaptiivinen M alusta tai mukautuva sport-ohjaustehostus huippuluokan ketteräliikkeisyyden. Näin nautit urheilullisessa ajossa maksimaalisesta ohjattavuudesta ja suuntavakaudesta. BMW TwinPower Turbo -moottorit ja lisävarusteena saatava kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto varmistavat erinomaisen ajonautinnon. Nämä ja muut BMW EfficientDynamics -tekniikat mahdollistavat upean suorituskyvyn ja samalla vähäisen kulutuksen.

Toimivuus.

BMW 3-sarjan Touringin tavaratila on täydellisesti varustettu kaikkia haasteita silmällä pitäen – pikku kuljetuksista isoihin matkatavaroihin. Vaikka takaistuimen selkänoja olisi pystyssä, tavaratilaa on käytettävissä noin 495 litraa. Ja kun selkänojan kääntää kokonaan alas, tila kasvaa huikeisiin 1 500 litraan. Takaistuimen selkänojien kääntöominaisuus kuuluu vakiovarusteisiin, ja nojat voidaan kääntää alas suhteessa 40:20:40. Siten istuin- ja tavaratilaa voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Keskimmäinen istuinosa ja etumatkustajan puolella oleva istuinosa voidaan kääntää alas erikseen. Kuljettajanpuoleinen istuinosa on käännettävissä alas yhdessä keskiosan kanssa. BMW 3-sarjan Touringin kuormaus ja kuorman purku on siis kätevää. Kahden matkustajan on mukava istua takamatkustamossa samalla kun kuljetetaan pitkiä esineitä kuten vaikkapa suksi- ja lumilautapussia. Lisäksi BMW 3-sarjan Touringissa on segmenttinsä ainoana erikseen avattava takalasi, joka helpottaa kuormaamista valtavasti.