Näkymä liikkeellä olevan BMW 3-sarjan Sedanin (G20) etuosasta päivällä lasirakennuksen alla.
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE 3

BMW 3-SARJAN SEDAN

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi
THE 3BMW 3-SARJAN SEDAN

BMW 3-sarjan Sedan on tuskin päässyt kadulle, kun se on jo jättänyt taakseen niin vanhat käytännöt kuin odotuksetkin. Ikoninen auto osoittaa jälleen kerran, millaista on täysin uudenlainen ajattelutapa. Sen tyylikäs muotoilukieli viestii uuden aikakauden alusta. Tässä ehdottoman urheilullisessa sedanissa on myös entistäkin voimakkaammat ja taloudellisemmat moottorit. Ja uusi henkilökohtainen avustaja – sano vain ”Hey BMW” ja BMW 3-sarjan Sedan tunnistaa äänesi ja kuuntelee jokaisen sanasi.

Lue lisää

VALITSE BMW 3-SARJAN SEDAN

330e xDrive Sedan

Charged Edition Sport.

330e xDrive Sedan Plug-in-hybrid
Alkaen 55 797
 • Jopa 60 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • Sporttiset urheiluistuimet.

320d xDrive MHEV

Sport.

320d xDrive MHEV Sedan
Alkaen 53 163
 • Taloudellinen kevythybridi.
 • Sporttiset urheiluistuimet.
 • Connected-toiminnot.

330e xDrive Sedan

Charged Edition M Sport.

330e xDrive Sedan
Alkaen 57 550
 • Jopa 60 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • Urheilulliset M Sport -yksityiskohdat.

BMW 3-SARJAN SEDANIN MUOTOILU.

BMW 3-sarja on aina ollut edelläkävijä. Uudella muotokielellään tämä urheilullinen sedan yhdistää menestyksellisen historiansa loistavaan tulevaisuuteen. Tässä autossa jokainen yksityiskohta palvelee ajamisen aitoa iloa.

Lue lisää

BMW 3-SARJAN SEDANIN MUKAVUUS.

Uusi taso saavutettu.

Myös mukavuudessa BMW 3-sarja on entistäkin parempi ja käytännöllisempi. Auton lukituksen käyttö älypuhelimella, akustiikkalasit tai läpilastausjärjestelmä – jokainen yksityiskohta on suunniteltu helpottamaan auton käyttämistä ja parantamaan ajomukavuutta.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), BMW-laserajovalot. Lähikuva sivulta vasemmasta ajovalosta, jossa BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot.

Mukautuvat BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 530 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
Näkymä BMW 3-sarjan Sedanin (G20) suljetusta lasikatosta vinosti ylhäältä.

Lasikatto.

Lasikattoluukku voidaan avata taaksepäin ja takareuna ylös -asentoon, sähkötoiminen verhouslevy, väliinjäämissuoja sekä mukavuusavaus ja -sulkeminen auton avaimella, mahdollistaa sisätilan yksilöllisesti säädettävän ilmanvaihdon ja siten miellyttävän ilman. Integroitu tuuliohjain pienentää vedon tuntua ja tuuliääniä.
Kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan BMW 3-sarjan Sedanin (G20) perästä ja kuljettajasta, joka avaa jalalla takaluukun.

Takaluukun automatiikka.

Takaluukun automatiikka mahdollistaa takaluukun kätevän avaamisen ja sulkemisen kuljettajan oviverhouksessa olevalla katkaisimella tai kaukosäädinavaimella. Takaluukku voidaan myös avata tuttuun tapaan ulkopuolen kahvassa olevasta painikkeesta ja sulkea takaluukun sisäverhouksessa olevalla katkaisimella.
Kuva BMW 3-sarjan Sedanin (G20) kuljettajan puoleisesta ohjaamosta, jossa Ambient-tunnelmavalaistuksen siniseksi valaisema jalkatila.

Ambient-tunnelmavalaistus.

Ambient-tunnelmavalaistus sekä etu- ja takaovien oviverhousten muotokorostusvalot tuovat sisätiloihin pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen viihtyisän valoilmeen. Kuudessa himmennettävissä olevassa valodesignissa on neljän toimintotilan ohella dynaaminen toiminto. Welcome Light Carpet -ulkovalomatot valaisevat aluetta avattujen ovien edessä.

BMW 3-SARJAN SEDAN PLUG-IN HYBRID -MALLIT.

Tutustu innovatiivisella hybridimoottorilla varustettuihin BMW 3-sarjan Sedan 320e:hen, 330e:hen ja 330e xDriveen.

Kahden maailman parhaat puolet: BMW 3-sarjan Sedan Plug-in Hybrid -mallit BMW 320e, BMW 330e ja BMW 330e xDrive tarjoavat sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu näiden innovatiivisten BMW-hybridiautojen lukuisiin etuihin ja lue lisää niiden käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.
Plug-in Hybrid, BMW 3-sarjan Sedan 2021 G20, kolmen neljäsosan näkymä latauksessa olevan auton keulasta yhdessä mallin kanssa

BMW 3-sarjan Sedanin Plug-in Hybrid -teknologia.

Saumatonta yhteispeliä: 3-sarjan Sedan Plug-in Hybrideissä BMW 320e, BMW 330e ja BMW 330e xDrive yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat ajokokemuksen, joka tarjoaa erinomaisen taloudellisuuden ja huippuluokan ajamisen ilon – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai mukaansatempaavan vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä. BMW 330e xDrivessa optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi tämän ajoneuvosegmentin plug-in hybrideissä ainutlaatuinen BMW xDrive -neliveto. Taloudellisuutta lisää myös niin kutsuttu rekuperaatio, jossa liike-energia muutetaan jarrutuksen aikana sähköenergiaksi, joka syötetään akkuun.
Lisää BMW Plug-in Hybrid -käyttövoimasta
Plug-in Hybrid, BMW 3-sarjan Sedan 2021 G20, kolmen neljäsosan näkymä tiellä liikkeellä olevan auton keulasta

BMW 3-sarjan Sedan Plug-in Hybridien käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä ja riittävän toimintasäteen viikonloppureissuja varten – BMW 3-sarjan Sedan -hybridiautot 320e, 330e ja 330e xDrive pitävät sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Niiden älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa. Koe uraauurtavan teknologian lumovoima ja ainutlaatuinen ajokokemus.
Lisää älykkäistä ajotiloista
Plug-in Hybrid, BMW 3-sarjan Sedan 2021 G20, sivunäkymä latausasemalla

BMW 3-sarjan Sedan Plug-in Hybridien lataus.

Kotona tai matkan varrella: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja hybridikäyttöisen BMW 3-sarjan Sedanisi lataamiseen. Vakiovarusteisen tavallisiin pistorasioihin tarkoitetun vakiolatauskaapelin (mode 2) ohella BMW Wallbox mahdollistaa sinulle erityisen mukavan, turvallisen ja nopean lataamisen.

BMW 3-sarjan Sedan -mallien BMW 320e:n, BMW 330e:n ja BMW 330e xDriven latausaika (0–100 %) on 3,7 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, julkiset latausasemat) noin 3,6 tuntia ja 2,3 kW:n latausteholla (tavallinen pistorasia) noin 6,0 tuntia.

Lisää BMW Chargingista
Plug-in Hybrid, BMW 3-sarjan Sedan 2021 G20, navigointijärjestelmä, lähikuva

BMW 3-sarjan Sedan Plug-in Hybridien digitaaliset palvelut.

Ota kaikki irti ajomatkan joka metriltä: BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW 3-sarjan Sedan 320e:llä, 330e:llä tai 330e xDrivella entistäkin helpompaa ja mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat ja antaa niistä lisätietoja, kuten aseman vapaana olevat latauspisteet, latauksesta aiheutuvat kustannukset ja ehdotuksia paikoista, joissa voit viettää latausajan. My BMW -sovelluksesta näet aina selkeästi lataustilan ja viimeisimmät lataussyklit. Push-ilmoituksilla saat esimerkiksi tiedon siitä, että autosi akku on ladattu täyteen. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten BMW Intelligent Personal Assistant ja Smartphone Integration, jotka helpottavat päivittäistä liikkumistasi entisestään ja joiden avulla nautit BMW 3-sarjan Sedan Plug-in Hybridissä rennosta ajamisen ilosta.
Lisää digitaalisista palveluista

KOKONAISHIILIJALANJÄLKI.

BMW 330e Sedan

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW 330e Sedan on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 60 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 330i Sedan.

AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY BMW 3-SARJAN SEDANISSA.

Innovaatiota silmien tasolla.

BMW 3-sarjassa on lukuisia nerokkaita kuljettajan avustinjärjestelmiä ja innovatiivista tekniikkaa, jotka tekevät matkanteosta vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. Ruuhka-ajoavustin, pysäköintiavustin ja eleohjaus – BMW Live Cockpit Professional ja sen täysin digitaalinen 12,3-tuumainen mittaristonäyttö kertovat kaiken tarpeellisen yhdellä silmäyksellä.
Lähikuva BMW 3-sarjan Sedanin (G20) kojelaudan näytöstä, jossa on Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Lähikuva BMW 3-sarjan Sedanin (G20) kojelaudan näytöstä, jossa on BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Lähikuva BMW 3-sarjan Sedanin (G20) kojelaudan näytöstä, jossa on Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
Lähikuva BMW 3-sarjan Sedanin (G20) kojelaudan näytöstä, jossa on peruutusavustin.

PARHAAT AVUSTIMET TOIMIVAT TAUSTALLA.

BMW 3-sarjan Sedan ja peruutusavustin.

Sivunäkymä liikkeellä olevasta BMW 3-sarjan Sedanista (G20) päivällä kaupunkimaisemissa.

KAIKKIIN KURVEIHIN, JOTKA OVAT VIELÄ EDESSÄSI.

BMW 3-sarjan Sedanin ajodynamiikka.

BMW 3-SARJAN SEDANIN AJODYNAMIIKKA.

Täydellinen toimissaan.

Loistavat ajo-ominaisuudet, urheilullinen käsiteltävyys ja erinomainen ketteryys: BMW 3-sarjan Sedan nostaa ajodynamiikan uudelle tasolle. Edelleen kehitetyt ja vieläkin tehokkaammat moottorit, niiden ominaisuuksiin upeasti sovitetut alustan komponentit ja optimoitu painonjakauma leimaavat tätä ehdottoman sporttista sedania.
Sivunäkymä BMW 3-sarjan Sedanin (G20) perästä vinosti alhaalta.

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
Lähikuva M Sport -jarruilla varustellun BMW 3-sarjan Sedanin (G20) pyörästä.

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
Kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan, adaptiivisella M alustalla varustellun BMW 3-sarjan Sedanin (G20) perästä.

Adaptiivinen M alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
Lähikuva lintuperspektiivistä BMW 3-sarjan Sedanin (G20) keskikonsolista, jossa vaihevivun nuppi ja Steptronic Sport -vaihteisto.

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.

BMW 3-SARJAN SEDANIN MALLIT.

Business-varustelu

Business-varustelu on nimen veroinen ja tarjoaa konkreettisia etuja. Sisätilassa se sisältää monia käytännöllisiä varusteita, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
Sivukuva pysähdyksissä olevasta BMW 3-sarjan Sedanista (G20) Business-varustelulla.

Business Sport

Business Sport -malli tekee autosta vieläkin dynaamisemman. Ulkopuolella ja sisätilassa on korkeakiiltoisen mustia yksityiskohtia, jotka luovat autoon urheilullisen vaikutelman. Autossa on edessä urheiluistuimet, joiden verhoiluna on kangas-Sensatec-yhdistelmä Black ja jotka antavat parhaan mukavuuden ja tuen. Business-varustelu ja Ambient-tunnelmavalaistus viimeistelevät kokonaisuuden.
Sivukuva pysähdyksissä olevasta BMW 3-sarjan Sedanista (G20) Business Sport -varustelulla.

Business Luxury

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.
Sivukuva pysähdyksissä olevasta BMW 3-sarjan Sedanista (G20) Business Luxury -varustelulla.

Business M Sport

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. M Sport -alusta, M Sport -jarrut ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
Sivukuva pysähdyksissä olevasta BMW 3-sarjan Sedanista (G20) Business M Sport -varustelulla.
 • Business-varustelu
 • Business Sport
 • Business Luxury
 • Business M Sport

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA M PERFORMANCE -OSAT BMW 3-SARJAN SEDANILLE.

Tutun hyvä tunne.

BMW M Performance -osien avulla maksimoit BMW 3-sarjan Sedanisi moottoriurheiluluonteen. Valitse haluamasi ulkopuolen ja sisätilan terävistä design-varusteista ja viehättävistä taotuista ja kevytmetallivanteista. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: Tuotteiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW 3-sarjan Sedaniin.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), BMW-kattoboksi

BMW-kattoboksi.

Moderni musta BMW-kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojat, on tilavuudeltaan 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), yleismallinen Wireless Charging -asema

Yleismallinen Wireless Charging -asema.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), M Performance jäähdyttimen säleikkö musta

M Performance jäähdyttimen säleikkö musta.

Vahva luonne: Korkeakiiltoisen mustat koristerivat ja niiden kehys säteilevät voimaa ja päättäväisyyttä. Yksilöllinen ilme, joka näyttää selvät suuntaviivat.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), M Performance -takaspoileri Carbon

M Performance -takaspoileri Carbon.

Vahva ilme: M Performance -takaspoileri Carbon vahvistaa ajoneuvon arvokasta, urheilullista ilmettä. Korkean teknologian hiilikuitumateriaalin ansiosta takaspoileri on erittäin kevyt, mutta samalla hyvin vakaa. Takaspoileri takaa optimaaliset aerodynaamiset arvot ja entistä sporttisemman ajokokemuksen.
BMW 3-sarjan Sedan (G20), M Performance -ohjauspyörä

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on entistäkin sporttisempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä. Yhteensopivat varusteet: ohjauspyörän M Performance -koriste Carbon/Alcantara ja M Performance -vaihdekatkaisimet Carbon.

BMW 3-SARJAN SEDANIN TEKNISET TIEDOT.

BMW 330i Sedan.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

190 (258)/5000–6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s: 

5,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km: 

6,4 - 6,9

CO2-päästö, yhdistetty, g/km: 

147 - 158

BMW 3-sarjan Sedan (G20), tekniset tiedot

BMW 3-SARJAN SEDANIN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

Huoletonta matkantekoa.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
 • Katsastustarkastushuolto
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta