BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 2020 metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan näkymä edestä
PolttoainetyyppiBensiini

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ

PolttoainetyyppiBensiini
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M235i xDrive Gran Coupén ekstrovertti atleettisuus dominoi joka suunnasta katsottuna: siitä huolehtivat lihaksikkaat hartiaosat, loivasti alas kaartuva kattolinja ja voimakas perä. Huippu-urheilija, joka asettaa uusia mittapuita segmentissään täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkakomponenttien ja äärimmäisen voimakkaan moottorin ansiosta. Sisätilaa leimaavat ainutlaatuiset M-kohokohdat ja huippumodernit teknologiat, kuten BMW Intelligent Personal Asisstant -puhekäyttöavustin. Kohtia uusia päämääriä – ilman rajoja.

Lue lisää

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU.

Sisältä sporttinen, ulkoa atleettinen: BMW M235i xDrive Gran Coupén tinkimätön dynamiikka ilmentyy auton jokaisessa yksityiskohdassa. Tästä huolehtivat erityisesti M aerodynamiikkapaketti ja ainutlaatuiset, Cerium Grey -väriset M-kohokohdat. Näyttävät elementit, kuten jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, vapaamuotoiset pakoputkenpäät ja M takaspoileri, täydentävät tämän urheilucoupén lihaksikkaita muotoja ja linjoja. Sisätilassa erilaiset varusteet, kuten M urheiluistuimet ja M polkimet, virittävät tunnelman valmiiksi maksimisuorituksiin.
Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire, lähikuva

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen, ja sen sisäosassa on taidokkaasti muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta sekä luo yksityiskohtaisesti laadukkaan ja samalla dynaamisen korostuksen.
M aerodynamiikkapaketti, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire, keula

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketin sisältämät M etuhelma, takahelma ja sivuhelmaverhoukset tuovat autoon vahvaa dynamiikkaa ja korostavat auton urheilullista luonnetta. Nämä osat on maalattu auton värisiksi, ja niissä on tyylikäs, Dark Shadow -värinen koristeosa. BMW M235i -mallissa osat ovat korkeakiiltoisen mustat.
M takaspoileri, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire takaa katsottuna

M takaspoileri.

M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
M pakoputkisto, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire takaa katsottuna

M pakoputkisto.

Kummallakin puolella oleva M pakoputkisto tukee minimaalisen vastapaineensa ansiosta moottorin väkevää tehontuottoa. Sen luonteikkaita ääniä voi säätää integroidulla pakokaasuläppätekniikalla, ja ne alleviivaavat auton urheilullisuutta. Vapaamuotoiset, Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät tuovat autoon myös visuaalista näyttävyyttä.
M urheiluistuimet, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

M urheiluistuimet.

M urheiluistuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta istuimet ovat yksilöllisiin mittoihin erinomaisesti säädettävissä.
M turvavyöt, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on M-värit ja tyylikkäät ommellut korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
Nahkainen M ohjauspyörä, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, ohjaamo

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, integroitu kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
Sisäkoristelistat Illuminated Brooklyn, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

Sisäkoristelistat Illuminated Brooklyn.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Brooklyn -sisäkoristelistat Triangle-korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan ja edistyksellisen ilmeen. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN AJODYNAMIIKKA.

BMW M235i xDrive Gran Coupé ajaa M urheiluohjauksen, 8-vaihteisen Steptronic-vaihteiston ja M Sport -alustan ansiosta segmentissään ohituskaistalla. Äärimmäisen suorituskykyisellä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu BMW M235i xDrive Gran Coupé erottuu näin helposti massasta ja takaa upean suvereeniuden kaikilla teillä.
M Sport -alusta, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
M Sport -jarrut, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

BMW M235i xDrive.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: BMW M235i:n 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on erityisen tehokas, koska se on varustettu uusilla männällä, suuremmalla turboahtimella, optimoidulla imuilmanohjaimella, suurtehojäähdytyspaketilla ja M pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.
M urheiluohjaus, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, ohjaamo

M urheiluohjaus.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.
M Performance -paketti, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan sivunäkymä

M PERFORMANCE -PAKETTI.

M Performance -paketti lisää auton urheilullista potentiaalia entisestään ja takaa maksimaalisen kiihtyvyyden. Painon keventyminen parantaa myös huomattavasti ajodynaamisia ominaisuuksia. Auton ulkopuolella M Performance -paketin tunnistaa näyttävistä, mustista designelementeista sekä 18" taotuista ja kevytrakenteisista M vanteista.

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA MUKAVUUSTOIMINNOT.

BMW M235i xDrive Gran Coupé on myös teknisesti edistyksellinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Innovatiiviset kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten peruutusavustin, tukevat sinua ajon aikana. BMW Intelligent Personal Assistent vie kuljettajan ja auton välisen viestinnän seuraavalle tasolle, ja Digital Key -avaimen avulla voit avata ja lukita auton ovien lukituksen entistä mukavammin älypuhelimella.
Turvallisuuspaketti Driving Assistant, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.
Parking Assistant, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

Parking Assistant.

Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Peruutusavustin avustaa kuljettajaa peruuttamaan autoa esimerkiksi ahtailla kujilla.
Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Aktiivinen vakionopeussäädin.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, säilyttää kuljettajan asettaman etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ajonopeuden ollessa 30–160 km/h ja pysähtelevässä liikennevirrassa tarvittaessa pysäyttää auton ja lähtee uudelleen liikkeelle. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen avulla nopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön vakionopeussäätimessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin reagoi myös paikallaan oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.
BMW Live Cockpit Professional, BMW M235i Gran Coupé F44, ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 10,25-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Remote Software Upgrade, BMW M235i Gran Coupé F44, sisätila

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Smartphone Integration, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min: 

225 (306)/5000–6250

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s: 

4,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km: 

7,5–7,1

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

162-170

BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton takaa

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta