BMW 2-sarjan Gran Coupé F44
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 2

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 2BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé tuo kompaktiluokkaan uuden vahvaluonteisen suvereeniuden muodon. Se tekee pyrkimyksensä selviksi ennen kaikkea tinkimättömän suorituskykypainotteisella estetiikallaan. Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

Lue lisää

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé ilmentää suvereeniutta vaivattomasti koko olemuksellaan aina 19'' vanteisiin asti. Näyttävä jäähdyttimen BMW-säleikkö, LED-ajovalot ja -takavalot, kehyksettömät ovet, voimakkaat hartiaosat ja sporttinen perä – puhdasta suvereeniutta, joka jatkuu myös auton sisätilassa. Kuljettajakeskeinen ohjaamo tarjoaa valaistuilla sisäkoristelistoillaan ja lisävarusteisilla urheiluistuimillaan samaan aikaan sekä ylellisen että dynaamisen tunnelman. Live Cockpit Professionalin kaksi 10,25'' näyttöä ja BMW Head-Up -näyttö pitävät sinut aina ajan tasalla.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä ylhäältä katosta
Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, lähikuva edestä

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen, ja sen sisäosassa on taidokkaasti muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta sekä luo yksityiskohtaisesti laadukkaan ja samalla dynaamisen korostuksen.
Kehyksettömät ovet, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, ulkopuoli

Kehyksettömät ovet.

Elegantit kehyksettömät ovet täydentävät auton dynaamisia muotoilulinjoja ja korostavat auton urheilullista luonnetta.
Pakoputkenpäät, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, lähikuva perästä

Näkyvillä olevat pakoputkenpäät.

Halkaisijaltaan 90 mm:n pakoputkenpäät ovat visuaalinen kannanotto ja korostavat auton urheilullista luonnetta.
LED-takavalot, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, lähikuva

LED-takavalot.

LED-takavalot korostavat auton dynaamista perää ja varmistavat ajoradan optimaalisen valaisun sekä paremman näkyvyyden ja havaittavuuden pimeässä.
Urheiluistuimet, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

Urheiluistuimet edessä.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on vakioistuimia korkeammat istuinosien ja selkänojien reunaosat sekä säädettävä reisituki. Ne parantavat ergonomiaa ja lisäävät sivuttaistukea tiukassa kaarreajossa. Kuljettajan istuimessa voidaan istuinosan syvyyden (mekaaninen) lisäksi säätää myös selkänojan leveyttä (sähköinen).
Sisäkoristelistat Illuminated Brooklyn, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

Sisäkoristelistat Illuminated Brooklyn.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Brooklyn -sisäkoristelistat Triangle-korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan ja edistyksellisen ilmeen. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.
Panoraamalasikatto, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, lintuperspektiivi

Panoraamalasikatto.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN AJODYNAMIIKKA.

BMW 2-sarjan Gran Coupén moottori-, voimansiirto- ja alustateknologiat.

BMW 2-sarjan Gran Coupé ottaa segmentissään johtoaseman ketteryydessä – siitä huolehtivat auton dynaamiset varusteet, kuten adaptiivinen alusta, kaksoiskytkinvaihteisto ja xDrive-neliveto. Kun tähän vielä yhdistetään voimakkaat ja huipputehokkaat TwinPower Turbo -bensiini- ja dieselmoottorit, auto erottuu massasta helposti ja on upean suvereeni kaikilla teillä.
M urheiluohjaus, jossa Servotronic, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, ohjaamo

M urheiluohjaus.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.
8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, jossa BMW xDrive, lähikuva perästä

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
M Sport -alusta, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA MUKAVUUSTOIMINNOT.

BMW 2-sarjan Gran Coupé on myös teknisesti edistyksellinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Innovatiiviset kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten peruutusavustin, tukevat sinua ajon aikana. BMW Intelligent Personal Assistent vie kuljettajan ja auton välisen viestinnän seuraavalle tasolle, ja Digital Key -avaimen avulla voit avata ja lukita auton ovien lukituksen entistä mukavammin älypuhelimella.
Turvallisuuspaketti Driving Assistant, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.
Parking Assistant, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

Parking Assistant.

Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Peruutusavustin avustaa kuljettajaa peruuttamaan autoa esimerkiksi ahtailla kujilla.
Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44

Aktiivinen vakionopeussäädin.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, säilyttää kuljettajan asettaman etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ajonopeuden ollessa 30–160 km/h ja pysähtelevässä liikennevirrassa tarvittaessa pysäyttää auton ja lähtee uudelleen liikkeelle. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen avulla nopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön vakionopeussäätimessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin reagoi myös paikallaan oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 10,25-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Remote Software Upgrade, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Smartphone Integration BMW 2-sarjan Gran Coupéssa (F44)

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN MALLIT.

Business-varustelu

Business-varustelu sisältää erilaisia ulkopuolen ja sisätilan käytännöllisiä varusteita, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 Business-varustelu Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Business Luxury

Business Luxury -malli tekee auton olemuksesta erityisen elegantin. Hienostuneet satiinialumiiniset designelementit antavat auton ulkonäköön ylellisen säväyksen. Sisätilassa ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat tuovat autoon luksusvivahteen. Business-varustelu ja valopaketti viimeistelevät kokonaisuuden.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 Business Luxury metalliväri Storm Bay, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Business Sport

Business Sport -malli tekee autosta vieläkin dynaamisemman. Näyttävät, korkeakiiltoisen mustat designelementit luovat autoon erityisen urheilullisen vaikutelman. Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat parhaan mukavuuden ja optimaalisen tuen. Business-varustelu ja valopaketti viimeistelevät kokonaisuuden.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 Business Sport Melbourne Red, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Business M Sport

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. Näin M Sport -alusta, M urheiluohjaus ja M aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti. Business-varustelu ja LED-sumuvalot viimeistelevät kokonaisuuden.
BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 Business M Sport metalliväri Misano Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä
  • Business-varustelu
  • Business Luxury
  • Business Sport
  • Business M Sport

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min: 

131 (178)/5000-5500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s: 

7,1

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km: 

7,–6,5

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

149-159

BMW 2-sarjan Gran Coupé F44 metalliväri Snapper Rocks Blue, näkymä edestä autosta, jossa kaksi henkilöä ja ovet avattuina

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta