Löydä BMW

VALITSE BMW.

PREMIUM-AUTO, JOKA TARJOAA AJAMISEN ILOA JOKAISESSA MALLISSA.

Valitse BMW.Premium-auto, joka tarjoaa ajamisen iloa jokaisessa mallissa.

AJAMISEN ILOA VUODESTA 1928.

Vuodesta 1928 lähtien olemme kehittäneet autoja, jotka pyrkivät tuottamaan kuljettajilleen parhaan mahdollisen ajamisen ilon. Eteenpäin vievänä voimana on ollut alusta lähtien rohkeus ajatella uudella tavalla, emmekä ole koskaan luopuneet innovatiivisesta ja uraauurtavasta asenteesta. Kaikkien BMW-kuljettajien on saatava paras mahdollinen ajokokemus autossa, jolle ovat tunnusomaista laatu ja edistyksellisyys, tai kuten me sanomme, premium-autossa, joka on täynnä ajamisen iloa.
BMW 2-sarjan Gran Coupé.

IT´S ALL IN THE DETAILS.

Ajokokemukseen ei vaikuta pelkästään moottorin voima tai vaikkapa se, miten autolla voi ajaa kaarteissa. Yksityiskohdat ja muotoilu ovat piste i:n päällä. Ne parantavat kuljettajan ajokokemusta ja antavat premium-luokan tunnelman.

BMW X7

YLELLISTÄ MATKANTEKOA.

Yhdistämällä uniikkia käsityötä ja normeja rikkovia designelementtejä loistavaan suorituskykyyn syntyy ylellisyyden uusi muoto. Muoto, joka hivelee aistejasi, vangitsee katseet ja vie sinut eteenpäin. Aivan kuten me.

BMW 330e

SÄHKÖVOIMAA.

Olemme sähköisten autojen suurin valmistaja Euroopassa. Tämän aseman saavuttaminen ei ole itsestäänselvyys. Se, että myymme ladattavia autoja enemmän kuin kilpailijamme yhteensä, vaatii kovaa työtä ja tahtoa tarjota aina parasta ladattavien autojen ostajille. 

BMW Vision iNext

TULEVAISUUDEN BMW.

Olemme aina testanneet ja tulemme aina testaamaan rajoja innovaatioiden ja kehityksen aikaansaamiseksi, jotta voimme antaa sinulle parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Tässä työssä tähtäimessä on tulevaisuus. Tiimimme työskentelevät eri puolilla maailmaa, ja innovointi ja kehitystyö ovat niissä aina tärkeimmällä sijalla. Näin huolehdimme siitä, että automme täyttävät aina korkeat odotuksesi. 

BMW M2 Coupe Edition Black

M ON YHTÄ KUIN AJAMISEN ILO.

M-automme ovat saaneet vaikutteita kilparadoilta. Kun istut kuljettajan paikalle, tunnet voiman ja tunnistat autenttiset kilpa-ajotoiminnot sekä ainutlaatuisen, urheilullisen estetiikan. 

ILMEIKÄS MUOTOILU.

Astuessasi BMW-autoon aistit rakkautemme ja intohimomme muotoiluun ja tyylikkäisiin yksityiskohtiin, jotka takaavat parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Kaikki designelementit ovat huippulaatua, ja ilmeikäs muotokieli vangitsee katseet sinuun ja autoosi.
BMW Concept i4
BMW 7-sarjan
BMW 5-sarjan Sedan
BMW Concept i4
BMW Concept i4
BMW 7-sarjan
BMW 5-sarjan Sedan
BMW Concept i4

IKONINEN MUOTOILU JOKAISESSA AUTOSSA.

Vuosien kuluessa useat muotoiluikonit ovat muovanneet ja sementoineet BMW:n yhdeksi maailman innovatiivisimmista automerkeistä. Intohimomme yksityiskohtia kohtaan antaa jokaiselle mallille ainutkertaisen olemuksen. Lue lisää työskentelystämme ja siitä, miten muovaamme tulevaisuuden muotoilua jokaisen auton välityksellä.

Lue lisää
BMW X7
BMW 8-sarjan
BMW X6
BMW 7-sarjan

SINULLE, JOKA VAADIT PARASTA.

Tyylipuhdas muotoilu, upea sisätila ja tekniset, ajokokemusta parantavat avustimet ovat kaikki BMW autoille tunnusomaisia elementtejä. Kun tähän yhdistetään vielä uniikki käsityö, loistava suorituskyky ja uraauurtava muotoilu, syntyy ylellisyyden uusi muoto, joka erottaa luksusluokan automme joukosta.   

BMW 330e Sedan | BMW 330e XDrive Touring
BMW iX
BMW i4
BMW 330e Sedan

TULEVAISUUDEN AJAMISEN ILO ON SÄHKÖISTÄ.

Tavoitteenamme on tarjota vuoteen 2023 mennessä peräti 25 ladattavaa automallia, mutta jo nyt saatavillasi on useita ladattavia BMW-autoja, halusitpa autoltasi sitten voimaa, tilaa tai mukavuutta, eikä sinun tarvitse tinkiä niissä laadusta tai ajamisen ilosta.

KOHTI TÄYSIN UUSIUTUVAA ENERGIAA.

Ympäristö ja kestävä kehitys ovat nyt ja tulevaisuudessa tärkeämpiä kuin koskaan aiemmin. BMW-auton kuljettajan on hyvä tietää, että olemme tehneet kaikkemme minimoidaksemme ympäristövaikutukset. Emme ole ainoastaan vähentäneet hiilidioksidipäästöjä, vaan ympäristötyötä on tehty koko ketjussa: kehitystyöstä ja tehtaidemme tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. Tavoitteenamme on, että 100 prosenttia käyttämästämme sähköstä on peräisin uusiutuvista energialähteistä, eikä siihen ole enää pitkä matka.
BMW 330e Sedan
BMW hirsi
BMW 8-sarjan Coupé
BMW X1 xDrive25e
BMW 330e Sedan
BMW hirsi
BMW 8-sarjan Coupé
BMW X1 xDrive25e

YMPÄRISTÖTYÖ – JOITAIN ESIMERKKEJÄ.

  • BMW:n kaikki Euroopan tehtaat toimivat uusiutuvalla energialla. Vuodesta 2020 lähtien uusiutuvaa energiaa käytetään myös yrityksen kaikissa muissa tehtaissa ympäri maailman.
  • Projekti ”Getting to Zero Coaliation”. Vuodesta 2030 lähtien kaikkien autoja kuljettavien laivojen on oltava hiilidioksidipäästöttömiä.
  • Hiilidioksidipäästöjen on oltava ladattavissa autoissamme aina vakiona pienemmät kuin niiden edeltäjämallissa.
  • Autojen tummat nahkaverhoilut on värjätty luonnollisesti esimerkiksi oliivipuun lehdillä.
Lue lisää
BMW M4 Edition
Pyörä| BMW M4 Edition
Värit | BMW M4 Edition
Katto | BMW M4 Edition

AJAMISEN ILOA ISOLLA M:LLÄ.

Kun istut eniten adrenaliinia tihkuvissa ja sykettä nostattavissa autoissamme, joissa on tunnuksena maineikas M-merkki, olet osa BMW:n DNA:ta ja maailmanluokan ajamisen ilo on taattu. Kysy vaikka heiltä, jotka ovat jo kokeilleet BMW Driving Experience -ajokoulutusta. Sen avulla olemme yli 40 vuoden ajan antaneet kuljettajille työkaluja auton hallintaan tilanteissa, joissa adrenaliinia virtaa eniten. Ajokoulutuksissa voit testata M-autojamme ensiluokkaisilla kilparadoilla, järvenjäällä tai mutkaisilla sorateillä. Näin voit valmistautua arjen (joskus kriittisiin) ajotilanteisiin.  

Change selection

Select two pictures to compare

BMW i historien
Historiska BMW

BMW i historien

Mer om BMWs rötter
Framtidens BMW
Framtidens BMW

Framtidens BMW

Se BMW Vision M NEXT
Kaikki mallimme.

KAIKKI MALLIMME.

Kurkista mallistoomme ja löydä sinulle sopiva auto. Etsitpä sitten erittäin tilavaa premium-autoa tai halusitpa tuntea kunnon kiihdytysvoiman kaasuttaessasi, tarjolla on autoja, jotka ovat täynnä ajamisen iloa ja uniikkeja designelementtejä.
BMW 7 serie Sedan

RAKENNA UNELMIESI AUTO.

Astu sisään ja rakenna oma BMW. Valittavissasi on tyylipuhtaita värejä, näyttäviä designelementtejä ja lukuisia teknisiä ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan ajokokemusta.