Elbilar, BMW i4

5 VINKKIÄ SUJUVAMPAAN TALVIAJOON.

5 VINKKIÄ SUJUVAMPAAN TALVIAJOON.

AJAMISEN ILO EI OLE KIINNI SÄÄSTÄ.

Talvi asettaa sinulle kuljettajana erityisiä vaatimuksia riippumatta siitä, ajatko sähköautolla, ladattavalla hybridillä vai polttomoottoriautolla. Olemme koonneet tähän muutamia palveluita ja tuotteita, jotka helpottavat talvisilla teillä ajamista. Happy driving!

Lue lisää

1. OLETKO HUOLISSASI TOIMINTAMATKASTA TALVIPAKKASILLA?

 BMW i4 winter

Voit olla rauhallisin mielin. Ota selvää, miten voit maksimoida toimintamatkan ja tehdä sähköautoilusta mukavaa myös lämpötilan laskiessa pakkaselle.

2. TARKISTA TALVIRENKAAT.

BMW talvirenkaat

Alkuperäiset BMW talvirengaspaketit sisältävät BMW:n hyväksymät renkaat premium-valmistajilta GoodYear/Dunlop, Bridgestone ja Pirelli, ja ne antavat sinulle parhaat edellytykset talven liukkaista keleistä selviytymiseen. Talvirenkailla saat paremman pidon, ohjautuvuuden ja ajo-ominaisuudet, mikä lisää turvallisuutta talven kaikissa seikkailuissa.

3. BMW LIIKKUVUUSPALVELU
PELASTAA PULASTA

BMW 3-serie Sedan

Aina kaikki ei suju suunnitellusti. Olipa ongelman syy mikä tahansa, ratkaisu löytyy huomattavasti helpommin, kun käytössäsi on BMW Liikkuvuuspalvelu. Saat käyttöösi kaikki BMW Liikkuvuuspalvelun tarjoamat palvelut koko Euroopassa niin teknisen vian, onnettomuuden kuin murronkin sattuessa. Teemme yhteistyötä valikoitujen teknikkojen ja pelastuspalvelujen kanssa, jotta BMW-autosi matka jatkuu..

4. ONHAN SINULLA MY BMW -SOVELLUS?

My BMW App

 

Sovelluksella voit muun muassa säätää auton sisälämpötilaa muutamalla napin painalluksella.

 

 

5. HOIDA BMW-AUTOASI HIEMAN PAREMMIN.

BMW Defrost

BMW-autosi joutuu talvella selviytymään haastavammista olosuhteista kuin lämpimään vuodenaikaan. Ikkunoita on skrapattava, hiekkaa imuroitava ja suolaa, lunta ja asfalttia pestävä pois tasaisin väliajoin. BMW:n autonhoitotuotteet tekevät tästä kaikesta helpompaa.

 

BMW Winter Experience

LUE BMW:N TUOREIMMAT UUTISET ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA.

Uutiskirjeemme avulla pysyt helposti ja nopeasti ajan tasalla kaikesta BMW:hen liittyvästä. Saat autoihin, tuotteisiin ja kampanjoihin liittyviä uutisia sekä kutsuja tapahtumiin suoraan sähköpostiisi. Tervetuloa ajamisen ilon maailmaamme.

 

 

Lue lisää
 • 1. KILPAILU
  BMW arpoo BMW 2-sarjan Cabrio -avoauton juhannusviikoksi käyttöön kaikkien bmw.fi-sivustolta koeajopyynnön jättäneiden kesken.

  2. OSALLISTUMISKELPOISUUS
  Tähän Oy BMW Suomi AB:n (myöhemmin BMW) järjestämään kesäkampanjakilpailuun saavat osallistua ainoastaan 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, joilla on osallistumishetkellä voimassa oleva ajokortti. Kilpailuun eivät voi osallistua BMW:n tai sen yhteistyökumppaneiden työntekijät, ja/tai kyseisien henkilöiden läheiset sukulaiset ja perheenjäsenet.

  3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN JA OSALLISTUMISAIKA
  Kilpailu alkaa 30.5.2016 ja päättyy 12.6.2016. Ennen osallistumisaikaa tai sen jälkeen lähetettyjä yhteystietoja ei hyväksytä mukaan kilpailuun. Kilpailuun ilmoittautuvan henkilön on täytettävä koeajovarauksen kaikki tiedot asianmukaisesti. Vaillinaisia tai epäselviä yhteystietoja ei hyväksytä mukaan kilpailuun. 12.6.2016 jälkeen BMW suorittaa arvonnan, jossa valitaan 1 voittaja. Kilpailun voittajan kelpoisuus vahvistetaan ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla 15.6.2016 mennessä. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 16.6.2016 mennessä, luovutetaan palkinto toiselle henkilölle.

  4. PALKINTO
  Yksi (1) palkinto sisältää BMW 2-sarjan Cabrio -avoauton (220i A Business Sport), tai tätä autoa vastaavan auton, käyttöön juhannusviikon ajaksi (7 päivää ajalle 20.6.–26.6.2016). BMW arpoo yhteensä 1 voittajan, jonka kanssa sovitaan luovutus- ja käyttöajasta.

  Palkinnon vaihtaminen rahaksi ja/tai korvaaminen muulla tavalla ei ole mahdollista, eikä siihen liittyen myönnetä minkäänlaista rahallista hyvitystä. Tapahtuma-aikaa ei voi vaihtaa (katso yltä). Palkintoauto on noudettavissa BMW Suomen toimistolta (Äyritie 8 B, 01510 Vantaa), jonne auto tulee myös palauttaa sovittuna ajankohtana. Voittaja vastaa itse omista kuljetuksistaan luovutuspaikalle.

  5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
  BMW ja sen jälleenmyyjät keräävät, käsittelevät ja käyttävät luovutettuja henkilötietoja vain kilpailun sekä koeajon järjestämiseen liittyvissä tarkoituksissa. Tietosi luovutetaan BMW Suomen markkinointikäyttöön vain siinä tapauksessa, että olet antanut tähän erikseen suostumuksesi. Voit perua suostumuksesi henkilötietolain mukaisesti milloin tahansa laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@bmw.fi tai puhelimitse numerosta 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Jonotusaika on maksullinen.).

  
6. VASTUU
  BMW:n ja kilpailuun osallistujan välisissä oikeussuhteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu ainoastaan arvonnan kohteena olevan palkinnon arvoon. Palkintoauto on vakuutettu. Käyttäjän omavastuu on 1000 euroa. Käyttäjä allekirjoittaa autoa noudattaessa ajoluvan ja on vastuussa käyttämään ajoneuvoa huolellisesti vahingoittumisen estämiseksi. Ajoneuvo on säilytettävä aina lukittuna eikä sitä saa luovuttaa toisen käyttöön ilman luvan myöntäjän kirjallista lupaa. Käyttäjä sitoutuu maksamaan kaikki käytön aikana ajoneuvolle määrätyt maksut ja sakot sekä polttoainekulut. Ajoneuvo tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se on saatu käyttöön. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän sekä järjestäjän yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon käyttämisestä. BMW pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kilpailun aikana, sekä lopettamaan kilpailun ilman erityistä syytä. BMW ei vastaa kilpailun lopettamisesta tai muuttamisesta johtuvasta haitasta kilpailuun osallistuneille. BMW ei ole millään tavalla vastuullinen teknisistä ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.