BMW The Rings.

THE RINGS OF INFINITE JOY.

Tarina rakkaudesta ihmisiin – ja autoihin.

THE RINGS OF INFINITE JOY.Tarina rakkaudesta ihmisiin – ja autoihin.

TAVOITTEENA MUUTTAA AJAMISEN ILO UUSIIN MUOTOIHIN.

BMW on suunnitellut yhdessä korusuunnittelija Cornelia Webbin kanssa eksklusiivisia kihlasormuksia, jotka on valmistettu sulatetuista BMW-polkimista. Aiemmin tänä vuonna pariskunnilla ympäri Pohjoismaita oli mahdollisuus voittaa sormuksia ja myös yllättää kumppaninsa kosinnalla Tukholmassa.

 

Lue lisää

PYÖREÄSTÄ DESIGNISTA TULI INSPIRAATIOLÄHDE.

Materiaalien uudelleenkäytön symboloimiseksi sormusten suunnittelussa on käytetty pohjana äärettömän merkkiä. Merkki on taitettu, mikä tarkoittaa, että jokaisessa sormuksessa on kaksi sormusta yhdessä.

 

”Sormukset eivät ole avioliiton tapaan suora tie. Ne ovat muodoltaan orgaanisia ja symboloivat muutosta ja vuorovaikutusta. Muodolla haluan myös korostaa, kuinka kierrätys saa materiaalit ja energian kestämään ikuisuuden. Ikuisuuden, jota myös ajatus avioliitosta symboloi”, Cornelia Webb sanoo.

Lue lisää
Kai Langer
”Cornelia jakaa näkemyksemme pyöreän muodon tärkeydestä ja siksi tuntuu niin upealta, että voimme yhdessä näin huomattavan muotoilijan kanssa näyttää, kuinka vanhat auton osat voivat saada kokonaan uuden elämän.”
Maria Gustafsson, BMW:n Pohjois-Euroopan kestävyysjohtaja
Hållbarhet och nöje

MOTIVOI RAKKAUDEN JULISTUKSELLA.

Kiinnostus kosimiseen näillä ainutlaatuisilla sormuksilla oli valtava. Jotta sai mahdollisuuden voittaa, pyysimme ihmisiä lähettämään meille rakkaudenjulistuksia kosinnan muodossa kumppanilleen. 

 

Onnelliset valitut voittajat saivat sitten sormusten lisäksi myös kosintaseremonian, yöpymisen sekä meno-paluumatkan Tukholmaan.

Lue lisää

MITEN SE MENI?

Hermostuneella äänellä pariskuntamme saivat vihdoin tilaisuuden esittää kysymyksistä kaikkien suurimman: haluatko mennä naimisiin kanssani? 

Vastaukset?

KYLLÄ!

Lue lisää
Njuren

YHTEISTYÖ, JOKA RIKKOO NORMEJA JA TASOITAA TIETÄ TULEVAISUUTEEN.

Cornelia Webb itse sanoo olevansa yllättynyt ja iloinen, että ajoneuvovalmistaja halusi tehdä kestävän kehityksen designyhteistyötä:

 

”Pienen selvitystyön jälkeen osoittautui, että BMW:llä on vakava ja hyvin harkittu lähestymistapa kiertotalouteen. Maapallon luonnonvarat eivät ole loputtomia, ja meidän on pystyttävä hyödyntämään paremmin ne, jotka jo olemme ottaneet talteen. Tässä muotoilulla on tärkeä rooli sen osoittamisessa, että se on mahdollista, ja jos teemme yhteistyötä yli toimialarajojen, ensituntumalta päättynyt elinkaari voi saada uuden elämän, mutta uudessa muodossa.”

Lue lisää
BMW The Rings

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää
BMW Stories

BMW STORIES.

Lue ja pääse lähemmäksi BMW:tä.
Autoloma Suomessa

HALUATKO AUTOLOMALLE SUOMESSA TÄNÄ KESÄNÄ?

Olemme keränneet vinkkejä, joita tarvitset, jotta automatkasi olisi mukavampi, turvallisempi ja nautinnollisempi kuin koskaan.
BMW i:n muotoilu

BMW i:N MUOTOILU.

Johtava muotoilija Kai Langer kertoo, kuinka BMW i4 ja muut i-mallit leimaavat BMW i:n muotoilukonseptia.