3-sarjan Business Exclusive

BMW BUSINESS EXCLUSIVE -MALLIT.

Ylellisesti omaa luokkaansa.

BMW Business Exclusive -mallit.Ylellisesti omaa luokkaansa.

BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/320d ja 420i/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

 

BMW 3-sarjan Touring Business Exclusive -mallit saat 1.1.2018 alkaen samaan hintaan kuin 3-sarjan Sedan Business Exclusive -mallit.

 

Asiakasetusi on nyt jopa 11 350 € (*320i A xDrive Business Exclusive Touring verrattuna 320i A xDrive Business Touring -malliin).

Lue lisää

MUUT KAMPANJAT.

X1, X3 & X4 Business xLine

X1, X3 & X4 Business xLine erikoishintaan.

Business xLine -varustelulla korostat BMW X1, X3 ja X4 -mallien X-luonnetta. Saat Business xLine -varustelun X1-, X3- ja X4-malleihin nyt erikoishintaan.
Lue lisää
Business Plus -varustelu alk. 490 €

Business Plus -varustelu alk. 490 €.

Kattava BMW Business Plus -varustelu on nyt saatavilla BMW 1-sarjan Business-malleihin erikoishintaan alkaen 490 €.
Lue lisää
5-sarjan Business Exclusive Edition

5-sarjan Business Exclusive Edition.

BMW Business Exclusive -varustelu tuo BMW 5-sarjan autoon nahkaverhoillut urheiluistuimet, 8-vaihteisen automaattivaihteiston, LED-sumuvalot sekä lukuisia muita upeita varusteita. BMW 5-sarjan Business Exclusive Pro Edition -mallit tarjoavat tähän luksusluokan varusteluun vielä navigointijärjestelmän sekä ConnectedDriven toimintoja – erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kampanja ei koske uusia BMW 5-sarjan malleja.
Lue lisää