Nainen ja mies nauravat rengaspulkassa lumessa

COME OUT AND PLAY.

#whateverhappens. Nauti kylmistä vuodenajoista alkuperäisten BMW renkaiden ja vanteiden ja syys- ja talvilisävarusteiden sekä
BMW Huollon avulla.

Vuodenaikojen vaihtuessa on aika tutkia uusia maisemia. Edes sateinen tai kylmä sää ei ole syy jäädä kotiin. Se on sen sijaan tilaisuus kokea maailmamme maagisia puolia. Tarjoamme sinulle täydelliset varusteet, joiden avulla pysyt turvallisesti kaistallasi ja nautit matkasi joka hetkestä – minne tahansa se sinut viekin. Hyödynnä BMW Service -huoltopalveluja sekä BMW:n talvirengaspaketteja ja syys- ja talvilisävarusteita, jotka on räätälöity juuri sinua ja BMW-autoasi varten.

Lue lisää
COME OUT AND PLAY.#whateverhappens. Nauti kylmistä vuodenajoista alkuperäisten BMW renkaiden ja vanteiden ja syys- ja talvilisävarusteiden sekä <br>BMW Huollon avulla.

ALKUPERÄISET BMW ALUMIINIVANTEET JA LISÄVARUSTEET.

Ajamisen ilo ei ole kiinni säästä.

Autoilijoille, jotka haluavat syksyllä ja talvella hyödyntää renkaissa uutta profiilimuotoilua ja nauttia optimaalisesta pidosta, olemme kehittäneet erityiset tähtimerkinnällä varustetut kausirenkaat yhteistyössä johtavien rengasvalmistajien (esim. Goodyear/Dunlop, Michelin ja Pirelli) kanssa. Tähtimerkinnällä varustetut BMW renkaat tarjoavat parhaat ajo-ominaisuudet, optimaalisen pidon ja erinomaisen turvallisuuden. Näin yksi asia on varma: alkuperäiset BMW renkaat ja vanteet eivät ole kompromissi tyyliin vaan vahva kannanotto.

BMW syys- ja talvilisävarusteet, 18'' BMW V-spoke 618 Reflex Silver, talvipyöräsarja

18'' BMW V-spoke 618 Reflex Silver, talvipyöräsarja.

Laadukas 18'' BMW alumiinivanne V-spoke 618 Reflex Silver. RDC-talvirengaspaketti, vannekoko 8,5J x 18 ja rengaskoko 255/55 R18 109H XL.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, 18" BMW V-spoke 684 Orbit Grey, talvipyöräsarja

18" BMW V-spoke 684 Orbit Grey, talvipyöräsarja.

Laadukas 18'' BMW alumiinivanne V-spoke 684 on väriltään Orbit Grey ja antaa optiikallaan autolle erityisen urheilullisen ilmeen. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta ja Runflat-renkaat, vannekoko 8J x 18 ja rengaskoko 245/45 R18 100V XL.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, 19" BMW alumiinivanne V-spoke 635 Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), talvipyöräsarja

19'' BMW alumiinivanne V-spoke 635 Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), talvipyöräsarja.

Elegantit 19'' BMW alumiinivanteet V-spoke 635 ovat väriltään Bicolor Night Gold, kiiltosorvattu. Ne antavat autolle ekstravagantin ilmeen. Talvipyöräsarja, jossa rengaspainevalvonta ja Runflat-renkaat, edessä vannekoko 8J x 19 ja rengaskoko 245/40 R19 98V XL RSC ja takana vannekoko 9J x 19 ja rengaskoko 275/35 R19 100V XL RSC.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW-lukkopulttipaketti

BMW-lukkopulttipaketti.

Laadukas ja erittäin luotettava lukkopulttipaketti sisältää neljä pyörien lukkopulttia, joissa on erityinen jyrsitty BMW-koodaus. Pultit voidaan avata ainoastaan toimituksen sisältöön kuuluvalla erikoistyökalulla, mikä tarjoaa siten tehokkaan suojan vanteiden varastamista vastaan.
BMW syys- ja talvilisävarusteet

BMW Lumiketjut Comfort.

BMW Lumiketjut Comfort varmistavat parhaan mahdollisen pidon, ja ne on helppo asentaa. Ketjut sopivat tarkasti renkaisiin, joten niiden yhteydessä ei tarvita erillistä vannesuojaa. Integroidun jousiteräskaarensa ansiosta ne saa asennettua kaikissa oloissa vain muutamalla käden liikkeellä.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance rengaslaukut

M Performance rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti renkaan paikan autossa. Rengaslaukuissa on urheilullinen M Performance -design.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, pyörännavan BMW-suojus, kiinteä

Pyörännavan BMW-suojus, kiinteä.

Paikallaan pysyvässä pyörännavan suojuksessa on BMW-logo, joka ei pyöri pyörän mukana vaan pysyy vaakasuunnassa. Pyörännavan suojuksen voi asentaa kaikkiin BMW alumiinivanteisiin, joiden reikäpiirin halkaisija on 112 mm.
BMW Venttiilinhatut logolla

BMW Venttiilinhatut logolla.

Laadukkaat, alumiiniset BMW Venttiilinhatut suojaavat RDC-alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. BMW-logolla.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Venttiilinhatut logolla

BMW Venttiilinhatut M-logolla.

Laadukkaat, alumiiniset BMW Venttiilinhatut suojaavat RDC-alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. M-logolla.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Renkaanpaikkaussarja

BMW Renkaanpaikkaussarja.

Intuitiivisesti käytettävän BMW Renkaanpaikkaussarjan avulla autolla voi jatkaa helposti matkaa rengasrikon jälkeen. Renkaan koosta riippumatta voidaan renkaan kulutuspinnan vauriot korjata noin 4 millimetriin saakka ja siten mahdollistaa ajo lähimmän BMW Jälleenmyyjän toimipisteeseen.

BMW:N RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMW:n rengas- ja vannepalvelu

On hyvä tietää, että tärkeät asiat ovat parhaissa käsissä.

Vaihdamme talvi- ja kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

TÄHTIMERKINNÄLLÄ VARUSTETUT ALKUPERÄISET BMW-RENKAAT.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat

Renkaiden ja vanteiden kohdalla tärkeintä ovat laatu, kokemus ja turvallisuus.

Tähtimerkintä osoittaa, että rengas on valmistettu erityisesti BMW:tä varten – tiukimpien BMW-vaatimusten mukaisesti. Renkaiden kehittäminen aloitetaan jo automallin varhaisessa kehittelyvaiheessa, ja se kestää jopa kolme vuotta ja sisältää laajamittaisia testejä. Tähtimerkinnällä varustetut renkaat testataan kuudella pääalueella: turvallisuus, kuluminen, mukavuus, tehokkuus ja – BMW:lle tunnusomaisesti – kahdelle ajamiseen iloon liittyvällä osa-alueella (ajo-ominaisuudet ja urheilullinen ajokäyttäytyminen). Renkaat valmistetaan yhteistyössä valikoitujen premium-valmistajien (esim. Goodyear/Dunlop, Michelin ja Pirelli) kanssa. Kysy tähtimerkinnällä varustettuja renkaita BMW Jälleenmyyjältä – nämä testatut ja turvalliset renkaat on mitoitettu täydellisesti juuri sinun autoasi varten.

AJAMISEN ILO EI NUKU TALVIUNTA.

Vinkit, joilla talvi on täynnä ajamisen iloa.

Vinkit, joilla talvi on täynnä ajamisen iloa.

Talvikuukausilla on paljon tarjottavaa, myös haasteita sinulle ja autollesi. Näillä vinkeillä nautit autostasi huoletta myös kylmässä säässä.

ALKUPERÄISET BMW SYYS- JA TALVILISÄVARUSTEET AUTON ULKOPUOLELLE.

Inspiroivia näkymiä, minne tahansa katsotkin.

Kun haluat nauttia talvisäästä, sinun on oltava hyvin varustautunut. Alkuperäisillä BMW lisävarusteilla se ei ole mikään ongelma. Ota kaikki irti ajomukavuudesta ja tutustu laajoihin vaihtoehtoihin, joilla teet BMW-autostasi täydellisen matkakumppanin talvisuunnitelmiasi varten.

BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Kattoboksi 420 Black/Titanium Silver

BMW Kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Modernin mustan, titaaninhopeisin sivuosin somistetun BMW Kattoboksin tilavuus on 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Kattoteline

BMW Kattoteline.

Kattokaideteline voidaan yhdistää kaikkiin BMW:n kattotelinekiinnikkeisiin ja kattobokseihin, ja se sopii täydellisesti auton ilmeeseen. Se on helppo kiinnittää ilman työkaluja, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varkauksia estävän lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Suksi- ja lumilautakiinnikkeet, ulosvedettävät

BMW Suksi- ja lumilautakiinnikkeet, ulosvedettävät.

Lukittavat, sivulta ulosvedettävät BMW Suksi- ja lumilautakiinnikkeet pitävät tukevasti paikallaan jopa viisi paria suksia tai neljä lumilautaa sekä helpottavat tavaroiden kuormaamista korkeampien autojen yhteydessä. Ne voidaan yhdistää kaikkiin BMW Kattotelineisiin, ja ne sopivat myös sauvoille.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Tavaratilan kaukalomatto

BMW Tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä BMW Tavaratilan kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Kaukalomatto on musta, ja siinä on laadukas, numero 5:n muotoinen jaloteräskoriste, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW LED-oviprojektorit

BMW LED-oviprojektorit.

Innovatiiviset BMW LED-oviprojektorit aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja heijastavat vaihdettavan dian kautta grafiikan maahan auton viereen. Valittavissa on erilaisia kuvia, joilla oviaukon alue voidaan valaista täydellisesti yksilöllisellä tavalla.

ALKUPERÄISET BMW SYYS- JA TALVILISÄVARUSTEET AUTON SISÄTILAAN.

Loistava myös sisältä.

Alkuperäiset BMW lisävarusteet ovat nimensä veroisia: ne on suunniteltu äärimmäisen tarkasti ja puhtaan suorituskyvyn innoittamina. Niiden avulla saat lisää tilaa, tyyliä tai turvallisuutta – tai kaikkia niitä yhdessä. Turvallisuus ja tyylikkyys ovat niissä helposti yhdistettävissä.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Safety Case -suojus 10,5" Apple iPad Pro -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Safety Case -suojus 10,5" Apple iPad™ Pro -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään.

Safety Case -suojus tarjoaa ihanteellisen suojan kaikille 10,5" Apple iPad™ Pro -laitteille. Musta silikonisuojus suojaa tablettia luotettavasti naarmuilta ja iskuilta, ja yhdessä mukana toimitetun näytönsuojakalvon kanssa se suojaa myös roiskevedeltä. Erikseen saatavilla olevan Travel & Comfort -järjestelmän yleispidikkeen kanssa se on mahdollista kiinnittää ajoneuvoon joustavasti, kätevästi ja varmasti.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11 tuuman Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360°, ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Yleiskoukku Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Yleiskoukku Travel & Comfort -järjestelmään.

Travel & Comfort -järjestelmän yleiskoukku mahdollistaa vaatteiden tai kevyiden laukkujen ripustamisen selkänojaan, jolloin ne ovat suojassa jalkatilan lialta. Pistoliitännän avulla yleiskoukku voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen.
BMW syys- ja talvilis&auml;varusteet, BMW Vaateripustin Travel &amp; Comfort -j&auml;rjestelm&auml;&auml;n

BMW Vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW Vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan takapuolelle. Pistoliitännän avulla se voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Hotellikäyttötoiminnon (tavanomainen vaateripustin) ansiosta sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Jokasään lattiamatot eteen

BMW Jokasään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW Jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta sekä jalkoja lattialla olevalta vedeltä. Ne ovat mustat, ja niissä on numero 5:n muotoinen jaloteräskoriste.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Jokasään lattiamatot taakse

BMW Jokasään lattiamatot taakse.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW Jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat takajalkatilaa kosteudelta ja lialta sekä jalkoja lattialla olevalta vedeltä. Ne ovat mustat, ja niissä on numero 5:n muotoinen jaloteräskoriste.
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
BMW syys- ja talvilis&auml;varusteet, BMW LED-taskulamppu, ladattava

BMW LED- taskulamppu, ladattava.

Jaloteräksinen, elegantisti muotoiltu BMW LED-taskulamppu tekee vaikutuksen erittäin pienellä virrankulutuksella, jopa 3 000 latauskerran käyttöiällä ja huikean pitkällä kantamalla. Suorituskykyinen akku ladataan helposti kytkemällä taskulamppu auton 12 voltin pistorasiaan.
Nainen ja mies katsovat lumessa tablettia

TUTUSTU BMW SYYS- JA TALVILISÄVARUSTEISIIN.

Mikään ei estä matkantekoasi tunturin halki, retkiä kaupunkiin tai spontaaneja ajeluja. Koe vuodenajan upeimmat hetket alkuperäisten BMW syys- ja talvilisävarusteiden avulla. Valitse monista vaihtoehdoista, joiden avulla varustat BMW-autoasi syksyä ja talvea varten toiveidesi mukaisesti. Näytä tyylikkäältä tekemättä kuitenkaan kompromissia turvallisuudesta.

KEMIALLISET HOITOTUOTTEET.

Korkealaatuista ja hellävaraista hoitoa BMW-autollesi.

Pidä huolta autostasi. Tarjoamme sinulle oikeat apuvälineet kirkkaan näkyvyyden ja auton säteilevän olemuksen varmistamiseksi joka tilanteessa – autosi vanteita ei ole suotta tehty kiiltäviksi.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Lasinpesuneste pakkaskestävyydellä

BMW Lasinpesuneste pakkaskestävyydellä.

Estää lasinpesulaitteiston jäätymisen ja antaa laadukkaiden puhdistavien ainesosien ansiosta optimaalisen, raidattoman näkyvyyden kylmänä vuodenaikana. BMW:lle tunnusomainen miellyttävä Apricelle-tuoksu.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Huurteenpoistoaine

BMW Huurteenpoistoaine.

Sulattaa sekunneissa jäätyneet ikkunat. Suojaa niitä uudelleenjäätymiseltä ja pitää huolen selkeästä näkyvyydestä. BMW-hoitotuotteille tunnusomainen miellyttävä Apricelle-tuoksu. Estää luotettavasti jäästä johtuvan näkyvyyden heikkenemisen.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Vanteiden puhdistusaine

BMW Vanteiden puhdistusaine.

BMW Vanteiden puhdistusaine poistaa helposti itsepintaisen lian, kuten palaneen jarrupölyn ja öljy- ja kumijäämät.  

Lue lisää

SYKSYN PARHAAT PALAT: M PERFORMANCE OSAT.

Koe innostava moottoriurheilufiilis eksklusiivisten BMW M Performance osien avulla.

Moottoriurheilu tulee läsnä kaikkialle: jokainen yksittäinen M Performance -osa on ainutlaatuinen kannanotto ja tuo BMW-autoosi aitoa kilpa-autoluonnetta. Sitä varten saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, jotka parantavat aerodynamiikkaa, voimansiirtoa, ulkopuolen muotoilua, ohjaamoa, alustaa ja pyöriä. Oletko valmis sporttiseen yksilöllisyyteen?

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, 20'' M Performance Double-spoke 669 M Jet Black, matta/kiiltosorvattu, kesäpyöräsarja

20'' M Performance Double-spoke 669 M Jet Black, matta/kiiltosorvattu, kesäpyöräsarja.

Laadukkaat taotut 20'' BMW M Performance alumiinivanteet ovat väriltään Bicolor Black matta ja upea yhdistelmä, jonka näkyvä puoli on jyrsitty ja kiiltosorvattu sekä koristettu BMW M -logolla. Täydellinen pyöräsarja, jossa Runflat-renkaat ja sekarengastus. Edessä vannekoko 8J x 20 ja rengaskoko 245/35 R20 95Y XL RSC ja takana vannekoko 9J x 20 ja rengaskoko 275/30 R20 97Y XL RSC.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow

M Performance jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow.

M Performance jäähdyttimensäleiköt Iconic Glow antavat ajoneuvolle ainutlaatuisen säteilevän olemuksen. LED-valaistus nostaa BMW-jäähdyttimensäleikön ja ajoneuvon edessä olevan alueen kauniisti esille aina avaamisesta käynnistämiseen sekä moottorin sammutuksesta ajoneuvon lukitsemiseen saakka.  

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance sivuhelmalisä Carbon

M Performance sivuhelmalisä Carbon.

Liikuttava ulkonäkö: BMW M Performance sivuhelmalisä on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä. Sen ansiosta ajoneuvo näyttää pidemmältä, ja kokonaisilme on entistäkin dynaamisempi. Erityisen sporttiseen ja ylvääseen olemukseen.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance takaspoileri Pro Carbon

M Performance takaspoileri Pro Carbon.

Vahva ilme: M Performance takaspoileri Pro Carbon vahvistaa auton laadukasta, urheilullista vaikutelmaa. Se optimoi aerodynaamiset arvot ja tekee ajokokemuksesta entistäkin sporttisemman.  

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance ohjauspyörä

M Performance ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance lattiamatot

M Performance lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisäänommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.  

Lue lisää
BMW syys- ja talvilisävarusteet, M Performance rengaslaukut

M Performance rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti renkaan paikan autossa. Rengaslaukuissa on urheilullinen M Performance -design.  

Lue lisää

RÄÄTÄLÖITY BMW SERVICE.

Valittavissa lukuisia vaihtoehtoja.

Nauti kylmästä vuodenajasta täysin siemauksin ja hyödynnä erinomaisia BMW-huoltopalveluja, joissa asiantuntijamme huolehtivat autostasi. Tehtävämme on pitää huolta siitä, että BMW-autosi on aina täydellisessä kunnossa, jotta voit ajaa turvallisesti ja tuntea täyttä ajamisen iloa läpi koko syksyn ja talven.

BMW syys- ja talvilisävarusteet, nainen katsoo BMW-auton ikkunasta ulos
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Service 5+

BMW Service 5+.

Yli viisi vuotta vanhoille malleille BMW Service 5+ tarjoaa ensiluokkaisen ja mallillesi optimaalisesti räätälöidyn huollon – läpinäkyvillä ja houkuttelevilla kokonaishinnoilla. BMW Jälleenmyyjän kautta BMW-autosi saa juuri sitä huoltoa, jonka se ansaitsee – jotta se pysyy käytössäsi vielä pitkään.

Etsi BMW Jälleenmyyjä
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Aina ei ole helppoa saada elämässä kaikki hoidettua samaan aikaan. Jos haluat lisää rauhaa ja huolettomuutta, valitse BMW Huolenpitosopimus. Yhdellä maksulla saat valitsemaksesi ajaksi kaikki sopimukseen sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt. Ilman piilokustannuksia. Jotta tietäisit myös tulevaisuudessa, mikä sinua odottaa: täydellinen huolto BMW:llesi olipa se kuinka vanha tahansa. Tarjouksemme on houkutteleva myös BMW-malleille, joilla on jo tuhansia kilometrejä mittarissa.
Etsi BMW Jälleenmyyjä
BMW syys- ja talvilisävarusteet, kontaktiton BMW Service

Kontaktiton BMW Service.

BMW Service – milloin vain ja missä vain. Voit varata ja seurata monia BMW:n palveluita kätevästi verkosta. Ja käyttää aikasi niihin asioihin, jotka elämässä ovat todella tärkeitä.
Etsi BMW Jälleenmyyjä
BMW syys- ja talvilisävarusteet, BMW:n rengas-/vannepalvelu

BMW:n rengas-/vannepalvelu.

Vaihdamme talvi-/kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.
Etsi BMW Jälleenmyyjä