Nauravia miehiä ja naisia lumessa BMWn edessä

VALMISTAUDU TALVEN HARRASTUKSIIN.

Nauti ajamisen ilosta. Mikään ei estä matkantekoasi tunturin halki, retkiä kaupunkiin tai spontaaneja ajeluja oman mielesi mukaan. Sää ei tuota ongelmaa. Alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla olet valmistautunut täydellisesti jokaiseen syksyn ja talven haasteeseen. Koe vuodenajan upeimmat hetket ja hyödynnä BMW huoltopalveluja , talvirengaspaketteja sekä muita syksyn ja talven lisävarusteita jotka on räätälöity juuri sinua ja BMW-autoasi varten.

Lue lisää
Valmistaudu talven harrastuksiin.

Korkealaatuiset alkuperäiset BMW-kevytmetallivanteet ja talvirengaspaketit. Kokovaihtoehdot 18”,19” tai 20”.

”TURVAA JA TYYLIÄ TALVEA VARTEN.”

Sään muuttuessa kylminä vuodenaikoina on mahdollista nähdä luonto uuden näköisenä. Jäiset ja liukkaat tiet eivät estä sinua nauttimasta luonnosta, kun olet hyvin varustautunut. Käytä alkuperäisiä BMW - vanteita ja renkaita. Johtavien rengasvalmistajien ( esim. Dunlop, Goodyear, Michelin ja Pirelli ) kanssa kehitetyt ja tähtimerkillä varustetut alkuperäiset renkaat tarjoavat parhaat ajo-ominaisuudet, optimaalisen pidon ja erinomaisen turvallisuuden. Yksi asia on varma – alkuperäiset BMW - vanteet ja renkaat eivät ole kompromissi vaan vahva kannanotto.

Lue lisää
18'' M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 796 M Jet Black matta, talvirengassetti edessä

18'' M Performance Double-spoke 796 M.

Korkealaatuinen 18” M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 796M Jet Black matta M logolla. Alkuperäinen BMW talvirengaspaketti varustettuna rengaspainetunnistimilla. Vanteet 7,5J x 18 ja rengaskoko 225/45x19. EU-Rengastarra

Lue lisää
20'' M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M Jet Black matta, talvirengaspaketti

20’’ M Star-spoke 748 M.

Korkealaatuinen 20” M kevytmetallivanne Star-spoke 748  Jet Black matta värillisellä M-logolla. Vanteen optiikka antaa autolle urheilullisen ilmeen. Alkuperäinen BMW talvirengaspaketti varustettuna rengaspainevalvonnalla . Vanteet  9 x 20 ja rengaskoko 275/45 R20.  EU-Rengastarra

Lue lisää
Taottu 18'' M Performance vanne V-spoke 554 M Jet Black matta, talvirengaspaketti

18” M Performance V-spoke 554 M.

Urheilullinen,taottu 18” M Performance vanne V-spoke 554 Jet Black matta värillisellä M Performance tekstilogolla. Alkuperäinen BMW talvirengaspaketti varustettuna rengaspainevalvonnalla . Vanteet  8 x 18 ja rengaskoko 225/40 R18. EU-Rengastarra

Lue lisää
Taottu 19'' M Performance -vanne Double-spoke 786 M Jet Black matta, talvirengassetti edessä

19” M Performance Double-spoke 786 M.

Korkealaatuinen, taottu 19” M Performance Double-spoke 786 M  Jet Black matta värillisellä M Performance tekstilogolla. Alkuperäinen BMW talvirengaspaketti  varustettuna rengaspainevalvonnalla . Vanteet  8 x 19 ja rengaskoko 245/40 R19. EU-Rengastarra

Lue lisää
20'' BMW kevytmetallivanne Y-spoke 695 Jet Black matta, talvirengassetti edessä

20” Y-spoke 695.

Korkealaatuinen 20” Y-spoke 695 Jet Black matta. Vanteen optiikka antaa autolle urheilullisen ilmeen. Alkuperäinen BMW talvirengaspaketti  varustettuna rengaspainevalvonnalla . Vanteet  8 x  20 ja rengaskoko 245/45 R20. EU-Rengastarra

Lue lisää

BMW vanne –ja rengaslisävarusteet.

“Alkuperäiset BMW kevytmetallivanteet.”

Sade ja lumi eivät muodostu esteeksi. Alkuperäisten BMW-vanne- ja rengastarvikkeiden ansiosta olet nimittäin varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla myös syksyyn ja talveen. Valitse monista vaihtoehdoista, joiden avulla varustat BMWsi talvea varten toiveidesi mukaisesti. Näytä tyylikkäältä tekemättä kuitenkaan kompromissia turvallisuudesta.

BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, pyörännavan kiinteä BMW-suojus

BMW ”kelluva” keskiökapseli logolla.

BMW logolla varustettu kapseli joka pysyy paikallaan vaakatosossa renkaan pyöriessä. Saatavissa yleisimpiin BMW vanteisiin joissa navan halkaisija 112 mm.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW-venttiilinhatut logolla

BMW venttiilihatut logolla.

Ulkonäköä korostavat BMW logolla varustetut ”hatut” suojaavat tehokkaasti alumiiniventtiilejä lialta ja kosteudelta.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW-venttiilinhatut M-logolla

BMW venttiilihatut M logolla.

BMW M logolla varustetuilla ”hatuilla” tehostat autosi ulkonäköä. Suojaa lialta ja kosteudelta.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW-lukkopulttipaketti

BMW-lukkopulttipaketti.

Laadukas ja erittäin luotettava lukkopulttipaketti sisältää neljä pyörien lukkopulttia, joissa on erityinen jyrsitty BMW-koodaus. Pultit voidaan avata ainoastaan toimituksen sisältöön kuuluvalla erikoistyökalulla, mikä tarjoaa siten tehokkaan suojan vanteiden varastamista vastaan.
Tuotteeseen

BMW RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMWn rengas- ja vannepalvelu BMW-huoltopisteissä

On hyvä tietää, että tärkeät asiat ovat parhaissa käsissä.

Vaihdamme talvi- ja kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

TÄHTIMERKITYT BMW RENKAAT.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat

Renkailla ja vanteilla tärkeintä ovat laatu , kokemus ja turvallisuus.

Tähtimerkitty rengas on valmistettu BMW:n vaatimusten mukaan. Renkaiden kehittäminen aloitetaan jo automallin varhaisessa kehittelyvaiheessa sisältäen laajamittaisia testejä. Tähtimerkinnällä varustetut renkaat testataan eri pääalueilla. Turvallisuus, kuluminen, mukavuus, tekokkuus ja BMW:lle tunnusomaisesti ajo-ominaisuus ja urheilullinen ajokäyttäytymínen näistä tärkeimpinä. Renkaat valmistetaan yhteistyössä valikoitujen rengasvalmistajien ( esim. Dunlop, Goodyear, Michelin ja Pirelli ) kanssa. Kysy tähtimerkinnällä varustettuja renkaita BMW jälleenmyyjältäsi. Nämä testatut ja turvalliset renkaat on mitoitettu juuri sinun BMW- autoasi varten.

Mies halaa naista BMW:n edessä

ALKUPERÄISET BMW HUOLTOPALVELUT JA BMW LISÄVARUSTEET SYKSYYN JA TALVEEN.

Sopiva ratkaisu jokaiseen haasteeseen.

ALKUPERÄISET BMW HUOLTOPALVELUT JA BMW LISÄVARUSTEET SYKSYYN JA TALVEEN.

Sopiva ratkaisu jokaiseen haasteeseen.

Alkuperäiset BMW lisävarusteet. Paljon ideoita auton ulko- ja sisätilaan.

”KAIKKI, MITÄ TARVITSEN TÄYDELLISEEN TALVEEN, ON HYVÄT LISÄVARUSTEET.”

Olipa kyseessä sitten retki lasten kanssa, koiran ulkoilutuslenkki tai viikonloppureissu hiihtokeskukseen – kun haluat nauttia talvisäästä, sinun on oltava hyvin varustautunut. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla se ei ole mikään ongelma. Ota kaikki irti ajomukavuudesta ja tutustu laajoihin vaihtoehtoihin, joilla teet BMW-autostasi täydellisen matkakumppanin talvisuunnitelmiasi varten.

BMW X3 lumessa, etuosasta näkyy kolme neljäsosaa
BMWn syksy- ja talvilisävarusteet, BMW Wireless Charging -kuori iPhonelle

BMW Wireless Charging -kuori iPhonelle.

BMW Wireless Charging -kuoren avulla voidaan ladata induktiivisesti Applen iPhone™ 5/5S, 6/6S und 7/7Plus -laitteita. Innovatiivinen matkapuhelinkuori on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen latureiden kanssa, ja se toimii samalla suojakuorena.
Tuotteeseen
BMWn syksy- ja talvilisävarusteet, yleismallinen BMW Wireless Charging -asema

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW:n jokasään lattiamatot eteen

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetuissa ja kulutusta kestävissä BMWn jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW Safety Case -suojus 10,5" Apple iPad Pro -laitteille, BMW:n yleiskiinnike tableteille BMW Safety Case -suojuksella.

BMWn yleiskiinnike ja BMW Safety Case 10,5" Apple iPad Pro -laitteille.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11 tuuman Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360° ja myös sen kaltevuus on säädettävissä. Safety Case -suojus tarjoaa ihanteellisen suojan kaikille 10,5" Apple iPad™ Pro -laitteille. Musta silikonisuojus suojaa tablettia luotettavasti naarmuilta ja iskuilta, ja yhdessä mukana toimitetun näytönsuojakalvon kanssa se suojaa myös roiskevedeltä. Erikseen saatavilla olevan Travel & Comfort -järjestelmän yleispidikkeen kanssa se on mahdollista kiinnittää ajoneuvoon joustavasti, kätevästi ja varmasti.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW-kattoteline

BMW-kattoteline.

Monitoimintoinen kattotelinejärjestelmä voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, ja sen ulkoasu on sovitettu täydellisesti autoon. Se on erittäin helppo kiinnittää, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varastamista vaikeuttavan lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW-kattoteline 420 Black/Titanium Silver

BMW kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Modernin mustan, titaaninhopeisin sivuosin somistetun BMW-kattoboksin tilavuus on 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW:n LED-oviprojektorit

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED -oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.
Tuotteeseen
BMW:n syksy- ja talvilisävarusteet, BMW:n sivulta ulosvedettävät suksi- ja lumilautakiinnikkeet

BMWn sivulta ulosvedettävät suksi- ja lumilautakiinnikkeet.

Lukittavat, sivulta ulosvedettävät BMWn suksi- ja lumilautakiinnikkeet pitävät tukevasti paikallaan jopa viisi paria suksia tai neljä lumilautaa sekä helpottavat tavaroiden kuormaamista korkeampien autojen yhteydessä. Ne voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelineisiin, ja ne sopivat myös sauvoille.
Tuotteeseen

VALTUUTETTU BMW JÄLLEENMYYJÄ. RENNOSTI TIEN PÄÄLLÄ BMW-AUTOLLESI RÄÄTÄLÖITYJEN HUOLTOPAKETTIEN ANSIOSTA.

”NAUTI TALVESTA.”

Talveen valmistautuminen on tärkeää myös BMW-autollesi. Hyödynnä BMW huollon palveluita ja anna asiantuntijoidemme huolehtia sinusta ja autostasi talven kylmiin haasteisiin. Huolehdimme siitä,että BMW-autosi on täydellisessä kunnossa ja kestää vaativimpiakin olosuhteita.

Lue lisää
Nainen BMW-liikkeen edessä

BMW Service Inclusive

Päästä vaan irti ja keskity siihen, mikä on oikeasti tärkeää – matkasta nauttiminen. BMW Service Inclusive avulla voit tehdä juuri niin. Yhdellä kertamaksulla saat kaikki sopimukseen kuuluvat palvelut ja huoltotyöt valitsemallesi ajanjaksolle.

Etusi:

  • Säästät rahaa verrattuna yksittäisten palveluiden ostamiseen
  • Kustannusten täydellinen hallinta ja läpinäkyvyys
  • Erilaisia paketteja eri tarpeisiin sekä uusille että käytetyille autoille
  • Huoltoasiantuntijat, joilla BMW-tuntemus ja alkuperäiset BMW-varaosat
  • Automaattinen siirto uusille omistajille, minkä ansiosta jälleenmyyntiarvo nousee
  • Käytettävissä mukana olevissa BMW jälleenmyyjä/ huoltokorjaamo -toimipisteissä ympäri maailman
Lue lisää
Nainen seisoo BMWnsä oven luona älypuhelimen kanssa

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut auttavat sinua BMW-autosi kanssa: Kun auto tarvitsee huoltoa tai jos siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. BMW Service -toimipiste ottaa sinuun sitten yhteyttä ja sopii ajan. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi entistä mukavampaa.  

Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu.

BMW LIIKKUVUUSPALVELU.

BMW Service My BMW -sovellus

UUSI MY BMW -SOVELLUS.

BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-SERVICES