Mies seisoo talviparka yllään BMW:nsä oven luona

”SUUNNITELMANI TALVEA VARTEN: OLEN VALMISTAUTUNUT KAIKKEEN.”

Aina valmiina ajoon. Sen takaavat monipuoliset BMW-syksy- ja talvilisävarusteet sekä BMW huoltopalvelut.

”SUUNNITELMANI TALVEA VARTEN: OLEN VALMISTAUTUNUT KAIKKEEN.”

Aina valmiina ajoon. Sen takaavat monipuoliset BMW-syksy- ja talvilisävarusteet sekä BMW huoltopalvelut.

”SUUNNITELMANI TALVEA VARTEN: OLEN VALMISTAUTUNUT KAIKKEEN.”Aina valmiina ajoon. Sen takaavat monipuoliset BMW-syksy- ja talvilisävarusteet sekä BMW huoltopalvelut.

Kun muut jäävät sohvalle keksimään tekosyitä, sinä ajat eteenpäin. Mikään ei estä matkantekoasi vuorten halki, retkiä kaupunkiin tai spontaaneja pyrähdyksiä oman mielesi mukaan. Entä tuuli ja sää? Ei ongelmaa. BMW-syksy- ja talvilisävarusteiden avulla olet valmistautunut täydellisesti jokaiseen haasteeseen. Koe syksyn ja talven upeimmat hetket ja hyödynnä BMW huoltopalvelut ja BMW-syksy- ja talvilisävarusteita, jotka on räätälöity juuri sinua ja BMW-autoasi varten.

Read more

”RÄÄTÄLÖITYÄ HALLINTAA.”

Laadukkaat alkuperäiset BMW-kevytmetallivanteet ja -talvirengaspaketit koossa 18'', 19'' tai 20''.

Talvella kotimatkastakin voi tulla haastava. Jotta voit nauttia ajamisesta täysillä ja ajaa mahdollisimman turvallisesti myös kylmänä vuodenaikana, auto kannattaa varustaa parhailla renkailla ja vanteilla. Alkuperäiset BMW-renkaat ja -vanteet on sovitettu optimaalisesti BMW-autoosi. Johtavien rengasvalmistajien (esim. Bridgestone, Dunlop, Goodyear ja Pirelli) kanssa kehitetyt ja tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat tarjoavat parhaat ajo-ominaisuudet, optimaalisen pidon ja erinomaisen turvallisuuden – jotta autosi pysyy hallinnassasi säässä kuin säässä.

Read more
BMW-kevytmetallivanne, 19-tuumainen M Double-spoke 698 M -alumiinivanne

19'' M Double-spoke 698 M.

Laadukas 19'' M kevytmetallivanne Double-spoke 698 M on väriltään Orbit Grey. Lumiketjuille sopiva RDC-talvirengaspaketti, jossa Runflat-renkaat Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, vanteet 7,5J x 19 ja renkaat 245/50 R19 105V XL RSC.

Read more
BMW-kevytmetallivanne, 19-tuumainen M Performance Double-spoke 786 M -alumiinivanne

19'' M Performance Double-spoke 786 M.

Laadukas 19'' M Performance -vanne Double-spoke 786 M on taottu ja väriltään Jet Black matta. Siinä on värillinen M-logo ja jyrsitty M Performance -tekstilogo. Lumiketjuille sopiva RDC-talvirengaspaketti, jossa Runflat-renkaat Pirelli Winter Sottozero 3 r-f MOE, vanteet 8J x 19 ja renkaat 245/40 R19 98V XL RSC.

Read more
BMW-kevytmetallivanne, 18-tuumainen M Performance Double-spoke 796 M -alumiinivanne

18'' M Performance Double-spoke 796 M.

Laadukas 18'' M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 796 M sopii käytettäväksi lumiketjujen kanssa ja on väriltään Jet Black matta. Siinä on värillinen M-logo. RDC-talvirengaspaketti, jossa Runflat-renkaat Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18 95H XL RSC.

Read more
BMW-kevytmetallivanne, 18-tuumainen Radial-spoke 388 -alumiinivanne

18" Radial-spoke 388.

Laadukas 18" kevytmetallivanne on väriltään Ferric Grey, ja siinä on näkyvät pyöränpultit ja sisäänvedetyt puolat. Vanne antaa autolle erityisen urheilullisen ilmeen. Lumiketjuille sopiva talvirengaspaketti, jossa Runflat-renkaat Continental Winter Contact TS830P SSR, vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/40 R18 92V RSC.

Read more
BMW-kevytmetallivanne, 20-tuumainen Star-spoke 748 M -alumiinivanne

20'' Star-spoke 748 M.

Laadukas 20" M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M on väriltään Jet Black matta ja antaa optiikallaan autolle erityisen urheilullisen ilmeen. Sekä offroad-käyttöön että lumiketjuille sopiva täydellinen RDC-pyöräsarja, jossa all terrain -renkaat General Grabber AT3, vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/45 R20 110V XL.

Read more

BMW:N RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMW:n rengas- ja vannepalvelu BMW-huoltopisteissä

BMW:N RENGAS- JA VANNEPALVELU.

On hyvä tietää, että tärkeät asiat ovat parhaissa käsissä.

Vaihdamme talvi- ja kesärenkaasi sekä tarkistamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

TÄHTIMERKINNÄLLÄ VARUSTETUT ALKUPERÄISET BMW-RENKAAT.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat

TÄHTIMERKINNÄLLÄ VARUSTETUT ALKUPERÄISET BMW-RENKAAT.

Renkaiden ja vanteiden kohdalla tärkeintä ovat laatu, kokemus ja turvallisuus.

Tähtimerkintä osoittaa, että rengas on valmistettu erityisesti BMW:tä varten – tiukimpien BMW-vaatimusten mukaisesti. Renkaiden kehittäminen aloitetaan jo automallin varhaisessa kehittelyvaiheessa, ja se kestää jopa kolme vuotta ja sisältää laajamittaisia testejä. Tähtimerkinnällä varustetut renkaat testataan kuudella pääalueella: turvallisuus, kuluminen, mukavuus, tehokkuus ja – BMW:lle tunnusomaisesti – kahdelle ajamiseen iloon liittyvällä osa-alueella (ajo-ominaisuudet ja urheilullinen ajokäyttäytyminen). Renkaat valmistetaan yhteistyössä valikoitujen premium-valmistajien (esim. Bridgestone, Dunlop, Goodyear ja Pirelli) kanssa. Kysy tähtimerkinnällä varustettuja renkaita BMW Service -toimipisteestä – nämä testatut ja turvalliset renkaat on mitoitettu täydellisesti juuri sinun autoasi varten.

Mies katsoo luottavaisesti kaukaisuuteen

ALKUPERÄISET BMW SERVICES -PALVELUT JA BMW-LISÄVARUSTEET SYKSYYN JA TALVEEN

Sopiva ratkaisu jokaiseen haasteeseen.

ALKUPERÄISET BMW SERVICES -PALVELUT JA BMW-LISÄVARUSTEET SYKSYYN JA TALVEEN

Sopiva ratkaisu jokaiseen haasteeseen.

”KUN KÄYTÖSSÄ OVAT OIKEAT LISÄVARUSTEET, SÄÄ EI OLE KOSKAAN HUONO.”

Täydellisesti valmistautunut. Siitä pitävät huolen BMW-syksy- ja talvilisävarusteet sekä lukuisat älykkäät ulkopuolen ja sisätilan ratkaisut.

Sade kuuluu syksyyn aivan kuten kuin lumi ja liukkaus kuuluvat talveen – ne eivät kuitenkaan saa estää matkantekoasi. Olipa kyseessä retki lasten kanssa, koiran ulkoilutuslenkki tai viikonloppureissu hiihtokohteeseen – minne tahansa menetkin alkuperäisten BMW-lisävarusteiden älykkäät ratkaisut takaavat, että olet varustautunut parhaalla tavalla ja voit keskittyä täysin nauttimaan yhdessäolosta läheistesi kanssa ja näistä upeista vuodenajoista.
Sininen BMW X3 lumisella tiellä, 3/4-näkymä edestä
  • Lisävarusteet sisätilaan
  • Lisävarusteet auton ulkopuolelle
BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
BMW Wireless Charging – langaton latausasema, yleismallinen.

BMW Wireless Charging – langaton latausasema, yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging – langattoman latausaseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasta ja tehokkaasti.
BMW jokasään lattiamatot eteen

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetuissa ja kulutusta kestävissä BMW jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
BMW LED-oviprojektorit

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED-oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemista ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.
BMW kattoteline

BMW kattoteline.

Monitoimintoinen kattotelinejärjestelmä voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, ja sen ulkoasu on sovitettu täydellisesti autoon. Se on erittäin helppo kiinnittää, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varastamista vaikeuttavan lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

BMW-kattoboksi antaa tarvittaessa lisää säilytystilaa – tämä red dot Design Award -palkittu kattoboksi tekee vaikutuksen myös ulkoasullaan. Moderni kattoboksi on väriltään musta, ja siinä on titaanihopean väriset sivuosat. Valikoimasta löytyy kolme kokoa: 320, 420 ja 520 litraa. Jokainen kolmesta kattoboksista sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolme keskuslukituspistettä, joten se on helppo kuormata ja lukittavissa varkauksien estämiseksi.
BMW suksi- ja lumilautakiinnikkeet

BMW suksi- ja lumilautakiinnikkeet.

Lukittavat, sivulta ulosvedettävät BMW suksi- ja lumilautakiinnikkeet pitävät tukevasti paikallaan jopa viisi paria suksia tai neljä lumilautaa sekä helpottavat tavaroiden kuormaamista korkeampien autojen yhteydessä. Ne voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelineisiin, ja ne sopivat myös sauvoille.
BMW tavaratilan kaukalomatto

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa, joten se sopii täydellisesti auton sisätilan ilmeeseen.

"PARAS HUOLTOPALVELU: EHDOTON EDELLYTYS MINULLE.”

Rentoutuneena tien päällä. BMW:n räätälöityjen huoltopakettien ansiosta.

Keskity täydellisesti matkantekoon. Me huolehdimme muusta. Koe luonnon kauneus ja nauti jokaisesta kaarteesta matkalla määränpäähäsi – niin rantoja pitkin kuin vaikkapa vaikuttavien tunturinäkymien ohi ajaessasi. Voit ajaa huolettomin mielin tietäen, että me huolehdimme kaikesta muusta.

Read more
Mies BMW:n ratissa.

BMW Huolenpitosopimus.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.

Etusi:
• hyvä hintaetu verrattuna yksittäin ostettuihin huoltoihin
• kustannusten täydellinen hallinta ja läpinäkyvyys
• erilaisia paketteja eri tarpeisiin sekä uusille ja käytetyille autoille
• huoltoasiantuntijat, joilla BMW-tuntemus ja alkuperäiset BMW-varaosat
• siirtyy automaattisesti seuraavalle omistajalle, mikä nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa
• käytettävissä mukana olevissa BMW Service -toimipisteissä ympäri maailman.

Read more
Isä ja poika hämmästelevät vanhan BMW-keräilyauton sisätilaa

BMW Value Service.

Olette matkanneet yhdessä BMW-autosi kanssa lukemattomia kilometrejä ja kokeneet niin monia seikkailuja, että tunnet autosi läpikotaisin. Siksi teidän välillenne onkin muodostunut erityinen yhteys. Jotta tämä yhteys säilyisi vielä pitkään, tarvitset huoltokumppanin, joka tuntee BMW-autosi ja sen tarpeet aivan yhtä hyvin. Tässä kuvaan astuu BMW Value Service: sen kautta saat premium-huollon edulliseen ja läpinäkyvään pakettihintaan.
Näin tiedät kulusi aina etukäteen.


• Etusi:
• korkealaatuinen, mukava ja edullinen huolto BMW-asiantuntijoiden suorittamana
alkuperäisten BMW-varaosien käyttö huollossa
• kustannusten hallinta: kaikki osat ja huollot sisältyvät pakettihintaan
• asiakkaan kannalta aina läpinäkyvät ja selkeät hinnat
• BMW Value Service tarjoaa juuri sopivan huoltopalvelun kuhunkin BMW-malliin.

Read more
Sivunäkymä naisesta punaisen BMW:n edessä

BMW Liikkuvuuspalvelu.

BMW on aina luotettavasti tukenasi – luonnollisesti myös silloin, kun sattuu jotain yllättävää. BMW Liikkuvuuspalvelun puhelinnumerosta saat aina ja kaikissa tilanteissa nopeaa ja kattavaa tukea – ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kun soitat numeroon, huolehdimme kaikesta, mitä täytyy tehdä teknisen häiriön sattuessa. Voimme antaa jo puhelimessa tärkeitä tietoja ja tarvittaessa ohjata jatkotoimiin. Voit olla levollisin mielin ja nauttia mielenrauhasta ja parhaasta mahdollisesta liikkuvuudesta. BMW-autosi on parhaissa käsissä asiantuntijoillamme. Valtuutettu BMW Service -toimipiste palauttaa BMW-autosi alkuperäiseen kuntoon – se auttaa tehokkaasti säilyttämään auton arvon ja pidentää käyttöikää. Ainoastaan BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa sinulle ammattitaitoista ja pätevää BMW-tukea: alkaen siitä, kun soitat palveluun, ja päättyen siihen, että saat käyttöösi virheettömän auton matkasi jatkamiseksi.

Read more