MELKEIN BMW EI OLE BMW.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

MELKEIN BMW EI OLE BMW.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

MELKEIN BMW EI OLE BMW.Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

Me BMW:llä käytämme merkittävästi resursseja rengaspakettiemme kehitystyöhön ja testaukseen. Alkuperäiset BMW rengaspaketit on suunniteltu ja tarkkaan valittu yhteistyössä rengasvalmistajien kanssa, jotta autosi suorituskyky on huippuluokkaa kaikissa olosuhteissa. Alkuperäistä ajamisen iloa – valitse alkuperäinen BMW rengaspaketti.

BMW-kesärengassarjat

KESÄRENGASPAKETIT.

Rakkaudesta yksityiskohtiin: BMW:n kesärengaspaketit merkitsevät siroa muotoilua, huippuluokan lujuutta ja parhaita vierintäominaisuuksia. Vanteen ja renkaan yhdistelmät sovitetaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten BMW-autosi kokonaiskonseptiin, ja niin ne takaavat kaikkien alustakomponenttien optimaalisen yhteispelin.

Talvirenkaat
Taulukko talvirenkaat
BMW-talvirengassarjat

TALVIRENGASPAKETIT.

Rentoutuneena halki talven. BMW:n talvirengaspaketeissa on muutakin hienoa kuin ilmaisuvoimainen muotoilu. Ne on myös sovitettu täydellisesti BMW-autoosi ja tarjoavat jo 7 °C:n lämpötilasta alkaen selviä etuja kesärenkaisiin verrattuna – niillä voit nauttia jokaisesta kaarteesta myös jäisillä ja lumisilla teillä.

 

Erilaiset rengaspaketit toimivat parhaiten eri alustoilla ja eri olosuhteissa. Valitse rengaspaketti, joka soveltuu parhaiten olosuhteisiin, jossa sinulla on tapana ajaa.

  • Eurooppalaiset kitkarenkaat.

    Talvirengas Keski-Euroopan talviolososuhteisiin. Hyvä pito ja vakaus sekä kuivalla että märällä asfaltilla. Suomen ilmastoon suosittelemme vain pohjoismaiseen ilmastoon suunniteltuja renkaita.

  • Pohjoismaiset kitkarenkaat.

    Nastattomat talvirenkaat soveltuvat erityisesti Pohjoismaiden sääolosuhteisiin. Hyvä pito jäällä ja lumella. Miellyttävän hiljainen.

  • Nastarenkaat.

    Tämä talvirengas on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin ääriolosuhteisiin. Nastat, rengaskuvio ja kumiseos tarjoavat maksimaalisen pidon jäällä ja lumella.

TURVALLISUUTESI TÄHDEN.

Perustan auton optimaaliselle varustukselle luovat täydelliset renkaat. Jos valitset tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat, on jokaisella ajomatkalla mukana hyvä tunne siitä, että tuote sopii kaikin puolin omaan BMW-autoosi. Saadakseen tähtimerkinnän renkaat läpäisevät laajamittaiset testit. Ne vastaavat tiukimpia BMW-vaatimuksia ja niissä tarkastetaan kaikki renkaan tärkeät laatukriteerit.

BMW-renkaat ja -vanteet – turvallisuus

Turvallisuus.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat on sovitettu yksilöllisesti oman autosi säätöjärjestelmiin, ja ajettaessa ne takaavat BMW-autoille ominaisen urheilullisuuden. Tämän lisäksi voit luottaa parhaisiin tuloksiin jarrutusmatkan suhteen niin märällä kuin kuivallakin ajoradalla.
BMW-renkaat ja -vanteet – urheilullisuus

Urheilullisuus.

Me haluamme, että saat nauttia BMW-autosi ajodynamiikasta minkään rajoittamatta. Ultra High Performancen ansiosta alkuperäiset BMW-renkaat tarjoavat maksimaalisen pidon ja tukevat täsmällistä ohjattavuutta suurillakin nopeuksilla ja urheilullisessa ajotyylissä.
BMW-renkaat ja -vanteet – mukavuus

Mukavuus.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat kehitetään yhteistyössä johtavien renkaanvalmistajien kanssa. Samalla otetaan huomioon myös mahdollisimman vähäinen meluhaitta auton sisätilassa sekä renkaiden vierintäominaisuudet. Eihän riitä, että pääset perille turvallisesti – perille pitää päästä myös mukavasti.
BMW-renkaat ja -vanteet – kuluminen

Kuluminen.

Alkuperäiset BMW-renkaat ovat erityisen pitkäikäisiä. Erikoisvahvistettujen sivuseinämien (Runflat-tekniikka) ansiosta ne tarjoavat vielä paremman turvallisuuden kuin perinteiset renkaat. Voit näet jatkaa matkaa 80 km/h:n nopeudella jopa 80 kilometriä, vaikka paine vähenisi hitaasti tai kokonaan – arvokas etu tosi paikan tullen.
BMW-renkaat ja -vanteet – EfficientDynamics

EfficientDynamics.

Tähtimerkinnällä varustettujen alkuperäisten BMW-renkaiden vierintävastusta on optimoitu, ja ne auttavat sinua säästämään polttonestettä.

MAKSUTON BMW RENGASTURVA 36 KUUKAUDEKSI.

Ostaessasi tähtimerkinnällä varustettuja alkuperäisiä BMW:n rengaspaketteja tai muita BMW Group Northern Europen toimittamia renkaita tai rengaspaketteja valtuutetusta BMW-toimipisteestäsi, saat maksuttoman BMW Rengasturvan kaupan päälle. Se on voimassa 36 kuukautta ostopäivästä lukien ja tarjoaa Sinulle optimaalisen turvan ja kustannuskorvauksen jopa sataan prosenttiin saakka.