MELKEIN BMW EI OLE BMW.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

MELKEIN BMW EI OLE BMW.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

MELKEIN BMW EI OLE BMW.Alkuperäinen BMW rengaspaketti on valinta, joka pitää. BMW rengaspaketeissa nyt 36 kk:n rengasturva.

Me BMW:llä käytämme merkittävästi resursseja talvirengaspakettiemme kehitystyöhön ja testaukseen. Alkuperäiset BMW rengaspaketit on suunniteltu ja tarkkaan valittu yhteistyössä rengasvalmistajien kanssa, jotta autosi suorituskyky on huippuluokkaa myös jäällä, lumella ja sateella. Alkuperäistä ajamisen iloa myös talvella – valitse alkuperäinen BMW rengaspaketti.

Talvirenkaat
Taulukko talvirenkaat
BMW-talvirengassarjat

TALVIRENGASPAKETIT.

Rentoutuneena halki talven. BMW:n talvirengaspaketeissa on muutakin hienoa kuin ilmaisuvoimainen muotoilu. Ne on myös sovitettu täydellisesti BMW-autoosi ja tarjoavat jo 7 °C:n lämpötilasta alkaen selviä etuja kesärenkaisiin verrattuna – niillä voit nauttia jokaisesta kaarteesta myös jäisillä ja lumisilla teillä.

 

Erilaiset rengaspaketit toimivat parhaiten eri alustoilla ja eri olosuhteissa. Valitse rengaspaketti, joka soveltuu parhaiten olosuhteisiin, jossa sinulla on tapana ajaa.

 • Eurooppalaiset kitkarenkaat.

  Talvirengas Keski-Euroopan talviolososuhteisiin. Hyvä pito ja vakaus sekä kuivalla että märällä asfaltilla. Suomen ilmastoon suosittelemme vain pohjoismaiseen ilmastoon suunniteltuja renkaita.

 • Pohjoismaiset kitkarenkaat.

  Nastattomat talvirenkaat soveltuvat erityisesti Pohjoismaiden sääolosuhteisiin. Hyvä pito jäällä ja lumella. Miellyttävän hiljainen.

 • Nastarenkaat.

  Tämä talvirengas on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin ääriolosuhteisiin. Nastat, rengaskuvio ja kumiseos tarjoavat maksimaalisen pidon jäällä ja lumella.

BMW-kesärengassarjat

KESÄRENGASPAKETIT.

Rakkaudesta yksityiskohtiin: BMW:n kesärengaspaketit merkitsevät siroa muotoilua, huippuluokan lujuutta ja parhaita vierintäominaisuuksia. Vanteen ja renkaan yhdistelmät sovitetaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten BMW-autosi kokonaiskonseptiin, ja niin ne takaavat kaikkien alustakomponenttien optimaalisen yhteispelin.

TURVALLISUUTESI TÄHDEN.

Perustan auton optimaaliselle varustukselle luovat täydelliset renkaat. Jos valitset tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat, on jokaisella ajomatkalla mukana hyvä tunne siitä, että tuote sopii kaikin puolin omaan BMW-autoosi. Saadakseen tähtimerkinnän renkaat läpäisevät laajamittaiset testit. Ne vastaavat tiukimpia BMW-vaatimuksia ja niissä tarkastetaan kaikki renkaan tärkeät laatukriteerit.

Turvallisuus.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat on sovitettu yksilöllisesti oman autosi säätöjärjestelmiin, ja ajettaessa ne takaavat BMW-autoille ominaisen urheilullisuuden. Tämän lisäksi voit luottaa parhaisiin tuloksiin jarrutusmatkan suhteen niin märällä kuin kuivallakin ajoradalla.

Urheilullisuus.

Me haluamme, että saat nauttia BMW-autosi ajodynamiikasta minkään rajoittamatta. Ultra High Performancen ansiosta alkuperäiset BMW-renkaat tarjoavat maksimaalisen pidon ja tukevat täsmällistä ohjattavuutta suurillakin nopeuksilla ja urheilullisessa ajotyylissä.

Mukavuus.

Tähtimerkinnällä varustetut alkuperäiset BMW-renkaat kehitetään yhteistyössä johtavien renkaanvalmistajien kanssa. Samalla otetaan huomioon myös mahdollisimman vähäinen meluhaitta auton sisätilassa sekä renkaiden vierintäominaisuudet. Eihän riitä, että pääset perille turvallisesti – perille pitää päästä myös mukavasti.

Kuluminen.

Alkuperäiset BMW-renkaat ovat erityisen pitkäikäisiä. Erikoisvahvistettujen sivuseinämien (Runflat-tekniikka) ansiosta ne tarjoavat vielä paremman turvallisuuden kuin perinteiset renkaat. Voit näet jatkaa matkaa 80 km/h:n nopeudella jopa 80 kilometriä, vaikka paine vähenisi hitaasti tai kokonaan – arvokas etu tosi paikan tullen.

EfficientDynamics.

Tähtimerkinnällä varustettujen alkuperäisten BMW-renkaiden vierintävastusta on optimoitu, ja ne auttavat sinua säästämään polttonestettä.

MAKSUTON BMW RENGASTURVA 36 KUUKAUDEKSI.

Ostaessasi tähtimerkinnällä varustettuja alkuperäisiä BMW:n rengaspaketteja tai muita BMW Group Northern Europen toimittamia renkaita tai rengaspaketteja valtuutetusta BMW-toimipisteestäsi, saat maksuttoman BMW Rengasturvan kaupan päälle. Se on voimassa 36 kuukautta ostopäivästä lukien ja tarjoaa Sinulle optimaalisen turvan ja kustannuskorvauksen jopa sataan prosenttiin saakka.

 • Kattavuus

  BMW Rengasturva kattaa seuraavat:

  • Terävän esineen aiheuttamat rengasrikot (esimerkiksi naulaan tai lasinpalaseen osuminen).
  • Reunakivetykseen osumisesta aiheutuneet vauriot.
  • Ilkivallasta aiheutuneet vauriot.
  • Varkauden.

   

  BMW Rengasturva kattaa vain renkaan, ei vanteiden vaurioita tai varastamista.

  Rengasturvavakuutuksen myöntää Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München, Saksa, BMW AG:n kanssa solmitun rengasturva-ryhmävakuutussopimuksen perusteella. Ostajan lakisääteiset takuuoikeudet ovat muuttumattomina voimassa BMW Rengasturvan rinnalla. Lisätietoa saat BMW-toimipisteestäsi.

 • Vahingonkorvaus

  BMW Rengasturvan ottajalle korvataan vauriotapauksessa jopa 100 % renkaiden kustannuksista (asennus pois lukien).

  1. vuosi 100 %
  2. vuosi 75 %
  3. vuosi 50 %

  Lisätietoa BMW Rengasturvan ehdoista saat BMW-toimipisteeltäsi.

  Kolmen vuoden BMW rengasturva alkaa siitä päivästä, jolloin ostat renkaat valtuutetusta BMW-toimipisteestä. BMW Rengasturva sisältyy ostohintaan. Se minimoi sinulle tulevia rengasvaurioiden kustannuksia. BMW Rengasturvan myötä saat nauttia alkuperäisistä BMW:n renkaista rauhallisin mielin.

ALKUPERÄISET BMW-RENKAAT RUNFLAT-OMINAISUUKSIN.

Alkuperäiset BMW-renkaat on saatavilla myös Runflat-ominaisuuksin. Näin pelaat varman päälle rengasrikon suhteen: vaikka rengaspaine karkaisi kokonaan, voit alkuperäisillä BMW Runflat -renkailla jatkaa matkaa noin 80 km (enintään 80 km/h) seuraavalle korjaamolle saakka – tämä parantaa turvallisuutta ja maksimoi mukavuuden.

BMW Runflat -renkaat.

Koe edut videolla.

Optimaalinen ohjattavuus.

Runflat-renkaiden erikosvahvistetut sivuseinämät takaavat sen, että auton ohjattavuus säilyy jopa silloin, kun rengaspaine häviää kokonaan, ja matkaa voidaan ilman muuta jatkaa turvallisesti vielä noin 80 km (enintään 80 km/h). Näin vähennetään tuntuvasti esimerkiksi vaaraa, että auto joutuu luisuun, jos rengas puhkeaa ajonopeuden ollessa suuri.

Huippuluokan turvallisuus.

Alkuperäiset BMW Runflat -renkaat vähentävät rengasrikkoon liittyvää turvallisuusriskiä pysyvästi. Sen sijaan, että saattaisit itsesi vaaraan vaihtaaksesi renkaan tien reunassa, jatkat matkaa turvallisesti ja mukavasti jopa noin 80 km (enintään 80 km/h) seuraavalle korjaamolle saakka.

Vähemmän polttonestettä.

Kun Sinulla on alkuperäiset BMW Runflat-renkaat, hyödyt hätäkäyttöominaisuuksien ohella auton vähäisemmästä painosta – sillä vararengasta tai renkaan paikkaussarjaa ei tarvita. Se säästää polttonestettä ja auttaa vähentämään CO2-päästöjä. Alkuperäiset BMW Runflat -renkaat ovat siten kiinteä osa BMW EfficientDynamics -toimenpiteitä.

Enemmän säilytystilaa.

Alkuperäisten BMW Runflat -renkaiden ansiosta voit aivan rauhassa jättää vararenkaan ja renkaan korjaussarjan pois kyydistä. Näin tavaratilaan jää enemmän tilaa muille tavaroille kuten autonhoitotuotteille tai matkatavaroille.

Jatkuva valvonta.

Kaikissa uusissa BMW-autoissa on jo joitakin vuosia ollut rengasrikkonäyttö (RPA) vakiovarusteena. Näin olet myös ajon aikana selvillä siitä, häviääkö jostakin renkaasta painetta. Vuonna 2014 BMW otti käyttöön aktiivisen rengaspainevalvonnan (RDC), joka valvoo jokaisen pyörän tarkkaa rengaspainetta ja näyttää tarkat painearvot valvontanäytössä. Se lisää mukavuutta tuntuvasti ja parantaa turvallisuutta. Oikeat rengaspaineet takaavat minimaalisen polttonesteen kulutuksen ja vähentää CO2-päästöjä.

RENGASPAINEVALVONTA (RDC).

Lisää turvallisuutta ja pienentää kuluja: marraskuusta 2014 alkaen on voimassa oleva EU-asetus määrännyt rengaspainevalvonnan lakisääteiseksi varusteeksi kaikkiin ensirekisteröitäviin autoihin. Järjestelmä valvoo tunnistimien avulla kaikkien neljän pyörän rengaspaineita elektronisesti. Mallista ja varustetasosta riippuen rengaspainenäyttö mahdollistaa senhetkisten rengaspaineiden valvonnan valvontanäytön tai mittariston kautta. Järjestelmä on asennettu maaliskuusta 2014 alkaen kaikkiin uusiin BMW-autoihin.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

Lisää turvallisuutta.

Oikeat rengaspaineet vähentävät rengasvaurioiden riskiä ja parantavat siten turvallisuutta. Vain, kun rengaspaineet ovat oikeat, renkaan kosketuspinta tiehen on optimaalinen ja suorituskyky paras mahdollinen urheilullisesti ajettaessa sekä väistöliikkeitä tehtäessä tai jarrutettaessa.

Ennakkovaroitusjärjestelmä.

Jos rengaspainevalvonta mittaa kriittisen paine-eron (20 % alle tavoitearvon tai vähimmäispaineen 1,7 bar), se huomauttaa kuljettajalle ajoissa mahdollisesta vaarasta antamalla varoitussignaalin ja kertoo valvontanäyttöön tai Black Panel -virtuaaliseen mittaristoon ilmestyvällä näytöllä, mitä pyörää varoitus koskee.

Parempi tehokkuus.

Ajan mittaan rengaspainevalvonta tuo säästöjä: koska oikein paineistetut renkaat tuottavat pienemmän vierintävastuksen, vähenee polttonesteen kulutus. Lisäksi oikea rengaspaine ehkäisee epätasaista kulumista ja pidentää siten renkaan käyttöikää.

Alkuperäiset BMW:n rengaspaketit, joissa on RDC-tunnistimet.

BMW tarjoaa rengaspaketteja RDC-tunnistimella. BMW Service -toimipisteesi henkilökunta kertoo Sinulle mielellään, onko autossasi rengaspainevalvonta ja mitkä renkaat vastaavat parhaiten omia vaatimuksiasi. Renkaanvaihdon yhteydessä asiantuntijamme varmistavat rengaspainevalvonnan moitteettoman toiminnan, säätävät rengaspaineet oikein ja ohjelmoivat RDC-järjestelmän niiden mukaisesti.

Tärkeitä huomautuksia.

 • Uudet renkaat ja RDC-tunnistimet

  Jos Sinulla on uusi, rengaspainevalvonnalla varustettu auto, varmista uusia renkaita ostaessasi, että niissä on RDC-tunnistimet.

 • Rengaspainevaroitus tilapäisvarapyörää käytettäessä

  Tilapäisvarapyörissä ei ole RDC-tunnistimia. Jos tilapäisvarapyörä asennetaan sen jälkeen, kun järjestelmä on varoittanut painehäviöstä, varoitusviesti jää näyttöön siihen saakka, että autoon asennetaan uusi, sopivalla RDC-tunnistimella varustettu pyörä.

 • Lämpötilaeroista johtuva rengaspainevaroitus

  Rengaspaine riippuu renkaan lämpötilasta. Jos renkaiden lämpötila nousee esimerkiksi ajamisesta tai auringon säteilystä johtuen, rengaspaineet nousevat. Paine voi laskea, jos renkaan lämpötila laskee. Tästä johtuen merkittävä lämpötilan lasku voi aiheuttaa varoituksen, jos varoitusraja ylittyy. Siksi rengaspaineet on syytä tarkistaa säännöllisesti ympäristön lämpötilassa ("kylmät renkaat").

 • Ei rengaspainevaroitusta renkaan yllättäen vaurioituessa

  Ulkoisten tekijöiden aiheuttamista odottamattomista rengasvaurioista ei voida varoittaa etukäteen.