JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN AITO BMW.

Alkuperäiset BMW-varaosat.

BMW-autosi yltää huippusuorituksiin päivästä toiseen, ja täysi toimivuus edellyttää kaikkien osien yhteispeliä. Valitse siksi alkuperäiset BMW-varaosat: täydellinen teho voidaan saavuttaa vain sovittamalla jokainen osa tarkasti kunkin BMW-mallin vaatimuksiin. Alkuperäiset uudet BMW-varaosat altistetaan aivan samoille laatuvaatimuksille kuin BMW-autotkin – rakenteen suunnittelusta aina laadunvarmistukseen saakka. Jokaisen alkuperäisen uuden BMW-varaosan tarkka yhteensopivuus ja laadukas työn jälki takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaaliset suoritukset sekä maksimaalinen turvallisuus ja elinikä.

Lue lisää
JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN AITO BMW.Alkuperäiset BMW-varaosat.

BMW-HIENOPÖLYSUODATIN.

Hengitysilma auton sisällä – puhtaampaa kuin koskaan. Tästedes ilmassa on aina aitoa ajamisen iloa. Sillä heti kun istut BMW-autoosi, voit vetää syvään henkeä ja tuntea olosi hyväksi. Uuden BMW-hienopölysuodattimen ja sen innovatiivisen suodatintekniikan ansiosta haitallisten hiukkasten osuus ilmassa vähenee ehdottomaan minimiin. Riippumatta siitä, kuinka suuri kuormitus auton ympäristössä vallitsee.

BMW-hienopölysuodatin.

Vedä henkeä! BMW-autossasi.

Pieni ero, suuri vaikutus
BMW-raitisilmasuodatin
BMW-hienopölysuodatin

ALKUPERÄISET BMW-VARAOSAT.

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW-akut ja kalsiumtekniikkaan perustuva BMW-akku.

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW-akut (lyhenne AGM tulee sanoista Absorbent Glass Mat – absorboiva lasikuitumatto) täyttävät nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kasvavan energiantarpeen, ja ne on asennettava jatkossakin autoihin, jotka on tehtaalla varustettu AGM-teknologialla. Erinomaiset energiatehot äärimmäisissäkin lämpötiloissa ja vaativissa kylmäkäynnistyksissä: alkuperäinen BMW-akku, jossa hyödynnetään kalsiumteknologiaa, on omiaan käytettäväksi BMW-autoissa, joissa ei ole EfficientDynamics-toimintoja.
Lue lisää

BMW-sytytystulpat.

BMW-sytytystulpat on sovitettu optimaalisesti moottorisi vaatimuksiin. Sytytystulpan runko on valmistettu pintakäsitellystä teräksestä. Käsittely suojaa korroosiolta ja estää kierteen jumittumisen pitkäaikaisessakin käytössä, joten alumiininen sylinterinkansi säilyy vahingoittumattomana. Laadukkaat materiaalit ja täsmällinen lämpöarvo takaavat maksimaalisen sytytysvarmuuden niin kylmäkäynnistyksissä kuin kiihdytettäessä tai kuormittavassa ajossa liikenteen hidastellessa.
Lue lisää

BMW-pyyhkimen sulat.

Lunta, vettä tai likaa: BMW-pyyhkimen sulat vakuuttavat joka säässä optimaalisella puhdistustehollaan – vielä yli 300 käyttötunnin jälkeenkin. Toisin kuin perinteiset raakakumimallit, innovatiivinen synteettinen pyyhintäkumi kääntyy pyyhkimen suunnan mukaan ja liikkuu siten lasin yli. Tulos: maksimaalinen puhdistus, minimaalinen pyyhintä-ääni.
Lue lisää

BMW-jarrulevyt.

BMW-jarrulevyt pelaavat optimaalisesti yhteen jarruyksikön komponenttien kanssa ja takaavat erinomaisen jarrutustehon ja luotettavuuden. Myös BMW-autosi ABS-järjestelmä on suunniteltu toimimaan täsmällisesti yhdessä BMW-jarrulevyjen kanssa. Täydellisen jarrutushidastuksen aikaan saamiseen vaikuttaa muun muassa jarrulevyn suuri halkaisija, joka lasketaan tarkasti jokaista BMW-mallia varten.
Lue lisää

BMW-raitisilmasuodatin ja BMW-polttonestesuodatin.

Hienopölyä, siitepölyä, haitallisia aineita: BMW-sisätilasuodattimet puhdistavat sisään virtaavan ilman haitallisista aineista ja parantavat sisäilmaa merkittävästi. BMW-ilmansuodattimet on suunniteltu täsmälleen kulloisenkin BMW-moottorin mukaisesti, ja ne syöttävät moottorille aina juuri oikean määrän raitista ilmaa. Käytitpä bensiiniä tai dieseliä: BMW-polttonestesuodattimet mahdollistavat moottorin optimaalisen voimankehityksen ja estävät herkkää ruiskutusjärjestelmää likaantumasta.
Lue lisää
Nauti matkastasi.

"LOMALLA HALUAMME VAIN LEKOTELLA RAUHASSA. EMME KUITENKAAN MOOTTORIVIAN VUOKSI."

Nauti matkastasi. Alkuperäisen BMW-moottoriöljyn ja huollon ansiosta.

"LOMALLA HALUAMME VAIN LEKOTELLA RAUHASSA. EMME KUITENKAAN MOOTTORIVIAN VUOKSI."

Nauti matkastasi. Alkuperäisen BMW-moottoriöljyn ja huollon ansiosta.

VARAA BMW HUOLTO.

BMW Service -toimipisteesi palvelee sinua mielellään kaikissa auton huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa ja kysymyksissä. Varaa huoltoaika lähimmältä BMW-toimipisteeltäsi. 

PARHAAT ÖLJYT BMW-MOOTTOREILLE.

BMW TwinPower Turbo -moottoriöljyt tukevat BMW-moottorien ominaisuuksia ja takaavat täyden voimankehityksen ja erinomaisen tehokkuuden: niiden optimoitu viskositeetti parantaa kylmäkäynnistystä ja mahdollistaa moottorin tasaisen tehon. Lisäksi alkuperäisissä BMW-moottoriöljyissä hyödynnetään aktiivista puhdistustekniikkaa sekä integroitua korroosio- ja kulumissuojaa. Se auttaa pitämään moottorin lähes tehdaspuhtaana ja siten pidentää moottorin käyttöikää.

Lue lisää

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Moottoriöljyt kestävään ajamisen iloon. Ne parantavat moottorin suorituskykyä ja auttavat pitämään moottorin tärkeät rakenneosat puhtaina. Siten ne suojaavat moottoria.
Lue lisää

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Kultaluokan moottoriöljyt asettavat uusia mittapuita. Ne takaavat moottorin erinomaiset ominaisuudet ja hyvän suojaamisen. FE-merkityt moottoriöljyt säästävät polttonestettä BMW Longlife 01 -moottoriöljyihin verrattuna.
Lue lisää

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Lisää vahvaa adrenaliinia. M TwinPower Turbo -luokan moottoriöljyt on sovitettu BMW M suurtehomoottoreiden vaatimuksiin. Ne suojaavat laakereita tehokkaasti, myös äärimmäisiä tehoja käytettäessä ja kilparadalla.
Lue lisää
 • Alkuperäisten BMW-moottoriöljyjen 5 etua.
  • Polttonesteen selvä säästö1 ja siten pienemmät CO2–päästöt.
  • Suoja lietteen muodostumista vastaan pidentää moottorin käyttöikää.2
  • Likahiukkasten sitominen vähentää sakan kertymistä moottorin sisäosiin.
  • Alhainen haihtumistaipumus vähentää öljynkulutusta ja siten täyttötarvetta.3
  • Erinomaiset toimintaominaisuudet erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa ‒40 °C:seen saakka, mikä takaa optimoidun kylmäkäynnistyksen.4

   

  1  BMW Longlife-14 FE+ 0W-20
  -moottoriöljyn todistettu polttonestesäästö WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) verrattuna BMW Longlife-01 -moottoriöljyyn testattuna BMW-autossa.

  2  Alalla yleisesti käytettävien lietetestien tulosten mukaan.

  3  Alalla yleisesti käytettävien NOACK-haihtumistestien tulosten mukaan.

  4  Koskee kaikkia 0W-luokkia. 5W-luokat varmistavat suorituskyvyn myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa ‒35 °C:seen saakka.

ALKUPERÄISTEN BMW-MOOTTORIÖLJYJEN 5 ETUA.

 • 01 Polttonesteen selvä säästö ja siten pienemmät CO2-päästöt.(1)
 • 02 Suoja lietteen muodostumista vastaan pidentää moottorin käyttöikää.(2)
 • 03 Likahiukkasten sitominen vähentää sakan kertymistä moottorin sisäosiin.
 • 04 Alhainen haihtumistaipumus vähentää öljynkulutusta ja siten täyttötarvetta.(3)
 • 05 Erinomaiset toimintaominaisuudet erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -40 °C:seen saakka, mikä takaa optimoidun kylmäkäynnistyksen.(4)

MOOTTORIN KESTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ.

Alkuperäinen BMW-moottoriöljy.

Alkuperäiset BMW-moottoriöljyt vastaavat BMW-moottorien luonnetta ja antavat niiden koko potentiaalin käyttöösi niin suorituskyvyssä, tehokkuudessa kuin pitkäikäisyydessäkin. Hyödy BMW-autosi huollossa alkuperäisen BMW-moottoriöljyn eduista ja huollon asiantuntijoidemme monivuotisesta kokemuksesta.

Lue lisää

MOOTTORIN KESTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ.

Alkuperäinen BMW-moottoriöljy.

(1) BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30)-, LL12FE 0W-30- ja LL17FE+ 0W-20 -moottoriöljyn todistettu polttonestesäästö WLTP:ssä (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) verrattuna BMW Longlife-01 -moottoriöljyihin testattuna BMW-autossa.


(2) Alalla yleisesti käytettävien lietetestien tulosten mukaan.


(3) Alalla yleisesti käytettävien NOACK-haihtumistestien tulosten mukaan.

 

(4) Koskee kaikkia 0W-luokkia. 5W-luokat varmistavat suorituskyvyn myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -35 °C:seen saakka.

Lue lisää