ISTUUDU, OLE HYVÄ.

ConnectedDrive Services.

Avain BMW ConnectedDriven maailmaan on lisävarusteinen ConnectedDrive Services -palvelut. Ne tarjoavat käyttöösi lukuisia älykkäitä palveluja ja sovelluksia, jotka tuovat ajon aikana tietoa ja viihdetarjontaa ulottuvillesi. Niiden ansiosta voit muodostaa yhteyden kaikkeen siihen, mikä Sinulle on tärkeää.

YKSI LISÄVARUSTE – LUKEMATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA.

Lisävarusteisilla ConnectedDrive Services -palveluilla saat käyttöösi paitsi lukuisia palveluja, ennen kaikkea BMW:n innovatiivisen A4A-teknologian (Apps for Automotive eli sovellukset autoille). Se mahdollistaa monien älypuhelinsovellusten käytön autossa mukavasti BMW:si käyttökonseptin avulla. Näin voit kokea joka päivä uusia ominaisuuksia: lähde löytöretkelle, hae vinkkejä matkaasi varten, ota toimistosi mukaan autoon tai nauti viihteestä BMW:ssäsi. Kaikki tässä mainitut lisävarusteet ovat osa ConnectedDrive Services -palveluita ja Sinun käytettävissäsi. Sukella BMW ConnectedDriven monipuolisuuteen.

ConnectedDrive Services

Katso lisävarustevideo.

ETSI. LÖYDÄ. IHASTU.

Löydä kaupungin parhaat ravintolat ja BMW Online -suositukset. Ja tuo osoitteet, tärkeimmät puhelinnumerot tai tekstiviestit My Info / Send to Car -toimintojen avulla autoon. ConnectedDrive Services -palvelujen ansiosta kaikki tämä on mahdollista. Ole aina selvillä kaikesta ja koe jokainen ajomatka uudella tavalla.

Saatavilla olevia palveluita:

- My Info / Send to Car
- BMW Online -sovellukset
- Glympse
- Google™-palvelut
- Life360

  • My Info / Send to Car

    Siirrä henkilökohtaiset tietosi My BMW ConnectedDrive -portaalin kautta BMW-autoosi My Info -toiminnolla. Käytätkö matkojesi suunnitteluun Google Maps -karttapalveluja? Lähetä tulokset siinä tapauksessa navigointijärjestelmääsi helposti Internetin kautta lähetä autoon -toiminnolla. Näin voit matkan aikana keskittyä kokonaan ajamiseen.

MATKUSTA MUKAVAMMIN, PÄÄSE RENTOUTUNEEMPANA PERILLE.

Matkustaminen on muutakin kuin vain perille pääsemistä – tee siis jokaisesta ajomatkastasi elämys. Haluatko lisätietoa ajamastasi reitistä tai määränpäästäsi? BMW-autosi tuntee kauneimmat paikat, tietää, millaista säätä on odotettavissa ja kertoo Sinulle nähtävyyksistä jo matkan aikana. Lisävarusteinen ConnectedDrive Services -palvelut tarjoaa täydelliset palvelut matkaan ja navigointiin.

Saatavilla olevia palveluita:

- BMW Routes
- BMW Online Weather
- ECO PRO Analyser
- BMW M Laptimer -sovellus
- GoPro-sovellus

  • BMW Routes

    Lähde vuoristosoliin tai retkelle rannikolle – hae reitit suoraan BMW:si näyttöön. Navigointijärjestelmästäsi tulee henkilökohtainen matkanjohtajasi, joka näyttää upeimmat välipysähdyspaikat ja hyödyllistä tietoa niistä. Vaihtoehtoisesti voit laatia reittisi yksilöllisesti tietokoneella BMW Routes -reittiportaalissa ja siirtää sen mukavasti BMW-autoosi.

MOBIILITOIMISTOSI.

BMW ConnectedDrive tuo toimistosi BMW-autoon. Tee olosi mukavaksi ja pystytä toimistosi autoon. BMW ConnectedDriven ansiosta voit vastaanottaa ja lukea sähköposteja ja vastata niihin. Voit myös sanella ja lähettää muistiinpanoja tai viestejä. Tai synkronoida tietosi autosi kanssa. Entä mitä muuta maailmassa on meneillään? BMW-autosi tietää, mikä Sinua kiinnostaa ja lukee tuoreimmat uutiset ääneen audiolaitteiston kautta ajon aikana – kaikki tämä kuuluu ConnectedDrive Services -palveluihin. Palveluiden laajuus riippuu matkapuhelimen yhteensopivuudesta.

Saatavilla olevia palveluita:

- BMW Online -sovellukset
- BMW Online Office
- Bluetooth Office
- BMW Online News
- Kalenteri
- Siri-aktivointi

MUSIIKKI JA VIIHDE.

Matkustaessasi BMW-autollasi voit kokea niin paljon. Ja koska juuri oikea soundtrack tekee jokaisesta matkasta elämyksen, tarjolla on musiikkisovelluksia, jotka soittavat jokaiseen tilanteeseen sopivia kappaleita. Sen ansiosta voit koota oman radiokanavasi työmatkoille, shoppailuun tai lomalle, valita mieleisesi laajasta äänikirjavalikoimasta tai soittaa omaa musiikkiasi streaming-toistona – suoraan BMW-autoosi, lisävarusteisilla ConnectedDrive Services -palveluilla.

Saatavilla olevia palveluita:

- AUPEO! Henkilökohtainen Internet-radio
- Stitcher
- Nettiradio
- Deezer
- TuneIn
- Napster / Rhapsody
- Audible
- Pandora
- Amazon Music
- Spotify

SOSIAALISET VERKOSTOT.

Postaa, tykkää, jaa, tviittaa: BMW ConnectedDriven ansiosta olet tapahtumien keskellä myös ajon aikana. Ylläpidä yhteyksiäsi – työ- ja yksityisiä, pysy ajan tasalla tilapäivityksistä ja kerro ystävillesi, mitä uutta Sinulle kuuluu. Lisävarusteisilla ConnectedDrive Services -palveluilla sosiaalisten verkkojen maailma on Sinulle avoinna, eikä mikään pääse enää menemään Sinulta ohi.

Saatavilla olevia palveluita:

- Twitter

KULJETTAJAPROFIILIT.

Istuma-asento, lämpötilan säätö, kuljettajan avustinjärjestelmät, suosikkiradiokanavasi ja kaikki yhteystietosi: Kun istut BMW-autoon, jolla et aja joka päivä, haluat kuitenkin tuntea olosi heti kotoisaksi. Kuljettajaprofiilien ansiosta se on aivan helposti mahdollista. Hansikaslokerossa olevan USB-liitännän avulla voit tallentaa kaikki tiedot ja asetukset USB-tikulle ja siirtää ne myöhemmin toisaalle – yhdellä pienellä liikkeellä otat omat auton asetuksesi käyttöön. Aivan yksilöllisesti, aina ja kaikkialla.