BMW sähköinen liikkuvuus yleisesittely BMW sähköautot

SÄHKÖISEN AJAMISEN ILON TULEVAISUUS.

Sähköisen ajamisen ilon tulevaisuus.

Tutustu kanssamme BMW:n sähköistettyjen autojen maailmaan.

Olemme tutkineet ja kehittäneet lähes viiden vuosikymmenen ajan kestävää ja ympäristöä säästävää liikkuvuutta, ja tarjoamme nyt monipuolisia sähköistettyjä malleja asiakkaillemme. Täyssähköisten malliemme kuten uuden BMW iX:n, BMW iX3:n tai BMW i3:n ja BMW i3s:n ohella Plug-in hybrid -ajoneuvomme takaavat automarkkinoiden suurimpana mallistona jokaiseen elämäntyyliin ja tarpeeseen parhaat puolet molemmista maailmoista.

Autovalmistajana olemme sitoutuneet noudattamaan Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita ja haluamme olla menestyksekkäin ja kestävin yksilöllisen liikkuvuuden tarjoaja. Kestävyys ei ole meille trendi, vaan sitoumus toimia. 

Tavoitteenamme on aina ollut olla vastuullisin yksilöllisen premium-liikkuvuuden tarjoaja, ja se, että Dow Jones nimesi meidät maailman vastuullisimmaksi autovalmistajaksi vuonna 2020, osoittaa, että olemme onnistuneet tässä työssä. Emme kuitenkaan tyydy tähän. Lue lisää sähköautoistamme, lataushybrideistämme ja kevythybrideistämme ja katso itse, miten luomme tulevaisuuden autoja.

Lue lisää

BMW:n sähköinen liikkuvuus.

BMW e-mobility BMW eDrive technologies BMW electric vehicles
BMW:n sähköinen liikkuvuus BMW eDrive -teknologiat sähköauto

SÄHKÖAUTO.

100-prosenttista sähköistä ajamisen iloa: Tutustu ainutlaatuiseen tunteeseen ajaa BMW-sähköautolla. Nauti paikallisesti päästöttömästi moottorin kompromissittomasta suorasta reaktioherkkyydestä, vallankumouksellisesta kiihtyvyyskäyttäytymisestä, verrattoman ketterästä ajokäyttäytymisestä – sekä tunteesta, kun liikut lähes äänettömästi ja kuin leijuen liikenteen läpi.
Tutustu BMW:n sähköautoihin
BMW:n sähköinen liikkuvuus BMW eDrive -teknologiat Plug-in hybrid

PLUG-IN HYBRID.

Parasta mahdollista tehokkuutta, suurinta mukavuutta ja ainutlaatuista ajodynamiikkaa: Siitä BMW:n Plug-in hybridit tunnetaan. Näin monipuolisesti et voi yhdistää kahden maailman parhaita puolia muilla ajoneuvotyypeillä. Napin painalluksella tuot sähkömoottorin avulla yksilöllistä monipuolisuutta ja paikallista päästöttömyyttä arkeesi.
Tutustu BMW:n Plug-in hybrideihin
KEVYTHYBRIDI.

KEVYTHYBRIDI.

Kevythybriditeknologia muuntaa klassisella polttomoottorilla varustetun ajoneuvon jarrutusenergian sähköiseksi energiaksi ja tukee sillä sähköjärjestelmien ja moottorin käyttöä. Tämä pienentää kulutusta ja CO₂-päästöjä, kun sinä voit samalla nauttia auton entistä intensiivisemmästä kiihtyvyyskäyttäytymisestä ja huomattavasti lisääntyneestä dynamiikasta.
Tutustu BMW:n kevythybridi
Haluan tutustua toimintamatkaan

Lisätietoja lataamisesta

BMW:n sähköinen liikkuvuus BMW:n lataaminen

Haluan tutustua lataamiseen.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

BMW Electromobility technology electric car plug in hybrid video

BECAUSE THE FUTURE CALLS FOR MORE THAN JUST ONE DRIVE CONCEPT.

Explore the electrification strategy by BMW.