BMW X3 – On a Mission

ON A MISSION.

BMW X3.

ON A MISSION.

BMW X3.

ON A MISSION.BMW X3.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, sekuntia (X3 xDrive20d A Business)

8,0

Sallittu vetopaino jarruton/jarrullinen kg (X3 xDrive20d A Business, tehdasasennettu vetokoukku)

750/2400

Kulutus yhdistetty, l/100 km (X3 xDrive20d A Business)

6,8

CO2-päästö yhdistetty, g/km (X3 xDrive20d A Business)

178

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien ja suuren vapauden ilmentymä. Jo ensinäkemältä tämän auton vahva ulkonäkö herättää kiinnostuksen ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin maanteillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan tehden selväksi: perille pääsemisen vaivattomuudessa se erottuu edukseen muista.

 

Tervetuloa koeajolle lähimmän BMW-jälleenmyyjäsi luokse.

VARAA KOEAJO.

Täysin uusi BMW X5 on nyt koeajettavissa. Varaa koeajo nyt BMW-jälleenmyyjäsi luota täyttämällä alla oleva lomake. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä koeajon järjestämiseksi.

Read more

KAMPANJAT.

BMW x3 kampanjat

BMW X3 xDrive20d A Business alk. 58.292 €.

BUSINESS-VARUSTEET:

 

- LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
- Säilytystilapaketti
- Automaattisesti himmentyvä taustapeili
- Tavaratilan väliverkko
- Automaattinen ilmastointi (3-alue)
- Pysäköintietäisyyden valvonta eteen ja taakse
- ConnectedDrive Services (3 v. lisenssi palvelulle. BMW Online -palvelu toimii toistaiseksi vain englannin kielellä)

 

WINTER-PAKETTI, NYT ERIKOISHINTAAN 490 €.

 

BMW X3 Winter -pakettiin kuuluu BMW Remote Services
-etätoiminnot, joilla hallitset autoasi mistä tahansa. Kosketusnäytöllisellä BMW -monitoimiavaimella sekä BMW Connected -sovelluksella voit etäkäyttää autosi järjestelmiä, kuten keskuslukitusta ja seisontalämmitystä.

 

 

Read more
"Siihen voi luottaa, kun sillä lähtee kohti tuntematonta, sillä sen sisäiset vahvuudet tietää ja tuntee."
MARC MICHAEL MARKEFKA, BMW:N KESKIKOKOLUOKAN AUTOJEN MUOTOILUJOHTAJA

.

.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.