RAJATON. SPONTAANI.

BMW X1.

RAJATON. SPONTAANI.

BMW X1.

RAJATON. SPONTAANI.BMW X1.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d)

85 (116)/4000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d)

270/1750

CO2-päästö yhdistetty g/km (sDrive16d)

104

EU-yhdistetty l/100 km (sDrive16d)

3,9

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

KAMPANJAT.

Business Pro.

Saat muun muassa automaattivaihteiston, lämmitettävän ohjauspyörän ja urheiluistuimet sisältävän Business Pro -varustelun nyt BMW X1 -malliin erikoishintaan. BMW X1 -malleihin saat nyt myös alkuperäisen BMW-talvirengassarjan sekä Calix-lämpöpaketin yhteishintaan 490 €. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.

TUTUSTU TARKEMMIN BMW X1 -AUTOON.

Muotoilu.

BMW X1 tulkitsee SAV-auton luonteenomaista olemusta monipuolisesti ja dynaamisesti. Urbaanissa ympäristössä yhtä lailla kuin maastossakin: sen vahvalinjainen siluetti vakuuttaa pitkällä akselivälillä ja lyhyillä koriylityksillä. Se yhdistää atleettisen ulkonäön kompakteihin ulkomittoihin, tinkimättä kuitenkaan joustavuudesta ja reilusta tilavuudesta kummallakaan istuinrivillä. Laadukkaiden materiaalien yhdistelmä ja sopivat korostukset viimeistelevät BMW X1 -mallin olemuksen osaavasti, aina yksityiskohtia myöten.

Mukavuus ja toimivuus.

Täydellinen kumppani matkalle tuntemattomaan: BMW X1 -mallin sisätila ottaa matkustajansa vastaan korotetulla istuma-asennolla tarjoten siten parhaat mahdolliset näkymät, ja ympäröi heidät laadukkailla materiaaleilla. Intuitiivinen käytettävyys ja tilan muunneltavuus tekevät BMW X1 -mallista ihanteellisen matkakumppanin kaikkeen, mitä Sinulla on edessäsi.

xDrive.

Nerokas BMW xDrive -nelivetojärjestelmä sovittautuu hankaliinkin tieolosuhteisiin lähes täydellisesti tarjoamalla aina paremman pidon. xDriven ja dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) ansiosta BMW-auto säilyttää aina ajo- ja suuntavakautensa. xDrive jakaa vetävän voiman akseleille DSC:n tunnistimen ohjaamana jo ennakkoon siten, että yli- tai aliohjautuminen saadaan estettyä ajoissa, mikä parantaa suuntavakautta. Siten DSC joutuu säätämään harvemmin, kun tien kunto on kriittinen. BMW xDrive yhdistää tehokkaasti nelivedon edut – vetopidon, suuntavakauden ja ajoturvallisuuden – BMW:lle ominaiseen ohjattavuuteen ja vielä suurempaan ajamisen iloon.