RAJATON. SPONTAANI.

BMW X1.

RAJATON. SPONTAANI.

RAJATON. SPONTAANI.BMW X1.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d)

85 (116)/4000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d)

270/1750

CO2-päästö yhdistetty g/km (sDrive16d)

134

EU-yhdistetty l/100 km (sDrive16d)

5,1

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

KAMPANJAT.

Business Pro

Business Pro.

Saat muun muassa automaattivaihteiston, lämmitettävän ohjauspyörän ja urheiluistuimet sisältävän Business Pro -varustelun nyt BMW X1 -malliin erikoishintaan.

 

Saat BMW X1 -malleihin nyt myös jälkiasennettavan lisälämmittimen sekä talvirengassarjan yhteishintaan 490 €.

Read more
Connected-paketti alk. 963 €

Connected-paketti alk. 963 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 963 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 4-sarjan Gran Coupé, BMW 5-sarja (alk. 1 490 €) ja BMW X1.

Read more

TUTUSTU TARKEMMIN BMW X1 -AUTOON.

Muotoilu.

BMW X1 tulkitsee SAV-auton luonteenomaista olemusta monipuolisesti ja dynaamisesti. Urbaanissa ympäristössä yhtä lailla kuin maastossakin: sen vahvalinjainen siluetti vakuuttaa pitkällä akselivälillä ja lyhyillä koriylityksillä. Se yhdistää atleettisen ulkonäön kompakteihin ulkomittoihin, tinkimättä kuitenkaan joustavuudesta ja reilusta tilavuudesta kummallakaan istuinrivillä. Laadukkaiden materiaalien yhdistelmä ja sopivat korostukset viimeistelevät BMW X1 -mallin olemuksen osaavasti, aina yksityiskohtia myöten.
Read more

Mukavuus ja toimivuus.

Täydellinen kumppani matkalle tuntemattomaan: BMW X1 -mallin sisätila ottaa matkustajansa vastaan korotetulla istuma-asennolla tarjoten siten parhaat mahdolliset näkymät, ja ympäröi heidät laadukkailla materiaaleilla. Intuitiivinen käytettävyys ja tilan muunneltavuus tekevät BMW X1 -mallista ihanteellisen matkakumppanin kaikkeen, mitä Sinulla on edessäsi.
Read more

xDrive.

Nerokas BMW xDrive -nelivetojärjestelmä sovittautuu hankaliinkin tieolosuhteisiin lähes täydellisesti tarjoamalla aina paremman pidon. xDriven ja dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) ansiosta BMW-auto säilyttää aina ajo- ja suuntavakautensa. xDrive jakaa vetävän voiman akseleille DSC:n tunnistimen ohjaamana jo ennakkoon siten, että yli- tai aliohjautuminen saadaan estettyä ajoissa, mikä parantaa suuntavakautta. Siten DSC joutuu säätämään harvemmin, kun tien kunto on kriittinen. BMW xDrive yhdistää tehokkaasti nelivedon edut – vetopidon, suuntavakauden ja ajoturvallisuuden – BMW:lle ominaiseen ohjattavuuteen ja vielä suurempaan ajamisen iloon.
Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.