BMW XM G09 PHEV, näkymä edestä tummassa ympäristössä
PolttoainetyyppiHybridi

THE XM

BMW XM G09 PHEV, näkymä edestä tummassa ympäristössä

ENSIMMÄINEN BMW XM.

PolttoainetyyppiHybridi
THE XMENSIMMÄINEN BMW XM.

THE FIRST-EVER BMW XM.

Eksklusiivinen, ilmeikäs, sähköistetty: uuden BMW XM:n ajoneuvokonseptissa yhdistyvät vaikuttava läsnäolo, BMW M:n High-Performance-luonne ja uusimman sukupolven voimakas Plug-in Hybrid -teknologia:

 • Ultimate electrified M Power 480 kW (653 hv) Plug-in Hybridinä uudelleen kehitetyn V8-moottorin ansiosta
 • Ilmaisuvoimainen design: näyttävä ja ikoninen muotokieli
 • Luksustason sisätila: M Lounge takatilassa, veistoksellinen ja epäsuorasti valaistu sisäkattoverhoilu sekä korkealuokkaiset materiaalit, kuten vintagenahka
Lue lisää

TUTUSTU UUTEEN BMW XM:ÄÄN.

Voimansiirto, alusta ja teho.

BMW XM.

Täydellinen yhdistelmä BMW M:n huippusuorituskykyä ja Plug-in Hybridin innovatiivisuutta.
 • BMW M Hybrid, ensimmäinen sähköistetty M High Performance -käyttövoimajärjestelmä
 • V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • Adaptiivinen M alusta Professional takaa huippusuorituskykyisen ajodynamiikan.
 • M xDrive ja M Sport -tasauspyörästö
 • 480 kW (653 hv), vääntömomentti 800 Nm, kiihtyvyys 0–100 km/h in 4,3 s
BMW XM G09, 3/4-etunäkymä

UUDEN BMW XM:N ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW XM G09, ulkopuolen muotoilun kohokohdat
BMW XM G09:n ulkopuoli, etunäkymä

Keulan muotoilu.

BMW:n luksusluokan tyyliä henkivässä ikonisessa keulassa on jäähdytyssäleikön valaistus Iconic Glow ja M-malleille tyypilliset ohuet huomiovalot. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö huokuu integroidulla BMW XM -logollaan ja ylellisillä Night Gold -värisillä yksityiskohdillaan luksusta ja eksklusiivisuutta. Voimakkaan veistokselliseen konepeltiin on muotoiltu sulavasti kaksi powerdome-kohoumaa.

BMW XM G09:n ulkopuoli, näkymä sivusta

Näkymä sivusta.

Sivusta katsottuna autossa yhdistyvät luonteikas coupémainen muotoilu, voimakkaat mittasuhteet ja designkohokohdat, kuten koko BMW-mallivalikoiman tummimmat ikkunalasit. Eksklusiiviset 23'' alumiinivanteet ja tehostenauha, joka tekee uuden BMW XM:n muotoilusta ainutlaatuisen, ovat Night Gold -tehosteväriset ja antavat erittäin eksklusiivisen vaikutelman.

BMW XM G09:n ulkopuoli takaa katsottuna

Perän muotoilu.

Pystysuuntaiset ja kuusikulmaiset M-kaksoispakoputkenpäät antavat yhdessä kullanväristen diffuusorikorostusten ja uuden XM-logon kanssa perälle ainutlaatuisen ilmeen. Takaikkunaan kummallekin puolelle laaseroitu BMW-logo on viittaus viimeiseen M only -malliin – BMW M1:een. Kulman ympäri ulottuvat takavalot korostavat yhdessä pyöräkoteloiden kanssa auton vankkaa ja leveää olemusta.

UUDEN BMW XM:N SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW XM G09, sisätilan muotoilun kohokohdat
BMW XM G09:n sisätila, valaistu sisäkattoverhoilu

Valaistu sisäkattoverhoilu.

Epäsuorasti valaistu sisäkattoverhoilu tekee vaikutuksen kolmiulotteisella prismarakenteellaan. Tunnelmallinen Ambient-tunnelmavalaistus tuo siinä näyttävästi esiin erilaiset valodesignit, kuten tervetulotoivotuksen. Väri voidaan mukauttaa ajotilan ja tunnelman mukaan omien mieltymysten mukaiseksi.

BMW XM G09:n sisätila, takaistuimet M Loungessa

M Lounge.

M Lounge tarjoaa ainutlaatuisen tilantunteen. Yksiosainen istuinosa ja yksityiskohdat, kuten timantin muotoiset rakenteet pääntuissa ja ommelkuvioissa, tuovat mukavuutta ja huokuvat luksusta. Yhdessä veistoksellisen, epäsuorasti valaistun sisäkattoverhoilun, tummien ikkunalasien ja mukavuustyynyjen kanssa tämä synnyttää uudenlaisen tilakokemuksen.

BMW XM G09:n sisätila, Individual-nahka Merino eksklusiivisilla, Walk-nappanahkaisilla yksityiskohdilla, joiden värinä Vintage Coffee

Eksklusiivinen vintagenahka.

Uusi vintagehenkinen nahka ihastuttaa luonnollisella rakenteellaan ja laadullaan ja luo tyylikkäitä korostuksia oviverhouksiin ja kojelautaan. Vintagenahkaa käytetään nyt ensi kertaa BMW-autossa ja tällä hetkellä ainoastaan tässä uudessa BMW XM:ssä. Erityisten käsittely- ja viimeistelyprosessien johdosta vintagenahka on jokaisessa autossa omanlaisensa ja yksilöllinen.

UUDEN BMW XM:N AJODYNAMIIKKA.

BMW XM G09:n ajodynamiikka, kohokohta
BMW XM G09 V8 Plug-in Hybrid liikkeellä

8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori.

8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori antaa puhdasta ajamisen iloa, ylivoimaisen voimantuoton ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. BMW XM:n 4,4-litrainen V8-moottori tekee virtuoosimaista yhteistyötä 145 kW:n sähkömoottorin kanssa puskien näin autoa kahlitsemattomasti eteenpäin – tätä edesauttavat erityisesti kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä Valvetronic-venttiilienohjausjärjestelmä ja High Precision Injection -suihkutus.

BMW XM G09 Plug-In Hybrid, näkymä sivusta rakennuksen edessä

Adaptiivinen M alusta Professional.

Adaptiivinen M alusta Professional vakuuttaa urheilullisella ajettavuudellaan ilman että mukavuus vaarantuu. Nelipyöräaktiiviohjaus vakauttaa ajoneuvon korkeilla nopeuksilla ja pienentää samalla kääntöympyrää. Aktiiviset kallistuksenvakaimet pienentävät korin sivuittaisia liikkeitä ja parantavat siten ajodynamiikkaa ja mukavuutta.

BMW XM G09, näkymä kaupunkiympäristössä liikkeellä olevan auton perästä

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö tuo ajoneuvosi suorituskyvyn optimaalisesti kadulle. Se jakaa vetovoiman vaihtelevasti takapyörien välillä ja parantaa siten pitoa ja ajovakautta erilaisissa tilanteissa – kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa.

UUSI BMW XM LABEL RED.

BMW XM G09 Label Red

Uusi BMW XM Label Red* on alustavien tietojen mukaan saatavilla vuoden 2023 lopusta alkaen:
 

 • Entistä parempi dynamiikka 550 kW:n (748 hv) tehon ja 1 000 Nm:n väännön ansiosta
 • Auton ulkopuolella mattapintaiseen Frozen Carbon Black -ulkoväriin tuodaan kontrastia Toronto Red -värisillä tehostepinnoilla, mikä tuo autoon vaikuttavaa visuaalista näyttävyyttä.
 • Sisätilassa on erityisen vaikuttava punamusta väritys, joka yhdessä versiokohtaisten yksityiskohtien kanssa vetää katseet puoleensa.

* alustava tieto ja esitys

SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS UUDESSA BMW XM:SSÄ.

Sähköajon ja lataamisen innovatiiviset teknologiat.

Kahden maailman parhaat puolet: uusi BMW XM Plug-in Hybrid.

 • Toimintasäde sähköllä jopa 82–88 km (WLTP) ja älykkäät ajotilat parhaan joustavuuden varmistamiseksi
 • Maksimaalinen ajamisen nautinto ja paras mahdollinen taloudellisuus
 • Tehokas polttomoottori 360 kW (489 hv) ja BMW eDrive -voimansiirto 145 kW (197 hv)
BMW XM G09 PHEV, sähköajo
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, M Hybrid

M Hybrid.

Vaihda ajotila painikkeen painalluksella täyssähkötilan ja hybriditilan välillä ja hyödynnä näin sähkömoottorin ja tehokkaan V8-moottorin yhteistyötä. Älykkäät ajotilat optimoivat ajokokemuksen.
Lue lisää
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, toimintasäde

Uudella BMW XM:llä jopa 82–88 km:n toimintasäde.

Tehokas, 145 kW:n (197 hv) BMW eDrive -voimansiirto mahdollistaa jopa 82–88 kilometrin WLTP ajon pelkällä sähköllä. Ajo on tällöin lähes äänetöntä ja paikallisesti päästötöntä.

Lue lisää
BMW XM G09 Plug-in Hybrid, BMW Charging

BMW Charging.

Latasitpa autosi kotona tai matkoilla: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä latausratkaisuja kaikkiin tilanteisiin. Lataa kaikkialla Euroopassa yhdellä suurimmista ja koko ajan laajenevista julkisista latausverkostoista. Tarkista BMW-autosi lataustila ja suunnittele ajomatkasi mukavasti My BMW -sovelluksellasi.
Lue lisää

UUDEN BMW XM:N OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

BMW XM G09, ohjaamo ja teknologiat
BMW XM G09, M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta

M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta.

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmä näyttää näytöt erittäin dynaamisesti M-malleille ominaisella mittariston monitoiminäytöllä. Se vaihtaa ajotilanteen mukaan kolmen eri asetuksen – Sport, Road ja Track – välillä ja priorisoi ajotyyliä varten toivotut näytöt kuljettajalle.

BMW XM G09, BMW Curved Display

BMW Curved Display.

Yksiosaisessa BMW Curved Display -näytössä näytetään selkeästi ja suurialaisesti autosi tiedot. Siinä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoimikosketusnäyttö. Käyttö on ergonomisesti optimoitua ja intuitiivista. Tyylikkäästi kojelautaan integroitu Curved Display on myös upea visuaalinen katseenvangitsija.

BMW XM G09, M-asetukset

M-asetukset.

M-asetuksilla mukautat ajokokemuksen omien toiveidesi mukaiseksi. Konfiguroi ajodynaamisia parametrejä omien yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti. Voit säätää näin voimansiirtoa, alustaa, ohjausta, jarruja, rekuperaatiota ja M xDrive -nelivetojärjestelmää. Hae tallentamasi konfiguraatio käyttöön kätevästi ohjauspyörässä olevilla M1- ja M2-painikkeilla.

BMW XM G09, Personal eSIM

Personal eSIM.

Soititpa puheluita tai käytitpä dataa – Personal eSIMin avulla käytät mobiililiittymääsi myös BMW-autosi kautta. Älypuhelimesi ei tarvitse tällöin edes olla autossa. Etuna on myös se, että vastaanotto paranee automaattisesti auton antennien kautta tapahtuvan tietoliikenteen ansiosta. Lisäksi saat lisää liitettävyyttä: BMW-autosi on 5G-valmis ja tarjoaa myös WLAN-hotspotin.

BMW XM G09, Comfort Access

Comfort Access.

Astu autoon ottamatta käteesi auton avainta: Comfort Accessin avulla M-autosi avaa ovien lukituksen automaattisesti. Auto tunnistaa sinut jo etäältä autosi avaimen perusteella – sinun ei tarvitse edes kaivaa avainta esiin taskuistasi. Klassisen avaimen sijasta voit käyttää tässä myös yhteensopivaa älypuhelinta Digital Key Plus -avaimena tai Key Card -korttia.

BMW XM G09, langaton latausalusta

Langaton latausalusta.

Parempi järjestys, lisää mukavuutta: langattoman latausalustan avulla lataat älypuhelintasi langattomasti ja äärimmäisen mukavasti. Kookkaalle alustalle mahtuvat myös suuremmat laitteet – se on helposti käsillä ilman hankalia kansia tai johtosekamelskaa. Myös turvallisuus on maksimoitu: sisäänrakennettu jäähdytys suojaa laitetta ylikuumenemiselta.

BMW XM G09, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Todellinen monitaituri: Driving Assistant Professional ei ainoastaan säilytä haluttua ajonopeutta ja etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon vaan pitää myös BMW-autosi omalla kaistallaan tekemällä itse ohjausliikkeitä. Tämä helpottaa ajamista etenkin pitkillä ajomatkoilla. Järjestelmä sisältää lisäksi toimintoja, jotka auttavat sinua välttämään törmäykset ja ylinopeudet.

BMW XM G09, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus tekee auton pysäköimisestä ja ahtaissa paikoissa ajamisesta helppoa. Varustus sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, Active Park Distance Control -hätäjarrutustoiminnon, peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

BMW XM G09, ajaminen käsiä ohjauspyörällä pitämättä nopeuden ollessa alle 60 km/h

Ajaminen käsiä ohjauspyörällä pitämättä nopeuden ollessa alle 60 km/h.

Driving Assistant Professional mahdollistaa ajonopeuden ollessa alle 60 km/h moottoritiellä käsien irrottamisen ohjauspyörästä. Kuljettajan tarkkaavaisuutta valvotaan tällöin kameran avulla, jotta täysi turvallisuus voidaan aina varmistaa.

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET UUTEEN BMW XM:ÄÄN.

Alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: Tuotteet sopivat laadun, muotoilun ja suorituskyvyn osalta täydellisesti uuteen BMW XM:ään.

BMW XM G09, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro koostuu laadukkaista QHD- ja Full-HD-kameroista, jotka vangitsevat tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, järjestelmä tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.

BMW XM G09, polkupyörätakateline Pro 2.0

Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW-polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt, mutta vankka, ja sen maksimikuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen helppo käsitellä, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Sen poiskääntötominnon ansiosta tavaratilaan pääsee milloin tahansa helposti käsiksi.

BMW XM G09, BMW Tablettipidike Pro

BMW Tablettipidike Pro.

Turvallinen sijoituspaikka BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille. Pidike voidaan asettaa eri asentoihin ja kaltevuuksiin, ja se kiinnitetään Travel & Comfort -lisävarusteeseen tai perustelineeseen.

UUDEN BMW XM:NTEKNISET TIEDOT.

BMW XM.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

480 (653)

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,3

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:  

1,6–1,5

CO₂-päästöt, yhdistettyinä, g/km:

36–33

BMW XM G09, kolmen neljäsosan sivukuva pysähtyneenä olevasta autosta
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.