BMW X6 M -autot, BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green F96 2020 SUV BMW X6 M Competition, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna
PolttoainetyyppiBensiini

THE X6 M

BMW X6 M -autot, BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green F96 2020 SUV BMW X6 M Competition, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna

BMW X6 M Competition ja BMW X6 M50i

PolttoainetyyppiBensiini
THE X6 MBMW X6 M Competition ja BMW X6 M50i

BMW X6 M Competition ja BMW X6 M50i.

BMW X6 M -autot ilmentävät ekstroverttiä dominanssiaan erinomaisella ajodynamiikallaan, vahvailmeisellä M-designillaan ja vertaansa vailla olevalla ketteryydellään. BMW X6 M50i vakuuttavat ainutlaatuisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta. M xDrivella varustettu BMW X6 M tekee vaikutuksen ylellisellä sisätilallaan ja moottoriurheilugeenien leimaamalla ajodynamiikallaan. Se antaa adrenaliinin täyteisen ajoelämyksen, joka tehostuu entisestään, kun valitaan M xDrivella varustettu ekstravagantti BMW X6 M Competition, joka on vieläkin suorituskykyisempi.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW X6 M -AUTOT.

Esittelyssä faktat malleista BMW X6 M Competition ja BMW X6 M50i.

BMW X6 M COMPETITION

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja huippuluokan ylellisyyttä.
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö, ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 460 kW (625 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,8 s:ssa
BMW X6 M Competition F96 BMW Individual -erikoisväri Urban Green, 3/4-näkymä keulasta

BMW X6 M50i

Voimakas suorituskyky ja urheilullinen tunnelma
 • 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 4,3 s:ssa
BMW X6 M50i, Manhattan-metalliväri, 3/4-näkymä keulasta
 • BMW X6 M COMPETITION
 • BMW X6 M50i

BMW X6 M COMPETITION – SUORITUSKYKYOMINAISUUDET.

Innoitus moottoriurheilusta: esittelyssä voimansiirto- ja alustateknologiat.

BMW X6 M Competitionin:n poikkeuksellinen teho ja dynamiikka perustuvat edistyksellisten, moottoriurheilusta peräisin olevien voimansiirto- ja alustateknologioiden kokonaisuuteen. Cruisailetpa rauhallisesti tai ajatpa kilparadalla: M-mallien ajotuntumalle ovat ominaista jatkuva erinomainen tarkkuus ja ketteryys.
Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV

Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokkaan, 8-sylinterisen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin uusin versio takaa ajanmukaisen suorituskyvyn. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 460 kW (625 hv). Kumpikin pakokaasuahdin tarjoaa sylinteririvien yhteisen pakosarjan ansiosta optimaalisen reagoinnin. V8-moottori on suunniteltu kestämään myös kilparata-ajon äärikuormitukset.
M alusta, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV

M alusta.

M alusta, jossa on aktiivinen M tasauspyörästö, varmistaa auton suuren ajodynaamisen potentiaalin tehokkaan hyödyntämisen. Valittavissasi on kolme ajoasetusvaihtoehtoa COMFORT, SPORT ja SPORT+ sekä dynaamisessa ajovakauden valvonnassa (DSC) kolme eri asetusta, joilla voit sovittaa ajoa vakauttavat toimenpiteet omaan ajotyyliisi.
BMW X6 M Competition, jossa M xDrive, BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green F96 2020 SUV, sivunäkymä

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissasi ovat ajotilat 4WD ja 4WD Sport.
8-vaihteinen M Steptronic -vaihteisto, jossa Drivelogic, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, sisätila

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen mukavaan ja tuskin havaittavaan tai polttoainetta säästävään. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdevivuilla tai antaa vaihteiston hoitaa vaihdon itse automaattitilassa.
BMW X6 M Competition, jossa M Servotronic, F96 2020 SUV, ohjaamo

M Servotronic.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on sovitettu erityisesti M-malliin ja tarjoaa kaksi erilaista säätökäyrää.
M Compound -jarrut, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, lähikuva

M Compound -jarrut.

Erityisen materiaaliyhdistelmän käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, jarrujen pysyvän tehon ja jarrulaitteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi materiaalivalinnat keventävät painoa, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti auton ketteryyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Näiden M-malleille tunnusomaisten suurtehojarrujen metallinsinisiksi maalatuissa jarrusatuloissa on koristeena M-logot.
M Sport -pakoputkisto, BMW X6 M Competition BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green F96 2020 SUV takaa katsottuna

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW X6 M COMPETITION – MUOTOILUOMINAISUUDET.

Ulkopuolen ja sisätilan M-designkohokohdat.

Vahvaluonteinen huippu-urheilija: BMW X6 M Competition ei aseta esimerkkiä vain kompromissittomalla suorituskyvyllään vaan myös yksilöllisellä ja edistyksellisellä muotoilullaan. Näyttävät mustat tai lisävarusteena hiilikuituisena saatavat M-elementit täydentävät tämän erittäin suorituskykyisen SAC-auton dynaamista ulkoilmettä ilmeikkäästi muotoillusta etuhelmasta aina vaikuttavaan perään. Sisätilassa lukuisat M-kohokohdat, kuten M valitsinvipu ja M monisäätöistuimet, joissa on valaistu X6 M -logo ja täysin integroidut pääntuet, korostavat kuljettajakeskeisen ohjaamon ainutlaatuista urheilullisuutta.
BMW X6 M Competition F96 2020 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, kolmen neljäsosan sivunäkymä
M ilmasäleiköt, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, ulkopuoli

M jäähdyttimen säleikkö.

M jäähdyttimen säleikössä on mustat kaksoispystyrivat, musta kehys ja musta X6 M -logo. Se korostaa entisestään auton erittäin urheilullista luonnetta.
M ilmasäleiköt, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, ulkopuoli

Mustat M ilmasäleiköt.

X6 M Competitionin etulokasuojassa on mustat M ilmasäleiköt sekä integroitu musta X6 M -logo.
M Carbon -ulkopeilikotelot, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, ulkopuoli

M Carbon -ulkopeilikotelot.

Lisävarusteena saatavat M Carbon -ulkopeilikotelot korostavat auton vahvailmeistä ja urheilullista muotoilua.
M Carbon -takaspoileri, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, ulkopuoli

M Carbon -takaspoileri.

Lisävarusteena hiilikuituisena saatava M takaspoileri korostaa auton voimakasta ja urheilullista designia ja vähentää tuntuvasti perän nostetta.
Mustakromatut pakoputkenpäät, BMW X6 M Competition F96 SUV BMW Individual -erikoisulkoväri Urban Green, ulkopuoli

Mustakromattu pakoputkenpää.

Ainutlaatuiset, mustakromatut M Competition -pakoputkenpäät sijaitsevat diffuusorin vasemmalla ja oikealla puolella ja alleviivaavat auton erityisen urheilullista suorituskykyä.
Kynnyslistat, joissa X6 M Competition -tekstilogo, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, lähikuva

Kynnyslistat, joissa X6 M Competition -tekstilogo.

X6 M Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät kuljettajaa ja etumatkustajaa heti autoon noustaessa. Vasemman ja oikean kynnyslistan mustassa koristeosassa oleva tekstilogo on arvokas ja ainutlaatuinen yksityiskohta.
M monisäätöistuimet, joissa Merino-nahkaverhoilu, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, sisätila

M monisäätöistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan tyylikkäät M monisäätöistuimet, joiden pääntuissa on valaistut X6 M logot, jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden. Ainoastaan X6 M Competition -mallissa on saatavilla kaksivärinen Merino-täysnahkaverhoilu, jonka värinä on musta ja kontrastivärinä Mindrand Beige. Sitä täydentävät alcantaralla verhoillut istuimien sivuosat ja keskikonsolin polvityynyt.
Polvityynyt, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, lähikuva sisätilasta

Polvityynyt.

BMW X6 M Competitionin keskikonsolissa on pehmustetut polvityynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle. Ne parantavat sivuttaistukea erityisesti erittäin urheilullisesti ajettaessa.
M turvavyöt, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, sisätila

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä on tyylikkäät M värein ommellut korostukset, jotka korostavat sisätilan erittäin korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
M valitsinvipu, jossa Drivelogic, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, keskikonsoli sisätilassa

M valitsinvipu, jossa Drivelogic-keinukatkaisin.

Muotoilultaan uudistetussa M valitsinvivussa on Drivelogic-keinukatkaisin ja P-asennon katkaisin, ja se istuu hyvin käteen ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.
M mittaristo, BMW X6 M Competition F96 2020 SUV, ohjaamo

M mittaristo.

Täysdigitaalinen M mittaristo tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tiedot ja mahdollisuuden personalisoida mittaristossa näytettävät sisällöt. M View -toiminnolla voit lisäksi supistaa näyttönäkymän vain olennaiseen, jotta erityisen urheilullisesti ajettaessa nähtävilläsi ovat vain kaikkein välttämättömimmät tiedot.
M jäähdyttimen säleikkö, BMW X6 M F96 2020 SUV edestä katsottuna
21'' M kevytmetallivanteet Bicolor Orbit Grey, BMW X6 M F96 2020 SUV, lähikuva
Takahelma, BMW X6 M F96 2020 SUV takaa katsottuna
Nahkainen M ohjauspyörä, jossa kontrastikoristeompeleet, BMW X6 M F96 2020 SUV, ohjaamo
M monisäätöistuimet, joissa X6 M -logo, BMW X6 M F96 2020 SUV, sisätila

BMW X6 M:N MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

Mahtavan M jäähdyttimen säleikön kehyksestä sivulla olevien M ilmasäleikköjen ja ulkopeilikoteloiden kautta aina perän pakoputkenpäihin ja X6 M -logoon – kromatut designelementit luovat BMW X6 M:n ulkopuolelle urheilullisia ja hienostuneita kohokohtia. Ilmettä vahvistavat myös suuret 21'' M kevytmetallivanteet, jotka ovat väriltään Bicolor Orbit Grey. Auton ainutlaatuinen luonne jatkuu myös sisätilassa. Valaistusta, X6 M -logollisesta kynnyslistasta, joka on valmistettu harjatusta kromista, alkaen sisätilassa on lukuisia korkealaatuisia yksityiskohtia, kuten nahkainen, kontrastikoristeompelein varustettu M ohjauspyörä sekä kuljettajan ja etumatkustajan M monisäätöistuimet, joissa on tyylikäs nahkaverhoilu Merino Fine-grain. Poikkeuksellisen tunnelman viimeistelevät laadukkaat varusteet, kuten BMW Live Cockpit Professional, joka sisältää tarkkapiirtoisen 12,3'' monitoiminäytön ja täysin digitaalisen 12,3'' mittaristonäytön.

BMW X6 M50i – KOHOKOHDAT.

BMW X6 M50i:n ajodynamiikka- ja designvarusteet.

Jätä hyvästit keskinkertaisuudelle: Uudet BMW X6 M50i tarjoavat ensiluokkaisen ketteryyden, sillä ne on varustettu uraauurtavilla moottori- ja voimansiirtoteknologioilla, kuten tehokkailla BMW M TwinPower Turbo -bensiini- ja dieselmoottoreilla, sekä huipputarkoilla ajodynamiikkakomponenteilla, joista esimerkkinä ovat adaptiivinen M alusta Professional ja xDrive-neliveto.
Mies seisoo BMW X6 M50i G06 2018 -auton vieressä, kolmen neljäsosan näkymä SUV:n takaa katsottuna
8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X6 M50i G06 2018 SUV

BMW X6 M50i.

BMW X6 M50i:n 8-sylinterisessä BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW X6 M50i G06 2018 SUV, Steptronic Sport -vaihteisto, nahkainen M ohjauspyörä ohjaamossa

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti, ja kuljettaja voi kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
BMW X6 M50i ja M50d, adaptiivinen M alusta, G06 2018 SUV

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
Lähikuva BMW X6 M50i:n sisätilasta, jossa M-merkillä varustettu valitsinvipu, G06 2018 SUV

Valitsinvivussa M-merkki.

Keskikonsolissa valitsinvivun edessä on värillinen M-merkki, joka korostaa sisätilan sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajodynaamisiin ominaisuuksiin.
BMW X6 M50i:n perä, jossa M Sport -pakoputkisto, G06 2018 SUV

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla* saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät. * Saatavissa vain malliin BMW X6 M50i.
BMW X6 M50i, jossa älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, G06 2018 SUV

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW X6 M50i, kuva sisätilassa olevasta ajodynamiikkakatkaisimesta, G06 2018 SUV

Ajodynamiikkakatkaisin.

Ajodynamiikkakatkaisimella voi valita ajoasetukseksi COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolla saavutetaan erittäin dynaamiset ajo-ominaisuudet. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä adaptiivisen alustan, ohjauksen ja Steptronic-vaihteiston toiminta mukautetaan valitsevaan ajotilanteeseen.
BMW X6 M50i, ulkopuoli, kevytmetallivanne, G06 2018 SUV

22'' M kevytmetallivanteet 747 M.

22'' M kevytmetallivanteet 747 M antavat BMW X6 M50i:lle vahvailmeisen perustan. Nämä V-spoke-malliset ja M-malleille tunnusomaisesti Cerium Grey -väriset vanteet viimeistelevät kummankin SAC-auton sporttisen suvereenin olemuksen.
Lähikuva M Carbon -takaspoilerista, BMW X6 M50i G06 2018 SUV

M Carbon -takaspoileri.

M Carbon -takaspoileri korostaa auton voimakasta ja urheilullista ilmettä ja vähentää tuntuvasti perän nostetta.
Lähikuva sisätilan nahkaisesta M ohjauspyörästä, BMW X6 M50i M50d G06 2018 SUV

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
BMW X6 M50i M50d G06 2018 SUV, lähikuva M Carbon -ulkopeilikoteloista

M Carbon -ulkopeilikotelot.

M Carbon -ulkopeilikotelot korostavat auton voimakasta ja urheilullista designia.

BMW X6 M -AUTOT: KULJETTAJAN APUJÄRJESTELMÄT JA DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

BMW X6 M -autot eivät tee vaikutusta ainoastaan suorituskyvyllään ja designillaan, vaan ne tarjoavat myös laajan valikoiman kuljettajan avustinjärjestelmiä ja älykkäitä toimintoja. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten BMW Display Key -avain, tekevät näiden autojen erityislaatuisen mukavuuden selväksi jo ennen autoon astumista. Uraauurtavat kuljettajan avustinjärjestelmät tukevat sinua ajon ja pysäköinnin aikana. BMW Live Cockpit Professionalin ja M-malleille tyypillisen Head-Up-näytön ansiosta tärkeät tiedot ovat aina täydellisesti näkökentässäsi.
Driving Assistant Professional, BMW X6 M -autot F96 2020 SUV, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
Parking Assistant Plus, BMW X6 M -autot F96 2020 SUV, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö, BMW X6 M -autot F96 2020 SUV, sisätila

M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö, jossa on M näkymä*, heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään ja parantaa siten keskittymistä liikenteen tapahtumiin. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus ja auton varustuksen mukaan navigointiohjeet, Speed Limit Info ja ohituskieltonäyttö sekä puhelin- ja viihdeluettelot. * Saatavana vain BMW X6 M Competitionissa ja BMW X6 M:ssä.
BMW Live Cockpit Professional, BMW X6 M -autot F96 2020 SUV, sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW Display Key, BMW X6 M -autot F96 2020 SUV G06

BMW Display Key -avain, jossa M-logo.

M-logollisen BMW Digital Key -avaimen näyttö kertoo autosta erilaisia tilatietoja, ja kosketusnäytön kautta voidaan käyttää auton tiettyjä toimintoja. Siten auton toimintoja voidaan kätevästi ohjata tällä avaimella.

BMW X6 M -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW X6 M Competition ja muut mallit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

460 (625)/6.000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

750/1.800–5.850

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,9

Polttoaineen kulutus (EU-yhdistetty), l/100 km:

13,3–13,1

BMW X6 M Competition F96 2020, tekniset tiedot, kolmen neljäsosan näkymä takaa katsottuna
BMW X6 G06 2018 SUV, kolmen neljäsosan näkymä edestä pysäköitynä

THE X6

BMW X6:n ainutlaatuiseen olemukseen yhdistyy voimakkaan moottorin, tarkan alustan, varustelun ja xOffroad-paketin tarjoama urheilullinen suvereenius.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS BMW X6 M -AUTOILLE.

BMW Huolenpitosopimus, BMW:n asiakaspalvelja tervehtii asiakasta

#whateverhappens. Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta sopimuksen käyttöajalle ja ajosuoritteelle.

 

 • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto

BMW X6 M -autojen polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt.

BMW X6 M Competition:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 13,3–13,1
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 305–299

BMW X6 M:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 13,3–13,1
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 305–299

BMW X6 M50i:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 12,0–11,2
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 275–256

BMW X6 M50d:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): x,x–x,x
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): xxx–xxx

Polttoaineen kulutukseen ja CO2-päästöihin liittyvät viralliset tiedot on määritetty määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti, ja ne vastaavat asetuksen (EU) 715/2007 kulloinkin voimassa olevaa versiota. WLTP-tietojen vaihteluväleissä on otettu huomioon lisävarusteet. 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan enää vain WLTP:n mukaisesti. Lisätietoja WLTP- ja NEDC-mittausmenettelyistä on osoitteessa www.bmw.de/wltp.

Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttoaineen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta sekä osoitteesta https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Lue lisää