BMW X5 M -autot F95 2020 SUV, BMW X5 M Competition metalliväri Marina Bay Blau, kolmen neljäsosan sivunäkymä liikkeellä olevasta autosta sammakkoperspektiivistä
PolttoainetyyppiBensiini

THE X5 M

BMW X5 M -autot F95 2020 SUV, BMW X5 M Competition metalliväri Marina Bay Blau, kolmen neljäsosan sivunäkymä liikkeellä olevasta autosta sammakkoperspektiivistä

BMW X5 M -AUTOT

PolttoainetyyppiBensiini
THE X5 MBMW X5 M -AUTOT

BMW X5 M Competition ja BMW X5 M50i.

BMW X5 M -autot osoittavat johtoasemansa voimakkailla mittasuhteillaan, ainutlaatuisella M-designillaan ja loistavalla suorituskyvyllään. Saatavilla on neljä ekstroverttiä Sports Activity Vehicle (SAV) -mallia: BMW X5 M50i vakuuttavat ainutlaatuisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta. M xDrivella varustettu BMW X5 M tekee vaikutuksen ylellisellä sisätilallaan ja moottoriurheilugeenien leimaamalla ajodynamiikallaan. Se antaa adrenaliinin täyteisen ajoelämyksen, joka tehostuu entisestään, kun valitaan M xDrivella varustettu BMW X5 M Competition, joka on vieläkin suorituskykyisempi ja ekstravagantimpi.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW X5 M -AUTOT.

Tärkeimpien suorituskykytietojen yleisesittely: moottori, alusta ja moottorin teho.

BMW X5 M COMPETITION

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna

BMW X5 M50i

Voimakas suorituskyky yhdistettynä urheilulliseen ja ylelliseen tunnelmaan.
BMW X5 M50i G05 2018 Carbon Black -metallivärillä, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna
  • BMW X5 M COMPETITION
  • BMW X5 M50i

BMW X5 M COMPETITION – SUORITUSKYKYOMINAISUUDET.

Innoitus moottoriurheilusta: esittelyssä voimansiirto- ja alustateknologiat.

BMW X5 M Competitionin:n poikkeuksellinen teho ja dynamiikka perustuvat edistyksellisten, moottoriurheilusta peräisin olevien voimansiirto- ja alustateknologioiden kokonaisuuteen. Cruisailetpa rauhallisesti tai ajatpa kilparadalla: M-mallien ajotuntumalle ovat ominaista jatkuva erinomainen tarkkuus ja ketteryys.
Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokkaan, 8-sylinterisen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin uusin versio takaa ajanmukaisen suorituskyvyn. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 460 kW (625 hv). Kumpikin pakokaasuahdin tarjoaa sylinteririvien yhteisen pakosarjan ansiosta optimaalisen reagoinnin. V8-moottori on suunniteltu kestämään myös kilparata-ajon äärikuormitukset.
M alusta, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

M alusta.

M alusta, jossa on aktiivinen M tasauspyörästö, varmistaa auton suuren ajodynaamisen potentiaalin tehokkaan hyödyntämisen. Valittavissasi on kolme ajoasetusvaihtoehtoa COMFORT, SPORT ja SPORT+ sekä dynaamisessa ajovakauden valvonnassa (DSC) kolme eri asetusta, joilla voit sovittaa ajoa vakauttavat toimenpiteet omaan ajotyyliisi.
BMW X5 M Competition, jossa M xDrive, metalliväri Marina Bay Blue F95 2020 SUV, lähikuva perästä

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissasi ovat ajotilat 4WD ja 4WD Sport.
8-vaihteinen M Steptronic -vaihteisto, jossa Drivelogic, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, lähikuva sisätilan valitsinvivusta

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen mukavaan ja tuskin havaittavaan tai polttoainetta säästävään. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdevivuilla tai antaa vaihteiston hoitaa vaihdon itse automaattitilassa.
BMW X5 M Competition, jossa M Servotronic, F95 2020 SUV, ohjaamo

M Servotronic.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on sovitettu erityisesti M-malliin ja tarjoaa kaksi erilaista säätökäyrää.
M Compound -jarrut, BMW X5 M Competition F95 2020, lähikuva

M Compound -jarrut.

Erityisen materiaaliyhdistelmän käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, jarrujen pysyvän tehon ja jarrulaitteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi materiaalivalinnat keventävät painoa, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti auton ketteryyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Näiden M-malleille tunnusomaisten suurtehojarrujen metallinsinisiksi maalatuissa jarrusatuloissa on koristeena M-logot.
M Sport -pakoputkisto, Marina Bay Blue -metallivärinen BMW X5 M Competition F95 2020 SUV takaa katsottuna

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW X5 M COMPETITION – MUOTOILUOMINAISUUDET.

Ulkopuolen ja sisätilan M-designkohokohdat.

Tarkkuutta jokaisessa yksityiskohdassa: BMW X5 M Competition ei aseta esimerkkiä vain loistavalla suorituskyvyllään vaan myös edistyksellisellä muotoilullaan. Näyttävät mustat M-elementit täydentävät tämän huipputehokkaan SAV:n ulkopuolen dynaamista olemusta M jäähdyttimen säleiköstä aina pakoputkenpäihin. Sisätilassa lukuisat M-kohokohdat, kuten M valitsinvipu ja M monisäätöistuimet, joissa on valaistu X5 M -logo ja täysin integroidut pääntuet, korostavat kuljettajakeskeisen ohjaamon ainutlaatuista urheilullisuutta.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna
M jäähdyttimen säleikkö, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, lähikuva

M jäähdyttimen säleikkö.

M jäähdyttimen säleikössä on mustat kaksoispystyrivat, musta kehys ja musta X5 M -logo. Se korostaa entisestään auton erittäin urheilullista luonnetta.
M ilmasäleiköt, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, ulkopuoli

Mustat M ilmasäleiköt.

X5 M Competitionin etulokasuojassa on mustat M ilmasäleiköt sekä integroitu musta X5 M -logo.
Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, ulkopuoli

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot.

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot korostavat X5 M Competitionin erityisen urheilullista luonnetta.
Mustakromatut pakoputkenpäät, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue, ulkopuoli

Mustakromatut pakoputkenpäät.

Ainutlaatuiset, mustakromatut M Competition -pakoputkenpäät sijaitsevat diffuusorin vasemmalla ja oikealla puolella ja alleviivaavat auton erityisen urheilullista suorituskykyä.
Kynnyslistat, joissa X5 M Competition -tekstilogo, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, ulkopuoli

Kynnyslistat, joissa X5 M Competition -tekstilogo.

X5 M Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät kuljettajaa ja etumatkustajaa heti autoon noustaessa. Vasemman ja oikean kynnyslistan mustassa koristeosassa oleva tekstilogo on arvokas ja ainutlaatuinen yksityiskohta.
M monisäätöistuimet, joissa Merino-täysnahkaverhoilu, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, sisätila

M monisäätöistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan tyylikkäät M monisäätöistuimet, joiden pääntuissa on valaistut X5 M logot, jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden.
Polvityynyt, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, sisätila

Polvityynyt.

BMW X5 M Competitionin keskikonsolissa on pehmustetut polvityynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle. Ne parantavat sivuttaistukea erityisesti erittäin urheilullisesti ajettaessa.
M turvavyöt, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, sisätila

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä on tyylikkäät M-värein ommellut korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
M valitsinvipu, jossa Drivelogic, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, sisätila

M valitsinvipu, jossa Drivelogic-keinukatkaisin.

Muotoilultaan uudistetussa M valitsinvivussa on Drivelogic-keinukatkaisin ja P-asennon katkaisin, ja se istuu hyvin käteen ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.
M mittaristo, BMW X5 M Competition F95 2020 SUV, ohjaamo

M mittaristo.

Täysdigitaalinen M mittaristo tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tiedot ja mahdollisuuden personalisoida mittaristossa näytettävät sisällöt. M View -toiminnolla voit lisäksi supistaa näyttönäkymän vain olennaiseen, jotta erityisen urheilullisesti ajettaessa nähtävilläsi ovat vain kaikkein välttämättömimmät tiedot.
M jäähdyttimen säleikkö, BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV edestä katsottuna
M ilmasäleiköt, BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV, lähikuva
Ulkopeilikotelot, BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV, lähikuva
21 tuuman M kevytmetallivanteet Bicolor Orbit Grey, BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV, lähikuva
Takahelma, BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV takaa katsottuna
Nahkainen M ohjauspyörä, jossa kontrastikoristeompeleet, BMW X5 M F95 2020 SUV, ohjaamo
M monisäätöistuimet, joissa valaistu X5 M -logo, BMW X5 M F95 2020 SUV, sisätila
Täysnahkaverhoilu Merino, BMW X5 M F95 2020 SUV, sisätila

BMW X5 M:N MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

Suvereeni jokaista yksityiskohtaa myöten. Mahtavan M jäähdyttimen säleikön kehyksestä sivulla olevien M ilmasäleikköjen ja ulkopeilikoteloiden kautta aina perän pakoputkenpäihin ja M-logoon – kromatut designelementit luovat BMW X5 M:n ulkopuolelle urheilullisia ja hienostuneita kohokohtia. Ilmettä vahvistavat myös suuret 21 tuuman M kevytmetallivanteet, jotka ovat väriltään Bicolor Orbit Grey. Auton ainutlaatuinen luonne jatkuu myös sisätilassa. Valaistusta, X5 M -logollisesta kynnyslistasta, joka on valmistettu harjatusta kromista, alkaen sisätilassa on lukuisia korkealaatuisia yksityiskohtia, kuten nahkainen, kontrastikoristeompelein varustettu M ohjauspyörä sekä kuljettajan ja etumatkustajan M monisäätöistuimet, joissa on tyylikäs nahkaverhoilu Merino Fine-grain. Poikkeuksellisen tunnelman viimeistelevät laadukkaat varusteet, kuten BMW Live Cockpit Professional, joka sisältää tarkkapiirtoisen 12,3'' monitoiminäytön ja täysin digitaalisen 12,3'' mittaristonäytön.

BMW M50i – KOHOKOHDAT.

BMW X5 M50i:n ajodynamiikka- ja designvarusteet.

Läpikotaisin urheilullinen: BMW X5 M50i tekevät tarkasti sovitetuilla ajodynamiikkaominaisuuksillaan ja ainutlaatuisilla M-designkohokohdillaan jokaisesta ajomatkasta elämyksen. Innovatiiviset teknologiat, kuten BMW-laserajovalot, varmistavat optimaalisen näkyvyyden pimeässä, ja älykäs BMW xDrive -neliveto takaa vakauden ja maksimaalinen pidon kaikissa maastoissa.

BMW X5 M50i ja M50d G05 2018 metalliväri Carbon Black, kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna
8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X5 M50i G05 2018 SUV

BMW X5 M50i.

BMW X5 M50i:n 8-sylinterisessä BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW X5 M50i ja M50d, joissa adaptiivinen M alusta, metalliväri Carbon Black 2018 SUV, lähikuva pyörästä

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta mukautuu elektronisesti ohjattuna tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
BMW X5 M50i ja M50d, joissa nelipyöräaktiiviohjaus, G05 2018 SUV, ohjaamo

Nelipyöräaktiiviohjaus.

Nelipyöräaktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
BMW X5 M50i ja M50d, joissa Steptronic Sport -vaihteisto, G05 2018 SUV, sisätila

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti, ja kuljettaja voi kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
BMW X5 M50d, jossa BMW xDrive, G05 2018 SUV takaa katsottuna

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
M Sport -pakoputkisto, BMW X5 M50i ja M50d G05 2018 SUV, lähikuva perästä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW-laserajovalot, BMW X5 M50i ja M50d metalliväri Carbon Black G05 2018 SUV edestä katsottuna

BMW-laserajovalot.

Edukseen erottuvat X-designtyyliset BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalokäyttötilassa ajorataa jopa 600 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää merkittävästi ajamisen turvallisuutta. Siniset X-korostukset ja BMW Laserlight -tekstilogot korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä.
Cerium Grey -väriset ulkopeilikotelot, BMW X5 M50i ja M50d G05 SUV metalliväri Carbon Black, lähikuva

Cerium Grey -väriset M-designelementit.

BMW X5 M50i:ssä on eksklusiivisia Cerium Grey -värisiä M-yksityiskohtia, jotka ilmentävät auton urheilullista perimää. Näihin designelementteihin kuuluvat BMW jäähdyttimen säleikön ja etupuskurin kuoren ulompien ilmanottoaukkojen lisäksi myös ulkopeilikotelot ja M kattospoileri. Lisäksi näyttävässä perässä ovat Cerium Grey -väriset puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ja M-tekstilogo.
M kevytmetallivanteet 747 M, BMW X5 M50i ja M50d metalliväri Carbon Black G05 2018 SUV

M kevytmetallivanteet 747 M.

22 tuuman M kevytmetallivanteet 747 M antavat BMW X5 M50i:lle vahvailmeisen perustan. Nämä V-spoke-malliset ja M-malleille tunnusomaisesti Cerium Grey -väriset vanteet viimeistelevät kummankin SAV-auton sporttisen suvereenin olemuksen.
Pakoputkenpäät ja diffuusori, BMW X5 M50d metalliväri Carbon Black G05 2018 SUV

Pakoputkenpäät ja diffuusori.

Vahvailmeiset yksityiskohdat, kuten Cerium Grey -väriset, puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ja korinvärinen diffuusori, korostavat BMW X5 M50i:n atleettisuutta suvereenilla tavalla.

Nahkainen M ohjauspyörä, BMW X5 M50i ja M50d G05 2018 SUV, ohjaamo

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
Sisäkoristelistat Aluminium Tetragon, BMW X5 M50i ja M50d G05 2018 SUV, sisätila

M sisäkoristelistat Aluminium Tetragon.

Taidokkaasti työstetyt M sisäkoristelistat Aluminium Tetragon ilmentävät yhdessä muiden näyttävien yksityiskohtien, kuten nahkaisen M ohjauspyörän ja M mittariston, kanssa BMW X5 M50i:n sisätilan urheilullisuutta ja ainutlaatuisuutta.

BMW X5 M -AUTOT: KULJETTAJAN APUJÄRJESTELMÄT JA DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

BMW X5 M -autot eivät tee vaikutusta ainoastaan suorituskyvyllään ja designillaan, vaan ne tarjoavat myös laajan valikoiman kuljettajan avustinjärjestelmiä ja älykkäitä toimintoja. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten BMW Display Key -avain, tekevät näiden autojen erityislaatuisen mukavuuden selväksi jo ennen autoon astumista. Uraauurtavat kuljettajan avustinjärjestelmät tukevat sinua ajon ja pysäköinnin aikana. BMW Live Cockpit Professionalin ja M-malleille tyypillisen Head-Up-näytön ansiosta tärkeät tiedot ovat aina täydellisesti näkökentässäsi, ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin on puolestaan matkalla aina rinnallasi valmiina neuvomaan ja auttamaan.
Driving Assistant Professional, BMW X5 M -autot F95 2020 G05 2018 SUV, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
Parking Assistant Plus, BMW X5 M -autot F95 2020 G05 2018 SUV, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW Head-Up -näyttö, BMW X5 M -autot F95 2020 SUV, sisätila

M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö, jossa on M näkymä*, heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään ja parantaa siten keskittymistä liikenteen tapahtumiin. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus ja auton varustuksen mukaan navigointiohjeet, Speed Limit Info ja ohituskieltonäyttö sekä puhelin- ja viihdeluettelot. * Saatavana vain BMW X5 M Competitionissa ja BMW X5 M:ssä.
BMW Live Cockpit Professional, BMW X5 M -autot F95 2020 G05 2018 SUV, sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW Display -avain, BMW X5 M -autot F95 2020 G05 2018 SUV

Display Key -avain, jossa M-logo.

M-logollisen BMW Digital Key -avaimen näyttö kertoo autosta erilaisia tilatietoja, ja kosketusnäytön kautta voidaan käyttää auton tiettyjä toimintoja. Siten auton toimintoja voidaan kätevästi ohjata tällä avaimella.

BMW X5 M -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW X5 M Competition ja muut mallit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:  

460 (625) / 6000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:  

750 / 1800-5860

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,8

Polttoaineen kulutus (EU-yhdistetty), l/100 km:  

13,2 - 13,6

BMW X5 M Competition F95 2020 SUV metalliväri Marina Bay Blue edestä katsottuna, tekniset tiedot
BMW X5 G05 2018 SUV metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä liikkeellä olevan auton edestä katsottuna

THE X5

BMW X5 on varustettu uusilla teknologioilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja maksimoivat ajodynamiikan kaikilla alustoilla, joten se tietää, mihin se on menossa.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS BMW X5 M -AUTOILLE.

BMW Huolenpitosopimus, nainen BMW-jälleenmyyjäliikkeen edessä

#whateverhappens. Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta sopimuksen käyttöajalle ja ajosuoritteelle.
 

  • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto