Sammakkoperspektiivi, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire
PolttoainetyyppiBensiini

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: KAIKKI KOHOKOHDAT

PolttoainetyyppiBensiini
THE X2BMW X2 M35i: KAIKKI KOHOKOHDAT

Sinä et valitse sitä, vaan se valitsee sinut: BMW X2 M35i on erittäin urheilullinen ja maksimaalisen sporttinen. BMW X2:n perusmalliin verrattuna tämän M-perheen jäsenen entistä terävöitetympi muotoilu ja voimakkaat mittasuhteet tekevät ajoneuvosta entistäkin itsevarmemman.

BMW X2 M35i:N MUOTOILU.

Huipputehoa huippukunnossa.

BMW X2 M35i vakuuttaa atleettisella säteilyllään, erittäin sporttisella voimapotentiaalillaan ja ainutlaatuisella monipuolisuudellaan. Tutustu upeisiin designvarusteisiin.
Kaksiosainen jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö on Cerium Grey -värinen, ja sen sisäosassa on taidokkaasti muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta sekä luo yksityiskohtaisesti laadukkaan ja samalla dynaamisen korostuksen.
M takaspoileri, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, lähikuva perästä

M takaspoileri.

Kaksiosainen jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan näkymä edestä
M kevytmetallivanteet, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, lähikuva pyörästä

M kevytmetallivanteet Double-spoke 716 M.

20'' M kevytmetallivanteet Double-spoke 716 M Jetblack, kiiltosorvatut, Runflat-renkaat, vanteet 8J x 20 ja renkaat 225/45 R20.
Cerium Grey -väriset ulkopeilikotelot, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, ulkopuoli

Cerium Grey -väriset ulkopeilikotelot.

Cerium Grey -väriset yksityiskohdat korostavat BMW X2 M35i:n ulkopuolen ainutlaatuista dynamiikkaa. Niihin kuuluvat muun muassa ulkopeilikoteloiden reunat.
M urheiluistuimet, BMW X2 M35i (F39), sisätila

M urheiluistuimet.

Urheiluistuimissa on korkeat reunaosat sekä istuinosassa että selkänojassa. Siten ne antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Vakioistuimiin verrattuna urheiluistuimissa on mahdollista säätää myös istuinosan kaltevuutta ja syvyyttä, reisituen voimakkuutta sekä selkänojan leveyttä kuljettajan istuimessa. Erityinen design korostaa auton urheilullisuutta.

BMW X2 M35i:N AJODYNAMIIKKA.

Voimaa. Ilman rajoja.

Etuakselissa olevan mekaanisen M Sport -tasauspyörästön, älykkään BMW xDrive -nelivedon ja tehokkaiden M Sport -jarrujen yhdistelmä takaa upeat ajo-ominaisuudet ja erittäin tarkan käsittelyn, joka asettaa mittapuut tälle luokalle.
4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW X2 M35i (F39)

4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on erityisen tehokas, koska se on varustettu uusilla männillä, suuremmalla pakokaasuahtimella, optimoidulla imuilmanohjaimella, suurtehojäähdytyspaketilla ja M pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.
BMW xDrive, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, lähikuva perästä

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Sport-vaihteisto, BMW X2 M35i (F39), sisätila

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
M Sport -alusta, BMW X2 M35i (F39)

M Sport -alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu M Sport -alusta ihastuttaa urheilullisella sovituksellaan. Lyhyempien jousien lisäksi iskunvaimennus on jäykempi. Yhteisvaikutuksena auton painopiste sijaitsee alempana, mikä käytännössä tuntuu tiukempana alustana ja auton vähäisempänä kallisteluna ja siten urheilullisempana ajettavuutena.
M Sport -jarrut, BMW X2 M35i (F39) metalliväri Black Sapphire, lähikuva pyörästä

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.

BMW X2 M35i:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW X2 M35i:n digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW X2 M35i:ssä pääset nauttimaan täydellisestä älypuhelimen ja ajoneuvon välisestä yhteydestä innovatiivisen My BMW -sovelluksen ansiosta. Voit suunnitella ajanvarauksia tai reittejä ja lähettää ne navigointijärjestelmään, jakaa nykyisen sijaintisi reaaliajassa tai katsoa älypuhelimeltasi, miten kävelet loppumatkan jalkaisin perille päästyäsi. Tutustu sovellukseen, joka helpottaa elämääsi – BMW Connectedin avulla kaikki on mahdollista.
Ohjaamo, jossa aktiivinen vakionopeussäädin Stop&Go-toiminnolla, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto sekä peräänajovaroitus ja jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.
Nahkainen ohjauspyörä, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Ruuhka-ajoavustin.

Ruuhka-ajoavustin helpottaa työtäsi yksitoikkoisissa liikennetilanteissa: Järjestelmä mahdollistaa tiheässä liikennevirrassa mukana soljumisen nopeuteen 60 km/h saakka, minkä ansiosta ruuhkassa eteneminen rasittaa vähemmän. Järjestelmä säilyttää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan, säätää auton nopeutta automaattisesti tarvittaessa pysähdyksiin saakka sekä avustaa ohjaamisessa.
Driving Assistant Plus, BMW X2 M35i (F39), sisätilan kojelauta

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisä auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen.
Head-Up-näyttö, BMW X2 M35i (F39), sisätilan kojelauta

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Se voi näyttää esimerkiksi senhetkisen ajonopeuden, navigointiopastuksen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja ohituskiellon näytön sekä puhelimen ja viihteen listat.
Navigation Plus, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Navigation Plus.

Navigation Plus -järjestelmässä on BMW Head-Up -näyttö, iDrive Touch -monitoimisäädin ja kiinteä 8,8" kosketusnäyttö sekä mittaristo, jossa tarkkapiirtoinen 5,7'' TFT-näyttö. Järjestelmää käytetään intuitiivisella iDrive Touch -monitoimisäätimellä, pikavalintanäppäimillä, kahdeksalla suosikkinäppäimellä, puhekäyttötoiminnolla (suomen kieli ei tuettu) tai kosketusnäytön interaktiivisista ruutukuvakkeista.
Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI), BMW X2 M35i (F39), sisätila

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI).

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (Real Time Traffic Information, RTTI) avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.
Concierge Service, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Missä kaupungin paras ravintola on? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Missä ikinä matkallasi oletkin, mitä ikinä tarvitsetkin.
Smartphone Integration, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Online Entertainment, BMW X2 M35i (F39), sisätila

Online Entertainment.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Online Entertainmentilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.

BMW X2 M35i:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X2 M35i.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

225 (306) / 5000–6250

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

7,5-8,1

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

170-185

BMW X2 M35i (F39), metalliväri Black Sapphire, tekniset tiedot