BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7, BMW 760Li Individual, tuotetiedot

THE 7

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

BMW M760Li xDrive Sedan tarjoaa eksklusiivista luksusta ja ainutlaatuisen tunteen määrittelemällä rajat uudelleen. Siksi autoon on saatavana laaja valikoima valikoituja ajodynamiikkaan, ulkopuolen ja sisätilan muotoiluun, teknisiin innovaatioihin ja liitettävyyteen liittyviä varusteita, joilla voit sovittaa auton optimaalisesti toiveidesi mukaiseksi.

Lue lisää
THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN

LUKSUSTA JA ADRENALIINIA

BMW M760Li xDRIVE SEDANIN MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA

Jos puhdas voima ja täydellinen eleganssi pitäisi visualisoida vain yhdellä viivalla, sen muoto mukailisi BMW M760Li xDrive Sedanin helposti tunnistettavaa siluettia. Auton ulkopuolella ainutlaatuiset Cerium Grey -väriset muotoiluelementit, kuten 20" M-kevytmetallivanteet tai vaikuttavat kaksoispakoputkenpäät, korostavat auton vahvailmeistä muotokieltä. Auton sisään puolestaan kätkeytyy dynaaminen potentiaali, joka etsii vertaistaan. 12-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorillaan ja siihen täydellisesti sovitetuilla alustakomponenteillaan BMW M760Li xDrive Sedan aloittaa autoilussa uuden ajodynamiikan aikakauden. Auton yksi ominaispiirre on ainutlaatuinen ajomukavuus, joka ilmenee eksklusiivisen sisävarustuksen jokaisessa yksityiskohdassa. BMW M760Li xDrive Sedan tarjoaa huippuluokan mukavuuden ja luksusluokan tunnelman sähköisesti säädettävistä ja aktiivisella pääntuella varustetuista kuljettajan ja etumatkustajan mukavuusistuimista aina tyylikkääseen, tilan tuntua tuovaan Sky Lounge -panoraamalasikattoon.

BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic
BMW M760Li xDrive Sedan, panoraamalasikatto Sky Lounge

Panoraamalasikatto Sky Lounge

Panoraamalasikatto Sky Lounge tuo sisätiloihin päiväsaikaan upeaa väljyyttä, ja pimeään aikaan sen yli 15 000 valoelementillä toteutettu valografiikka luo hienostuneen valotunnelman. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.
BMW M760Li xDrive Sedan, 20" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 760 M, takarenkaat eturenkaita leveämmät

20" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 760 M, takarenkaat eturenkaita leveämmät

20" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 760 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 8,5J x 20 ja renkaat 245/40 R20, takana vanteet 10J x 20 ja renkaat 275/35 R20.
BMW M760Li xDrive Sedan, sähköisesti säädettävät mukavuusistuimet edessä

Sähköisesti säädettävät mukavuusistuimet edessä

Kuljettajan ja etumatkustajan mukavuusistuimissa on aktiiviset pääntuet ja monipuoliset sähkötoimiset säätömahdollisuudet. Esimerkiksi selkänojan yläosa, selkänojan leveys, istuinosan reisituki ja pääntuen korkeus ovat säädettävissä. Tämä varuste sisältää myös kuljettajan ja etumatkustajan ristiseläntuet ja säätömuistin.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW 7-sarjan M Performance, nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
BMW M760Li xDrive Sedan, pakoputkenpäät, joissa koristesuojus

Pakoputkenpäät, joissa koristesuojus, vasemmalla ja oikealla

Takahelmaan on integroitu oikealle ja vasemmalle puolelle kaksoispakoputkenpäät, joissa on puolisuunnikkaan muotoiset, helmaan kiinteästi asennetut suojukset.
BMW M760Li xDrive Sedan, M-takaspoileri

M-takaspoileri

M-takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li -moottori, 12-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori

12-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori

12-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori edustaa moottorien parhaimmistoa. Tässä huippumoottorissa on suvereeni teho ja ainutlaatuinen käynti, mikä on mahdollista ainoastaan V12-moottorissa. Moottori takaa ajo- ja matkustuskokemuksen, jolle ei löydy vertoja.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Executive Drive Pro on alustan säätöjärjestelmä, joka yhdistää erinomaisen ajomukavuuden dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin. Järjestelmän toiminta perustuu aktiivisiin kallistelunvakaajiin, joita säädellään ajon aikana jatkuvasti ja siten korin kallistelut saadaan pidettyä minimissä.
BMW M760Li xDrive Sedan, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M760Li xDrive Sedan, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin ja on ketterämpi käsitellä. Suuremmissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja parantaa mukavuutta.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7 Performance, M-aerodynamiikkapaketti

M-aerodynamiikkapaketti

M-aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilmanohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow.

TULEVAISUUDEN TEKNOLOGIA

BMW M760Li xDRIVE SEDANIN SUUNTAA NÄYTTÄVÄT INNOVAATIOT

Intuitiivisesti tulevaisuuteen. Kohta voit valita, haluatko ajaa itse vai annatko ajoneuvon ajaa itsenäisesti. Jo nyt kuljettajan BMW Personal CoPilot -avustinjärjestelmät antavat esimakua siitä, miltä ajaminen voi pian näyttää. Ne tukevat kuljettajaa tai ottavat jotkin tehtävät kokonaan hoitaakseen. BMW M760Li xDrive Sedanissa kaikki on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. BMW Live Cockpit Professionalin näytöt voidaan nimittäin personalisoida erittäin helposti. BMW Intelligent Personal Assistant -avustin mahdollistaa yksittäisten toimintojen nopean ja kätevän käytön. Teknologian uusi aikakausi.

BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmä

BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi eleillä, puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ‒ suorastaan vaistonvaraista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan kaikki digitaaliset palvelut kuten sovellukset.
BMW M760Li xDrive Sedan, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW M760Li xDrive Sedan, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW M760Li xDrive Sedan, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Mukavasti, varmasti ja huolettomasti, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Upea, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li xDrive, tekniset tiedot

BMW M760Li xDRIVE SEDAN: TEKNISET TIEDOT