BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta, ajamassa
Moottorin teho544 hv (400 kW)
PolttoainetyyppiSähkö

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta, ajamassa

The Ultimate Electric Driving Machine

Moottorin teho544 hv (400 kW)
PolttoainetyyppiSähkö
THE i4 M50The Ultimate <b>Electric</b> Driving Machine

BMW i4 M50: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 18,1 – 22,5; Toimintasäde sähköllä, km WLTP: 415 - 520

Lue lisää

KOE TÄYSIN UUSI BMW i4 M50.

Varaa koeajo nyt.

Nyt se on täällä. Täyssähköinen BMW i4 M50 tarjoaa juuri sellaisen suorituskyvyn, toimintasäteen ja ajamisen ilon yhdistelmän, jota voi odottaa BMW:ltä. Ensimmäisen täyssähköisen Gran Coupémme M-versiossa on xDrive-neliveto ja 544 hevosvoimaa. Tämän lisäksi siinä on ylellisen tilava coupé-kori, älykkäät liitäntämahdollisuudet ja käytännölliset toiminnot. Tervetuloa ihastelemaan jälleenmyyjillemme, miten BMW i yhdistyy BMW M:ään.
BMW i4 M50
Provkör helt nya BMW iX

Koe täysin uusi BMW i4 M50.

Voit koeajaa BMW i4:n jälleenmyyjäliikkeissämme. Varaa koeajo täyttämällä varauslomake ja koe ensimmäinen täyssähköinen Gran Coupémme käytännössä.

Varaa koeajo
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40.

BMW i4 eDrive40:n toimintasäde on jopa 590 kilometriä*, ja autossa yhdistyvät erityisen hyvin urheilullisuus ja mukavuus. Monipuolinen auto, jonka painopiste on matalalla. Rakenna unelmiesi auto, ja tutustu sen tärkeimpiin teknisiin yksityiskohtiin. 

Lue lisää

SUUNNITTELE SINUN BMW i4 M50.

BMW i4 M50:N SUORITUSKYKY.

Moottori, alusta ja teho.

BMW i4 M50.

Adrenaliinia huokuva sähköinen ajodynamiikka ja täydellinen arkikäytettävyys.
 • Kaksi BMW M eDrive -moottoria ja BMW xDrive
 • BMW M IconicSounds Electric
 • Mukautuva urheiluohjaus ja M Sport -jarrut takaavat parhaan mahdollisen ajotarkkuuden.
 • 400 kW (544 hv), 0–100 km / h 3,9 sek.
 • Jopa 513* km toimintasäde (WLTP) ja nolla paikallista CO₂-päästöä.
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta

BMW i4 M50 – MALLIN KOHOKOHDAT.

BMW i4 M50:n ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Sähköistää mielen: BMW i4 M50 kehittää kahdella BMW M eDrive -moottorillaan Sport-Boost-tilassa voimakkaat 544 hv (400 kW) ja erityisillä M-ominaisuuksillaan täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Tätä korostaa katkeamaton kiihdytys nollasta sataan 3,9 sekunnissa, adrenaliinia huokuva dynamiikka BMW M:lle tyypillisellä tarkkuudella sekä tunteita herättävä käyntiääni, jonka takaa BMW M IconicSounds Electric. Kokonaisuutta vahvistavat vakiovarusteinen M-aerodynamiikkapaketti ja lisävarusteena saatava M tekniikka -paketti. Cerium Grey -väriset ainutlaatuiset designelementit ja omaleimaiset M-ominaisuudet suljetusta M-jäähdyttimensäleiköstä M-takaspoileriin täydentävät dynaamisen ulkoasun. Sisätilassa huippunykyaikaista tunnelmaa tuovat uusi kuljettajaan päin kallistettu BMW Curved Display -näyttö ja kapea kojelauta. M-kohokohdat, kuten kuljettajan ja etumatkustajan M-urheiluistuimet tai M-ohjauspyörä M-värisillä kontrastikoristeompeleilla, korostavat puolestaan urheilullisuutta.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä perästä, ajamassa
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 alusta

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 perustuu viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikkaan. Tähän sisältyvät kahden suuritehoisen sähkömoottorin lisäksi auton korkeajänniteakku, tehoelektroniikka ja lataustekniikka. Tehokkaat BMW M eDrive -moottorit etu- ja taka-akselilla kehittävät Sport-Boost-tilassa vaikuttavat 544 hv (400 kW) ja kiihdyttävät viisiovisen Gran Coupén nollasta sataan vaivatta vain 3,9 sekunnissa. Korkeajänniteakun erityinen sijainti laskee auton painopistettä ja parantaa ajodynamiikkaa akselikuorman jakautuessa tasaisesti. Kun tähän yhdistetään jopa 520* kilometrin toimintamatka (WLTP), arkikäytettävyys on erinomainen.
BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 sis&auml;tila, ovi ja kaiutin

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric on luonut BMW i4 M50:lle oman tunteita herättävän äänimaailman. Näin koet audiojärjestelmän kautta sisätilassa vaikuttavan ajoäänen ja voit nauttia ajamisesta kaikilla aisteillasi. Äänet mukautetaan ajodynamiikkakatkaisimella: voimakkaan dynaaminen ja selkeä palaute kuormituksesta SPORT-tilassa, tasapainoinen akustiikka ja kevyt palaute kuormituksesta COMFORT-tilassa tai täysin äänetön ECO PRO -tilassa.
Adaptiivinen M-alusta BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue, l&auml;hikuva keulan sivuosasta

Adaptiivinen M-alusta erikoisasetuksilla.

i4 M50:n adaptiivinen M-alusta takaa yhdessä mukautuvan sport-ohjaustehostuksen ja M Sport -jarrujen kanssa parhaan mahdollisen tarkkuuden ajettaessa. Alustan ja järjestelmän kaikkien komponenttien erityinen sovitus sekä korin jäykkyyden varmistava tekniikka takaavat huippuunsa viedyn M-mallille tyypillisen ajokokemuksen.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, n&auml;kym&auml; keulasta, ajamassa

BMW i4 M50 käyttövoimajärjestelmä.

i4 M50:n tehokas käyttövoimajärjestelmä takaa kahdella tehokkaalla BMW M eDrive -moottorillaan erittäin sporttisen tehokkuuden. Urheilullista luonnetta korostavat nelivedon takavetopainotteinen ja tunteita herättävä ääni. Suuri korkeajänniteakku laajalla toimintamatkalla takaa ajamisen riemun myös pitkillä matkoilla.
M Sport -jarrut BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, l&auml;hikuva ylh&auml;&auml;lt&auml;

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä korkeakiiltoiset siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana korkeakiiltoiset siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen jarrutusteho säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
M tekniikka -paketti BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, l&auml;hikuva

M tekniikka -paketti.

M tekniikka -paketti sisältää 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 861 M, sport-renkaat maksimaalisen suorituskyvyn myös erittäin urheilullisesti ajettaessa. Lisäksi M Sport -jarruja tehostetaan etuakselilla normaalia suuremmilla jarrulevyillä. Lisävarusteena on saatavilla 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 868 M yhdessä sport-renkailla.
M-aerodynamiikkapaketti BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, Air Curtain, l&auml;hikuva

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etu- ja takahelman, korkeakiiltoisen mustat muotoiluelementit kynnyksissä sekä kaksiosaisen diffuusoriosan metallivärissä Dark Shadow ja korkeakiiltoisen musta ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta.
M-aerodynamiikkapaketti BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, M-peilinkuoret, l&auml;hikuva

Ulkopuolen M Carbon -varustepaketti.

Lisävarusteena saatava ulkopuolen M Carbon -varustepaketti korostaa auton urheilullista ilmettä. Air Curtainin ilmavirtauselementit etupuskurin päissä ja ulkopeilikotelot on valmistettu hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP). Varustepaketin kokonaisuuden viimeistelevät erikoismuotoillut perän sivusuojukset ja takaspoileri. BMW i4 M50:ssä on erikoismuotoillut M-peilinkuoret.
M Shadow Line -ajovalot ja BMW-laserajovalot BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue, ajovalojen l&auml;hikuva

M Shadow Line -ajovalot ja BMW-laserajovalot.

Lisävarusteena saatavissa M Shadow Line -ajovaloissa kaikki ajovaloissa olevat kromielementit ovat mustat, mikä antaa autolle omaleimaisen ulkonäön. Mukautuvat BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 550 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pidemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
19&rdquo; M-kevytmetallivanteet 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliv&auml;ri Frozen Portimao Blue

19'' M-kevytmetallivanteet 861 M.

Ainutlaatuiset 19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 861 M Bicolor Jet Black -metalliväri sekarengastuksella, ovat kiiltosorvatut, ja niissä on oma erityisesti BMW i4 M50:lle suunniteltu malli. Rengaskoko edessä vastaa kokoa 8,5 J x 19 renkailla 245/40 R 19. Takana rengaskoko on 9 J x 19 renkailla 255/40 R 19.
BMW Live Cockpit Professional ja BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 sis&auml;tila, ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional ja BMW Curved Display.

BMW i4 M50:ssä sinua odottaa BMW Live Cockpit Professionalin uusin sukupolvi. Sen ansiosta voit nauttia näkymästä uuteen BMW Curved Display -näyttöön. Tämä erittäin moderni näyttöyhdistelmä sisältää 12,3-tuumaisen mittaristonäytön sekä 14,9-tuumaisen kosketusnäytön yhteisen kehyksettömän lasipinnan alla. Kapea digitaalinäyttö kaareutuu kuljettajaan päin ja edustaa BMW M:lle tyypillistä kuljettajakeskeisyyden erityisen intuitiivista ja ergonomista muotoa.
Nahkainen M-ohjauspy&ouml;r&auml; BMW i4 M50 G26 2021 sis&auml;tila, ohjaamo

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän vahvistettu kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on M-väriset kontrastikoristeompeleet. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
M-urheiluistuimet BMW i4 M50 G26 2021 sis&auml;tila, ohjaamo

M-urheiluistuimet.

Lisävarusteena saatavissa monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja osittain integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu mustine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
M-sis&auml;koristelistat Carbon BMW i4 M50 G26 2021 sis&auml;tila, ohjaamo

M-sisäkoristelistat Carbon Fibre.

Korkealaatuiset lisävarusteena saatavat M-sisäkoristelistat Carbon Fibre korostuksella Pearl Gloss Chrome sopivat optimaalisesti M-urheiluistuimiin korkeilla reunaosilla ja antavat BMW i4 M50:n sisätilaan erittäin modernin ja dynaamisen ilmeen.

BMW i4 M50:N TUNTEITA HERÄTTÄVÄ ÄÄNI, JONKA TAKAA BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 ääni, ajotila SPORT+

BMW M IconicSounds Electric luo BMW i4 M50:lle tunteita herättävän ja BMW M:lle ominaisen käyntiäänen. Siis erityisen voimakkaan dynaamisen äänen ja selkeän palautteen kuormituksesta SPORT-tilassa, tasapainoisen akustiikan ja kevyen palautteen kuormituksesta COMFORT-tilassa tai äärimmäisen miellyttävän akustiikan ja täydellisen äänettömyyden ECO PRO -tilassa.

Lue lisää

BMW i4 M50:N LATAUKSEN KESTO.

BMW i4 M50 -autollasi ja BMW Charging -palveluiden avulla hyödyt lukuisista räätälöidyistä tarjouksista koskien lataamista kotona, matkoilla ja työpaikalla. Saat käyttöösi myös vaikuttavan lataustehon, jolla lataat 140 km:n toimintasäteen vain 10 minuutissa – tai voit ladata julkisilla IONITY High Power Charging -latausasemilla 10 prosentista 80 prosenttiin vain 31 minuutissa.

BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä edestä ja kuva latauksen kestosta

Lataaminen kotona 100 km:n toimintasädettä varten.

01:36 h – Latauslaatikko (11 kW)

14:23 h – Tavallinen latauskaapeli tai Flexible Charger (1,4 kW), lataus tavallisen pistorasian kautta
Ota yhteyttä latausratkaisujen myyjiin
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä perästä ja kuva latauksen kestosta

Lataaminen matkoilla 100 km:n toimintasädettä varten.

00:05 h – High Power Charging

00:21 h – Pikalatausasema (50 kW)
Ota yhteyttä latausratkaisujen myyjiin

JULKINEN LATAAMINEN BMW CHARGINGILLA: 12 KUUKAUTTA ILMAN PERUSMAKSUA.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue sivunäkymä julkisella pikalatausasemalla

Toimituksen sisältöön kuuluva BMW Charging Card on avaimesi julkisten latauspisteiden alueet ylittävään ja jatkuvasti kasvavaan BMW Charging -verkostoon. Active-hinnoittelulla lataat Euroopan laajuisesti erityisen houkuttelevin ehdoin ja ensimmäiset 12 kuukautta ilman perusmaksua. Uuden BMW i4 M50:n yhteydessä saat lisäksi vuoden ajaksi maksuttoman IONITY Plus -paketin, joka mahdollistaa erittäin nopean lataamisen IONITY High Power Charging -asemalla.

TUTUSTU I4 M50:N DIGITAALISIIN PALVELUIHIN VIDEOLLA.

Tutustu BMW Intelligent Personal Assistant -avustimeen, joka reagoi ääneesi ja jonka visuaalisuutta uusi BMW Curved Display tehostaa. Innovatiiviset Connected Charging -palvelut auttavat sinua hyödyntämään BMW i4 M50 -autosi toimintasädettä tehokkaasti.

Lue lisää

BMW i4 M50:N TEKNISET TIEDOT.

Teho, kW (hv):

400 (544)

Suurin vääntö (Nm):

795

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,9

Toimintasäde sähköllä, km (WLTP):

jopa 513*

Latauksen maksimiteho:

 kymmenessä minuutissa ladattavissa jopa 140 km (High Power -latausasema)

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta, ajamassa
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

BMW M PERFORMANCE -OSAT JA -LISÄVARUSTEET BMW i4 M50:LLE.

Tutustu BMW i4 M50:lle tarkoitettuihin urheilullisiin varusteisiin ja käytännöllisiin lisätarvikkeisiin.

BMW i4 M50 tarjoaa dynaamista ajamisen iloa sekä monia sporttisia varustevaihtoehtoja. BMW M Performance -osien avulla teet BMW i4 M50 -autostasi maksimaalisen dynaamisen ja tuot aitoa moottoriurheilutunnelmaa niin ulkopuolelle kuin sisätilaankin. Ja alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, muotoilu ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti tähän täyssähköiseen urheiluautoon ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.

M Performance -j&auml;&auml;hdyttimens&auml;leikk&ouml; Carbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.
M Performance -takaspoileri Carbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance -takaspoileri Carbon.

M Performance -takaspoileri Carbon vahvistaa ajoneuvon arvokasta, urheilullista ilmettä ja takaa optimoidun ja aerodynaamisen ajokokemuksen.
M Performance -takadiffuusori Carbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance -takadiffuusori Carbon.

Hiilikuituvahvistetusta muovista valmistettu M Performance -takadiffuusori tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä.
20&quot; M Performance -kevytmetallivanne kaksipuolainen 868 M Bicolor (Night Gold), kes&auml;rengaspaketti BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 868 M Bicolor.

Ainulaatuiset 20” M Performance -kevytmetallivanteet, kaksipuolainen 868 M, Bicolor Night Gold, kiiltojyrsitty. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.
M Performance -ohjauspy&ouml;r&auml; BMW i4 M50 G26 2021

M Performance -ohjauspyörä.

Vankat perustelut: Alcantaralla päällystetty ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta sekä on entistäkin sporttisempi.
M Performance -vaihteenvalitsin BMW i4 M50 G26 2021

M Performance -vaihteenvalitsin.

M Performance -vaihteenvalitsin alcantaraa takaa pitävän otteen ja nostaa ajoneuvon sisätilan arvoa sekä optisesti että käteen tunnettavasti.
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade on innovatiiviseen pyyhinteknologiaan perustuva tuulilasinpyyhin – selvästi entistä tehokkaampi puhdistusteho.
BMW-polkupy&ouml;r&auml;kattoteline BMW i4 M50 G26 2021

BMW-polkupyöräkattoteline.

BMW-polkupyöräkattoteline on turvallinen ratkaisu erilaisten korkeintaan 20 kiloa painavien polkupyörien tai maastopyörien kuljettamiseen.
BMW-vaateripustin Travel &amp; Comfort -j&auml;rjestelm&auml;&auml;n BMW i4 M50 G26 2021

BMW-vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

Vaateripustin kiinnittyy perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen, ja sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
18&quot; BMW valuvanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

18'' BMW valuvanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey.

18'' BMW-kevytmetallivanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Erittäin tarkka Full-HD-kamera tallentaa automaattisesti tapahtumat ajoneuvon edessä ja takana.
BMW:n jokas&auml;&auml;n lattiamatot eteen BMW i4 M50 G26 2021

BMW:n jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään sisätilanmatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on BMW logo.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White kolmen neljäsosan näkymä edestä seisomassa veden edessä

BMW i4.

Sporttisen elegantti BMW i4 vakuuttaa ensimmäisenä täyssähköisenä Gran Coupéna dynaamisella ajokäyttäytymisellä sekä avaralla tilan tunnulla ja ainutlaatuisella mukavuudella. Sen erinomainen 590 kilometrin toimintasäde (WLTP) ja viiden hengen istumapaikat tekevät siitä ihanteellisen viisiovisen jokaiselle matkalle.

BMW HUOLENPITOSPIMUS BMW i4 M50:LLE.

BMW-työntekijä tervehtii asiakasta

Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta käyttöajan tai ajosuoritteen valintaan.

 • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto
 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

 • Sähköiseen toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät, kuten ajotyyli, tieolosuhteet, ulkolämpötila, lämmityksen/ilmastoinnin käyttö sekä esilämmitys / sisätilan viilennys.