BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 kolmen neljäsosan näkymä perästä

THE X2

BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 kolmen neljäsosan näkymä perästä

BMW X2 M35i: MALLIT JA VARUSTEET

THE X2BMW X2 M35i: MALLIT JA VARUSTEET

Uhkuu itseluottamusta: BMW X2 M35i laittaa ihon kananlihalle. Ajoneuvon suuri valikoima ainutlaatuisia varustelun ja muotoilun kohokohtia, älykkäitä avustinjärjestelmiä ja innovatiivisia digitaalisia palveluita tarjoaa kaiken, mitä ohituskaistalla tarvitaan.

Lue lisää

BMW X2 M35i:N MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA.

Huipputehoa huippukunnossa.

BMW X2 M35i vakuuttaa sporttisella säteilyllään, erittäin sporttisella voimapotentiaalillaan ja ainutlaatuisella monipuolisuudellaan. Tutustu upeisiin design-, voimansiirto- ja alustavarusteisiin.
4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori BMW X2 M35i 2018 F39

4-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Uuden moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori takaa upean ajonautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
BMW xDrive BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 lähikuva perästä

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Sport-vaihteisto BMW X2 M35i F39 sisätila

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
M Sport -alusta BMW X2 M35i F39

M Sport -alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu M Sport -alusta ihastuttaa urheilullisella sovituksellaan. Lyhyempien jousien lisäksi iskunvaimennus on jäykempi. Yhteisvaikutuksena auton painopiste sijaitsee alempana, mikä käytännössä tuntuu tiukempana alustana ja auton vähäisempänä kallisteluna ja siten urheilullisempana ajettavuutena.
M Sport -jarrut BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 lähikuva renkaasta

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
Cerium Grey -värinen BMW:n kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 kolmen neljäsosan näkymä edestä

Cerium Grey -värinen BMW:n kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö.

BMW X2 M35i:n progressiivisesti muotoiltu, Cerium Grey -värinen kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö takaa upean tehosteen ulkonäköön.
M-takaspoileri BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 lähikuva perästä

M-takaspoileri.

M-takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
M-kevytmetallivanteet BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 lähikuva renkaasta

M-kevytmetallivanteet Double-spoke 716 M.

20'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 716 M Jetblack, kiiltosorvatut, Runflat-renkaat, vanteet 8J x 20 ja renkaat 225/45 R20.
Cerium Grey -väriset ulkopeilikotelot BMW X2 M35i metalliväri Black Sapphire F39 ulkopuoli

Cerium Grey -väriset ulkopeilikotelot.

Cerium Grey -väriset yksityiskohdat korostavat BMW X2 M35i:n ulkopuolen ainutlaatuista dynamiikkaa. Niihin kuuluvat muun muassa ulkopeilikoteloiden reunat.
M-urheiluistuimet BMW X2 M35i F39 sisätila

M-urheiluistuimet.

Urheiluistuimissa on korkeat reunaosat sekä istuinosassa että selkänojassa. Siten ne antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Vakioistuimiin verrattuna urheiluistuimissa on mahdollista säätää myös istuinosan kaltevuutta ja syvyyttä, reisituen voimakkuutta sekä selkänojan leveyttä kuljettajan istuimessa. Erityinen design korostaa auton urheilullisuutta.

BMW X2 M35i:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW X2 M35i:n digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW X2 M35i:ssä pääset nauttimaan täydellisestä älypuhelimen ja ajoneuvon välisestä yhteydestä BMW Connected App -sovelluksen BMW Connected+ -palveluiden ansiosta. Voit suunnitella ajanvarauksia tai reittejä ja lähettää ne navigointijärjestelmään, jakaa nykyisen sijaintisi reaaliajassa tai katsoa älypuhelimeltasi, miten kävelet loppumatkan jalkaisin perille päästyäsi. Tutustu sovellukseen, joka helpottaa elämääsi – BMW Connectedin avulla kaikki on mahdollista.

Kolmen neljäsosan näkymä edestä BMW X2 M35i 2018 F39 metalliväri Black Sapphire
Ohjaamo, jossa aktiivinen vakionopeussäädin Stop&Go-toiminnolla BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto sekä peräänajovaroitus ja jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.
Nahkainen ohjauspyörä BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Ruuhka-ajoavustin.

Ruuhka-ajoavustin helpottaa työtäsi yksitoikkoisissa liikennetilanteissa: Järjestelmä mahdollistaa tiheässä liikennevirrassa mukana soljumisen nopeuteen 60 km/h saakka, minkä ansiosta ruuhkassa eteneminen rasittaa vähemmän. Järjestelmä säilyttää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan, säätää auton nopeutta automaattisesti tarvittaessa pysähdyksiin saakka sekä avustaa ohjaamisessa.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila kojelauta

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisäys auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon, kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen sekä ruuhka-ajoavustimen.
Head-Up-näyttö BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila kojelauta

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. The display includes information such as the current speed, navigation directions, Speed Limit Info incl. no-overtaking indicator, along with telephone and entertainment lists.
ConnectedDrive Services -palvelut BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

ConnectedDrive Services -palvelut.

ConnectedDrive Services avaa oven BMW:n digitaaliseen maailmaan. Pysy aina ajan tasalla, myös ajomatkojen aikana, käyttämällä autokäyttöön tarkoitettuja sovelluksia kuten News, Weather ja Country Information. ConnectedDrive Services -palvelut ovat peruspaketti, johon voidaan liittää lisää digitaalisia palveluja.
Navigation Plus BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Navigation Plus.

Navigation Plus -järjestelmässä on BMW Head-Up -näyttö, iDrive Touch -monitoimisäädin ja kiinteä 8,8" kosketusnäyttö sekä mittaristo, jossa tarkkapiirtoinen 5,7'' TFT-näyttö. Järjestelmää käytetään intuitiivisella iDrive Touch -monitoimisäätimellä, pikavalintanäppäimillä, kahdeksalla suosikkinäppäimellä, puhekäyttötoiminnolla (suomen kieli ei tuettu) tai kosketusnäytön interaktiivisista ruutukuvakkeista.
Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI) BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI)

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (Real Time Traffic Information, RTTI) avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.
Concierge Service BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Missä kaupungin paras ravintola on? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Missä ikinä matkallasi oletkin, mitä ikinä tarvitsetkin.
Apple CarPlay® BMW X2 M35i 2018 F39 sisätila

Apple CarPlay® -valmius.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa puhelutoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin, Spotifyn ja Apple Musicin langattoman käytön. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.