BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV metalliväri Oxide Grey
Sähköinen toimintamatkaJopa 561km*
PolttoainetyyppiSähkö

THE iX M60

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV metalliväri Oxide Grey

UUSI BMW iX M60

Sähköinen toimintamatkaJopa 561km*
PolttoainetyyppiSähkö
THE iX M60UUSI BMW iX M60

BMW iX M60: SÄHKÖISEN AJODYNAMIIKAN UPEIN TASO.

BMW iX M60 yhdistää BMW i:n ja BMW M:n innovaatiovoimat. Tutustu ensimmäiseen täyssähköiseen Sports Activity Vehicle (SAV) Performance-segmentin BMW M -autoon:
 

 • Täyssähköinen voimansiirtojärjestelmä, kaksi BMW M eDrive -moottoria, sähköinen BMW xDrive-neliveto, 455 kW/619 hv** ja 1100 Nm*** vääntömomentti.
 • Adrenaliinia huokuvaa ajamisen iloa, ei lainkaan paikallisia hiilidioksinipäästöjä ja jopa 561* kilometrin toimintasäde (WLTP).
 • Selkeä muotokieli, avara sisätila ja huippumoderni yleisilme.
 • Uraauurtava tekniikka ja epätavallisen kattavat perusvarusteet.
Lue lisää

BMW iX M60:N SUORITUSKYKY.

BMW iX M60:n sähkökäyttö, toimintasäde ja teho.

BMW iX M60.

Urheilullista ja sähköistä ajamisen iloa täysin ilman paikallisia hiilidioksidipäästöjä.
 • Kaksi BMW M eDrive-moottoria ja BMW xDrive
 • BMW M IconicSounds Electric
 • 2-akselinen ilmajousitus ja aktiivinen ohjaus
 • 455 kW/619 hk, 0-100 km / h 3.8 sek
 • Jopa 561km* toimintasäde (WLTP)
BMW iX i20 2021, sähköinen SUV, BMW iX xDrive50, tiedot

BMW iX M60 - SUORITUSKYVYN KOHOKOHDAT.

BMW iX ihastuttaa täyssähköisellä M Powerilla, täsmällisellä ajodynamiikkajärjestelmällä ja innovatiivisilla teknisillä ominaisuuksilla:

 • Kaksi BMW M eDrive -sähkömoottoria, 455 kW/619 hv** ja 1100 Nm***.
 • Launch Control ja sähköinen BMW xDrive -nelivetojärjestelmä kiihdyttävät urheilullisesti 0–100 km/h 3,8* sekunnissa.
 • Adaptiivinen M alusta, elektronisesti säädeltävät iskunvaimentimet ja adaptiivinen kaksiakselinen ajokorkeuden säätö, nelipyöräaktiiviohjaus ja M Sport -jarrut takaavat täsmällisen ajettavuuden ja ihanteellisen hallinnan.
 • BMW M IconicSounds Electricin tunteita herättävä äänimaailma korostaa M-autolle tyypillistä ajokokemusta.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey lähikuva keulasta kuvassa pystysuuntainen BMW -jäähdyttimen säleikkö
BMW iX M60 i20 2022, sähköinen SUV, sähköauto alusta

BMW iX M60 käyttövoimajärjestelmä.

iX M60:n tehokas käyttövoimajärjestelmä takaa kahdella tehokkaalla BMW M eDrive -moottorillaan erittäin sporttisen tehokkuuden. Urheilullista luonnetta korostavat nelivedon takavetopainotteinen ja tunteita herättävä ääni. Suuri korkeajänniteakku laajalla toimintamatkalla takaa ajamisen riemun myös pitkillä matkoilla.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey adaptiivinen M kaksiakselinen ajokorkeuden säätö sivunäkymä

Adaptiivinen kaksiakselinen ajokorkeuden säätö

Adaptiivinen M kaksiakselinen ajokorkeuden säätö sisältää automaattisen korkeustason säädön. Lisäksi muun muassa kallistuksenvakaajien M tyypillinen korostus takaa erinomaisen mukavan ajettavuuden ja samalla upean ajodynamiikan. Se pitää auton korkeuden samana kuormasta riippumatta ja sovittaa sen automaattisesti ajotilan mukaan. Tämä lisää ajomukavuutta, auton ketteryyttä ja vakautta sekä ajamisen turvallisuutta.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey nelipyöräaktiiviohjaus sivunäkymä perästä

Nelipyöräaktiiviohjaus.

Nelipyöräaktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Alle 60 kilometrin tuntinopeudessa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin ja on ketterämpi käsitellä. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.

BMW iX M60:N EDISTYKSELLINEN MUOTOILU.

BMW iX M60:n ulkoasu on vaikuttava ja siitä huokuu M-autolle tyypillinen urheilullisuus. Futuristiset sisätilat ottavat kuljettajan ja matkustajat vastaan luksusluokan urheilullisuudella.

 • Omaleimainen keula, suuri älypaneeli, kapeat kaksoisvalot ja kolmiosainen etupuskurin kuori.
 • Dynaaminen vaikutelma lisävarusteena saatavien Titan Bronze 22’’ M-aerodynamiikkavanteiden ja lisävarusteena saatavan BMW Individual Exterieur Line Titanium Bronze -yksityiskohtien ansiosta.
 • Huippumodernissa sisätilassa virtaviivainen kojelauta, BMW Curved Display ja tyylikkäät sisätilan varusteet.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey sivukuva pysäköitynä
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey 22” M-aerodynamiikkavanteet 1023 Bicolor Titan Bronze 3D-killtohionta

22” M-aerodynamiikkavanteet 1023 Bicolor Titan Bronze.

22" M-kevytmetallivanteet 1023 Bicolor Titan Bronze 3D-kiiltohionta, vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/40 R22.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey M-teksti perä

M-teksti.

M60-mallitekstilogo takaluukun oikeassa reunassa kertoo tämän auton poikkeuksellisen suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto sisätilan varusteet Suite Amido monitoimintoistuin edessä

Sisätilan varustelutaso: Suite Amido

Sisätilan varustelutaso Suite Amidon kojelauta, oviverhoilut, keskikonsoli sekä istuimet on verhoiltu oliivinlehtiuutteella parkitulla nahalla. Se antaa autoon kestävän luksuksen mukanaan tuomaa modernia tunnelmaa. Hienostuneet koristetikkaukset tekevät verhoilusta ylellisen ja mukavan. Ilmeen viimeistelevät penkkien pääntuessa olevat pronssinväriset tehoste-elementit.

BMW iX M60 – SHY TECH -KONSEPTI.

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey etunäkymä pystysuuntainen BMW -jäähdyttimen säleikkö Shy Tech

Shy Tech -konsepti asettaa auton matkustajat etusijalle ja sitoo modernit teknologiat tyylikäästi muotoiluun:

 • Näkymätön äly on koettavissa monissa yksityiskohdissa auton ulkopuolella ja sisätilassa.
 • BMW -jäähdyttimen säleikkö älypintana, jossa piilee kameratekniikkaa, tutkatoimintoja, huippumodernia anturitekniikkaa ja lämmityselementtejä.
 • Äänentoistojärjestelmän kaiuttimet on asennettu näkymättömiin sisätilaan, painikkeet ja käyttöelementit minimoitu johdonmukaisesti.
BMW iX M60 i20 2022 metalliväri Oxide Grey kiihtvyys ajotila SPORT PLUS Launch Control Start BMW M IconicSounds Electric video

LAUNCH CONTROL START.

Launch Control Start kiihdyttää BMW iX M60:n 3,8* sekunnissa nollasta sataan: Adrenaliinin täyteinen ajoelämys, jota BMW M IconicSounds Electricin sisätilan tunteita herättävä äänimaailma tehostaa entisestään.

LAUNCH CONTROL START.

Launch Control Start kiihdyttää BMW iX M60:n 3,8* sekunnissa nollasta sataan: Adrenaliinin täyteinen ajoelämys, jota BMW M IconicSounds Electricin sisätilan tunteita herättävä äänimaailma tehostaa entisestään.

BMW iX M60: OHJAAMO JA TEKNOLOGIA.

Koe innovatiivista teknologiaa huippumodernissa ympäristössä: BMW iX M60 ja uusi BMW iDrive 8 -käyttöjärjestelmä tarjoaa digitaalisia palveluja, älykkäitä avustinjärjestelmiä ja 5G-verkkoyhteyden vakiovarusteena.

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto kojelautac BMW Curved Display BMW iDrive
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV näkymä takaa ajaen

Launch Control.

Ihanteellisella pidolla huippuvauhtiin – täydellinen paikaltaankiihdytys Launch Controlilla. Mukautuvasti ohjattava voimansiirto varmistaa, että molempien sähkömoottorien koko voima kulkee asfaltille.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV BMW iDrive keskikonsoli sisätila

BMW iDrive.

BMW iDriven ansiosta digitaalinen arkesi jatkuu saumatta myös autossa: moderni sisätila tarjoaa sinulle intuitiivisesti käytettäviä ohjainlaitteita. Infotainment-järjestelmän käyttäminen kosketusnäytöllä ja puheohjauksella on aina vaivatonta ja luonnollista – jotta kokemuksesi voi olla kattava, älykäs ja tunteisiin vetoava. Aina ajan tasalla.

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV BMW Live Cockpit Professional BMW Curved Display

BMW Live Cockpit Professional ja BMW Curved Display.

BMW Live Cockpit Professional sisältää kehyksettömän BMW Curved Display -näytön, 12,3'' mittariston monitoiminäytön ja14,9" kosketusnäytön. Lisäksi tärkeät tiedot heijastetaan BMW Head-Up -näytön kautta tuulilasille. Augmented View tarjoaa kosketusnäytössä innovatiivisen reittiopastuskokemuksen.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV My Modes

My Modes.

My Modes auttaa luomaan ajodynamiikan ja sisätilan asetuksista yhteensopivan kokonaiselämyksen. Oli ajotapa sitten urheilullinen, taloudellinen tai tasapainotettu – sisätilan näytöt ja valot mukautuvat valittuun tilaan. Vastaavat alusta-, voimansiirto- ja ohjausasetukset täydentävät haluamasi kokonaisuuden.

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Remote Software Upgrade BMW Curved Display

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Connected Charging nainen BMW iX:n edessä

Connected Charging.

BMW Charging tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset sähköisen BMW:si lataamiseen. Vakiovarusteet lataamiseen kotona ja matkan varrella saat autosi mukana. Lisäksi voi valita muita BMW Charging -tuotteita ja -palveluja täysin yksilöllisesti ja omien tarpeitteisi mukaan.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Connected Package Professional BMW Curved Display

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, Smartphone Integration Apple CarPlay- ja Android Auto -tuella, Connected Music vai BMW Maps yhdessä Connected Navigationin ja Connected Parkingin kanssa? Voit saada ne kaikki yhdessä! Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi kaikki nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Digital Key Plus älypuhelin auton ovenkahvan vieressä

BMW Digital Key Plus.

BMW Digital Key Plus tekee yhteensopivasta iPhonestasi auton avaimen. Ultralaajakaistateknologian ansiosta auto tunnistaa älypuhelimesi sen lähestyessä. Heti kun lähetyt BMW:täsi, autosi tervehtii sinua valotervehdyksellä ja avaa ovien lukituksen.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Great Entrance Moments

Great Entrance Moments.

BMW:si toivottaa sinut Great Entrance Momentsin myötä tervetulleeksi ja osoittaa sinulle valomatolla tien oviaukon alueelle. Samalla ovissa ja takaluukussa olevat kahvat valaistaan niihin tarttumisen helpottamiseksi. BMW Digital Key Plus -avaimella ajoneuvosi ovien lukitus avataan lähestyessäsi ajoneuvoa. Ovien lukituksen avaaminen aktivoi istuimesi sisäännousuavustimen sekä pinta- ja ohjauspyörälämmityksen, ja BMW näyttöön ilmestyy profiilisi tervetulotoivotuksena.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto BMW Intelligent Personal Assistant BMW Curved Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

Eikö olisi upeaa, jos BMW-autosi olisi myös henkilökohtainen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Driving Assistant Professional BMW Curved Display

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä kaiutin

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmässä on kaksi timanttidiskanttikaiutinta, joita käytetään vain korkealaatuisimmissa studiokaiuttimissa. Kummallakin etuistuimella on kaksi shakeria, jotka takaavat intensiivisen bassokokemuksen 4D-äänentoistolla. Kaikkiaan 30 tarkasti sijoitettua kaiutinta, joista kahdeksan ovat surround-pääntukikaiuttimia, tuottavat lumoavan surround-äänen.

BMW iX M60:N TEKNISET TIEDOT.

Teho kW (PS):

jopa 455 (619)**

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3.8*

Toimintasäde sähköllä, km (WLTP):

561*

Vääntömomentti Nm:

1,100*

Sähkönkulutus kWh/100 km (WLTP):

21.7-24.7*

BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto BMW iX M60 tekniset tiedot läpinäkyvä malli

Tutustu valikoimiin.

Valitse malli

  BMW iX M60: 100 KILOMETRIN TOIMINTAMATKAN LATAUSAJAT.

  BMW iX M60 -autollasi ja BMW Charging -palveluiden avulla hyödyt vakuuttavasta lataustehosta ja lukuisista räätälöidyistä tarjouksista koskien lataamista kotona, matkoilla ja työpaikalla.

  • Lataus jopa 150 km toimintasäteelle vain 10 minuutissa.*
  • Jopa 80 % maksimitoimintasäteestä alle 35 minuutissa julkisilla IONITY-suurteholatausasemilla.*

  Arvot perustuvat lähtötilaan 10 %.

  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV metalliväri Oxide Grey kolmen neljäsosan näkymä edestä

  Lataaminen kotona 100 km toimintasädettä varten.

  01:41 h* – Wallbox (11 kW)

  08:31 h* – vakiomuotoinen latauskaapeli tai Flexible Fast Charger (2,3 kW) tavallisella pistorasialla

  Ota yhteyttä latausratkaisujen myyjiin
  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto metalliväri Oxide Grey kolmen neljäsosan näkymä takaa latausaikagrafiikka

  Lataaminen matkoilla 100 km:n toimintasädettä varten.

  00:06 h* – High-Power-latausasema (maks. ajoneuvon latausteho)

  00:21 h* – Pikalatausasema (50kW)

  Laskennassa on otettu huomioon kulutus ja latausteho. Arvot perustuvat akun 29-33 celsiusasteen käynnistyslämpötilaan ja ympäristön lämpötilaan sertifiointiarvoin, eikä niissä ole otettu huomioon ylimääräisiä kulutuslaitteita, kuten istuinlämmitystä, näyttöjä tai ilmastointilaitetta. Yksilöllinen kulutus voi poiketa (riippuen esim. ajoprofiilista, lämpötilasta, ympäristöolosuhteista) sekä yksilöllisesti saavutettavasta lataustehosta (riippuen esim. akun varaustilasta ja ajoneuvon ilmastoinnista). Kulutuksen pohjana on WLTP Best Case. Lataustehon pohjana on suurin mahdollinen latausteho (riippuen lataustavasta ja ajoneuvosta).

  Lue lisää

  JULKINEN LATAAMINEN BMW CHARGINGILLA: 12 KUUKAUTTA ILMAN PERUSMAKSUA.

  BMW iX i20 2021 SUV sähköauto BMW iX xDrive50 Aventurine Red latauksessa julkisella pikalatausasemalla

  Toimituksen sisältöön kuuluva BMW Charging Card* on avaimesi julkisten latauspisteiden alueet ylittävään ja jatkuvasti kasvavaan BMW Charging -verkostoon:

  • Lataa Active-hinnoittelulla Euroopan laajuisesti erityisen houkuttelevin ehdoin ja ensimmäiset 12 kuukautta ilman perusmaksua.
  • Käytä IONITY Plus -pakettia maksutta vuoden ajan – jnauti erittäin nopeasta lataamisesta IONITY High Power Charging -asemilla.

  (Markkinakohtainen tarjous voimassa BMW-toimipisteiden ja -jälleenmyyjien uusien autojen ostajille Euroopassa BMW Charging -verkostossa)

  KOKONAISVALTAINEN KESTÄVYYS BMW iX M60:SSÄ.

  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto kestävyys näkymä etusivuikkunasta luontoon

  BMW iX M60:n pohjana on kattava kestävän kehityksen konsepti:

  • Koko auton elinkaaren kasvihuonekaasupäästöjen vertailussa se on 45% ympäristöystävällisempi kuin vastaava dieselmoottorilla varustettu SAV.
  • Tämä on saavutettu hyödyntämällä yksinomaan uusiutuvaa energiaa tuotannossa sekä käyttämällä auton sisätilassa luonnon- ja kierrätysmateriaaleja – kuten täysin Econyl-kuidusta valmistettuja lattiamattoja.

  ALKUPERÄISET BMW iX -LISÄVARUSTEET.

  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto BMW tavaratilan lattiamatto musta

  BMW Tavaratilan kaukalomatto.

  Tavaroiden liukumista estävä ja vettä hylkivä BMW tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on BMW-logo.
  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto alkuperäinen BMW-kattoboksi 520 Black/Titanium Silver

  BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

  Tämä BMW kattoboksi on väriltään Black/Titanium Silver, ja se on lukittavissa ja avattavissa molemmilta puolilta. Kattoboksin tilavuus on 520 litraa, ja se sopii kaikkiin BMW kattotelinejärjestelmiin.
  BMW iX M60 i20 2022 sähköinen SUV sähköauto alkuperäinen BMW-polkupyörätakateline Pro 2.0

  BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

  BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt ja vankka, ja siinä voi kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää. Telineen suurin sallittu kuormitus on 60 kg, ja se voidaan taittaa kokoon.

  BMW Service Inclusive BMW iX M60:LLE.

  BMW Service Inclusive BMW:n asiakaspalvelija tervehtii asiakasta

  Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta.
  Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
  • * Väliaikaiset tiedot; energiankulutus ja toimintamatka on WLTP-mittaustavaan mukaisia.
   ** Väliaikaiset tiedot; sähköajo jopa 397 kW:n teholla tilapäisen suorituskyvyn lisäyksen aikana, <10 sekuntia jopa 455 kW:n teholla.
   *** Väliaikaiset tiedot; suurin mahdollinen vääntömomentti aktivoidulla Launch Controlilla.


   Esitetyt polttoaineenkulutuksen, hiilidioksidipäästöjen ja energiankulutuksen arvot on määritetty eurooppalaisen asetuksen (EY) N:o 715/2007 tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen version mukaisesti. Luvut viittaavat Saksassa sijaitsevaan ajoneuvoon peruskokoonpanossa, ja esitetyssä vaihteluvälissä on otettu huomioon valinnaisvarusteet sekä valittuun malliin saatavilla olevat erikokoiset pyörät ja renkaat.
   Hiilidioksidipäästöjä koskevat vaatimukset on määritetty direktiivin 1999/94/EY ja EU:n asetuksen kulloinkin voimassa olevan version mukaisesti. Esitetyt arvot perustuvat luokituksen NEDC-syklin mukaiseen polttoaineenkulutukseen, CO2-arvoihin ja energiankulutukseen.
   Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista on saatavailla "Käsikirjassa uusien henkilöautojen polttoaineenkulutuksesta, hiilidioksidipäästöistä ja virrankulutuksesta", joka on saatavilla kaikissa myyntipisteissä.