BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto kuva 1

THE i4

BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto kuva 1

ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN GRAN COUPÉ

Ensimmäinen täyssähköinen Gran Coupé, jonka toimintamatka on jopa 600 kilometriä*, takaa ajamisen ilon – kokonaan päästöttömästi. Neliovisen ajoneuvon ainutlaatuiset tehoarvot ovat 390 kW (530 hv), samalla kun sen pitkä toimintamatka takaa ihanteellisen ajettavuuden myös pitkillä matkoilla. 

Lue lisää
THE i4ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN GRAN COUPÉ

VAHVA KIIHDYTYS JA SUVEREENI AJOKÄYTTÄYTYMINEN.

BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto kuva 2

Jopa 390 kW:n/530 hv:n huipputehollaan BMW i4 takaa lumoavaa dynamiikkaa. Gran Coupé kiihtyy nollasta 100 km/h:iin vain neljässä sekunnissa ja osoittaa samalla vaikuttavan suvereenin ajokäyttäytymisensä. Mallikohtainen iskunvaimennusteknologia tekee katapultinomaisesta kiihdytyksestä jännittävän ja samalla hallinnoitavissa olevan ajokokemuksen ilman että ajo lähtee luisumaan tai suuntaa on korjattava.

PITKIEN MATKOJEN MUKAVUUTTA JA SUURI TOIMINTASÄDE.

BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto Stage kuva 3

Ajoitpa lyhyitä tai pitkiä matkoja, kaupungissa tai maanteillä – täyssähköinen Gran Coupé on jopa 600 kilometrin* toimintamatkallaan (WLTP) erinomaisesti muunneltavissa ja soveltuu rajoituksetta arkikäyttöön. Lähes äänetön moottori ja optimoitu alustatekniikka takaavat myös suurilla nopeuksilla ja vaikeissa pito-olosuhteissa kokemuksen ajoneuvon hallittavuudesta.

ERITTÄIN TÄSMÄLLINEN JA VAHVA DYNAMIIKKA KAARTEISSA.

BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto kuva 4

Uusi ajoneuvokonsepti mahdollistaa optimoitujen aerodynaamisten ominaisuuksiensa ja tasapainotetun painonsa ansiosta suuren ketteryyden ja täsmällisyyden, joita nostavat entisestään toisiinsa upeasti sovitetut moottori- ja alustakomponentit. Jousitus- ja iskunvaimennusjärjestelmät takaavat ihanteellisen kosketuksen tien pintaan ja suuren vakauden kaarteissa.

PROGRESSIIVINEN MUOTOILU JA MAKSIMOITU MUKAVUUS.

BMW i4 2021 G26 täyssähköinen Gran Coupé sähköauto kuva 5

Viidelle hengelle istumapaikat tarjoava BMW i4 takaa ihanteellisen istumamukavuuden ja paljon pää- ja jalkatilaa myös takana. Pitkä akseliväli ja lyhyet korinylitykset sekä sulava kattolinja tekevät BMW Gran Coupésta sporttisen elegantin. 

* mitattu WLTP-menetelmän mukaisesti

Lue lisää

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää
Sähköautot

HARKINNASSA SÄHKÖAUTO?

Kaikki BMW iX: stä.

KAIKKI BMW iX: STÄ.