BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, kolmen neljäsosan näkymä keulasta ja malli
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 4

BMW 4-SARJAN COUPÉ

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 4BMW 4-SARJAN COUPÉ

Uusi BMW 4-sarjan Coupé on upean esteettinen ja urheilullisen dynaaminen, ja siinä on korkealuokkainen sisätila. Sen itsenäisen designin ja vaikuttavan ketteryyden yhdistelmä huokuu poikkeuksellista vetovoimaa.

Lue lisää

BMW 4-SARJAN COUPÉN ULKOPUOLEN DESIGN.

Provosoiva, itsenäinen, särmikäs: ulkopuolen erottuva muotoilu tekee BMW 4-sarjan Coupésta kapinallisen oman tiensä kulkijan. Omaleimainen keula ja sen ainutlaatuinen kaksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö korostavat maksimaalista itsenäisyyttä ja symboloivat BMW 4-sarjan Coupén vahvailmeistä olemusta.

Lue lisää
BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, metalliväri Arctic Race Blue, sivunäkymä, kevytmetallivanteet, malli istuu autossa oven ollessa avattuna

BMW 4-SARJAN COUPÉN SISÄTILAN DESIGN.

Kompleksisuus tiivistetysti: BMW 4-sarjan Coupén sisätilan muotoilu asettaa kuljettajan keskipisteeseen. Sisätilan toiminnallisuuden lisäksi myös tarkka muotokieli ja korkealaatuiset designelementit huokuvat moderniutta ja itsenäisyyttä.

Lue lisää
BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, sisätila, etumatkustajan puoli

AJODYNAMIIKKA.

BMW 4-sarjan Coupén voimansiirto- ja alustakomponentit.

Sporttinen ote tiehen, optimaalinen käsiteltävyys ja erinomainen ketteryys: suorituskykynsä ja ajodynamiikkansa ansiosta BMW 4-sarjan Coupé tuottaa innostavia ajoelämyksiä. Voimakkaiden TwinPower Turbo -moottoreiden ja niihin täydellisesti mukautettujen alustakomponenttien avulla tämä urheilucoupé on valmis jokaiseen haasteeseen.
4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Uuden moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen TwinPower Turbo -bensiinimoottori takaa ajamisen upean nautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

4-sylinterinen TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Muuttuvageometrisen ahtimen sisältävän pakokaasuahdintekniikan ja Common Rail -suorasuihkutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.
xDrive-logo, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Alusta, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Vakioalusta.

Vakioalusta varmistaa auton hyvät ajo-ominaisuudet ja mukavuuden. Ne perustuvat alumiinista valmistettuun kaksoisnivel-joustintukietuakseliin ja viisitukivartiseen taka-akseliin sekä alustan kaikkien komponenttien tarkkaan toisiinsa sovittamiseen.
Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, sisätila

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.

INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA.

BMW 4-sarjan Coupén digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Driving Assistant Professional, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Smartphone Integration, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Remote Software Upgrade, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.

BMW 4-SARJAN COUPÉN MALLIT.

BMW 4-SARJAN COUPÉ.

BMW 4-sarjan Coupén perusvarustelu innostaa ekstravagantilla muotoilullaan ja toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
BMW 4-sarjan Coupé G22 2020 perusvarustelu, metalliväri Sunset Orange, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

BUSINESS M SPORT.

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. M Sport -alusta, M Sport -jarrut ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
BMW 4-sarjan Coupé G22 2020 Business M Sport Pro, metalliväri Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan näkymä keulasta
  • BMW 4-SARJAN COUPÉ.
  • BUSINESS M SPORT.

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE OSAT BMW 4-SARJAN COUPÉLLE.

Tutun hyvä tunne.

Ajamisen ilo on taattu urheilullisessa BMW 4-sarjan Coupéssa. Alkuperäisillä BMW lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW 4-sarjan Coupéen ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin. BMW M Performance osien laadukkaat lisävarusteet korostavat tämän näyttävän urheilucoupén dynaamista luonnetta.
BMW suksi- ja lumilautakiinnikkeet sivulta ulosvedettävät, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

BMW suksi- ja lumilautakiinnikkeet sivulta ulosvedettävät.

Lukittavat, sivulta ulosvedettävät BMW:n suksi- ja lumilautakiinnikkeet pitävät tukevasti paikallaan jopa viisi paria suksia tai neljä lumilautaa sekä helpottavat tavaroiden kuormaamista korkeampien autojen yhteydessä. Ne voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelineisiin, ja ne sopivat myös sauvoille.
Polkupyörätakateline Pro 2.0, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
BMW Wireless Charging -asema yleismallinen, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
M Performance etuspoilerilippa Carbon, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

M Performance etuspoilerilippa Carbon.

Vakuuttava esimerkki: Keulan hiilikuidusta valmistettu M Performance etuspoilerilippa korostaa auton maskuliinista puolta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.
M Performance Flicks musta korkeakiiltoinen, oikealla ja vasemmalla, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

M Performance Flicks musta korkeakiiltoinen, oikealla ja vasemmalla.

Puhdasta moottoriurheilutunnelmaa: Etuhelman laadukkaat M Performance Flicksit on sovitettu ajoneuvoon tuulitunnelissa, ja niiden ansiosta ajokäyttäytyminen on entistäkin sporttisempaa. Ne on valmistettu laadukkaasta polyuretaanista, ja ne saavat korkeakiiltoisella mustalla värillään ajoneuvon näyttämään kilpaurheiluautolta.
M Performance ohjauspyörä, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, lähikuva

M Performance ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on entistäkin sporttisempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

BMW 4-SARJAN COUPÉN TEKNISET TIEDOT.

BMW 430i Coupé.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min: 

180 (245) / 4500-6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s: 

5,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km: 

7,4 - 6,6

CO2-päästö, yhdistetty, g/km: 

168 - 149

BMW 4-sarjan Coupé (G22), tekniset tiedot

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW 4-SARJAN COUPÉN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta