SÄHKÖISTÄJÄ.

BMW 225xe Active Tourer.

SÄHKÖISTÄJÄ.

SÄHKÖISTÄJÄ.BMW 225xe Active Tourer.

Max. output in kW (hp) (225xe)

165 (224)

Kiihtyvyys 0–100 km/h (s) (225xe)

6,7

Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km (225xe)

2,7–3,2

CO2-päästö g/km (yhdistetty) (225xe)

62–72

Aivan kuin elämä kaupungissa. BMW 225xe iPerformance Active Tourer on täynnä energiaa. Se kiihdyttää arkesi ja ideasi 6,7 sekunnissa nollasta sataan. Ajamisen iloa, josta nautit pitemmilläkin matkoilla. Juuri sitä, mitä BMW-autolta odotat.

 

Heinäkuusta 2019 alkaen 225xe on varustettu uudella akkutekniikalla, joka nostaa sähköllä ajetun toimintamatkan yli 25 %, jopa 53 kilometriin.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe CHARGED EDITION.

Aivan kuin elämä kaupungissa, BMW 225xe iPerformance Active Tourer Plug-in Hybrid -malli on täynnä energiaa.

 

BMW 225xe Active Tourer Charged Edition -malli on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 39.133,13 €.

 

Pikalatausjohto sisältyy hintaan.

BMW 225xe Charged Edition -varustelu:

 • Automaattivaihteisto (6-vaihteinen)
 • LED-ajovalot
 • Monitoimisäätimet ohjauspyörään
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta, taakse
 • Takaluukun automatiikka
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Keskikyynernoja edessä, säädettävä
 • Pikalatausjohto

SÄHKÖISTÄÄ TIEN.

SÄHKÖISTÄÄ TIEN.

Täynnä enegiaa: BMW 225xe Active Tourerissa tuttu joustavuus ja erinomaiset kulutusarvot yhdistyvät BMW-autoille ominaiseen ajodynamiikkaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteisiin kuuluvan BMW eDrive -tekniikan ansiosta toimintamatka on puhtaasti sähköisessä tilassa jopa 53 kilometriä – ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Täydellinen suurkaupungissa ajeluun!

Read more

KOROTTAA RIMAA YLI PILVENPIIRTÄJIEN.

KOROTTAA RIMAA YLI PILVENPIIRTÄJIEN.

Korkealle, tehokkaasti: Plug-in-Hybrid -autolle on ominaista erinomaisen tehokas voimansiirtokonsepti. Sen keskeisimpiä osia ovat keulan polttomoottori ja taka-akselin tuntumaan sijoitettu sähkömoottori. Kumpikin niistä saa Plug-in-Hybrid -auton liikkeelle ajotilanteesta ja lataustilasta riippuen joko erikseen tai yhdessä. Kun vain polttomoottori on käynnissä, vetävä voima ohjataan etupyörille. Sähkömoottori puolestaan käyttää takapyöriä. Näin BMW 225xe iPerformance Active Tourerista tulee tietyissä tilanteissa xDrive-järjestelmällä varustettu BMW.

Read more

HALLITSEE KAUPUNKIKUVAA. YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI.

Sen syntyperän tuntee heti. Sen liikkeellepanevan voiman tunnistaa ensi silmäyksellä. BMW 225xe iPerformance Active Tourerin luonteenomaiset siniset jäähdyttimensäleikön rivat ja pyörännavat kertovat innovatiivisesta ja suorituskykyisestä voimasta. Kookkaat jäähdyttimensäleiköt ja mittava, yhtenäinen ilmanottoaukko saavat BMW 225xe iPerformance Active Tourerin lisäksi vaikuttamaan vieläkin urheilullisemmalta ja dynaamisemmalta. Se on tyypillinen BMW, vaikkakin ainutkertaisen erilainen.

KAUPUNGIN KESKUSTA.

Täynnä energiaa, myös sisätilassa. BMW 225xe Active Tourer saa kuljettajan erityiselle tuulelle. Ja erityiseen asemaan, sillä korotettujen istuinten ansiosta kaikki kyydissä olevat nauttivat ainutlaatuisista näkymistä. Nouse kyytiin ja koe uudenlaiset näköalat.

"Erinomaisen tehokkuuden ja täydellisen arkihyödyn ohella BMW eDrive täyttää myös BMW-autoille ominaiset tiukat vaatimukset ajodynamiikkaan ja laatuun liittyen."
Stefan Juraschek, BMW Groupin sähköisten voimansiirtojärjestelmien alueen johtaja.

SEN ENERGIA EI TUNNUSTA KAUPUNGIN RAJOJA.

SEN ENERGIA EI TUNNUSTA KAUPUNGIN RAJOJA.

eDrive-painikkeella kuljettaja voi valita jonkin kolmesta sähköisen ajamisen tilasta: AUTO eDrive, MAX eDrive tai SAVE BATTERY.

Read more

STREET LIFE.
RELOADED.

STREET LIFE.
RELOADED.

Jännitys kasvaa: BMW eDrive käsittää lukuisia innovatiivisia tuotteita ja palveluja mukavaan ja moderniin sähköiseen liikkuvuuteen arjessa – olipa kyse kotona lataamisesta, jatkuvasti laajenevan julkisen latauspylväsverkoston helposta käytöstä tai verkotetusta navigoinnista.

Read more

Polttonesteen kulutus, sähkönkulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilmoitetut polttonesteen kulutuslukemat, CO2-päästöt ja sähkönkulutus on määritetty käyttäen määräysten mukaista mittausmenetelmää VO (EU) 2007/715. Tiedot koskevat vakiovarusteista Saksan-mallin autoa. Arvojen haarukka ottaa huomioon autoon valitun vanne- ja rengaskoon sekä valittujen lisävarusteiden vaikutukset, ja se voi muuttua konfiguroinnin mittaan.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Tiedot, joihin liittyy (3)-merkintä, on jo määritelty uuden WLTP-testisyklin pohjalta, ja arvot on muunnettu NEDC-arvoiksi vertailun helpottamiseksi. [Näiden automallien osalta saattavat autoveron ja muiden autokohtaisten maksujen määrää määritettäessä päteä tässä annetuista arvoista poikkeavat arvot, jos määrittämisessä käytetään (myös) CO2-päästöä.]

  CO2-energiatehokkuusluokitustiedot perustuvat direktiiviin 1999/94/EY ja henkilöautojen energiatehokkuusmerkintäasetukseen (PKW-EnVKV) niiden nykyisessä muodossa, ja luokituksessa käytetään NEDC-mittausajon polttonesteen kulutuslukemia ja CO2-arvoja.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.