BMW renkaat.

TEHTY SOPIMAAN.

BMW RENKAAT – PARAS VALINTA JOKA ALUSTALLE.

TEHTY SOPIMAAN.BMW RENKAAT – PARAS VALINTA JOKA ALUSTALLE.

Renkaiden ja vanteiden laatu ratkaisee, miten BMW:n alusta-asiantuntijoiden kehittämät järjestelmät pääsevät teillä oikeuksiinsa. Tasainen asfaltti, sora, lumi tai jää? Alkuperäiset BMW renkaat palvelevat autoasi loistavasti joka alustalla. Yhteistyössä BMW:n alustakomponenttien ja adaptiivisten järjestelmien kanssa ne takaavat maksimaalisen pidon ja suorituskyvyn sekä pienentävät samalla kulutus- ja päästöarvoja.

Lue lisää

ALKUPERÄISET BMW RENGASPAKETIT.

TURVALLINEN JA KAUTTAALTAAN TYYLIKÄS.

Miksi valita, kun voit saada kaiken? Alkuperäisissä BMW rengaspaketeissa turvallisuus ja tyylikäs ilme kulkevat käsi kädessä. Alkuperäiset BMW rengaspaketit testataan tinkimättömästi. Niiden täytyy osoittaa laajoissa simulaatioissa ja vaativimmissa käyttöoloissa, että ne ansaitsevat kaikissa ajo-olosuhteissa nimen ”alkuperäinen BMW”. Laajasta ulkoasuvalikoimasta löytyy sopiva rengaspaketti jokaiselle asiakkaalle.
17” M Double - spoke 550M Ferric Grey

BMW 1-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista BMW 1-Sarjaan.
Täydellinen kesärengaspaketti BMW 1-Sarjaan
18” V - spoke 780 Orbit Grey

BMW 3-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista BMW 3-Sarjaan.
Täydellinen kesärengaspaketti BMW 3-Sarjaan
BMW I4

BMW 4-Sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista BMW 4-Sarjaan.

Täydellinen kesärengaspaketti BMW 4-Sarjaan
18" M Double Spoke jet black 662M

BMW 5-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista BMW 5-Sarjaan.
Täydellinen kesärengaspaketti BMW 5-Sarjaan
18" M Double - spoke Ferric Grey 570M

BMW X.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista BMW X.
Täydellinen kesärengaspaketti BMW X
20" Y - spoke Jet

Kaikki mallit.

Löydä ja lue lisää täydellisistä kesärengaspaketeista kaikkiin BMW malleihin.
Täydellinen kesärengaspaketti kaikkiin BMW malleihin
17” M Double - spoke 550M Ferric Grey

BMW 1-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä talvirengaspaketeista BMW 1-Sarjaan.
Täydellinen talvirengaspaketti BMW 1-Sarjaan
18” Double - spoke 796 M Jet Black matta

BMW 3-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä talvirengaspaketeista BMW 3-Sarjaan.
Täydellinen talvirengaspaketti BMW 3-Sarjaan
18” W - spoke 632 alumiinivanne

BMW 5-sarja.

Löydä ja lue lisää täydellisistä talvirengaspaketeista BMW 5-Sarjaan.
Täydellinen talvirengaspaketti BMW 5-Sarjaan
17" BMW talvirengaspaketti V-spoke style 560 Reflex Silver.

BMW X.

Löydä ja lue lisää täydellisistä talvirengaspaketeista BMW X.
Täydellinen talvirengaspaketti BMW X
19"BMW talvirengaspaketti kevytmetallivanne Y-spoke 694 Ferric Grey.

Kaikki mallit.

Löydä ja lue lisää täydellisistä talvirengaspaketeista kaikkiin BMW malleihin.
Täydellinen talvirengaspaketti kaikkiin BMW malleihin
Alumiiniset BMW:n venttiilinhatut

Venttiilinhatut.

Korkealaatuiset alumiiniset venttiilihatut suojaavat tehokkaasti venttiilejä. BMW-lgolla.

Tuotteeseen
Keskikuppi

Keskikuppi.

Paikallaan pysyvässä keskikupissa on BMW-logo, joka ei pyöri pyörän mukana vaan pysyy vaakasuunnassa.
Pyörien lukkopultit

Pyörien lukkopultit.

Laadukas ja erittäin luotettava lukkopulttipaketti sisältää neljä pyörien lukkopulttia, joissa on erityinen jyrsitty BMW-koodaus.
Tuotteeseen

ALKUPERÄISET BMW RENKAAT JA VANTEET.

W&T

VALMISTUS.

TÄÄLTÄ MATKA ALKAA.

Haluamme tehdä vanteesta täydellisen. Tähän ajatukseen pohjautuu jokainen yksittäinen Alkuperäinen BMW vanne. Jokainen vanne käy läpi huolellisen valmistusprosessin ja vastaa tiukkoja pitkäikäisyyskriteereitämme. Näin se täyttää dynamiikassa, statiikassa ja simulaatiotesteissä raja-arvot, jotka ylittävät reilusti lakisääteiset vaatimukset.
Alkuperäinen BMW vanne valamisen (alumiinivalun) jälkeen

Valaminen.

Alkuperäiset BMW vanteet valetaan sulatetusta alumiinista. Nestemäinen metalli täytetään muottiin, jossa se jäähtyy huippumodernin tietotekniikan tarkan valvonnan alaisena ennen muotista poistamista – näin taataan vanteidemme korkea laatu. Tämä valumenetelmä pienentää kustannuksia ja mahdollistaa erittäin suuren tarkkuuden ja muotoiluvapauden. Valetut vanteet ovat kevyitä mutta samalla kuitenkin erittäin jäykkiä.

Lähikuva taotusta alkuperäisestä BMW vanteesta

Takominen ja jyrsiminen.

Takomisessa vanne muotoillaan yhdestä yhtenäisestä alumiinikappaleesta. Teknisesti modernein ratkaisu on jyrsiä koko puolarakenne pohjamateriaalin takomisen jälkeen. Taotut alumiinivanteet ovat 10–20 prosenttia kevyempiä kuin valetut alumiinivanteet ja mahdollistavat puolien monitahoisemman muotoilun.

Flow Forming, alkuperäisen BMW vanteen valmistus

Flow Forming.

Flow Forming (venytyspainosorvaus) on painemuovausmenetelmä. Siinä valettua vannetta sorvattaessa kohdistetaan paine vanteen sisäkehään. Tällä menetelmällä alumiinia voidaan venyttää ja puristaa. Näin materiaalin vetolujuus kasvaa, minkä ansiosta vanteen seinämistä on mahdollista tehdä erittäin ohuet. Lopputuloksena on erityisen kevyt ja vakaa vanne. Se tarjoaa selviä etuja iskunkestävyydessä, venytyslujuudessa ja kantokyvyssä.

Lähikuva jyrsitystä alkuperäisestä BMW vanteesta

Ylimääräisen materiaalin poisleikkuu.

Tätä menetelmää käytetään sekä taotuille että valetuille vanteille. Vanteen puolista lastutaan pois materiaalia lujuuden kannalta merkityksettömistä kohdista. Näin vanteen painoa kevennetään entisestään. Leikkaamalla materiaalia puolien liitoksen ja vanteen keskiösyvennyksen välistä vanteen muotoiluun saadaan korkealaatuisia 3D-tyylielementtejä.

Valmis alkuperäinen BMW vanne

Pintakäsittely.

Olipa vanteen valmistustekniikka mikä tahansa, Alkuperäisten BMW alumiinivanteiden pinta voidaan käsitellä lukuisin eri tavoin. Perusmenetelmänä on jauhemaalaus, joka lisää vanteen kestävyyttä ympäristövaikutuksia, kuten syövyttävää tiesuolaa, vastaan. Aikaisemmin kevytmetallivanteet maalattiin usein hopeanvärisiksi ja käsiteltiin lopuksi läpinäkyvällä lakkakerroksella. Nykyään BMW:n valikoimassa on lukuisia erilaisia design- ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotka toteutetaan huolellisesti hiotuilla pintakäsittelymenetelmillä.

VUODENAIKAAN SOPIVILLA RENKAILLA ON TÄRKEÄ MERKITYS.

BMW Sommerkomplettrad am BMW i5 Limousine (G60) in sonniger Umgebung

KAIKKI KESÄÄN.

Yli 7 °C:n ulkolämpötiloissa kesärenkaat tarjoavat selvästi talvirenkaita paremman suorituskyvyn käsiteltävyyden ja nopeuden suhteen. Kesärenkaat sopivat paremmin korkeisiin lämpötiloihin, sillä niissä käytetään talvirenkaita selvästi kovempia kumiseoksia. Tämä lyhentää jarrutusmatkoja, vähentää vierintävastusta ja pienentää polttoaineen kulutusta. Siksi autoon on syytä vaihtaa kesärenkaat heti, kun sää ja keliolosuhteet sen sallivat.

Lue lisää
BMW talvirengaspaketti BMW X5:ssä (G05 LCI) lumisella metsätiellä

TURVALLISESTI KOTIIN – MYÖS JÄISILLÄ JA LUMISILLA TEILLÄ.

Alle 7 °C:n lämpötiloissa talvirenkaat tarjoavat monia etuja. Talvirenkaat tuottavat tällöin selvästi paremman vetopidon, kaarrepidon ja jarrutuskäyttäytymisen kuin kesärenkaat. Talvirenkaissa on pehmeämpi kumiseos, syvemmät urat ja ohuet raot (lamellit). Tämä parantaa vetopitoa märällä ja liukkaalla kelillä sekä lumella. Näin nautit turvallisesta ajokokemuksesta sääolosuhteista riippumatta.

Lue lisää

BMW RENGASTURVA. SISÄLTYY KAIKKIIN BMW RENKAISIIN.

BMW renkaat, kaavio BMW Rengasturvan tarjoamasta kustannusten korvauksesta

BMW Rengasturva korvaa erilaisissa vahinkotapauksissa jopa 100 % renkaiden kustannuksista ja on voimassa 36 kuukautta. BMW Rengasturva koskee kaikkia BMW Jälleenmyyjiltä ostettuja alkuperäisiä rengaspaketteja ja tähtimerkittyjä renkaita. BMW Rengasturva koskee lisäksi kaikkia renkaita, jotka on asennettu tehtaalla BMW:ltä ostettuun autoon, joka on rekisteröity vuoden 2020 maaliskuun alun jälkeen.

BMW Rengasturva kattaa seuraavat:

• Terävistä esineistä (esimerkiksi nauloista tai lasinsiruista) syntyneet vauriot

• Alhaisella nopeudella pysäköitäessä reunakiveykseen osumisesta aiheutuneet vauriot

• Ilkivallasta aiheutuneet vauriot

• Rengasvarkaudet

 

BMW Rengasturvan myöntää Allianz Versicherungs-AG.

W&T

LISÄTIETOJA.

TUTUSTU KIEHTOVIIN TEKNOLOGIOIHIN.

VÄHEMMÄN MELUPÄÄSTÖJÄ, ENEMMÄN AJAMISEN ILOA.

BMW renkaat, melunvaimennuksella varustettu renkaan kudosrunko

Alkuperäiset BMW alumiinivanteet on varustettu innovatiivisilla renkailla. Niissä on integroitu melunvaimennus.  Renkaan sisäpinnalla oleva vaahtokerros imee itseensä ajomelua, joka syntyy renkaan ilmaontelossa resonanssivärähtelyn johdosta. Näin melutaso alenee selvästi auton sisätilassa ja akustinen mukavuus lisääntyy tuntuvasti.

HIOTTU ELEGANSSI, AERODYNAAMISESTI OPTIMOITU.

BMW vanteet, kolmen neljäsosan näkymä BMW iX:n (i20) edestä märällä kadulla

Aerodynaamisesti optimoidut kevytmetallivanteet keventävät painoa ja pienentävät ilmanvastusta. Näin BMW-autosi ajaa vieläkin taloudellisemmin. Vanteiden pinnat ovat suurelta osin umpinaisia, mikä  vähentää tehokkaasti ilman pyörteilyä vanteiden ympärillä.

BMW DIGITAALINEN RENGASDIAGNOOSI.

BMW-renkaat

BMW Digitaalinen rengasdiagnoosi toimittaa älykkään laskelman renkaan tilasta (edellyttää Alkuperäisiä BMW Tähtimerkittyjä renkaita). Järjestelmän anturit välittävät rengaspaine-, lämpötila- ja rengasnopeustiedot kunkin yksittäisen renkaan käyttöiän ennustamiseksi. Nämä tiedot näytetään monitoiminäytöllä ja My BMW -sovelluksessa. Lisäksi rengaspaineen valvontajärjestelmä tunnistaa rengasvauriot ja hitaan paineen laskun ja minimoi näin rengasrikon riskin.

EU-RENGASMERKINTÄ ANTAA LUOTETTAVAT TIEDOT.

BMW rengas, rengasprofiili, jossa rengasmerkintä

Kaikissa EU:n alueella myytävissä renkaissa on oltava rengasmerkintä, joka varmistaa, että rengas täyttää EU-standardit (asteikolla A–E, jossa A on paras luokka). Tämä helpottaa renkaiden suorituskyvyn vertailua uusia renkaita ostettaessa. POLTTOAINETALOUDELLISUUS: Mitä parempi suorituskykyluokka, sitä pienemmät ovat renkaan vierintävastus, polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt. MÄRKÄPITO: Mitä parempi märkäpito, sitä lyhyempi jarrutusmatka. MELUPÄÄSTÖT: Ulkoinen rengasmelu tarkoittaa ääntä, jonka rengas tuottaa auton ulkopuolella ohi ajettaessa, ja se mitataan desibeleinä (dB). Meluluokat ulottuvat A:sta (alhaisin melutaso auton ulkopuolella) C:hen (korkeampi melutaso).

LÖYDÄ AUTOOSI PARHAITEN SOPIVA VANNE.

SYNTYNYT VANGITSEMAAN KATSEET.

21" M Performance kevytmetallivanne Cross-spoke 943 M Frozen Midnight Grey, kesärengaspaketti

21" M Performance kevytmetallivanne Cross-spoke 943 M.

21" M Performance kevytmetallivanteet Cross-spoke 943 M, Frozen Midnight Grey. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

19" M Performance kevytmetallivanne Y-spoke 942 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

19" M Performance kevytmetallivanne Y-spoke 942 M.

19" M Performance kevytmetallivanteet Y-spoke 942 M, Jet Black matta. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

20" M aerodynamiikkavanne 939 M Bicolor (Midnight Grey, kiiltosorvattu), talvirengaspaketti

20" M aerodynamiikkavanne 939 M.

20'' M aerodynamiikkavanne 939 M, Bicolor Midnight Grey, kiiltosorvattu. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta. Vanteen koko 8,5J x 20.

Tuotteeseen
19" BMW kevytmetallivanne Triplex-spoke 933 Refined Silver, talvirengaspaketti

19" BMW kevytmetallivanne Triplex-spoke 933.

19'' BMW kevytmetallivanne Triplex-spoke 933, Refined Silver. Lumiketjujen kanssa yhteensopiva talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta. Vanteen koko 8J x 19.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti, 20" M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke 868 M Bicolor

20" M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke 868 M.

Eksklusiiviset 20" M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke 868 M, värinä Bicolor Night Gold, kiiltojyrsityt. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

Alkuperäinen BMW rengaspaketti, 19" M kevytmetallivanne Y-spoke 859 M Bicolor

19" M kevytmetallivanne Y-spoke 859 M.

Eksklusiivinen 19" M kevytmetallivanne Y-spoke 859 M, värinä Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

Tuotteeseen
Alkuperäinen BMW rengaspaketti, 18'' M aerodynamiikkavanne Double-spoke 858 M Bicolor

18" M aerodynamiikkavanne Double-spoke 858 M.

18'' M aerodynamiikkavanne Double-spoke 858 M, värinä Bicolor Midnight Grey, kiiltosorvattu. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

21" M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 877 M Bicolor (Jet Black, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti

21" M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 877 M.

21" M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 877 M, Bicolor Jet Black uni, kiiltosorvattu. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

19" M kevytmetallivanne Double-spoke 871 M Jet Black, talvirengaspaketti

19" M kevytmetallivanne Double-spoke 871 M.

19" M kevytmetallivanne Double-spoke 871 M, Jet Black. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta. Vanteen koko 8J x 19.

18" M kevytmetallivanne Double-spoke 838 M Bicolor (Midnight Grey, kiiltosorvattu), talvirengaspaketti

18" M kevytmetallivanne Double-spoke 838 M.

Eksklusiivinen 18'' M kevytmetallivanne Double-spoke 838 M, Bicolor Midnight Grey, kiiltosorvattu. Talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

17" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 896 Refined Silver, talvirengaspaketti

17" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 896.

17'' BMW kevytmetallivanne Y-spoke 896, Refined Silver. Lumiketjujen kanssa yhteensopiva talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta. Vanteen koko 7J x 17.

LAATULEIMAMME.

BMW renkaat, BMW:n testaamat renkaat, tähti 1

Räätälöity + testattu

Kaikki BMW renkaat kehitetään vastaamaan BMW:n kunkin automallin dynaamista luonnetta ja varustetaan tähtimerkinnällä. Jokaisen renkaan tulee läpäistä tiukka testiohjelma, jossa käydään läpi jopa 50 erilaista laatukriteeriä.

BMW renkaat, BMW:n tähtimerkintä, tähti 2

Urheilullinen

Tähtimerkinnällä varustetut renkaat on sovitettu harmonisesti BMW:n alustakomponentteihin ja adaptiivisiin järjestelmiin, Näin takaat maksimaalisen pidon ja suorituskyvyn.

BMW renkaat, erityiset materiaalit ja rengaskoostumukset, tähti 3

Taloudellinen + pitkäikäinen

Renkaiden erityismateriaalit ja materiaalikoostumus pienentävät polttoaineen kulutusta ja takaavat erinomaisen mukavuuden pitkillä ajomatkoilla, sillä ne vähentävät rengasmelua BMW-autosi sisä- ja ulkopuolella. Tähtimerkinnällä varustetut renkaat ovat lisäksi erityisen pitkäikäiset, saavuttavat parhaat vertailuarvot ja mahdollistavat innovatiivisen digitaalisen rengasdiagnoosin.

Innovatiivinen rengasdiagnoosi ja tietojenvälitys, tähti 4

Innovatiivinen

Kaikki BMW renkaat ovat aikaansa edellä. Niissä käytettävät erilaiset teknologiat, kuten digitaalinen rengasdiagnoosi, antavat luotettavia tietoja renkaiden tilasta.

BMW renkaat, premium-rengasvalmistajat, tähti 5

Premium-rengasvalmistajat

Johtavat rengasvalmistajat, kuten Goodyear, Dunlop, Nokia, Michelin, Continental ja Pirelli, tekevät tiivistä yhteistyötä BMW:n ajoneuvokehityksen kanssa kehittääkseen kullekin automallille sovitetun renkaan.

Lähikuva Alkuperäisen BMW renkaan rengasprofiilista

BMW TÄHTIMERKITYT RENKAAT JA VANTEET. LAATUA JA TURVALLISUUTTA.

TIEN PÄÄLLÄ ALL STAR -RENKAILLA.

BMW TÄHTIMERKITYT RENKAAT JA VANTEET. LAATUA JA TURVALLISUUTTA.

TIEN PÄÄLLÄ ALL STAR -RENKAILLA.

HYVÄ TIETÄÄ.

USEIN ESITETYT KYSYMYKSET.

BMW renkaat, kaavio suorituskyvyn ja lämpötilan välisestä suhteesta

Oikea hetki talvi- tai kesärenkaiden vaihdolle on silloin, kun ulkolämpötila on noin 7 °C. Alle 7 °C:n ulkolämpötiloissa talvirenkaat ovat paras valinta. Lämpötilan noustessa 7 °C:n yläpuolelle kesärenkaat tarjoavat turvallisinta ja mukavinta ajamisen iloa.

Lue lisää
BMW rengas, lähikuva rengasprofiilista

Renkaidesi pitoon ja käsiteltävyyteen vaikuttaa eniten niiden kulutuspinnan syvyys. BMW suosittelee kesärenkaissa vähintään 3 mm:n urasyvyyttä ja talvirenkaissa vähintään 4 mm:n urasyvyyttä. Näin taataan turvallinen ja miellyttävä ajokokemus. Lukuisat pitkittäisurat, leveä profiililohko, lämpimiin olosuhteisiin optimoitu kumiseos ja sopiva urasyvyys: Alkuperäiset BMW kesärenkaat ovat juuri oikea valinta matkantekoon kesäisillä teillä.

Lue lisää
BMW renkaat, Run Flat -teknologialla varustettujen ja varustamattomien renkaiden vertailu

Run Flat -teknologialla varustetut BMW renkaat eivät jätä sinua pulaan rengasrikon sattuessa. BMW-autosi rengaspaineen valvontajärjestelmä ilmoittaa sinulle rengasrikosta välittömästi. Sinun ei tarvitse tällöin keskeyttää matkantekoasi, vaan voit ajaa vielä 80 kilometrin matkan enintään 80 km/h:n nopeudella. Renkaiden vahvistetut sivuseinämät vakauttavat autoasi ja pitävät sen kaistalla. Tämä mahdollistaa sinulle turvallisen ajon lähimmän valtuutetun BMW Jälleenmyyjän huoltopisteeseen.

Lue lisää

ONKO MIELESSÄSI KYSYMYKSIÄ RENKAISIISI LIITTYEN? MEILLÄ ON NIIHIN VASTAUS.

  • Mikä on oikea rengaspaine?
  • Milloin ja miten usein minun täytyy tarkistaa rengaspaineet?
  • Mitä ovat tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat?
  • Miten löydän oikeat renkaat autooni?
  • Mitä hyötyä minulle on rengasvakuutuksesta?
  • Miten puhdistan vanteeni?