BMW Value Service Mies ja nainen autotallin edessä BMW X5:n vieressä

BMW VALUE SERVICE.

HOUKUTTELEVIA HUOLTOTARJOUKSIA YLI NELJÄN VUODEN IKÄISILLE BMW-MALLEILLE.

BMW VALUE SERVICE.HOUKUTTELEVIA HUOLTOTARJOUKSIA YLI NELJÄN VUODEN IKÄISILLE BMW-MALLEILLE.

FOR YOU WHO LOVES YOUR BMW.


Onko BMW-autosi yli neljän vuoden ikäinen? BMW Value Service on siinä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu, jotta BMW-autosi on edelleen turvallinen ja säilyttää arvonsa. Ajoneuvon tarkastus tai osien kuluminen – BMW Value Servicen avulla saat tarvittavan palvelun halvemmalla. Hyödynnä houkuttelevat edut ja ole turvallisin mielin, sillä BMW-autosi on hyvissä käsissä. #whateverhappens

Lue lisää
BMW Service BMW Value Service video

TUTUSTU BMW VALUE SERVICEEN.

BMW SERVICE: AINUTLAATUISET ETUSI

 • 01 Paras hinta-laatusuhde
 • 02 Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden käyttö
 • 03 Kokeneet BMW asiantuntijat
 • 04 Houkuttelevat ja läpinäkyvät kokonaishinnat
 • 05 Jokainen BMW on tervetullut

MIKÄ ON BMW VALUE SERVICE?

BMW Value Service on ainutlaatuinen huoltotarjous yli neljän vuoden ikäisille malleille. Öljynvaihto, jarruhuolto tai ajoneuvon tarkastus: Sinulle tarjoamamme hintaetu sisältää työn ja kaikki tarvittavat Alkuperäiset BMW varaosat.
BMW Service BMW Value Service yleisesittely
BMW Service BMW Value Service BMW Service moottoriöljy

BMW Service moottoriöljy.

BMW-moottorisi toimintakyvyn ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi huoltomme käyttää ainoastaan korkealaatuista ja optimaalisesti malliisi sopivaa moottoriöljyä sekä alkuperäistä BMW-öljynsuodatinta. Hävitämme käytetyn öljyn ja öljynsuodattimen asianmukaisesti. Huoltopalvelut kattavat lisäksi auton avaimien paristojen vaihdon. * Palvelun sisältö voi vaihdella mallisarjasta, mallista, moottorista ja huoltovälistä riippuen.
BMW Service BMW Value Service BMW Service jarrulevyt & -palat

BMW Service jarrulevyt ja jarrupalat.

Jarrut ovat BMW-autosi käytetyin turvallisuuteen vaikuttava osa. Siksi on tärkeää, että ne ovat moitteettomassa kunnossa ja voit olla varma, että ajat aina turvallisesti. BMW:n alkuperäisten jarrulevyjen ja -palojen laatu on erityisen korkea, niiden kuluminen on erittäin vähäistä ja rakenneosalujuus erittäin korkea. Kaikkien komponenttien täydellisen yhteistoiminnan ansiosta hyödyt parhaasta mahdollisesta ajokäyttäytymisestä.
BMW Service BMW Value Service BMW Service määräaikaishuolto

BMW Service määräaikaishuolto.

BMW-määräaikaishuolto on tehtävä viimeistään kahden vuoden jälkeen. Tämän yksinkertaiseen versioon kuuluu nesteiden, kuten moottoriöljy, jarruneste ja tuulilasinpesuneste, täyttötasojen tarkastus. Lisäksi tarkastetaan kori, renkaat ja luonnollisesti jarrut sekä auton valot. BMW-autosi sisäinen varoitusjärjestelmä näyttää, milloin BMW-huolto on tehtävä ja mitä alueita se koskee. * Palvelun sisältö voi vaihdella mallisarjasta, mallista, moottorista ja huoltovälistä riippuen.
BMW Value Service Korjaamon työntekijä katsoo autoon

Ajoneuvon tarkastus.

Tarkistamme BMW-autosi tärkeät toiminnot innovatiivisilla diagnoosi- ja ohjelmointitekniikoillamme ja korjaamme pienemmät auton iästä johtuvat viat heti. Näin varmistamme autosi turvallisuuden ja arvon säilymisen.
BMW Value Service Korjaamon työntekijä työskentelee auton parissa

Huolto & kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Laadukkaimmatkin osat kuluvat ajan mittaan. Siksi tarkistamme puolestasi muun muassa jarrut, mikrosuodattimet ja pyyhkijänsulat – ja vaihdamme ne tarvittaessa aina BMW-alkuperäisosiin.
 • Ajoneuvon tarkastus yksityiskohtaisesti
 • Huolto ja kulumisesta aiheutuvat korjaukset yksityiskohtaisesti
 • Value Repair yksityiskohtaisesti

SOPIIKO BMW VALUE SERVICE MINUN BMW-MALLILLENI?

BMW Value Service koskee valikoituja yli neljän vuoden ikäisiä BMW-malleja (lasketaan ensirekisteröinti- ja huoltopäivästä). Katso, mitä mallisarjoja ainutlaatuinen tarjouksemme koskee:

Lue lisää
 • Tarkista nyt
BMW Huolenpitosopimus Mies BMW i4:n edessä rannikolla

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Haluaisitko nauttia täydellisestä huolettomuudesta? Voimme tarjota sinulle BMW Huolenpitosopimuksen ansiosta räätälöidyn tarjouksen, jonka avulla säästät tulevista huoltokustannuksista. Kun laajennat palvelun BMW Huolenpitosopimus Plus -sopimukseksi, se kattaa myös huollosta ja kulumisesta johtuvien korjausten kustannukset. Maksat vain kiinteän kertamaksun, joka kattaa kaiken valitsemaltasi voimassaoloajalta tai kilometrimäärältä.

ALKUPERÄISTEN BMW ÖLJYJEN YLEISKATSAUS.

Teho. Tehokkuus. Suoja.

BMW TwinPower Turbo -moottoriöljyt tukevat BMW-moottorien ominaisuuksia ja takaavat täyden voimankehityksen ja erinomaisen tehokkuuden: ne suojaavat moottoria kulumiselta ja korroosiolta. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja pidentää siten sen käyttöikää. Alkuperäiset BMW TwinPower Turbo -moottoriöljyt ovat aina turvallinen valinta. Valikoimassa on Silver-luokan Select-moottoriöljyjä, Gold-luokan premium-tason tehokkaita moottoriöljyjä ja Red-luokan BMW M Performance moottoriöljyjä. Löydä BMW-moottorillesi optimaalinen alkuperäinen BMW öljy ja hyödy sen tarjoamasta pitkäkestoisesta suorituskyvystä.

Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Moottoriöljyt kestävään ajamisen iloon: ne parantavat moottorin suorituskykyä sekä auttavat pitämään moottorin tärkeät rakenneosat puhtaina ja suojaavat moottoria.
Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Loistavan suorituskyvyn takaavat moottoriöljyt: Gold-luokan moottoriöljyt asettavat uusia mittapuita ja takaavat moottorin erinomaisen suorituskyvyn ja hyvän suojaamisen. Öljyt, joiden etiketissä on merkintä ”FE” (= polttonesteen kulutus), säästävät NEDC:n mukaan polttonestettä BMW Longlife-01 -moottoriöljyihin verrattuna.
Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Lisää vahvaa adrenaliinia. M TwinPower Turbo -luokan moottoriöljyt on sovitettu BMW M -suurtehomoottoreiden vaatimuksiin. Ne suojaavat laakereita tehokkaasti myös äärimmäisiä tehoja käytettäessä ja kilparadalla.

AINUTLAATUISET ETUSI:

 • 01 Polttonesteen selvä säästö ja siten pienemmät CO₂-päästöt.*
 • 02 Suoja lietteen muodostumista vastaan pidentää moottorin käyttöikää.**
 • 03 Likahiukkasten sitominen vähentää sakan kertymistä moottorin sisäosiin.
 • 04 Alhainen haihtumistaipumus vähentää öljynkulutusta ja siten täyttötarvetta.***
 • 05 Erinomaiset toimintaominaisuudet erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -40 °C:seen saakka, mikä takaa optimoidun kylmäkäynnistyksen.****

*BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30)-, LL12FE 0W-30- ja LL17FE+ 0W-20 -moottoriöljyn todistettu polttonestesäästö WLTP:ssä (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) verrattuna BMW Longlife-01 -moottoriöljyihin testattuna BMW-autossa.
**
Alalla yleisesti käytettävien lietetestien tulosten mukaan.
***
Alalla yleisesti käytettävien NOACK-haihtumistestien tulosten mukaan.
****
Koskee kaikkia 0W-luokkia. 5W-luokat varmistavat suorituskyvyn myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -35 °C:seen saakka.

Lue lisää
Osta alkuperäistä BMW-moottoriöljyä, BMW-huollon yhteydenotto, löydä valtuutettu BMW-jälleenmyyjä

ALKUPERÄINEN BMW ÖLJY: TUOTTEET JA PALVELUT.

Suojaa BMW-autosi alkuperäisellä BMW-moottoriöljyllä. Hyödyt ainutlaatuisesta suorituskyvystä ja pitkästä käyttöiästä. Valtuutettu BMW Jälleenmyyjä auttaa mielellään valitsemaan tuotteita ja palveluita, jotka auttavat pitämään BMW-moottorin suorituskyvyn huipputasoisena ja pidentämään sen käyttöikää. Käytä enemmän aikaa elämästä nauttimiseen. Varaa aika valtuutetulta BMW Jälleenmyyjältä.

BMW VALUE SERVICE: TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET.

 • Mikä on BMW Value Service?
 • Mitä muita BMW-huoltotarjouksia on käytetyille autoille BMW Value Servicen lisäksi?
 • Miksi on niin tärkeää, että BMW Value Servicen huolloissa käytetään BMW-alkuperäisosia eikä tarvikevaraosia?