BMW Service 5+

BMW HUOLTO 5+.

HOUKUTTELEVIA HUOLTOTARJOUKSIA YLI VIIDEN VUODEN IKÄISILLE BMW-MALLEILLE.

BMW HUOLTO 5+.HOUKUTTELEVIA HUOLTOTARJOUKSIA YLI VIIDEN VUODEN IKÄISILLE BMW-MALLEILLE.

SINULLE JOKA HUOLEHDIT BMW-AUTOSTASI.


Onko BMW-autosi yli viiden vuoden ikäinen? BMW Huolto 5+ on siinä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu, jotta BMW-autosi on edelleen turvallinen ja säilyttää arvonsa. Ajoneuvon tarkastus tai osien kuluminen – BMW Huolto 5+ avulla saat tarvittavan palvelun halvemmalla. Hyödynnä houkuttelevat edut ja ole turvallisin mielin, sillä BMW-autosi on hyvissä käsissä.

Lue lisää

BMW HUOLTO: AINUTLAATUISET ETUSI

 • 01 Paras hinta-laatusuhde
 • 02 Alkuperäisten BMW-varaosien käyttö
 • 03 Kokeneet BMW asiantuntijat
 • 04 Houkuttelevat ja läpinäkyvät kokonaishinnat
 • 05 Jokainen BMW on tervetullut

MIKÄ ON BMW HUOLTO 5+?

BMW Huolto 5+ on ainutlaatuinen huoltotarjous yli viiden vuoden ikäisille malleille. Öljynvaihto, jarruhuolto tai ajoneuvon tarkastus: Sinulle tarjoamamme hintaetu sisältää työn ja kaikki tarvittavat Alkuperäiset BMW varaosat.
BMW Service BMW Service 5+ yleisesittely
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service moottoriöljy

BMW moottoriöljy.

BMW-moottorisi toimintakyvyn ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi huoltomme käyttää ainoastaan korkealaatuista ja optimaalisesti malliisi sopivaa moottoriöljyä sekä alkuperäistä BMW-öljynsuodatinta. Hävitämme käytetyn öljyn ja öljynsuodattimen asianmukaisesti. Huoltopalvelut kattavat lisäksi auton avaimien paristojen vaihdon. * Palvelun sisältö voi vaihdella mallisarjasta, mallista, moottorista ja huoltovälistä riippuen.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service jarrulevyt & -palat

BMW jarrulevyt ja jarrupalat.

Jarrut ovat BMW-autosi käytetyin turvallisuuteen vaikuttava osa. Siksi on tärkeää, että ne ovat moitteettomassa kunnossa ja voit olla varma, että ajat aina turvallisesti. BMW:n alkuperäisten jarrulevyjen ja -palojen laatu on erityisen korkea, niiden kuluminen on erittäin vähäistä ja rakenneosalujuus erittäin korkea. Kaikkien komponenttien täydellisen yhteistoiminnan ansiosta hyödyt parhaasta mahdollisesta ajokäyttäytymisestä.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service määräaikaishuolto

BMW määräaikaishuolto.

BMW-määräaikaishuolto on tehtävä viimeistään kahden vuoden jälkeen. Tämän yksinkertaiseen versioon kuuluu nesteiden, kuten moottoriöljy, jarruneste ja tuulilasinpesuneste, täyttötasojen tarkastus. Lisäksi tarkastetaan kori, renkaat ja luonnollisesti jarrut sekä auton valot. BMW-autosi sisäinen varoitusjärjestelmä näyttää, milloin BMW-huolto on tehtävä ja mitä alueita se koskee. * Palvelun sisältö voi vaihdella mallisarjasta, mallista, moottorista ja huoltovälistä riippuen.
BMW Service 5+ Korjaamon työntekijä katsoo autoon

Ajoneuvon tarkastus.

Tarkistamme BMW-autosi tärkeät toiminnot innovatiivisilla diagnoosi- ja ohjelmointitekniikoillamme ja korjaamme pienemmät auton iästä johtuvat viat heti. Näin varmistamme autosi turvallisuuden ja arvon säilymisen.
BMW Service 5+ Korjaamon työntekijä työskentelee auton parissa

Huolto & kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Laadukkaimmatkin osat kuluvat ajan mittaan. Siksi tarkistamme puolestasi muun muassa jarrut, mikrosuodattimet ja pyyhkijänsulat – ja vaihdamme ne tarvittaessa aina BMW-alkuperäisosiin.
 • Ajoneuvon tarkastus yksityiskohtaisesti
 • Huolto ja kulumisesta aiheutuvat korjaukset yksityiskohtaisesti
 • Value Repair yksityiskohtaisesti

SOPIIKO BMW HUOLTO 5+ MINUN BMW-MALLILLENI?

BMW Huolto 5+ koskee valikoituja yli viiden vuoden ikäisiä BMW-malleja (lasketaan ensirekisteröinti- ja huoltopäivästä). Katso, mitä mallisarjoja ainutlaatuinen tarjouksemme koskee:

Lue lisää
 • Tarkista nyt
BMW Huolenpitosopimus Mies BMW i4:n edessä rannikolla

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Haluaisitko nauttia täydellisestä huolettomuudesta? Voimme tarjota sinulle BMW Huolenpitosopimuksen ansiosta räätälöidyn tarjouksen, jonka avulla säästät tulevista huoltokustannuksista. Kun laajennat palvelun BMW Huolenpitosopimus Plus -sopimukseksi, se kattaa myös huollosta ja kulumisesta johtuvien korjausten kustannukset. Maksat vain kiinteän kertamaksun, joka kattaa kaiken valitsemaltasi voimassaoloajalta tai kilometrimäärältä.

ALKUPERÄISTEN BMW ÖLJYJEN YLEISKATSAUS.

Teho. Tehokkuus. Suoja.

BMW TwinPower Turbo -moottoriöljyt tukevat BMW-moottorien ominaisuuksia ja takaavat täyden voimankehityksen ja erinomaisen tehokkuuden: ne suojaavat moottoria kulumiselta ja korroosiolta. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja pidentää siten sen käyttöikää. Alkuperäiset BMW TwinPower Turbo -moottoriöljyt ovat aina turvallinen valinta. Valikoimassa on Silver-luokan Select-moottoriöljyjä, Gold-luokan premium-tason tehokkaita moottoriöljyjä ja Red-luokan BMW M Performance moottoriöljyjä. Löydä BMW-moottorillesi optimaalinen alkuperäinen BMW öljy ja hyödy sen tarjoamasta pitkäkestoisesta suorituskyvystä.

Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Moottoriöljyt kestävään ajamisen iloon: ne parantavat moottorin suorituskykyä sekä auttavat pitämään moottorin tärkeät rakenneosat puhtaina ja suojaavat moottoria.
Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Loistavan suorituskyvyn takaavat moottoriöljyt: Gold-luokan moottoriöljyt asettavat uusia mittapuita ja takaavat moottorin erinomaisen suorituskyvyn ja hyvän suojaamisen. Öljyt, joiden etiketissä on merkintä ”FE” (= polttonesteen kulutus), säästävät NEDC:n mukaan polttonestettä BMW Longlife-01 -moottoriöljyihin verrattuna.
Alkuperäinen BMW-moottoriöljy, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Lisää vahvaa adrenaliinia. M TwinPower Turbo -luokan moottoriöljyt on sovitettu BMW M -suurtehomoottoreiden vaatimuksiin. Ne suojaavat laakereita tehokkaasti myös äärimmäisiä tehoja käytettäessä ja kilparadalla.

AINUTLAATUISET ETUSI:

 • 01 Polttonesteen selvä säästö ja siten pienemmät CO₂-päästöt.*
 • 02 Suoja lietteen muodostumista vastaan pidentää moottorin käyttöikää.**
 • 03 Likahiukkasten sitominen vähentää sakan kertymistä moottorin sisäosiin.
 • 04 Alhainen haihtumistaipumus vähentää öljynkulutusta ja siten täyttötarvetta.***
 • 05 Erinomaiset toimintaominaisuudet erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -40 °C:seen saakka, mikä takaa optimoidun kylmäkäynnistyksen.****

*BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30)-, LL12FE 0W-30- ja LL17FE+ 0W-20 -moottoriöljyn todistettu polttonestesäästö WLTP:ssä (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) verrattuna BMW Longlife-01 -moottoriöljyihin testattuna BMW-autossa.
**
Alalla yleisesti käytettävien lietetestien tulosten mukaan.
***
Alalla yleisesti käytettävien NOACK-haihtumistestien tulosten mukaan.
****
Koskee kaikkia 0W-luokkia. 5W-luokat varmistavat suorituskyvyn myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa jopa -35 °C:seen saakka.

Lue lisää
Osta alkuperäistä BMW-moottoriöljyä, BMW-huollon yhteydenotto, löydä valtuutettu BMW-jälleenmyyjä

ALKUPERÄINEN BMW ÖLJY: TUOTTEET JA PALVELUT.

Suojaa BMW-autosi alkuperäisellä BMW-moottoriöljyllä. Hyödyt ainutlaatuisesta suorituskyvystä ja pitkästä käyttöiästä. Valtuutettu BMW Jälleenmyyjä auttaa mielellään valitsemaan tuotteita ja palveluita, jotka auttavat pitämään BMW-moottorin suorituskyvyn huipputasoisena ja pidentämään sen käyttöikää. Käytä enemmän aikaa elämästä nauttimiseen. Varaa aika valtuutetulta BMW Jälleenmyyjältä.

BMW HUOLTO 5+: TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET.

 • Mikä on BMW Huolto 5+?
 • Mitä muita BMW-huoltotarjouksia on käytetyille autoille BMW Huolto 5+ lisäksi?
 • Miksi on niin tärkeää, että BMW Huolto 5+ huolloissa käytetään BMW-alkuperäisosia eikä tarvikevaraosia?