BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-11.

Remote Software Upgraden avulla pidät BMW-autosi ajan tasalla. Hyödynnä over the air -päivityksen maksuttomat laadunparannukset: lataa helposti My BMW -sovelluksen tai BMW-autosi SIM-kortin avulla ja asenna suoraan autossa. Maasta, ajoneuvomallista, varusteista ja ajoneuvon tilasta riippuen saat näin autoosi lisätoimintoja tai toimintoparannuksia.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-11 -PÄIVITYKSEN KOHOKOHDAT.

DRIVE RECORDER: NYT MYÖS MY BMW -SOVELLUKSESSA.

Remote Software Upgrade, Drive Recorder, nainen älypuhelimen kanssa muurilla

Tähän asti olet voinut katsoa Drive Recorderin ja Remote 3D View -toiminnon videoita keskellä olevalta monitoiminäytöltä ja olet voinut lisäksi tallentaa ne USB-tikulle. Nämä videot voidaan nyt myös siirtää My BMW -sovellukseesi, jossa ne ovat saatavillasi milloin ja missä tahansa.

WELCOME LIGHT -ANIMAATIO: LISÄÄ VAIHTOEHTOJA SAATAVILLA.

Remote Software Upgrade, Welcome Light, BMW-mallit ja valomatto

BMW-autosi Welcome Light -animaatiota laajennetaan kolmella uudella valoefektillä. Jatkossa valittavissasi ovat nykyisten efektien lisäksi myös urheilullinen ja dynaaminen Allegro ja elegantti Adagio. Valikoiman täydentää eloisa Vivace-valoefekti.

YKSILÖLLINEN ULKOVALOTOIMINTO.

Remote Software Upgrade, Welcome Light -animaatio, BMW takaa katsottuna

Jatkossa säädät yksilöllisesti valoanimaatioiden näkymistä BMW-autosi ovien lukitsemisen ja lukituksen avaamisen yhteydessä. Voit kytkeä auton valojen lyhyen välähtämisen manuaalisesti käyttöön tai pois käytöstä. Kun valojen välähtäminen on käytössä, auto ei esitä Welcome Light -animaatiota. Ajovalot siirtyvät tällöin välähtämisen jälkeen suoraan seisontavalotilaan.

TOIMINTOPÄIVITYKSET JA LAATUPARANNUKSET.

Tämä Remote Software Upgrade -päivitys nostaa olemassa olevat toiminnot tekniikan uusimmalle tasolle ja sisältää laatuparannuksia.

Lue lisää
  • Remote Software Upgrade -päivityksen voimassaolo ja julkaisutiedot
  • Tähänastisten versioiden tiedot
  • Autoon integroidun käyttöohjekirjan päivitys

LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

Mies katsoo älypuhelintaan BMW-auton edessä

KAIKKI REMOTE SOFTWARE UPGRADE -PÄIVITYKSET.

Täältä löydät BMW-autosi kaikkien tähänastisten Remote Software Upgrade -päivitysten yleiskatsauksen ja Release Notes -tiedot.
Lähikuva Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Pidä autosi ohjelmisto aina ajan tasalla.
BMW ConnectedDriven yleiskatsaus

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.

Säännöllisten ohjelmistopäivitysten johdosta näyttönäkymien design voi poiketa auton näyttönäkymien todellisesta designista.

Lue lisää