BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

Remote Software Upgraden avulla pidät BMW-autosi ajan tasalla. Hyödynnä over the air -päivityksen maksuttomat laadunparannukset: lataa helposti My BMW -sovelluksen tai BMW-autosi SIM-kortin avulla ja asenna suoraan autossa. Maasta, ajoneuvomallista, varusteista ja ajoneuvon tilasta riippuen saat näin autoosi lisätoimintoja tai toimintoparannuksia.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07 -PÄIVITYKSEN KOHOKOHDAT.

UUSI KÄYTTÖÄ NOPEUTTAVA PÄÄVALIKKO.

Central Information Display, jossa uusi Operating System 8.5

Pelkistetympi, käyttäjäystävällisempi, nopeampi. Uuden Operating System 8.5 -käyttöjärjestelmän myötä keskustietonäytön päävalikon rakenne muuttuu perustavanlaatuisesti. Se koostuu kahdesta näyttötasosta: pystysuoraan sijoitetuista pienoisohjelmista, jotka tarjoavat suoran pääsyn tärkeimpiin tietoihin, ja taustalla olevista erilaisista tasoista. Viimeksi käytetyt toiminnot, kuten musiikki, navigointi tai älypuhelin, näkyvät suurina näppäinryhmäruutuina. Näyttö on kosketusnäyttö. Nopea kosketus riittää aktivoimaan toiminnot. Huomautus: versiopäivityksen jälkeen ei ole enää mahdollista palata valikkojen edelliseen esitystapaan.

MUKAVAMPI AUTOON NOUSEMINEN JA AUTOSTA POISTUMINEN.

Mies katsoo autossa Central Information Display -näyttöä

Tuttu tilanne monille: haluaisit nousta sukkelasti autoon, mutta ohjauspyörä ja kuljettajan istuin ovat liian lähellä toisiaan. Tähän törmää etenkin silloin, kun ratissa on aikaisemmin istunut sinua lyhyempi henkilö. Tämä versiopäivitys muuttaa tilanteen. Heti kun auton keskuslukitus avautuu tai turvavyö avataan, istuin siirtyy profiiliin tallennettuun autoon nousuasentoon tai autosta poistumisasentoon. Näin ohjauspyörän ja selkänojan välissä on aina sopivasti tilaa.

TÄMÄN PÄIVITYKSEN MUUT KOHOKOHDAT.

AJOMUKAVUUS, TURVALLISUUS JA LIITETTÄVYYS.

Mies ylittämässä katua BMW-auton perän takana

ACTIVE PDC.

Autoa peruutettaessa jokaista näkökentän laitamilla näkyvää liikettä ei välttämättä pysty rekisteröimään selvästi. Siksi hätäjarrutustoiminto Active PDC on nyt entistä ennakoivampi. Avustin tunnistaa nyt myös auton takana olevat ihmiset, jotka ovat liikkeidensä perusteella törmäyskurssilla auton kanssa. Ennen kuin törmäys pääsee tapahtumaan, BMW-autosi jarruttaa suvereenisti.

Lue lisää
Remote Software Upgrade, Max Range -toiminto Central Information Display -näytöllä

MAX RANGE.

Kun MyMode Efficient -tilassa aktivoidaan Max Range -toiminto, sähköisen BMW-autosi toimintasäde pitenee 15–25 prosentilla. Painikkeen painalluksella voimansiirtotehoa alennetaan ja huippunopeus rajoitetaan 90 kilometriin tunnissa. Mukavuustoiminnot, kuten ilmastointi tai istuimien ja ohjauspyörän lämmitys, minimoidaan. Säästetty energia siirtyy toimintasäteeseen.

Lue lisää
BMW iX (i20) latauksessa yleisellä tiellä

ROUTE CHARGING.

Latausaseman etsiminen vie aikaa. Ja sitten se onkin varattu. Tämä versiopäivitys ratkaisee kyseisen ongelman. Se näyttää latauspisteet ja niiden tilan auton navigoinnissa. Eikä siinä kaikki. Reittiopastuksessa näkyvät kaikki tai vain valitsemasi latausasemien tarjoajat. Navigointi näyttää myös lähellä sijaitsevat ravintolat ja liikkeet, joissa voit piipahtaa autosi latauksen aikana.

Lue lisää

TIEDÄ PAREMMIN, MITÄ SEURAAVAKSI ON TULOSSA.

Central Information Display, navigoinnin interaktiivinen esitys

Reitin varrella eteen voi tulla esimerkiksi ruuhka, tietyömaa tai kavennettu ajorata. Ajon aikana seuraavaa reittitapahtumaa ei aina havaitse helposti reittiopastuksesta. Siksi navigointia täydennetään interaktiivisella esityksellä. Reittitapahtumat ja liikennetilanteet näytetään karttanäkymäruudun reunassa helposti luettavissa olevana listana.

ASSISTED DRIVING VIEW SAA UUSIA NÄYTTÖJÄ.

Remote Software Upgrade, Central Assisted Driving View näyttää kulloisenkin ajotilanteen

Assisted Driving View on visuaalinen innovaatio eri ajohetkien selkeyttämiseksi. Tietonäyttö näyttää jatkuvasti kulloisenkin ajotilanteen ja ympärillä olevat ajoneuvot. Uutta on nyt se, että myös yhdistettyjen avustinjärjestelmien tilagrafiikat ja varoitustoiminnot näkyvät näytössä ohjauspyörän takana tai Head-up-näytöllä. Näin ne näkyvät suoraan näkökentässä.

TOIMINTOPÄIVITYKSET JA LAATUPARANNUKSET.

Tämä Remote Software Upgrade -päivitys nostaa olemassa olevat toiminnot tekniikan uusimmalle tasolle ja sisältää laatuparannuksia.

Lue lisää
  • Remote Software Upgrade -päivityksen voimassaolo ja julkaisutiedot
  • Tähänastisten versioiden tiedot
  • Autoon integroidun käyttöohjekirjan päivitys

LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

Remote Software Upgrade, mies katsoo älypuhelintaan BMW-auton edessä

KAIKKI REMOTE SOFTWARE UPGRADE -PÄIVITYKSET.

Täältä löydät BMW-autosi kaikkien tähänastisten Remote Software Upgrade -päivitysten yleiskatsauksen ja Release Notes -tiedot.
Remote Software Upgrade, lähikuva Curved Display -näytöstä BMW iX:ssä

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Pidä autosi ohjelmisto aina ajan tasalla.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.

Säännöllisten ohjelmistopäivitysten johdosta näyttönäkymien design voi poiketa auton näyttönäkymien todellisesta designista. 

Lue lisää