Remote Software Upgrade, mies katsoo älypuhelintaan BMW-auton edessä

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-07.

Pidä BMW-autosi aina ajan tasalla: Remote Software Upgrade 21-07 tuo käyttöön monia uusia toimintolaajennuksia, laatuparannuksia ja uusia toimintoja. Seuraavista julkaisutiedoista löydät päivityksen kaikki sisällöt ja tiedot.

Lue lisää
BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-07.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-07 -PÄIVITYKSEN KOHOKOHDAT.

Remote Software Upgrade 21-07, video

NAUTI SEURAAVISTA PARANNUKSISTA.

TOIMINNOT JA TOIMINTOPARANNUKSET:

 • M Sound Control: ainutlaatuinen äänielämys malleihin BMW M3 ja M4
 • BMW Maps: parannettujen reaaliaikaisten liikennetiedotusten avulla rennommin perille
 • Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä: Optimointi kapeilla teillä, joilla ei ole keskiviivamerkintää
 • Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä: Optimointi mutkissa
 • Connected Music ja Spotify: nyt voit kuunnella myös podcasteja
 • Parannettu kuljettajan tunnistus: käynnistä suoraan profiilissasi
 • Parannettu äänenvoimakkuuden säätö Android-puhelimilla

LAADUN PARANNUKSET:

 • M Track Mode: puhdasta autourheilutunnelmaa BMW-autoosi
 • BMW-viitossarja/-kuutossarja LCI xDrive: ohjainlaitteiden ohjelmointi (DME)
 • avaimen parannettu tunnistus tavaratilassa
Lue lisää
Remote Software Upgrade, nainen nojaa BMW 4-sarjan Coupéhen
YLEISET TIEDOT:
 • toimintopäivitykset ja laatuparannukset
 • Remote Software Upgrade -päivityksen ja Release Notes -tietojen voimassaolo
 • Tähänastisten versioiden tiedot
 • Autoon integroidun käyttöohjekirjan päivitys
 • Tätä päivitystä koskevat erityishuomautukset
 • Hybridiajoneuvoja koskevat erityishuomautukset
 • My BMW -sovelluksen käyttö tiedonsiirtoon

TOIMINNOT JA TOIMINTOPARANNUKSET.

M SOUND CONTROL.

Remote Software Upgrade BMW M4 7/8-näkymä takaa alhaalta pysähdyksissä

Ainutlaatuinen äänielämys malleihin BMW M3 ja M4.

Vaikutu edelleenkehitetystä äänestä moottorin käynnistyksen yhteydessä ja entistä selvemmistä äänipalautteista kytkentätapahtumien (vain 8-vaihteisen M Steptronic -vaihteiston yhteydessä) ja kuormituksen muutosten yhteydessä. Moottorin virityksillä ”Efficient” / ”Sport” / ”Sport Plus” voidaan määrittää ääniominaisuudet yksilöllisesti ja Sound Control -painikkeella voidaan valita äänirajoitettu ajotila. Näin ///M-kuljettajaelämyksestä tulee vielä tunteikkaampi.

BMW MAPS.

Remote Software Upgrade, lähikuva monitoiminäytöstä, näkymä reaaliaikaiset liikennetiedotukset

Parannettujen reaaliaikaisten liikennetiedotusten avulla rennommin perille.

BMW Maps -palvelun reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI) käsittelevät nyt myös tietoja ruuhkista kääntymiskaistoilla ja tarjoavat näin optimoidun reittiohjauksen sekä tarkemman ennusteen saapumisajasta.

Tämä versiopäivitys on valmius tälle parannukselle. Auto lataa uuden toiminnallisuuden asennuksen yhteydessä itsenäisesti ConnectedDrive-taustajärjestelmästä. Muita toimia sinun puoleltasi ei tarvita.

KAISTALLA PYSYMISEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ

 • Optimointi kapeilla teillä, joilla ei ole keskiviivamerkintää
  Remote Software Upgrade, lähikuva näytöstä, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä

  Kehitetyn tunnistuslogistiikan avulla autosi tietää, kun se on kapealla tiellä, jolla ei ole kaistan keskimerkintää, ja estää sitten kohdistetusti korjausohjausliikkeet. Tämä estää autosi ei-toivotun ohjaamisen tien keskelle esim. vastaan tulevan liikenteen tapauksessa.

  Järjestelmä ei poista omaa vastuuta arvioida näkyvyyttä ja liikennetilannetta. On olemassa onnettomuusriski. Mukauta ajotapa liikenneolosuhteisiin. Tarkkaile liikennetapahtumia ja toimi vastaavissa tilanteissa aktiivisesti.

 • Optimointi mutkissa

CONNECTED MUSIC JA SPOTIFY.

Remote Software Upgrade, lähikuva monitoiminäytöstä, näkymä Connected Music ja Spotify

Nyt voit kuunnella myös podcasteja.

Kuuntele lempi-podcastejasi tai Daily Drive -soittolistaa helposti tien päällä Connected Musicin ja Spotify-sovelluksen avulla autossasi aivan kuten teet kotona tai älypuhelimellasi. Kirjaudu tätä varten sisään henkilökohtaisilla Spotify Premium -tilitiedoillasi autossasi. Lisäksi voit ohjata autossa podcasteja Spotify Connectin kautta älypuhelimellasi.

Tämän päivityksen jälkeen BMW Connected Music aktivoi tämän uuden toiminnon automaattisesti Spotify-palvelussa.

PARANNETTU KULJETTAJAN TUNNISTUS.

Remote Software Upgrade, kaksi naista pysähtyneenä olevan BMW:n vieressä, jossa on ovet auki

Käynnistä suoraan profiilissasi.

Tästä eteenpäin kuljettajaprofiilisi ladataan oikein myös silloin, kun sinulla ei ole avainta mukanasi astuessasi autoon sisään, jos esimerkiksi olet laittanut sen laukussa etumatkustajan istuimelle tai toiselle istuinriville. Näin säästyt manuaaliselta profiilin valinnalta ennen ajoa.

PARANNETTU ÄÄNENVOIMAKKUUDEN SÄÄTÖ ANDROID-PUHELIMILLA.

Tämä parannus helpottaa äänenvoimakkuuden säätöä autossa äänitoiston (esim. musiikki, podcastit jne.) yhteydessä Bluetoothin kautta yhdistetyn Android-älypuhelimen avulla. Versiopäivityksen jälkeen Bluetooth-äänenvoimakkuus asetetaan Bluetooth-liitetyn Android-älypuhelimen kautta automaattisesti arvoon 100 %. Näin käytettävissä on suoraan täydellinen äänenvoimakkuuden säätö.

Lue lisää

LAADUN PARANNUKSET.

M TRACK MODE.

Remote Software Upgrade, lähikuva monitoiminäytöstä, näkymä M Track Mode

Puhdasta autourheilutunnelmaa BMW-autoosi.

M Track Mode vie sinut lähemmäs aitoa autourheilutunnelmaa kuin olet koskaan päässyt. Aktivoi M Track Mode painamalla pitkään M Mode -painiketta. Tällöin kaikki mukavuus- ja turvajärjestelmät poistetaan käytöstä, myös ääni- ja navigointijärjestelmä kytketään pois päältä. Kunnianhimoisena kilpa-autoilijana voit tällöin keskittyä siihen, millä on todella merkitystä: BMW-autoosi ja rataan.

BMW-VIITOSSARJA/-KUUTOSSARJA LCI XDRIVE: OHJAINLAITTEIDEN OHJELMOINTI (DME).

BMW viitossarjassa ja BMW kuutossarjassa LCI xDrive voi ilmetä tavallisten kiihtyvyysarvojen vähäinen ylitys (enintään 10 prosenttia). Ohjelmoimalla ohjainlaitteet (DME) korjataan virheellinen kommunikaatio vastaavien alustan ja voimansiirron ohjainlaitteiden välillä.

Lue lisää

AVAIMEN PARANNETTU TUNNISTUS TAVARATILASSA.

Äärimmäisen harvoissa tapauksissa oli mahdollista lukita ajoneuvon avain tavaratilaan. Tämän päivityksen myötä ajoneuvon avainta ei voi enää normaaliolosuhteissa lukita vahingossa tavaratilaan, koska ajoneuvo tunnistaa avaimen sijainnin tavaratilassa ja estää tahattoman lukituksen.

Lue lisää

YLEISET TIEDOT.

TOIMINTOPÄIVITYKSET JA LAATUPARANNUKSET.

Tämä Remote Software Upgrade -päivitys nostaa olemassa olevat toiminnot tekniikan uusimmalle tasolle ja sisältää laatuparannuksia.

Lue lisää
 • Remote Software Upgrade -päivityksen ja Release Notes -tietojen voimassaolo
 • Tähänastisten versioiden tiedot
 • Autoon integroidun käyttöohjekirjan päivitys

TÄTÄ VERSIOPÄIVITYSTÄ KOSKEVAT ERITYISHUOMAUTUKSET.

TÄRKEITÄ HUOMAUTUKSIA:

 • Poista kaikki käyttämäsi OBD-diagnoosilaitteet (ajopäiväkirjat, GPS-paikantimet) päivityksen käynnistyksen ja suorituksen ajaksi.
 • Tiettyjä palveluita ei voi mahdollisesti suorittaa tai ne voi suorittaa vain rajoitetusti, kunnes tämä versiopäivitys on asennettu.
 • ConnectedDrive-sovellusten automaattinen uudelleenlataus voi edellyttää, että autolla ajetaan päivityksen jälkeen ensin tietty aika.
 • Jotkut asetukset voivat nollautua päivityksen jälkeen (esim. Connected Music tai ilmoitusasetukset), ja ne on aktivoitava uudelleen.
 • Joidenkin ajoneuvojärjestelmien uudelleenkäynnistyksen takia näytöllä voi näkyä päivityksen aikana tai jälkeen valvontailmoituksia. Tarkkaile näitä valvontailmoituksia ja tarkista, näkyvätkö ne edelleen auton uudelleenkäynnistyksen jälkeen (esim. seisontajarru, voimansiirron toimintahäiriö).
 • Huomautus iOS-käyttäjille: kun siirrät päivityksen älypuhelimesi avulla, muodosta yhteys autossa Mobiililaitteet-valikossa Bluetooth & WIFI -yhteyden kautta. Jos Bluetooth- ja/tai WIFI-symboli näkyy harmaana, aktivoi ensin Mobiililaitteet-valikon alavalikon asetuksista kohta Sovellukset & Bluetooth Audio.
 • Huomautus koskien M-autoja: Remote Software Upgraden asennuskehote voidaan näyttää vasta noin 30–60 minuutin kuluttua moottorin sammutuksesta moottorin jäähdyttyä ensin riittävästi. Kehote näytetään ainoastaan ennen moottorin käynnistämistä. Suorita siksi asennus seuraavan kerran autoosi astuessasi ennen moottorin käynnistämistä ja odota tällöin, että asennuskehote tulee näytölle näkyviin.
 • Huomautus Drive Recorder -ajotallentimien käyttäjille: päivityksen jälkeen alkuperäiset asetukset nollautuvat ja tallennetut videot poistetaan.
 • Huomautamme täten, että muutokset / muutos- ja jälkivarustelut / viritys tai erikoiskoodaukset jne., joita BMW AG:n (”BMW”) ei ole hyväksynyt, voivat hävitä autosta Remote Software Upgrade -päivityksen myötä tai ne voivat johtaa merkittäviin ongelmiin (aina välillisiin vahinkoihin asti) auton ohjelmoinnin aikana ja sen jälkeen. BMW ja BMW-huoltopisteet eivät ota mitään vastuuta tästä aiheutuvista vahingoista.
Lue lisää

HYBRIDIAJONEUVOJA KOSKEVAT ERITYISHUOMAUTUKSET.

Remote Software Upgrade BMW viitossarjan Sedan latautuu Wallboxilla
 • Jos suoritat Remote Software Upgrade -päivityksen auton lataamisen aikana, lataaminen keskeytetään eikä se jatku automaattisesti.
 • Lataus- ja ilmastointiasetukset voivat nollautua Remote Software Upgrade -päivityksen jälkeen (esim. latausasetuksena voi olla 6A eikä 16A). Määritä sen vuoksi päivityksen päättymisen jälkeen haluamasi asetukset uudelleen Asetukset-kohdan valikoista.

MY BMW -SOVELLUKSEN KÄYTTÖ TIEDONSIIRTOON.

Remote Software Upgrade, älypuhelin kädessä, näkymä My BMW -sovellukseen

HUOMAUTUS: YouTubesta voit katsoa, miten My BMW -sovellusta käytetään tiedonsiirtoon.

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.
Remote Software Upgrade, lähikuva Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Pidä autosi ohjelmisto aina ajan tasalla.
Remote Software Upgrade, mies katsoo älypuhelintaan BMW-auton edessä

KAIKKI REMOTE SOFTWARE UPGRADE -PÄIVITYKSET.

Täältä löydät BMW-autosi kaikkien tähänastisten Remote Software Upgrade -päivitysten yleiskatsauksen ja julkaisutiedot.

Otamme sinulta mielellämme vastaan palautetta BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelun kautta, jotta voimme optimoida Remote Software Upgrade -päivitykset jatkossa entistäkin paremmiksi.

Lue lisää