Apple CarPlay® Smartphone Integration, valikko monitoiminäytöllä, BMW ConnectedDrive

APPLE CARPLAY®.

Apple CarPlayn avulla voit käyttää BMW-autossasi iPhonesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä.

Haluatko käyttää iPhoneasi myös ajomatkoilla BMW-autossasi? Smartphone Integration -varusteen avulla autosi tukee Apple CarPlayta. Näin voit hyödyntää ajon aikana iPhonesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä. Tätä varten iPhone yhdistetään autoosi mukavasti langattomasti. Kaikki tärkeät tiedot näytetään tutussa sovellusnäkymässä monitoiminäytöllä. Näin Apple CarPlay mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn älypuhelimen tuttuihin sovelluksiin ajon aikana.

Voit käyttää Apple CarPlayta ajomatkoilla puhelujen soittamiseen, viestien saneluun tai lähetykseen tai älykotilaitteidesi käyttöön. Jos radiosta ei löydy mieleistä musiikkia, voit etsiä TuneIn-sovelluksella kiinnostavia radioasemia, kuunnella äänikirjoja Audible-sovelluksella ja toistaa uusimpia podcasteja ja lempisoittolistojasi Apple Musicilla. Samalla voit navigoida määränpäähän mukavasti Apple Kartat-, Google Maps- tai Waze-sovelluksen avulla ja saat navigointiopastuksen Apple Kartat -sovelluksesta Head-Up-näytölle suoraan näkökenttääsi.

iPhone-sovellusten käyttö tapahtuu BMW-autosi käyttöjärjestelmän kautta tai mukavasti puhekomennoilla Apple Sirin kautta. Sano vain ”Hei Siri” tai paina ohjauspyörässä olevaa puhepainiketta aktivoidaksesi älypuhelimesi digitaalisen ääniavustajan.

Lue lisää
APPLE CARPLAY®.Apple CarPlayn avulla voit käyttää BMW-autossasi iPhonesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä.

APPLE CARPLAYN KÄYTÖN EDELLYTYKSET.

Apple CarPlayn käytön edellytyksenä on viidennen tai sitä uudemman sukupolven Apple iPhone.

Apple CarPlayta tukevat kaikki autot, joissa on lisävarusteena Connected Package Plus (6C2) tai Connected Package Professional (6C3/4), sekä kaikki autot, joiden tuotantopäivä on vuoden 2016 heinäkuussa tai sen jälkeen ja joissa on lisävarusteena Apple CarPlay -valmius tai Smartphone Integration (SA6CP).

Apple CarPlay -palvelu on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se on pysyvästi käytettävissä BMW-autossasi.

Huomautus: Käyttöedellytykset voivat vaihdella maittain.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Apple CarPlayn auton oston jälkeen, käy BMW ConnectedDrive Store -kaupassamme:

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive Store, mies älypuhelimen kanssa sohvalla

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Käy BMW ConnectedDrive -verkkokaupassa ja tilaa BMW-autoosi uusia digitaalisia palveluja, joita voit käyttää heti seuraavalla ajomatkalla.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.