Android Auto Smartphone Integration, valikko monitoiminäytöllä, BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Android Auton avulla voit käyttää BMW-autossasi Android-älypuhelimesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä.

Haluatko käyttää Android-älypuhelintasi myös ajomatkoilla BMW-autossasi? Android Auton avulla voit hyödyntää ajon aikana älypuhelimesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä. Tätä varten älypuhelin yhdistetään autoosi mukavasti langattomasti. Kaikki tärkeät tiedot näytetään Androidin tutussa sovellusnäkymässä monitoiminäytöllä. Näin Android Auto mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn älypuhelimen tuttuihin sovelluksiin ajon aikana.

Voit käyttää Android Autoa ajomatkoilla puhelujen soittamiseen, viestien saneluun tai lähetykseen tai älykotilaitteidesi käyttöön. Jos radiosta ei löydy mieleistä musiikkia, voit etsiä TuneIn-sovelluksella kiinnostavia radioasemia, kuunnella äänikirjoja Audible-sovelluksella ja toistaa uusimpia podcasteja ja lempisoittolistojasi YouTube Musicilla. Samalla voit navigoida määränpäähän mukavasti Google Mapsin avulla ja saada navigointiopastuksen Head-Up-näytölle suoraan näkökenttääsi.

Älypuhelimen sovellusten käyttö tapahtuu BMW-autosi käyttöjärjestelmän kautta tai mukavasti puhekomennoilla Google Assistantin kautta. Sano vain ”Ok, Google” tai paina ohjauspyörässä olevaa puhepainiketta aktivoidaksesi älypuhelimesi digitaalisen ääniavustajan.

Lue lisää
ANDROID AUTO.Android Auton avulla voit käyttää BMW-autossasi Android-älypuhelimesi lukuisia toimintoja ja sisältöjä.
Android Auto Smartphone Integrationin toiminnot ja edut selitettynä videolla

TUTUSTU TARKEMMIN ANDROID AUTOON KATSOMALLA VIDEO.

ANDROID AUTON KÄYTÖN EDELLYTYKSET.

Android Auto on saatavilla vuoden 2020 heinäkuusta alkaen. Android Auton käytön edellytyksenä on minkä tahansa valmistajan Android-älypuhelin, jossa on Android 11 ja 5 GHz:n Wi-Fi. Googlen ja Samsungin älypuhelimet, joissa on Android 10, ovat myös yhteensopivia.


Android Auton käyttö edellyttää, että autossa on BMW Operating System 7. Palvelu on osa Connected Package Professional (6C3/4) -lisävarustetta. Se on saatavissa vain varusteen BMW Live Cockpit Plus (6U2) tai BMW Live Cockpit Professional (6U3) yhteyteen. Autoihin, joissa on BMW Operating System 7 ja vaadittava varustus, Android Auto on mahdollista saada jälkikäteen Remote Software Upgrade -päivitysten kautta.


Maissa, joissa Connected Package Professional ei ole tarjolla, Android Auto on osa Smartphone Integration (6CP) -lisävarustetta.


Android Auto -palvelu on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se on pysyvästi käytettävissä BMW-autossasi.


Huomautus: Käyttöedellytykset voivat vaihdella maittain.

Lue lisää

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW Driver’s Guide -sovellus, digitaalinen käyttöohje älypuhelimessa

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide on digitaalinen käyttöohje, joka on saatavilla joillekin BMW-malleille. Se sisältää tiedot autosta ja sen varusteista, kuvahaun ja selventäviä animaatioita.
BMW ConnectedDrive, digitaaliset palvelut, yleiskatsaus, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton edessä

TAKAISIN YLEISKATSAUKSEEN.

Haluatko tutustua muihin BMW ConnectedDriven palveluihin ja tuotteisiin? Tästä pääset takaisin yleiskatsaukseen.