BMW eMobility publik laddning

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ.

Lataa helposti ja joustavasti matkan varrella.

Lataus julkisissa latauspisteissä.Lataa helposti ja joustavasti matkan varrella.

LATAAMINEN PIDENTÄÄ BMW:SI TOIMINTAMATKAA.

BMW Charging -latauspalvelu tuo ulottuvillesi julkisten latauspisteiden jatkuvasti kasvavan verkoston kaupungeissa, pysäköintipaikoilla ja tärkeimpien liikennereittien varrella vain yhden kortin tai sovelluksen avulla. Latausverkoston piiriin kuuluu Euroopassa yli 500 000 latauspistettä, joista yli 3 500 sijaitsee Suomi. Joukossa on myös High Power Charging -asemia sähköauton huippunopeaan lataamiseen.

Löydät latauspisteet osoitteesta bmw-charging.com tai BMW Charging -sovelluksesta, mutta näet ne myös BMW:n navigointijärjestelmän tai My BMW -sovelluksen kautta. Lataamista varten tarvitset BMW Charging -kortin tai BMW Charging -sovelluksen. Latauskortti kuuluu uuden BMW:si toimitussisältöön, mutta voit tilata sen myös erikseen osoitteesta bmw-charging.com. BMW:si mukana toimitetaan myös Mode 3 -kaapeli, jos latausaseman varustukseen ei kuulu kiinteää latauskaapelia.

 

Rekisteröidy BMW Charging -palveluun ja valitse joko Active- tai Flex-tilaus sekä IONITY Plus -paketti. Active ja IONITY Plus ovat hyvät vaihtoehdot, jos matkustat paljon ja sinun on ladattava autoasi matkoilla. Flex sopii käyttäjille, joiden tarvitsee vain satunnaisesti ladata autoaan matkoilla. Uuden sähköauton omistajana voit ladata koko Euroopassa edulliseen hintaan ilman perusmaksua ensimmäisten 12 kuukauden ajan. Uuden iX3:n, iX:n ja i4:n omistajilta ei myöskään veloiteta IONITY Plus -paketin perusmaksua ensimmäisten 12 kuukauden aikana, ja he voivat ladata IONITY High Power Charging -asemilla edulliseen hintaan.

 

BMW Charging -palvelun avulla voit ladata BMW-sähköautosi tai -lataushybridisi entistä useammilla latausasemilla. Käytettävissä on nyt myös Recharge (aiemmin Fortum Charge & Drive), jonka pikalatausverkoston latauspisteitä on sijoitettu erityisesti McDonald’s-ravintoloiden yhteyteen. Recharge-verkosto täydentää Suomi saatavilla olevien latauspisteiden määrää noin 750 latauspisteellä, joista 200 on pika- tai suurteholatureita. Recharge suunnittelee kasvattavansa suurteholaturien määrää voimakkaasti tulevina vuosina muun muassa yhteistyössä Preemin kanssa.

Lue lisää
BMW iX publik laddning
Public Charging med charging card

BMW Charging -kortti ja -sovellus.

BMW:n toimitussisältöön kuuluu myös BMW Charging -kortti, jonka avulla pääset julkisten latausasemien jatkuvasti kasvavaan verkostoon. Latausverkoston piiriin kuuluu High Power Charging -asemia, joilla sähköautosi lataus sujuu huippunopeasti. Näet verkoston piiriin kuuluvat latausasemat täältä.

Active-tilauksella lataat autosi edulliseen kiinteään hintaan. Uusien sähköautojen omistajilta ei veloiteta perusmaksua ensimmäisten 12 kuukauden aikana. Uuden BMW iX3:n, iX:n ja i4:n omistajilta ei myöskään veloiteta IONITY Plus -paketin perusmaksua. Katso hinnat täältä.

Rekisteröidy
Public charging med IONITY

IONITY.

IONITY on yhteisyritys, jota myös BMW Group on ollut mukana perustamassa. IONITY tarjoaa sähköautoille tehokkaan pikalatausverkoston Euroopassa. BMW:n toimitussisältöön kuuluvan BMW Charging -kortin avulla voit käyttää kaikkia IONITY-latausasemia. IONITY Plus -paketilla lataat edulliseen hintaan. Uuden iX3:n, iX:n ja i4:n omistajilta ei veloiteta perusmaksua ensimmäisten 12 kuukauden aikana.

Lue lisää IONITYstä
BMW Connected Charging

Connected Charging.

BMW Maps ja Connected Charging auttavat löytämään lähimmän latausaseman reittisi varrella. Palveluista löydät myös kiinnostavia kohteita, kahviloita ja ravintoloita, joten voit hyödyntää latausajan mahdollisimman mukavasti. Voit rajata hakua ja etsiä vain esimerkiksi pikalatausasemat tai tietyt latausoperaattorit.

Voit seurata latauksen tilaa My BMW -sovelluksessa tai suoraan ajoneuvossa. Voit myös tehdä My BMW -sovelluksen asetukset niin, että saat ilmoituksen, kun tarvittava lataustaso on saavutettu. Lue lisää BMW Maps- ja Connected Charging -palveluista täältä.

 

 

Tutustu My BMW -sovellukseen
BMW eMobility elbil ladda laddningskabel (Mode 3) för publik laddning

Mode 3 - latauskaapeli.

BMW:n toimitussisältöön kuuluu vakiovarusteena Mode 3 -kaapeli, joka tarjoaa jopa 11 kW:n lataustehon. 5 metrin kaapelilla voit ladata julkisissa latauspisteissä tai kotisi latausaseman kautta, jos siinä ei ole kiinteää kaapelia.

ETSI NYT LÄHIN JULKINEN LATAUSASEMA BMW-SÄHKÖAUTOLLESI JA -PLUG-IN HYBRIDILLESI.

LATAUSAJAT 100 KILOMETRIN TOIMINTAMATKALLE.

BMW Charging tarjoaa useita eri tapoja BMW:si lataamiseen kotona, töissä tai matkoilla. Vaikuttavan lataustehon ansiosta saat esimerkiksi BMW iX xDrive50:een 100 kilometriä toimintamatkaa vain 6 minuutissa lataamalla IONITYn huippunopeilla High Power Charging -latausasemilla. Kaikki latausajat on ilmoitettu optimaalisissa latausolosuhteissa ja WLTC-ajosyklin perusteella.

Lue lisää
BMW iX40 laddtider

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 8 min – High Power Charging

Ca 21 min – Pikalatausasema (50kW)

Lue lisää
BMW iX xDrive50

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Pikalatausasema (50 kW)

Lue lisää
iX M60 laddtider

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Pikalatausasema (50kW)

Lue lisää
BMW iX1 xDrive30 U11 BEV 2022 metalliväri Mineral White, sivunäkymä perästä, public charging

Lataaminen matkoilla 100 km:n toimintasädettä varten.

Ca 8 min – High Power Charging

 

Ca 19 min – Pikalatausasema (50kW)

Lue lisää
BMW iX3 laddtider

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 7 min – High-Power Charging

Ca 20 min – Pikalatausasema (50 kW)

Lue lisää
BMW i4 laddtider

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 4 min – High-Power Charging

Ca 18 min – Pikalatausasema (50 kW)

Lue lisää
BMW i4 M50

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 5 min – High Power Charging

Ca 21 min – Pikalatausasema (50 kW)

Lue lisää
BMW i7

100 kilometrin toimintamatkan lataus matkan varrella.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Pikalatausasema (50 kW)

Lue lisää

Laskelmassa on huomioitu kulutus ja latausteho. Arvojen oletuksena on, että akun käynnistyslämpötila ja ympäristön lämpötila ovat 29–33 °C. Sertifiointiarvot eivät sisällä muita virtaa kuluttavia toimintoja, kuten istuinlämmitystä, näyttöjä ja ilmastointia. Yksilöllinen kulutus (joka riippuu esim. ajoprofiilista, lämpötilasta ja ympäristöolosuhteista) ja saavutettava latausteho (joka riippuu esim. akun varauksesta ja ajoneuvon ilmastoinnista) voivat vaihdella. Kulutuksen perustana on WLTP Best Case. Lataustehon perustana on suurin mahdollinen latausteho (joka riippuu lataustavasta ja ajoneuvosta).

Lue lisää

Usein kysyttyä sähköautojen ja lataushybridien lataamisesta.

 • Mikä on BMW Charging?
 • Missä voin ladata sähköautoni tai lataushybridini matkoilla?
 • Miten saan BMW Charging -kortin julkisilla latausasemilla lataamista varten?
 • Paljonko lataaminen julkisessa BMW Charging -latausverkostossa maksaa?
 • Mistä saan apua, jos minulla on ongelmia BMW Charging -korttini kanssa?
 • Kuinka monta latauspistettä ja latausoperaattoria BMW Charging -verkoston piiriin kuuluu?
 • Miten kauan sähköauton lataaminen kestää?
 • Mitä minun tulisi ottaa huomioon lataushybridiäni ladatessa?
 • Miten löydän matkoilla sopivan latausmahdollisuuden?
 • Miten vaihtovirralla (AC), tasavirralla (DC) ja High Power Charging -latauspisteessä (HPC) lataaminen eroavat toisistaan?
 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.