BMW X6 G06 2019 metalliväri Manhatten, kolmen neljäsosan näkymä autosta edestä katsottuna
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE X6

BMW X6: KAIKKI KOHOKOHDAT

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE X6BMW X6: KAIKKI KOHOKOHDAT

BMW X6 ainutlaatuiseen olemukseen yhdistyy voimakkaan moottorin, tarkan alustan, varustelun ja xOffroad-paketin tarjoama urheilullinen suvereenius.

Lue lisää

BMW X6:N KONFIGURAATIOEHDOTUKSET.

BMW X6 xDrive30d

Diesel kevythybridi.

BMW X6 G06 2021 kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna konfiguraatio Essence Metalliväri Sparkling Brown
Alkaen 105 350
 • Adaptiiviset LED ajovalot
 • Urheiluistuimet edessä
 • Kaukovaloavustin

BMW X6 xDrive40i

Bensiini kevythybridi.

BMW X6 G06 2021 kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna konfiguraatio Balance Flamenco Red
Alkaen 115 204
 • Adaptiiviset LED ajovalot
 • Kaukovaloavustin
 • Parking Assistant

BMW X6 M50i

M-malli.

BMW X6 G06 2021 kolmen neljäsosan näkymä edestä katsottuna konfiguraatio Signature metalliväri Manhattan
Alkaen 156 568
 • BMW M 21" Kevytmetallivanteet Y-Spoke
 • Vernasca-nahkaverhoilu
 • M Sport -jarrut

BMW X6:N AJODYNAMIIKKA.

530 hv:n, 8-sylinterisen bensiinimoottorin huippusuorituskyky, adaptiivisen M-alustan Professional upea tarkkuus sekä adaptiivisen kaksiakseli-ilmajousituksen ja xOffroad-paketin saumaton yhteistyö tekevät uudesta BMW X6:sta ihanteellisen Sports Activity Coupén jokaisessa maastossa.

M Sport -pakoputkisto, BMW X6 M G06 2019, lähikuva

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
Adaptiivinen M-alusta BMW X6 G06 2019

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
M Carbon rear spoiler BMW X6 G06 2019 close-up

M Carbon -takaspoileri.

M Carbon -takaspoileri korostaa auton voimakasta ja urheilullista ilmettä ja vähentää tuntuvasti perän nostetta.
Urheiluistuimet, BMW X6 G06 2019, sisätila

Urheiluistuimet edessä.

Urheilulliset ja mukavat: Kuljettajan ja etumatkustajan vakiovarusteisissa urheiluistuimissa on monipuoliset sähkötoimiset säätömahdollisuudet. Esimerkiksi selkänojan leveys ja istuinosan kaltevuus ovat sähkötoimisesti säädettävissä. Istuinosan ja selkänojan voimakkaammin muotoiltujen reunaosien ja säädettävän reisituen ansiosta näiden istuinten ergonomia on ensiluokkainen ja sivuttaistuki mainio myös vauhdikkaassa kaarreajossa.
Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
xOffroad-paketti BMW X6 G06 2019, valittava Offroad-kytkin lähikuva

xOffroad-paketti.

BMW X6 -autoon on saatavissa xOffroad-paketti, jonka ansiosta auto on erinomaisen turvallinen ja ripeä sekä maantiellä että huonommilla pinnoilla ajettaessa. Neljä valittavissa olevaa Offroad-tilaa sopeuttavat BMW xDrive -nelivedon toiminnan vieläkin tarkemmin kulloisenkin ajoalustan ominaisuuksiin – lisää pitoa hiekassa, kivillä, soralla ja lumessa.
Ajodynamiikkakatkaisin, BMW X6 G06 2019, painikkeiden lähikuva

Ajodynamiikkakatkaisin.

Ajodynamiikkakatkaisimella voi valita ajoasetukseksi COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolla saavutetaan erittäin dynaamiset ajo-ominaisuudet. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä adaptiivisen alustan, ohjauksen ja Steptronic-vaihteiston toiminta mukautetaan valitsevaan ajotilanteeseen.

BMW X6:N MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

Welcome Light Carpet -ulkovalomatot BMW X6 G06 2019

Welcome Light Carpet -ulkovalomatot.

Welcome Light Carpet -ulkovalomatto heijastetaan valaisemaan aluetta maassa auton ovien edessä, ja näin syntyy kutsuva tervetulotoivotus. Siten myös autoon nousu ja autosta poistuminen pimeässä on turvallisempaa.
Panoraamalasikatto, BMW X6 G06 2019

Panoraamalasikatto.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
22'' M kevytmetallivanteet kaksipuolaiset 742 M Jetblack, sekarengastus BMW X6 G06 2019

22" M kevytmetallivanteet kaksipuolaiset 742 M Jetblack, sekarengastus.

22" M-kevytmetallivanteet kaksipuolaiset 742 M Jetblack, sekarengastus, edessä pyöränkoko 9,5J x 22 ja renkaat 275/35 R22, takana pyöränkoko 10,5J x 22 ja renkaat 315/30 R22.
Ambient-tunnelmavalaistus BMW X6 G06 2019

Ambient-tunnelmavalaistus.

Vakiovarusteinen Ambient-tunnelmavalaistus ja siihen sisältyvät etu- ja takaovien oviverhousten muotokorostusvalot tuovat sisätiloihin pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen viihtyisän valoilmeen. Welcome Light Carpet -ulkovalomatot valaisevat aluetta avattujen ovien edessä. Tunnelmavalaistuksen värisävyvaihtoehtoja on kuusi: valkoinen, sininen, oranssi, pronssi, syreeni ja vihreä.
Sisätilan lasikoriste-elementit CraftedClarity BMW X6 G06 2019

Sisätilan lasikoriste-elementit ”CraftedClarity”.

Ylelliset, käsityönä valmistetut lasikoriste-elementit CraftedClarity viimeistelevät sisätilojen tyylikkyyden. Koriste-elementit valitsinvivussa, BMW-monitoimisäätimessä ja Start/Stop-painikkeessa on valmistettu hienosta kristallilasista.
Panoraamalasikatto Sky Lounge, BMW X6 G06 2019

Panoraamalasikatto Sky Lounge.

Panoraamalasikatto Sky Lounge tuo sisätiloihin päiväsaikaan upeaa väljyyttä, ja pimeään aikaan sen yli 15 000 valoelementillä toteutettu valografiikka luo hienostuneen valotunnelman. Etuistuinten takaosassa on lisäksi Ambient-tunnelmavalaistus. Valografiikassa sekä istuinvalaistuksessa on sama kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.

UUSI BMW X6 EDITION BLACK VERMILION.

BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021
BMW Individual metalliväri Frozen Black BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021

BMW Individual metalliväri Frozen Black

BMW X6 Edition Black Vermilionin ilmettä hallitsee mustan ja punaisen upea yhdistelmä. BMW Individual metalliväri Frozen Black -erikoisväri luo vahvan ilmeen ja luonteikkaan kontrastin punaisiin aksentteihin.
22" M kevytmetallivanne 742 M, kaksipuolainen, Orbit Grey matta, BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021.

22'' M kevytmetallivanne 742 M kaksipuolainen, Orbit Grey matta.

Suuret kaksipuolaiset 22" M kevytmetallivanteet 742 M värissä Orbit Grey matta antavat BMW X6 Edition Black Vermilionille erityisen eksklusiivisen ilmeen. Niiden takana silmään pistävät kiiltävän punaiseksi maalatut M Sport -jarrujen jarrusatulat.
BMW kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö, rivat Chili Red, BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021.

BMW kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö, rivat Chili Red.

Todellinen katseenvangitsija keulassa: BMW X6 Edition Black Vermilionilla on BMW kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö, jossa on edessä punaiset rivat. Erityisen vaikuttava tämä optinen kohokohta on yhdessä ”Iconic Glow” -jäähdyttimen säleikön kanssa.
BMW Individual -sisäkoristelista Fineline BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021

BMW Individual -sisäkoristelista Fineline Black.

BMW X6 Edition Black Vermilionin sisätilassa sinua odottaa lukuisia upeita design-yksityiskohtia. BMW Individual jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Black, joissa on alumiinikorostusosat ja korkealaatuinen Edition-logo mukitelineen kannessa mustaa BMW Individual pianolakkaa korostavat mallin eksklusiivisuutta.
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino musta punaisilla koristesaumoilla, BMW X6 Edition Black Vermilion G06 2021.

BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, musta punaisilla koristesaumoilla.

Sisätilassa musta BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino luo laadukkaan tunnelman. Editionin etuistuinten punaiset koristesaumat lisäävät urheilullisia aksentteja. Punaisella kantatut mustat sisätilanmatot täydentävät harmonisen kokonaisvaikutelman.

LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW X6:LLE.

BMW M Performance -osien avulla saat lisättyä BMW X6 -autoosi ehdotonta moottoriurheiluluonnetta. Valitse haluamasi ulkopuolen ja sisätilan terävistä design-varusteista ja viehättävistä taotuista ja kevytmetallivanteista. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: Tuotteiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW X6:teen.

BMW taakkateline BMW X6 G06 2019

BMW kattokaideteline.

Kattokaideteline voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, ja se sopii täydellisesti auton ilmeeseen. Se on helppo kiinnittää ilman työkaluja, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varkauksia estävän lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
BMW-kattoboksi 520 Black/Titanium Silver, BMW X6 G06 2019 ulkopuolinen varustus

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

Moderni musta kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojukset, on tilavuudeltaan 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolme keskuslukituspistettä, joten se on helppo kuormata ja lukittavissa varkauksien estämiseksi.
Tavaratilan lattiamatto, BMW X6 G06 2019

Tavaratilan lattiamatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä lattiamatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Mustana se sopii ihanteellisesti vakiovarusteisiin.
BMW Floor Liner -matto BMW X6 G06 2019

BMW Floor Liner -matto taakse.

Luotettavat toiminnot ja urheilullinen tyyli: Luistonestävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä BMW Floor Liner -matto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa takajalkatilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa. Erityisen 3D-muotonsa ansiosta matto sopii auton ilmeeseen ja tilaan täydellisesti.
22" M Performance -kevytmetallivanne star spoke 749 M Bicolor BMW X6 G06 2019

22" M Performance -kevytmetallivanne star spoke 749 M Bicolor

Laadukas ja painoltaan optimoitu 22'' M Performance kevytmetallivanne star spoke 749 M on väriltään Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Siinä on värillinen M-logo ja M Performance -teksti. Yksittäisvanne edessä, vanteen koko 9,5J x 22, ilman renkaita.
22" M Performance -kevytmetallivanne star spoke 749 M Jet Back matta BMW X6 G06 2019

22'' M Performance kevytmetallivanne star spoke 749 M Jet Black, matta

Laadukas 22'' M Performance kevytmetallivanne star spoke 749 M on väriltään Jet Black matta, ja niiden paino on optimoitu Flow Forming -tekniikan avulla. Vanteissa on M Performance -teksti ja värillinen M-logo. Yksittäisvanne edessä, vanteen koko 9,5J x 22, ilman renkaita.
M Performance jäähdyttimen koristesäleikkö hiilikuitu BMW X6 G06 2019

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä, ja säleikön koristerivat ovat erittäin vahvaa muovia. Tämä keulan visuaalinen yksityiskohta antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.
M Performance -takaevät musta korkeakiiltoinen BMW X6 G06 2019

M Performance -takaevät, musta korkeakiiltoinen.

Yksilöllisen sporttisiin aksentteihin: M Performance -takaevät korostavat auton dynaamista eleganssia. Ne korostavat korin takaosan sporttista luonnetta yksilöllisellä tavalla.
M takaspoileri Carbon BMW X6 M G06 2019, ulkopuolinen varustus

M takaspoileri Carbon

Vahva ilme: M takaspoileri Carbon vahvistaa auton laadukasta, urheilullista vaikutelmaa. Korkean teknologian hiilikuitumateriaalin ansiosta takaspoileri on erittäin kevyt, mutta samalla hyvin vakaa. Takaspoileri on valmistettu huolellisesti käsityönä ja sovitettu täydellisesti auton muotoiluun ja muihin M Performance Carbon -hiilikuitukomponentteihin.
M Performance -ulkopeilikotelo Carbon BMW X6 M G06 2019, ulkopuolinen varustus

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimainen ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.
M Performance -kylkitarrat Frozen Black BMW X6 G06 2019

M Performance -kylkitarrat Frozen Black.

Linjakkaan sporttinen: Mustat/mattaharmaat M Performance -kylkitarrat antavat autolle erityisen yksilöllisen ja dynaamisen ilmeen. Helman yläpuolella ne korostavat auton tunnusomaisia designpiirteitä ja mittasuhteita.
M Performance -ohjauspyörä BMW X6 M G06 2019

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

BMW X6:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA DIGITAALISET PALVELUT:

BMW X6:ssa on kaikkien teknologioiden ja ominaisuuksien, kuten BMW Head-Up -näytön, lisäksi tilaa myös lukuisille avustimille ja palveluille.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää iPhonea mukanaan? BMW Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone. Esimerkiksi huippunopeutta voidaan rajoittaa, mikä on ihanteellista aloittelevien kuljettajien kohdalla. Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade, BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Driving Assistant Professional BMW X5 G05 2019 kojelauta

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
Connected Music BMW X6 G06 2019 näyttö

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa tai vaikka rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla ja siihen sisältyvällä Spotifylla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.

BMW X6:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X6 xDrive40i ja muut moottorit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

245 (333) / 5500-6250

Huippunopeus, km/h

248

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

5,7

Polttoaineenkulutus, EU-yhdistetty, l/100 km (WLTP):

8,8 - 10,3

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km (WLTP):

202 - 236

Viivapiirros BMW X6 mitat
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

BMW SERVICE INCLUSIVE BMW X6:LLE.

BMW:n työntekijä neuvoo asiakasta

Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta vaihtovälille tai ajosuoritteelle.

Pakettiin kuuluvat huoltopalvelut:

 • Ajoneuvon tarkastus BMW:n määräysten mukaisesti
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto