BMW 1er, Exterieur, Dreiviertel-Seitenansicht.
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 1

VASTAUS KORKEISIIN ODOTUKSIIN.

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 1VASTAUS KORKEISIIN ODOTUKSIIN.

Herättää intohimoja: Uusi BMW 1-sarja on tullut vetääkseen kaikki katseet puoleensa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Saman vaikutuksen tekee myös sisätila, jonka yleisilme on laadukas ja avoin. Tehokkaat moottorit, ensimmäistä kertaa uudessa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto ja uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamiset ja ketterät ajoelämykset. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että aina saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

Lue lisää

VARAA KOEAJO.

Nyt voit koeajaa BMW 1-sarjan auton. Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

NÄMÄ KOHOKOHDAT YLITTÄVÄT KAIKKI ODOTUKSET:

Tutustu BMW 1-sarjan muotoiluun, ajodynamiikkaan ja teknisiin kohokohtiin.

BMW 1, Misano Blue metalliväri, 3/4-sivunäkymä ajettaessa.

MUOTOILU.

Edistyksellistä urheilullisuutta – alkaen keulasta, jossa on kookkaat ilmanottoaukot, joustavaan siluettiin ja uudenlaisen Hofmeister kinkin omaavaan hartiaosaan saakka: BMW 1-sarjan ulkopuolen kaikki yksityiskohdat ja tarkat linjat osoittavat dynaamisuuta ja ajamisen iloa.

BMW 1.sarjan ohjaamo, nahkainen M ohjauspyörä, kuljettajan ovi auki.

SISÄTILA:

Kaikki ajonautintoa varten: korkealaatuiset materiaalit, ergonomisesti optimoidut varusteet ja edistykselliset teknologiat. BMW 1-sarjan sisätilassa huomiota herättää korkean toiminnallisuuden lisäksi sen premium-vaikutelma sekä avoin ja avara tilantuntu.

Video BMW 1-sarjasta, dynaamista ajoa.
Video BMW 1-sarjasta, dynaamista ajoa.
BWM 1-sarja 128ti F40 kolmen neljäsosan näkymä pysäköinkannelle

BMW 1-SARJAN 128ti.

Urheilullinen, läsnäoleva, omanlaisensa: BMW 1-sarjan 128ti -autossa yhdistyy ketterä ajodynamiikka ja huipputehokkuus tuottaen suurinta mahdollista ajamisen iloa. Ulkopuolen ja sisätilan punaiset muotoilun kohokohdat antavat ainutlaatuisen ulkonäön ja sporttista säteilyä. 

BMW 1 Parking Assistant -pysäköinti-/peruutusavustin.
BMW 1 Parking Assistant -pysäköinti-/peruutusavustin.
BMW 1 ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.

VASTAUS KYSYMYKSIISI JA TOIVEISIISI.

BMW: Intelligent Personal Assistant: BMW 1-sarjan digitaalinen henki.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT -AVUSTIN.

Älykäs apulainen autossa. BMW 1-sarjan BMW Intelligent Personal Assistant -avustin on matkalla apunasi ja tekee ajamisesta entistäkin mukavampaa. Tuskin olet ehtinyt nousta autoon, kun avustin jo toivottaa sinut tervetulleeksi monitoiminäytöllä. Se aktivoidaan puhekäskyllä ”Hey BMW” (suomen kieli ei tuettu), ja se avustaa sinua kaikissa autoon liittyvissä toiveissa ja kysymyksissä, niin että voit käyttää BMW-ajokkiasi entistäkin paremmin. Se antaa tietoja autosta, ohjaa keskeisiä toimintoja kuten valoja ja lämpötilaa, ja auttaa vähentämään väsymystä ja stressiä.
BMW 1 ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.
BMW Intelligent Personal Assistant, lämpötilansäätö BMW 1.

HEY BMW, I AM COLD*.

Vain lyhyt puhekäsky, ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin asettaa BMW 1 -auton sisälämpötilan sinulle sopivaksi. (*suomen kieli ei tuettu)

ILMASTOINNIN SÄÄTÖ PUHEKÄSKYLLÄ.

”Hey BMW, I am cold” * (suomen kieli ei tuettu) – Tämä lyhyt puhekäsky riittää, ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin nostaa BMW 1 -auton sisätilan lämpötilaa välittömästi. Tilanteesta riippuen voit myös esimerkiksi pyytää ilmastointilaitteen kytkemistä päälle, Ambient-tunnelmavalaistuksen vaihtamista vihreäksi, tuuletuksen asettamista teholle 2 tai jalkatilan lämpötilan nostamista.
BMW Intelligent Personal Assistant, lämpötilansäätö BMW 1.
BMW Intelligent Personal Assistantin Caring Car, BMW 1.

CARING CAR.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen Caring Car -toiminto auttaa sinua Vitalize- ja Relax-ohjelmilla saapumaan perille raikkaana tai rentoutumaan stressin yhteydessä.

CARING CAR.

Haluatko saapua vireänä perille tai rentoutua stressin aikana? Se käy hyvin Caring Car -toiminnon avulla. Komennolla ”Hey BMW, I am tired” * (suomen kieli ei tuettu) tai ”Hey BMW, I am stressed” (suomen kieli ei tuettu) BMW Intelligent Personal Assistant -avustin aktivoi Caring Car Vitalize - tai Relax-ohjelman. Molemmat vaikuttavat aisteihisi aktivoimalla eri sisätilatoiminnot.
BMW Intelligent Personal Assistantin Caring Car, BMW 1.

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset BMW 1-sarjasta.

Linjakkaan itsetietoinen.

BMW 1-sarjan urheilullinen ulkopuolen ja sisätilojen muotoilu.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: Uuden BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.
BMW 1-sarjan auto, Misano Blue metalliväri, 3/4-näkymä etuosasta lintuperspektiivistä.
BMW 1-sarja liikkuvissa kuvissa.
1-sarjan BMW, Misano Blue metalliväri, sivukuva pysäköitynä.
Asuintalon eteen pysäköidyn uuden BMW 1-sarjan M135i näkymä takaosasta.
BMW 1-sarjan ohjaamo, jossa M urheiluistuimet, nahkainen M ohjauspyörä ja valaistut sisäkoristelistat.
BMW 1-sarjan ergonomisesti muotoillut M urheiluistuimet, joissa sininen kontrastinauha ja integroitu pääntuki.
BMW 1-sarjan sivuttainen takaosan näkymä, jossa huomiota herättävä Hofmeister kink.
BMW 1-sarjan auto, Misano Blue metalliväri, 3/4-näkymä etuosasta lintuperspektiivistä.

VAHVA KEULA.

Muotoilultaan voimakkaat LED-ajovalot, huomiota herättävä Mesh-design jäähdyttimen säleikkö ja ilmeikäs etuhelma suurin ilmanottoaukoin ovat BMW 1-sarjan dynaamisen keulan ominaispiirteitä.

BMW 1-sarja liikkuvissa kuvissa.
1-sarjan BMW, Misano Blue metalliväri, sivukuva pysäköitynä.

MODERNI SILUETTI.

Sivuprofiilissa BMW 1-sarja osoittaa nuorekkuutensa ja ketteryytensä pitkällä akselivälillä, joustavalla kattolinjalla ja tukevilla rengaskoteloilla. Uudella tavalla toteutettu Hofmeister kink tuo myös oman vahvan korostuksensa.

Asuintalon eteen pysäköidyn uuden BMW 1-sarjan M135i näkymä takaosasta.

ATLEETTINEN PERÄOSA.

1-sarjan BMW:n leveä akseliväli, vahva hartiaosa ja muodoltaan voimakas takahelma viimeistelevät suvereenin ja dynaamisen vaikutelman, josta ei voi erehtyä.

BMW 1-sarjan ohjaamo, jossa M urheiluistuimet, nahkainen M ohjauspyörä ja valaistut sisäkoristelistat.

KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO.

BMW 1-sarjan avara sisätila tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän sporttisen nykyaikaista ilmapiiriä ja avaraa tilavuutta. Optisiin kohokohtiin kuuluvat sekä valaistut sisäkoristelistat että vapaasti ohjelmoitava suuri BMW Live Cockpit Professional -näyttöyhdistelmä.

BMW 1-sarjan ergonomisesti muotoillut M urheiluistuimet, joissa sininen kontrastinauha ja integroitu pääntuki.

ATLEETTISET URHEILUISTUIMET.

Ergonomisesti muotoillut, integroidulla pääntuella varustetut M urheiluistuimet eivät ole vain hyvännäköisiä, ne tarjoavat urheilullisesti ajettaessa myös täydellisen tuen ja optimaalisen istumismukavuuden.

BMW 1-sarjan sivuttainen takaosan näkymä, jossa huomiota herättävä Hofmeister kink.

HUOMIOTA HERÄTTÄVÄ YKSITYISKOHTA.

BMW 1-sarjan edistyksellisessä muotoilussa Hofmeister kink on toteutettu uudella tavalla, joka pidentää sitä optisesti korin sisälle saakka – näin atleettinen hartiaosa saa vielä yhden suunnittelun tunnusmerkin, jolla on korkea tunnistusarvo.

Uuden BMW 1-sarjan ajodynamiikka.

SUVEREENI JOKA TILANTEESSA.

BMW 1-sarjan dynaamiset voimansiirto- ja alustateknologiat.

BMW 1-sarjan adaptiivinen alusta.

M SPORT -ALUSTA.

BMW 1-sarjan alustaratkaisu urheilulliseen ajoon.

M SPORT -ALUSTA.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
BMW 1-sarja adaptiivisella alustalla.
BMW 1-sarja M urheiluohjauksella.

M URHEILUOHJAUS.

Tarkka ja suora ohjaustuntuma pienellä ohjausvoiman käytöllä – ajodynamiikan äärialueille saakka.

M URHEILUOHJAUS.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee selvästi optimaalisempaa käsiteltävyyttä erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla ja kaupunkiajossa sekä äkillisissä väistötilanteissa. Ohjauspyörän koko kääntöalueella M urheiluohjaus välittää tarkemman ja suoremman ohjaustuntuman. Servotronic-ohjaustehostus varmistaa aina ajotilanteeseen mukautuvan, optimaalisen tehostusvoiman.
BMW 1-sarja M urheiluohjauksella.
BMW 1-sarjan vahva pito ja ajovakaus.

PITO JA AJOVAKAUS.

Täydellinen hallinta ja ajovakaus optimaalisesti sovitettujen voimansiirron komponenttien ansiosta.

PITO JA AJOVAKAUS.

Drive train components perfect tuned to one another ensure optimum stability and control in the BMW 1 Series. The intelligent BMW xDrive all-wheel drive system distributes the propulsive force smoothly and variable to the front and rear wheels. The interaction with the mechanical differential of the 8-speed Steptronic Sport transmission results in a significant bonus in traction, driving dynamics and driving safety. ARB technology (actuator contiguous wheel slip limitation) fitted as standard has a further stabilising function. In close coordination with the Dynamic Stability Control, it significantly reduces the power understeer usually experienced with front-wheel-drive vehicles.
BMW 1-sarjan vahva pito ja ajovakaus.
BMW 1-sarjan 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Nopea vaihteenvaihto, tehokas voimansiirto, nopea kiihtyvyys.

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Manuaalisesti tai automaattisesti ohjattuna: BMW 1-sarjan 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto mahdollistaa nopean ja urheilullisen vaihteenvaihdon tehon ollessa jatkuvasti korkea. Hyvin dynaamisella ajotavalla ylemmällä käyntinopeusalueella kuljettajaa tukee mittaristossa tai Head-Up -näytössä oleva uusi Shift Lights -järjestelmä. Kun automaattinen käyttötapa on aktivoitu, vaihteenvalinta ja kytkentäpisteet mukautuvat kuljettajan yksilölliseen ajotyyliin. SPORT-käyttöatapa on suunniteltu johdonmukaisesti tehokkuutta ja voimakasta kiihdyttämistä varten, kun moottoria pidetään aina suurella käyntinopeusalueella, jolla voidaan käyttää paljon tehoa.
BMW 1-sarjan 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.
BMW 1-sarjan auto, Misano Blue metalliväri, sammakkoperspektiivistä, etualalla henkilö.

BMW 1-SARJA LÄHEMMÄSSÄ ESITTELYSSÄ.

BMW 1-sarjan M135i xDrive, 3/4-näkymä etuosasta, henkilö etualalla.

UUSI BMW M135i xDRIVE.