BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW-autot järvi- ja vuoristomaisemassa

ALKUPERÄISET BMW:N KEVÄT- JA KESÄLISÄVARUSTEET.

#whateverhappens. Alkuperäiset BMW lisävarusteet kevääseen ja kesään.

Alkuperäiset BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet.#whateverhappens. Alkuperäiset BMW lisävarusteet kevääseen ja kesään.

Tee kesästäsi kaikkien aikojen kesä. Alkuperäisten BMW lisävarusteiden, kesärenkaiden ja -vanteiden, BMW Servicen ja BMW Chargingin avulla.

Kesä on tullut, ja aurinkoinen sää tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia tutustua seutuun. Se odottaa vain sitä, että löydät sen. Nauti tien mutkista, raikkaasta ilmasta ja maisemasta alkuperäisten BMW lisävarusteiden myötä. Parhaan mahdollisen ajokokemuksen varmistavat BMW:n renkaat ja vanteet. Niiden sekä BMW Service- ja BMW Charging -palvelujen avulla pääset turvallisesti kesäkohteisiisi. Kesän jokaisesta hetkestä pitäisi pystyä nauttimaan täysin siemauksin ilman matkanteon keskeytyksiä.

Lue lisää

HALUATKO AUTOLOMALLE SUOMESSA TÄNÄ KESÄNÄ?

HALUATKO AUTOLOMALLE SUOMESSA TÄNÄ KESÄNÄ?

Olemme keränneet vinkkejä, joita tarvitset, jotta automatkasi olisi mukavampi, turvallisempi ja nautinnollisempi kuin koskaan.

ALKUPERÄISET BMW KESÄLISÄVARUSTEET.

”Olemme aina valmiita aurinkoon.”

Jos haluat tehdä kesästäsi kaikkien aikojen parhaan, sinun kannattaa valmistautua siihen hyvin. Suunnittele matkasi ja varmista, että autossa on riittävästi tilaa tarvitsemillesi varusteille. Hyödynnä sisätilan ja ulkopuolen kattavaa alkuperäisten BMW lisävarusteiden valikoimaamme tehdäksesi BMW-autostasi kesälomalle sopivan.  

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, mies istuu BMW-autossa ovi avattuna
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW joka sään lattiamatot eteen

BMW joka sään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW joka sään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW selkänojalaukku

BMW selkänojalaukku antrasiitti/sininen.

Ihanteellinen lasten kanssa matkustamiseen. Laukku, jossa on pestävä potkimissuojus, kiinnitetään etuistuinten selkänojaan. Laukun monenlaisissa suljettavissa lokeroissa ja erillisessä pullotelineessä on tilaa matkalla tarvittaville tavaroille. Laukkua on helppo kantaa, ja se voidaan tarvittaessa taittaa kokoon.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW Safety Case -suojus 11" Apple iPad Pro™ -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Safety Case -suojus 11" Apple iPad Pro™ -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW Safety Case -suojus tarjoaa ihanteellisen suojan kaikille 11" Apple iPad™ Pro -laitteille. Musta silikonisuojus suojaa tablettia luotettavasti naarmuilta ja iskuilta, ja yhdessä mukana toimitetun näytönsuojakalvon kanssa se suojaa myös roiskevedeltä. Erikseen saatavilla olevan Travel & Comfort -järjestelmän yleispidikkeen kanssa se on mahdollista kiinnittää ajoneuvoon joustavasti, kätevästi ja varmasti. *Saatavilla myös seuraaville laitteille: 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A ja 9,7" Samsung Galaxy Tab S2.
Tuotteeseen
BMW vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään

BMW vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan takapuolelle. Pistoliitännän avulla se voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Hotellikäyttötoiminnon (tavanomainen vaateripustin) ansiosta sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW tavaratilan kaukalomatto

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Mitoiltaan täsmälleen sopiva BMW tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilaa tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Sen takaavat kauttaaltaan korkea reuna ja laadukas, kulutusta kestävä ja vettä hylkivä materiaali, joka estää tavaroita liukumasta. Matto on kauniisti muotoiltu ja musta, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen. Ulkoasun viimeistelee laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa, jossa on BMW-logo. Näin kaukalomatto korostaa auton yksilöllistä ilmettä ja sopii täydellisesti yhteen erikseen saatavilla olevien BMW joka sään lattiamattojen kanssa.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW kattoboksi 420 Black/Titanium Silver

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

Moderni, suljettava, musta BMW kattoboksi tarjoaa 520 litraa lisää säilytystilaa. Tilava kattoboksi on helppo asentaa kattotelineeseen. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksin kuoret on valmistettu iskunkestävästä, UV-stabiloidusta ABS-muovista. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta boksi on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla. Kattoboksi painaa 19 kiloa, ja se täyttää törmäystä, käyttöturvallisuutta ja pitkäaikaista käyttöä koskevat tiukat BMW-turvallisuusstandardit.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW kattoteline

BMW kattoteline.

Monitoimintoinen kattotelinejärjestelmä voidaan yhdistää kaikkiin BMW:n kattotelinekiinnikkeisiin ja kattobokseihin. Se on erittäin helppo kiinnittää, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varastamista vaikeuttavan lukitusjärjestelmänsä ansiosta. BMW:lle ominaisen muotoilunsa ansiosta kattoteline sopii täydellisesti auton ilmeeseen.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on suunniteltu kahden polkupyörän tai sähköpyörän turvalliseen kuljettamiseen BMW-vetokoukkujen nupissa. Teräs-alumiinirakenteinen, kevyt mutta vakaa telinejärjestelmä kestää enintään 60 kilon kuormituksen. Siinä on tilaa polku- tai sähköpyörille, joiden akseliväli on enintään 130 cm. Polkupyörätelinettä on erittäin helppo käsitellä, sillä sen kuulapääjärjestelmää voi käyttää yhdellä kädellä, tukivarret ovat irrotettavat ja pyörät kiinnitetään sidontamekanismilla. Takatelineen poiskääntötoiminto mahdollistaa pääsyn tavaratilaan helposti milloin tahansa. Polkupyörätakateline Pro 2.0 täyttää myös tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset, ja se voidaan taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä. Saatavilla on myös laajennussarja kolmannelle pyörälle ja kuljetuslaukku. Näin ollen polkupyöräteline on erinomainen varuste BMW-malleihin esimerkiksi lomamatkoja tai lyhyitä retkiä varten.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW laajennussarja kolmannelle polkupyörälle polkupyörätakatelineeseen Pro 2.0

BMW laajennussarja kolmannelle polkupyörälle BMW polkupyörätakatelineeseen Pro 2.0.

BMW laajennussarja on täydennys vetokoukkuun kiinnitettävään polkupyörätelineeseen Pro 2.0 ja mahdollistaa kolmannen polkupyörän mukaan ottamisen. Kuljetusjärjestelmä käsittää lisäpyöräkiskon ja tukivarren, joka yhdistää toisen ja kolmannen polkupyörän rungot toisiinsa.
Tuotteeseen
BMW Spring Summer Accessories BMW adapter cable for Apple iPhone/iPod™

BMW adapterikaapeli Apple iPhonelle/iPodille™.

Tukeva BMW adapterikaapeli, jossa on täysmetalliset pistokkeet, tekee yksilöllisestä musiikkinautinnosta autossa konkreettisen. Kaapelin avulla yhteensopivat Apple iPod™- tai iPhone™-laitteet voidaan integroida autoon ja ladata samalla. USB-adapterin avulla laitteilla saatavilla olevaa musiikkia voidaan toistaa helposti auton kaiuttimien kautta. Ulkoisten musiikkilähteiden hallinta tapahtuu iDrive-monitoimisäätimen, monitoimiohjauspyörän tai radion kautta.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 koostuu laadukkaasta QHD-kamerasta, joka vangitsee tapahtumat auton edessä myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää, järjestelmä tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW Dual USB -laturi tyypille A ja C

BMW Dual USB -laturi tyypille A ja C.

Dual USB -laturi asetetaan näppärästi auton savukkeensytyttimeen. Näin kahta ulkoista mobiililaitetta voidaan ladata samaan aikaan helposti ja mukavasti. Suuri, enintään 2 x 3 A:n latausvirta yhdessä enintään 2 x 18 W:n lataustehon kanssa mahdollistaa erittäin nopean latauksen. Integroitu elektroniikka estää ylikuumentumisen. C-tyypin USB-liitäntään on asetettu erilaisia profiileja, jotka määrittävät Power Delivery -lataustekniikan avulla mahdolliset virta- ja jännitetasot yhdessä päätelaitteen kanssa. Tämä teknologia mahdollistaa parhaan mahdollisen latauksen säästäen samalla akkua.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, yleismallinen BMW Wireless Charging -asema

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, luomuinkivääriuutetta sisältävä lasinpuhdistusaine

LUOMUINKIVÄÄRIUUTETTA SISÄLTÄVÄ BMW-LASINPUHDISTUSAINE.

Luomuinkivääriuutetta sisältävä BMW-lasinpuhdistusaine on osa kestävän kehityksen mukaista PureCare inspired by BMW i -hoitosarjaa. Lasinpuhdistusaine on valmistettu luonnollisista ainesosista ja poistaa tehokkaasti myös itsepintaisen lian lasipinnoilta ja ikkunalaseista jättämättä pintoja laikukkaiksi.

ALKUPERÄISET BMW KESÄRENKAAT JA -VANTEET SEKÄ LISÄVARUSTEET.

”Minun rengaspakettini: valmiina kesäaikaan.”

Täsmälleen makusi mukaiset: alkuperäisten BMW kesärengaspakettien laajassa valikoimassa on ainutlaatuisia designvaihtoehtoja joka koossa. Niillä annat BMW-autollesi lisäilmettä ja nostat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Rengaspaketista riippuen voit saada autoosi jopa lisää suorituskykyä: huippumodernien valmistusmenetelmien, kevyemmän painon ja mallikohtaisten turvallisuus- ja ajodynamiikkatestien ansiosta rengaspaketti varmistaa sinulle aina paikan auringossa.
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, mies nojaa BMW-autoon koira seuranaan
20'' M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

20" M Star-spoke 748 M.

Laadukkaat 20'' M kevytmetallivanteet Star-spoke 748 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/45 R20 110Y XL RSC ja takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 305/40 R20 112Y XL RSC.
Tuotteeseen
22" M Performance kevytmetallivanne Star-spoke 749 M Bicolor

22" M Performance Star-spoke 749 M.

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 22'' M Performance kevytmetallivanteet Star-spoke 749 M ovat väriltään Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Niissä on M Performance -tekstilogo ja värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/35 R22 104Y XL ja takana vanteet 10,5J x 22 ja renkaat 315/30 R22 107Y XL.
Tuotteeseen
21'' M kevytmetallivanne Y-spoke 741 M Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti

21'' M Y-spoke 741 M Bicolor.

Tyylikkäät ja ylelliset kiiltosorvatut 21'' M kevytmetallivanteet Y-spoke 741 M ovat väriltään Bicolor Night Gold. Ne antavat autolle yksilöllisen ja näyttävän ilmeen. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta ja Runflat-renkaat, edessä vanteet 9,5J x 21 ja renkaat 275/40 R21 107Y XL RSC ja takana vanteet 10,5J x 21 ja renkaat 315/35 R21 111Y XL RSC.
Tuotteeseen
19" M Performance kevytmetallivanne Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, kesärengaspaketti

19" M Performance Y-spoke 898 M.

Laadukkaat 19'' M Performance kevytmetallivanteet Y-spoke 898 M ovat väriltään Frozen Gunmetal Grey. Niissä on M Performance -tekstilogo. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19 93Y XL ja takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19 96Y XL.
Tuotteeseen
18'' M Performance Double-spoke 796 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

18'' M Performance Double-spoke 796 M Jet Black matta.

Laadukkaat 18'' M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke 796 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18 95Y RSC ja takana vanteet 8,5J x 18 ja renkaat 255/40 R18 99Y RSC.
Tuotteeseen
19'' BMW kevytmetallivanne Double-spoke 793 Bicolor Night Gold

19'' BMW kevytmetallivanne Double-spoke 793 Bicolor Night Gold.

Laadukkaat, kiiltosorvatut 19'' BMW kevytmetallivanteet Double-spoke 793 ovat väriltään Bicolor Night Gold. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta ja Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19 93Y XL RSC ja takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19 96Y XL RSC.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, pyörännavan kiinteä BMW-suojus

Pyörännavan kiinteä BMW-suojus.

Paikallaan pysyvässä pyörännavan suojuksessa on BMW-logo, joka ei pyöri pyörän mukana vaan pysyy vaakasuunnassa. Pyörännavan suojuksen voi asentaa kaikkiin BMW kevytmetallivanteisiin, joissa reiän halkaisija on 112 mm.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, BMW venttiilinhatut logolla

BMW venttiilinhatut logolla.

Laadukkaat, alumiiniset BMW venttiilinhatut suojaavat RDC-alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. BMW-logolla.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, BMW venttiilinhatut M-logolla

BMW venttiilinhatut M-logolla.

Laadukkaat, alumiiniset BMW venttiilinhatut suojaavat RDC-alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. M-logolla.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, M Performance -rengaslaukut

M Performance -rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance -rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti ja yksiselitteisesti renkaan paikan autossa. Laukut on helppo ja nopea laittaa paikalleen, ja niissä on omaleimainen M Performance -design. Näin sekä kesä- että talvirengaspaketit säilyvät suojattuina ja kätevästi pakattuina urheilullisissa laukuissa seuraavaan renkaanvaihtoon asti.
Tuotteeseen
BMW kevät- ja kesälisävarusteet, mies kävelee BMW-auton vieressä takanaan vuoristomaisema

BMW:N RENGAS-/VANNEPALVELU.

Löydä oikeat renkaat seuraavia ajomatkojasi varten. Asiantuntijamme vaihtavat kesärenkaat autoosi ja tarkistavat rengaspaineet – ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella.

ALKUPERÄISET BMW CHARGING -LISÄVARUSTEET.

”Täynnä kesäfiilistä: oma roadtrip.”

Kun haluat olla valmiina kesään, lisävarusteiden lisäksi BMW-autosi on oltava myös täyteen ladattu. Tutustu alkuperäisiin BMW-latauslisävarusteisiin, jotka vastaavat täysin sähköautosi tarpeita. Näin voit tehdä kesästäsi kaikkien aikojen kesän.

Lue lisää
BMW-lataustuotteet, BMW-latauskaapeli 5 m julkisiin latauspisteisiin

BMW-latauskaapeli 5 m julkisiin latauspisteisiin.

BMW-latauskaapeli on pituudeltaan viisi metriä, ja se mahdollistaa helpon ja nopean latauksen julkisissa latauspisteissä, jotka tukevat lataustapaa (Mode) 3. Sen avulla BMW:n sähköautot ja hybridiautot voidaan ladata yksivaihevirralla merkittävästi nopeammin kuin mukana toimitetulla vakiolatauskaapelilla. ECE-standardin mukaisen pistokkeen ansiosta tämä on mahdollista kaikkialla Euroopassa. Kaapeli sopii täydellisesti BMW Wallboxin muotoiluun, ja se täyttää BMW:n korkeat laatuvaatimukset. Hopeoidut ja korroosionkestävät koskettimet varmistavat optimaalisen sähkönsiirron ja kestoiän.

Lue lisää
BMW-lataustuotteet, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Tankkauspaikka kotiin. Kiinteästi asennetulla BMW Wallboxilla BMW-auto voidaan ladata nopeasti, luotettavasti ja kätevästi jopa 22 kW:lla. BMW Wallbox on tilaa säästävästi muotoiltu, ja sen mitat ovat kompaktit. Sen lisäksi Wallboxin kaapelinhallinta on kätevää pistoke- ja seinäpidikkeineen. BMW Wallboxin käyttöä voidaan hallita myös My BMW -sovelluksen kautta. Tilanäytön avulla BMW Wallboxin senhetkinen tila voidaan tarkastaa koska tahansa. Integroidun vikavirtatunnistuksen ja huoltosovelluksen ansiosta asennus on yksinkertaista ja edullista.

 

*Tuotetta saatavilla asennettuna kesäkuu 2022. Klikkaa tuotteeseen saadaksesi lisätietoa.

Lue lisää
BMW-lataustuotteet, BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger on mobiili kotilaturi kaikille sähköautoille. Tällä setillä kotitalouspistorasioista saadaan suurimmillaan 1,8 kW:n (tyyppi E + F(CEE7/7), schuko 8A ) latausteho. Nopean lataamisen mahdollistavat lisävarusteena saatavat adapterikaapelit, joilla voidaan ladata virtaa teollisuuspistorasioista jopa 11 kW:lla. Flexible Fast Charger mukauttaa lataustehon automaattisesti aina valittuun virtalähteeseen ja kytkeytyy virransyöttöhäiriö- tai ylikuumenemistilanteissa pois päältä. Kompaktin kokonsa, kuusi metriä pitkän latauskaapelinsa ja vesitiiviin rakenteensa ansiosta laturi on kaikin tavoin erinomainen varuste. Lisävarusteena saatava seinäpidike tekee laturista kotona käden käänteessä mobiilin Wallboxin. Käyttökelpoinen seuraavissa maissa: Suomi, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Viro, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi ja Turkki.

Lue lisää

BMW M PERFORMANCE OSAT KEVÄÄSEEN JA KESÄÄN.

”Erityistä kesässäni.”

Tänä kesänä on sinun aikasi loistaa. BMW M Performance -osien avulla saat lisättyä BMW-autoosi entistä enemmän yksilöllisyyttä ja aitoa moottoriurheiluluonnetta. Tee BMW-autostasi katseidenkerääjä ja tästä kesästä kaikkien aikojen kesäsi – ilman kompromisseja.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, 20" M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M, Jet Black matta

20'' M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M Jet Black matta.

Laadukkaat 20'' M kevytmetallivanteet Star-spoke 748 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/45 R20 110Y XL RSC ja takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 305/40 R20 112Y XL RSC.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, M Performance -jäähdyttimen säleikkö, hiilikuitu

BMW M Performance -jäähdyttimen säleikkö, hiilikuitu.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä, ja säleikön koristerivat ovat erittäin vahvaa muovia. Tämä keulan visuaalinen yksityiskohta antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, Performance-lattiamatot

BMW M Performance -lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance -lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M-logolla ja M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisään ommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, M Performance -ulkopeilikotelot, hiilikuitu

BMW M Performance -ulkopeilikotelot, hiilikuitu.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimainen ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, M Performance -ilmanottoaukkojen suojukset keulaan, hiilikuitu

BMW M Performance -ilmanottoaukkojen suojukset keulaan, hiilikuitu.

Hengitä syvään: Upeat hiilikuidusta valmistetut ilmanottoaukkojen suojukset luovat auton keulaan näyttävää moottoriurheilutunnelmaa. Niiden laadukas ulkonäkö korostaa auton sporttisen tyylikästä kokonaisilmettä. Suojukset sulautuvat saumattomasti etupuskurin muotoiluun ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden ulkopuolen muiden hiilikuitukomponenttien kanssa.

Lue lisää
BMW M Performance -osat, M Performance -tekstilogotarrat

BMW M Performance -tekstilogotarrat.

M Performance -tekstilogotarra sopii täydellisesti Frozen Black -värisiin sivuhelmatarroihin tai korkeakiiltoisen mustaan sivuhelmalisään. Se tuo samalla optista korostusta ja vahvistaa ajoneuvon sivun yksilöllistä ilmettä.

Lue lisää

BMW SERVICE.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, mies nojaa BMW-autoon takanaan vuoristomaisema

Solmi yksi sopimus ja säästä näin pitkään. Tämä on mahdollista BMW Huolenpitosopimuksen avulla. Voit säästää paljon rahaa huoltopaketillamme, jonka saat edullisella kertamaksulla. Houkutteleva huoltopakettimme kattaa kertamaksulla kaikki alkuperäiset BMW-huoltopalvelut ja tarjoaa suuria säästöjä yksittäin maksettuihin huoltoihin verrattuna.

BMW PROACTIVE CARE.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, nainen istuu laiturilla ja katselee älypuhelintaan

Olipa kyse sitten kiireellisestä jarrujen korjauksesta tai vaikkapa öljynvaihtohuollosta, BMW-autosi tietää itse, koska se täytyy huoltaa tai korjata. BMW-autosi tunnistimet havaitsevat huollon tarpeen automaattisesti. Tämän jälkeen auto lähettää huoltotarvetta koskevat tiedot BMW Proactive Care palveluun tai paikalliselle BMW Jälleenmyyjälle. Kiireellisissä tapauksissa BMW Proactive Care -tiimi ottaa sinuun yhteyttä, ja vähemmän kiireellisissä asioissa voit varata huollon tai korjauksen verkossa tai kun BMW Jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, mies istuu BMW-autossa ja katselee älypuhelintaan

Milloin ja missä vain: voit varata ja seurata monia BMW-huoltoja kätevästi verkosta. Näin sinulle jää enemmän aikaa elämän tärkeille asioille.

BMW VALUE SERVICE.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, miehet istuvat laiturilla ja katsovat toisiaan

Luotettavaa huoltoa autollesi: BMW Value Service. Olipa kyse sitten jarruista, öljystä tai mikrosuodattimesta, yksi asia on varma: BMW Value Service -huollossa osat ja työ sisältyvät aina houkuttelevaan ja läpinäkyvään pakettihintaan. Tämä loistava tarjous on saatavilla kaikkiin vähintään neljä vuotta vanhoihin BMW-autoihin – mitä vanhempi auto on, sitä kannattavammat huoltoehdot ovat.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW-huoltoneuvonta rakennuksen edessä olevien BMW-autojen luona

BMW SERVICE.

Valtuutetun BMW Jälleenmyyjän liikkeessä sinä ja BMW-autosi olette hyvissä käsissä. Meillä on jokaiselle aina optimaalinen ratkaisu: BMW Huolenpitosopimuksen pitkäaikaiset huoltopaketit, BMW Value Servicen edulliset pakettihinnat, kontaktittomat huoltopalvelut, alkuperäinen BMW-moottoriöljy ja monet muut yksilölliset palvelut – jokaiselle BMW-mallille, yksilöllisiin tarpeisiisi, edessäsi vielä olevien lukemattomien huolettomien kilometrien varmistamiseksi.

ONKO MIELESSÄSI KYSYMYKSIÄ RENKAISIISI LIITTYEN? MEILLÄ ON NIIHIN VASTAUS.

  • Mikä on oikea rengaspaine?
  • Milloin ja miten usein minun täytyy tarkistaa rengaspaineet?
  • Mitä ovat tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat?
  • Miten löydän oikeat renkaat autooni?
  • Milloin on aika vaihtaa autoon kesärenkaat?
  • Pitäisikö minun pitää vanhat renkaat vai vaihtaa ne uusiin?