Alkuperäiset BMW kesälisävarusteet ja hoitotuotteet, pysähtyneenä oleva BMW X1 U11 ja kolme naista auringonvalossa

”MADE TO EXPLORE.”

Alkuperäiset BMW lisävarusteet kevääseen ja kesään.

”MADE TO EXPLORE.”Alkuperäiset BMW lisävarusteet kevääseen ja kesään.

Tee kesästäsi kaikkien aikojen kesä. Alkuperäisten BMW lisävarusteiden, kesärenkaiden ja -vanteiden, BMW Servicen ja BMW Chargingin avulla.

Kesä on tullut, ja aurinkoinen sää tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia tutustua seutuun. Se odottaa vain sitä, että löydät sen. Nauti tien mutkista, raikkaasta ilmasta ja maisemasta alkuperäisten BMW lisävarusteiden myötä. Parhaan mahdollisen ajokokemuksen varmistavat BMW:n renkaat ja vanteet. Niiden sekä BMW Service- ja BMW Charging -palvelujen avulla pääset turvallisesti kesäkohteisiisi. Kesän jokaisesta hetkestä pitäisi pystyä nauttimaan täysin siemauksin ilman matkanteon keskeytyksiä.

Lue lisää

ALKUPERÄISET BMW KESÄLISÄVARUSTEET JA HOITOTUOTTEET.

”Olemme aina valmiita aurinkoon.”

Jos haluat tehdä kesästäsi kaikkien aikojen parhaan, sinun kannattaa valmistautua siihen hyvin. Suunnittele matkasi ja varmista, että autossa on riittävästi tilaa tarvitsemillesi varusteille. Hyödynnä sisätilan ja ulkopuolen kattavaa alkuperäisten BMW lisävarusteiden valikoimaamme tehdäksesi BMW-autostasi kesälomalle sopivan.
Alkuperäiset BMW lisävarusteet kevääseen ja kesään, BMW X1 U11 pysähtyneenä hiekalla rannikolla ja 2 henkilöä
BMW:n sisätila, G07, BMW Tablettipidike Pro Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Tablettipidike Pro Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW Tablettipidike Pro kiinnitetään Travel & Comfort -lisävarusteeseen tai erikseen saatavaan perustelineeseen. Se voidaan asettaa joustavasti eri asentoihin ja kaltevuuksiin, ja se kääntyy 360°. Pidikkeessä on ulosvedettävä kiinnike, minkä ansiosta siihen voidaan sijoittaa turvallisesti BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–13 tuuman tabletteja.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, G07, BMW Tablettipidike PRO Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Safety Case -suojus 11" Apple iPad Pro -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW Safety Case -suojus tarjoaa ihanteellisen suojan kaikille 11" Apple iPad™ Pro -laitteille. Musta silikonisuojus suojaa tablettia luotettavasti naarmuilta ja iskuilta, ja yhdessä mukana toimitetun näytönsuojakalvon kanssa se suojaa myös roiskevedeltä. Erikseen saatavilla olevan Travel & Comfort -järjestelmän yleispidikkeen kanssa se on mahdollista kiinnittää ajoneuvoon joustavasti, kätevästi ja törmäysturvallisesti.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, U11, BMW Vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

BMW Vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan takapuolelle. Pistoliitännän avulla se voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Hotellikäyttötoiminnon (tavanomainen vaateripustin) ansiosta sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, U11, BMW Kääntöpöytä Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Kääntöpöytä Travel & Comfort -järjestelmään.

Travel & Comfort -järjestelmän kääntöpöytä on varustettu ylikuormitussuojalla ja kiinnitetään pistoliitännällä helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen etuistuimien selkänojien taustapuolelle. Kääntöpöydän korkeutta ja kallistusta voi säätää, ja siinä on käännettävä mukiteline.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, U11, BMW Jokasäänmatot eteen

BMW Jokasäänmatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW Jokasäänmatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Matot ovat mustat, ja niissä on BMW-mallimerkintälogo, joten ne sopivat täydellisesti auton sisustukseen.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, U11, BMW Tavaratilan käännettävä matto tavarakiinnityksellä

BMW Tavaratilan käännettävä matto.

Mitoiltaan täsmälleen sopiva BMW Tavaratilan käännettävä matto on varustettu tavarakiinnityksellä ja on joustavasti käytettävissä eri tarpeisiin. Maton päällipuolelle voit kiinnittää tavaroita turvallisesti – eikä lika näy siinä helposti. Maton kääntöpuoli sopii puolestaan märän ja likaisen kuorman kuljetukseen, ja sen voi puhdistaa vaivattomasti vedellä.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, G20, BMW Avainkotelo Crystal Clarity

BMW Avainkotelo Crystal Clarity.

Tämä laadukas BMW Avainkotelo on valmistettu nappanahasta ja viimeistelty kimaltelevilla kristalleilla, ja se muuttaa BMW-avaimesi katseita kerääväksi asusteeksi. Kaikki toimintonäppäimet ovat helposti käsillä. Kun haluat poistaa avaimen kotelosta esimerkiksi pariston vaihtamiseksi, se onnistuu vaivattomasti kätevän kiinnityshihnan ansiosta.

Tuotteeseen
BMW:n sisätila, G20 ICE, BMW Lukituspainike Crystal Clarity

BMW Lukituspainike Crystal Clarity.

Lukituspainike Crystal Clarity antaa autosi korkealuokkaiselle sisätilalle viimeisen silauksen. Upotettu Swarovski-kristalli on nähtävissä myös auton ulkopuolelta ja tekee lukituspainikkeesta todellisen katseenvangitsijan. Tämä laadukas osa on tummanharmaata eloksoitua alumiinia ja asennettavissa muutamalla kädenliikkeellä.

Tuotteeseen
BMW:n ulkopuoli, U11 ICE, BMW Kattoboksi 520 Black/Titanium Silver

BMW Kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

Moderni musta kattoboksi, jossa on titaaninhopeat sivusuojukset, on tilavuudeltaan 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolminkertainen keskuslukitus, minkä ansiosta se on helppo kuormata sekä lukita anastamisen estämiseksi.

Tuotteeseen
BMW:n ulkopuoli, G20, BMW Kattoboksi 420 Black/Titanium Silver

BMW Kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Moderni musta BMW-kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojat, on tilavuudeltaan 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Anastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.

Tuotteeseen
BMW:n ulkopuoli, G20, BMW LED-oviprojektorit

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED-oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.

Tuotteeseen
BMW:n ulkopuoli, BMW Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW Polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt, mutta vankka, ja sen maksimikuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen helppo käsitellä, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Sen poiskääntötoiminnon ansiosta tavaratilaan pääsee milloin tahansa helposti käsiksi.

Tuotteeseen
BMW:n ulkopuoli, laajennussarja kolmannelle polkupyörälle BMW Polkupyörätakatelineeseen Pro 2.0

Laajennussarja kolmannelle polkupyörälle BMW Polkupyörätakatelineeseen Pro 2.0.

BMW laajennussarja on täydennys vetokoukkuun kiinnitettävään polkupyörätelineeseen Pro 2.0 ja mahdollistaa kolmannen polkupyörän mukaan ottamisen. Kuljetusjärjestelmä käsittää lisäpyöräkiskon ja tukivarren, joka yhdistää toisen ja kolmannen polkupyörän rungot toisiinsa.

Tuotteeseen
BMW-elektroniikka, BMW G20, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro -etukamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro -etukamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0 koostuu korkealaatuisista QHD- ja full HD -kameroista, jotka valvovat, mitä auton edessä ja takana tapahtuu, myös auton ollessa pysäköitynä. Järjestelmä havaitsee älykkään tutka- ja anturiteknologian avulla tärinän ja epätavalliset liikkeet auton ulkopuolella sekä kykenee tekemään eron näiden ja tavallisten liikkeiden välillä. Järjestelmä tallentaa tapahtuman automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai (yritettyjen) murtautumisten dokumentoimiseksi.

Tuotteeseen
BMW-elektroniikka, BMW Adapterijohto Apple iPhonelle/iPodille

BMW Adapterijohto Apple iPhonelle/iPodille.

Oman suosikkimusiikin kuuntelemiseksi yhteensopivat Apple iPod™- tai iPhone™-laitteet voidaan integroida autoon ja ladata samalla BMW Adapterijohdon avulla. Hallinta tapahtuu iDrive-monitoimisäätimen, monitoimiohjauspyörän tai radion kautta.

Tuotteeseen
BMW-elektroniikka, BMW Dual USB -laturi tyypille A ja C

BMW Dual USB -laturi tyypille A ja C.

Dual USB -laturi asetetaan näppärästi auton savukkeensytyttimeen. Näin kahta ulkoista mobiililaitetta voidaan ladata samaan aikaan helposti ja mukavasti. Suuri latausvirta mahdollistaa esimerkiksi älypuhelimien tai tablettien erittäin nopean latauksen.

Tuotteeseen
BMW-hoitotuotteet, BMW Natural Air -täyttöpakkaus Relaxing Ocean

BMW Natural Air -täyttöpakkaus Relaxing Ocean.

Relaxing Ocean -tuoksuisen BMW Natural Air -täyttöpakkauksen avulla nautit ajomatkoillasi miellyttävästä tuoksuelämyksestä autosi sisätilassa. Relaxing Ocean -tuoksu levittää harmoniaa rauhoittavalla merellisellä tuoksulla ja virkistävällä häivähdyksellä sitruunaa. Pakkaus sisältää kolme yksittäispakattua, ilmanraikastinpidikkeeseen asetettavaa ilmanraikastintikkua.

BMW-hoitotuotteet, BMW Näytön puhdistusliina

BMW Näytön puhdistusliina.

Hoida autosi sisätilaa optimaalisesti: erikoiskehitetyllä BMW Näytön puhdistusliinalla puhdistat näytöt ja korkeakiiltoiset pinnat ilman huolta naarmuista, juovista tai nukasta. Lika ja sormenjäljet voidaan poistaa hellävaraisesti ilman puhdistusaineita. Visuaalisesti näyttävä: BMW-logo liinassa ja käytännöllisessä säilytyspussissa.

Tuotteeseen
BMW-hoitotuotteet, BMW Lasinpesutiiviste

BMW Lasinpesutiiviste.

BMW Lasinpesutiiviste on tiivistetty pesuneste lasinpesulaitteisiin ja ajovalojen pesulaitteisiin. Se poistaa lian, hyönteisjäänteet, autopesuvahat ja öljyiset likatahrat luotettavasti ja raitoja jättämättä.

BMW Natural Air -aloitussarja Kallio myrskyssä

BMW NATURAL AIR -ALOITUSSARJA.

BMW Natural Air -aloitussarjan avulla nautit ajomatkoillasi miellyttävästä tuoksuelämyksestä auton sisätilassa silloin kuin haluat. Sarja käsittää säädettävän ilmanraikastinpidikkeen ja vaihdettavan ilmanraikastintikun, jossa on virkistävä Mountain View -tuoksu. Ilmanraikastinpidikkeen kiinnität helposti auton tuuletussäleikköön.

ALKUPERÄISET BMW KESÄRENKAAT JA -VANTEET SEKÄ LISÄVARUSTEET.

”Minun rengaspakettini: valmiina kesäaikaan.”

Täsmälleen makusi mukaiset: alkuperäisten BMW kesärengaspakettien laajassa valikoimassa on ainutlaatuisia designvaihtoehtoja joka koossa. Niillä annat BMW-autollesi lisäilmettä ja nostat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Rengaspaketista riippuen voit saada autoosi jopa lisää suorituskykyä huippumodernien valmistusmenetelmien, kevyemmän painon ja mallikohtaisten turvallisuus- ja ajodynamiikkatestien ansiosta.
Alkuperäiset BMW kesärenkaat ja -vanteet sekä lisävarusteet, nainen nojaa rannalla BMW-autoon koira seuranaan
BMW G20, 19" M Performance alumiinivanne Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, kesärengaspaketti

19" M Performance alumiinivanne Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, kesärengaspaketti.

Laadukkaat 19'' M Performance alumiinivanteet Y-spoke 898 M ovat väriltään Frozen Gunmetal Grey. Niissä on M Performance -tekstilogo. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 8J x 19 ja rengaskoko 225/40 R19 93Y XL ja takana vannekoko 8,5J x 19 ja rengaskoko 255/35 R19 96Y XL.

Tuotteeseen
BMW G20, 19" BMW alumiinivanne Double-spoke 793 Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti

19'' BMW alumiinivanne Double-spoke 793 Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti.

Laadukkaat, kiiltosorvatut 19'' BMW alumiinivanteet Double-spoke 793 ovat väriltään Bicolor Night Gold. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 8J x 19 ja rengaskoko 225/40 R19 93Y XL RSC ja takana 8,5J x 19 ja rengaskoko 255/35 R19 96Y XL RSC.

Tuotteeseen
BMW G20, 18'' M Performance alumiinivanne Double-spoke 796 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

18'' M Performance alumiinivanne Double-spoke 796 M Jet Black matta, kesärengaspaketti.

Laadukkaat 18'' M Performance alumiinivanteet Double-spoke 796 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta ja hätäkulkuominaisuudet, edessä vannekoko 7,5J x 18 ja rengaskoko 225/45 R18 95Y ja takana vannekoko 8,5J x 18 ja rengaskoko 255/40 R18 99Y.

Tuotteeseen
BMW U11, 21'' M Performance alumiinivanne Double-spoke 877 M Bicolor (Jet Black, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti

21'' M Performance alumiinivanne Double-spoke 877 M Bicolor (Jet Black, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti.

Laadukkaat 21'' M Performance alumiinivanteet Double-spoke 877 M ovat väriltään Bicolor Jet Black uni ja kiiltojyrsityt. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, vannekoko 8J x 21 ja rengaskoko 245/35 R21 96Y XL.

BMW G70, 20'' M Performance alumiinivanne Y-spoke 911 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

20" M Performance alumiinivanne Y-spoke 911 M Jet Black matta, kesärengaspaketti.

Laadukkaat 20'' M Performance alumiinivanteet Y-spoke 911 M ovat väriltään Jet Black matta. Kesärengaspaketti, jossa on rengaspainevalvonta, edessä vannekoko 9J x 20 ja rengaskoko 255/45 R20 105Y XL ja takana vannekoko 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/40 R20 108Y XL.

Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, pyörännavan kiinteä BMW-suojus

Pyörännavan kiinteä BMW-suojus.

Paikallaan pysyvässä pyörännavan suojuksessa on BMW-logo, joka pysyy vaakasuunnassa ajon aikana. Pyörännavan suojuksen voi asentaa kaikkiin BMW alumiinivanteisiin, joissa reiän halkaisija on 112 mm.

Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, M Performance -rengaslaukut

M Performance -rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance -rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti renkaan paikan autossa. Rengaslaukuissa on urheilullinen M Performance -design.

Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, BMW venttiilinhatut logolla

BMW venttiilinhatut logolla.

Korkealaatuiset, alumiiniset BMW venttiilihatut suojaavat venttiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. BMW-logolla.

Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet, BMW venttiilinhatut M-logolla

BMW venttiilinhatut M-logolla.

Laadukkaat, alumiiniset BMW venttiilinhatut suojaavat RDC-alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. M-logolla.

Tuotteeseen
BMW:n rengas- ja vannepalvelu, BMW X1 U11, kaksi henkilöä BMW-auton vieressä takanaan aurinko

BMW:N RENGAS- JA VANNEPALVELU.

Vaihdamme talvi- ja kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

ALKUPERÄISET BMW CHARGING -LISÄVARUSTEET.

”Täynnä kesäfiilistä: oma roadtrip.”

Kun haluat olla valmiina kesään, lisävarusteiden lisäksi BMW-autosi on oltava myös täyteen ladattu. Tutustu alkuperäisiin BMW-latauslisävarusteisiin, jotka vastaavat täysin sähköautosi tarpeita. Näin voit tehdä kesästäsi kaikkien aikojen kesän.

Lue lisää
Alkuperäinen BMW Charging -lisävaruste, BMW G20, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Tankkauspaikka kotiin. Kiinteästi asennetulla BMW Wallboxilla BMW-auto voidaan ladata nopeasti, luotettavasti ja kätevästi jopa 22 kW:lla. BMW Wallboxin käyttöä voidaan hallita myös My BMW -sovelluksen kautta.

Lue lisää
Alkuperäinen BMW Charging -lisävaruste, BMW G20, BMW Flexible Fast Charger Starter Kit

BMW Flexible Fast Charger Starter Kit.

BMW Flexible Fast Charger on mobiili kotilaturi kaikille sähköajoneuvoille. Tällä sarjalla tavallisista pistorasioista saadaan suurimmillaan 2,3 kW:n (tyyppi E + F, schuko, 10 A) latausteho. Nopeaan lataamiseen on saatavilla lisävarusteena adapterikaapeli, jolla voidaan ladata virtaa teollisuuspistorasioista jopa 11 kW:lla.

Lue lisää
Alkuperäinen BMW Charging -lisävaruste, BMW U11, BMW Latauskaapeli (mode 3, 1 vaihe)

BMW Latauskaapeli (mode 3, 1 vaihe)

BMW Latauskaapeli on 5 metriä pitkä, ja sen avulla ajoneuvo voidaan ladata helposti ja nopeasti julkisilla latausasemilla, jotka tukevat mode 3 -lataustapaa. BMW:n sähköautot ja hybridiautot voidaan ladata näin yksivaihevirralla huomattavasti nopeammin kuin mukana tulevalla vakiolatauskaapelilla. ECE-standardin mukaisen pistokkeen ansiosta tämä on mahdollista kaikkialla Euroopassa.

Lue lisää

BMW M PERFORMANCE OSAT KEVÄÄSEEN JA KESÄÄN.

”Erityistä kesässäni.”

Tänä kesänä on sinun aikasi loistaa. BMW M Performance osienDisclaimer reference invalid avulla saat lisättyä BMW-autoosi entistä enemmän yksilöllisyyttä ja aitoa moottoriurheiluluonnetta. Tee BMW-autostasi katseidenkerääjä ja tästä kesästä kaikkien aikojen kesäsi – ilman kompromisseja.

Lue lisää
BMW M Performance osat, BMW G87, M Performance etuspoilerilippa Carbon vasen

M Performance etuspoilerilippa Carbon vasen.

Voimakkaan näyttävä: hiilikuidusta valmistettu M Performance etuspoilerilippa voimistaa auton erottuvaa ilmettä erittäin arvokkaalla tavalla.

Lue lisää
BMW M Performance osat, BMW G87, M Performance pakoputkisto titaani

M Performance pakoputkisto titaani.

M Performance pakoputkisto ihastuttaa tinkimättömällä moottoriurheilusoundillaan. Takaäänenvaimennin ja sporttinen pakoputkenpäämoduuli on valmistettu kokonaan moottoriurheiluun soveltuvasta titaanista.

Lue lisää
BMW M Performance osat, BMW G87, M Performance sivuhelmalisä Carbon oikea

M Performance sivuhelmalisä Carbon oikea.

Dynaaminen eleganssi kohtaa yksilöllisen urheilullisuuden. Hiilikuidusta valmistettu M Performance sivuhelmalisä vahvistaa omaleimaisesti auton sporttista ilmettä. Se on erittäin kevyt ja vakaa sekä istuu autoon täydellisesti.

Lue lisää
BMW M Performance osat, BMW G87, M Performance ohjauspyörä Pro

M Performance ohjauspyörä Pro.

Pyöreä mutta särmikäs: M Performance ohjauspyörä Pro luo ohjaamoon aitoa moottoriurheilufiilistä. Se vakuuttaa voimakkailla muodoillaan ja erittäin näyttävillä, alcantaralla verhoilluilla otealueillaan – ohjaustuntuma on näin suorempi. Vaaleansinisellä nahkalla tehty keskikohtamerkintä korostaa moottoriurheilutunnelmaa.

Lue lisää

BMW SERVICE.

BMW SERVICEN KOKO TARJONTA.

BMW Service, BMW:n työntekijä tervehtii asiakasta

Jotta voisit nauttia ajamisesta vieläkin huolettomammin, tutustu muihin houkutteleviin huoltotarjouksiimme ja etsi juuri omalle BMW-mallillesi ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelu.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Huolenpitosopimus, BMW G26, mies seisoo kiven reunalla takanaan BMW-auto

Räätälöidyt tarjoukset kiinteähintaisista pitkän aikavälin huoltopalveluista.

BMW SERVICE 5+.

BMW Service 5+, BMW X2 G05, mies ja nainen seisovat BMW-auton vieressä autotallin sisäänajotiellä

Houkuttelevia tarjouksia yli neljä vuotta vanhoille BMW-autoille.

My BMW -sovellus.

My BMW -sovellus, BMW iX i20, nainen kävelee BMW-auton edessä älypuhelin kädessään

Hallitse huoltoajankohtia mukavasti ja nopeasti My BMW -sovelluksen kautta.

BMW kevät- ja kesälisävarusteet, BMW-huoltoneuvonta rakennuksen edessä olevien BMW-autojen luona

BMW HUOLTO.

Valtuutetun BMW Jälleenmyyjän liikkeessä sinä ja BMW-autosi olette hyvissä käsissä. Meillä on jokaiselle aina optimaalinen ratkaisu: BMW Huolenpitosopimuksen pitkäaikaiset huoltopaketit, BMW Service 5+ edulliset pakettihinnat, kontaktittomat huoltopalvelut, Alkuperäinen BMW moottoriöljy ja monet muut yksilölliset palvelut – jokaiselle BMW-mallille, yksilöllisiin tarpeisiisi, edessäsi vielä olevien lukemattomien huolettomien kilometrien varmistamiseksi.

ONKO MIELESSÄSI KYSYMYKSIÄ RENKAISIISI LIITTYEN? MEILLÄ ON NIIHIN VASTAUS.

  • Mikä on oikea rengaspaine?
  • Milloin ja miten usein minun täytyy tarkistaa rengaspaineet?
  • Mitä ovat tähtimerkinnällä varustetut BMW-renkaat?
  • Miten löydän oikeat renkaat autooni?
  • Milloin on aika vaihtaa autoon kesärenkaat?
  • Pitäisikö minun pitää vanhat renkaat vai vaihtaa ne uusiin?