HYVÄÄ AJOA ILMAN HUOLETTA.

BMW HUOLTO.

HYVÄÄ AJOA ILMAN HUOLTA.

BMW HUOLTO.HYVÄÄ AJOA ILMAN HUOLTA.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

On ihanaa, kun ei tarvitse huolehtia mistään.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen ilo. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan. BMW-autosi on tällöin aina parhaissa käsissä kaikissa osallistuvissa BMW Service -toimipisteissä ympäri maailmaa.

Lue lisää

BMW SERVICE VERKOSSA.

AINUTLAATUISET ETUSI:

 • 01 BMW Service – milloin ja missä vain.
 • 02 Maksimaalinen joustavuus huollon verkkovarauksen ja Remote Services -etätoimintojen ansiosta.
 • 03 Innovatiivisia palveluita, kuten Online Video -neuvonta.
 • 04 Pysy riippumattomana ja anna meidän hoitaa kaikki muu esim. nouto- ja toimituspalvelulla.
 • 05 Saat kaikki olennaiset tiedot älypuhelimeesi.

LÖYDÄ KAIKKI EDUT.

BMW service verkossa.

BMW Service verkossa.

Olipa kyseessä jarrujen huolto, öljynvaihto tai muu huolto: BMW:n Varaa huolto verkossa -palvelu on kätevä ratkaisu seuraavan huoltosi varaamiseen. Nopeaa, yksinkertaista, aina verkossa.

Lue lisää
BMW Remote Software Update.

BMW Remote Software Update.

On turvallista ja hyvä tietää, että BMW-auton ohjelmistot ovat aina ajan tasalla. Siten voit nauttia matkoistasi ohjelmat päivitettyinä. Juuri tämän mahdollistaa ohjelmiston etäpäivitys -toiminto. Mukavasti ja kätevästi. Toiminto pitää autosi ohjelmiston aina ajan tasalla. Se lataa automaattisesti uusimmat päivitykset Over the Air, eli tavalla, jonka tunnet älypuhelimien ohjelmien ja sovellusten päivittämisestä. Siten BMW-autosi on aina päivitetty ja säästät aikaa.

Lue lisää
Nainen älypuhelimen kanssa BMW:n edessä

My BMW -sovelluksen edut.

 • Joustava Online -ajanvaraus
 • Yleiskuva huoltopalveluista ja BMW-autosi määräaikaishuolloista
 • Nopea BMW Liikkuvuuspalvelu auton tietojen ja sijainnin automaattisen välityksen ansiosta
 • Auton miellyttävä ohjaustuntuma ja hallinta sijainnistasi riippumatta
 • BMW:n uudistuksia ja päivityksiä
Lue lisää
Nainen istuu älypuhelimen kanssa BMW:ssä

Kolmen vaiheen kautta My BMW -sovellukseen.

 1. Lataa My BMW -sovellus maksutta Apple Storesta tai Google Play Storesta.
 2. Kirjaudu BMW ID -tunnuksellasi tai luo uusi tili.
 3. Anna BMW-autosi valmistenumero ja yhdistä auto My BMW -sovellukseen.
Lue lisää
Nainen älypuhelimen kanssa BMW:n edessä

BMW Service -video.

BMW Service -video tekee nyt huollosta entistäkin helpompaa.Kun olet tuonut BMW –autosi korjaamollemme saat viestin jossa näkyy autosi huoltovideo ja kustannusarvio. Heti kun hyväksyt sinulle yksilöllisesti räätälöidyt huollot, BMW Service aloittaa työn.

Lue lisää
Mies käyttää älypuhelintaan

VARAA BMW-HUOLTOAIKASI VERKOSSA – NOPEASTI JA HELPOSTI.

Hyvää palvelua jo verkossa – nopeasti, helposti ja koska tahansa. Olipa kyseessä jarrujen huolto, öljynvaihto tai muu huolto: BMW Online -ajanvaraus on kätevä ratkaisu seuraavan huoltoajankohdan sopimiseen. Koska kukaan ei tunne autoasi yhtä hyvin kuin BMW Service -asiantuntijamme. Varaa siis haluamasi huolto ja etsi BMW Jälleenmyyjältäsi sopivia aikoja.

BMW SERVICE VIDEO.

Tiedätkö kaikki faktat autostasi?

Katso autosi tekninen tarkastus uudella työkalullamme – BMW Service Video. Jätä BMW-autosi korjaamollemme ja saat viestinä videon autosi tarkastuksesta, kuvauksen sen kunnosta ja selkeän korjauskustannusarvion. Sinun on vain merkittävä ja vahvistettava mahdollisten korjauksien laajuus sovelluksen sivulla, jotta korjaustyöt voivat alkaa saman tien. Saatavissa vain osallistuvista BMW Service toimipisteistä.

 

BMW SERVICE VIDEO - VAIHEITTAIN.

 1. Huoltokäynti - varaa aika ja jätä autosi.
 2. Videotallennus - mekaanikkomme tallentaa kameralla autosi tarkastuksen.
 3. Ilmoitus - saat tekstiviestin tai sähköpostin, jossa on linkki sovellukseen.
 4. BMW Service Video - katso video ja kuvaus auton teknisestä kunnosta.
 5. Yhteenveto - näe huollon kustannukset sekä värikoodit, jotka ilmaisevat mahdollisten korjausten kiireellisyyden.
 6. Valtuutus - hyväksy mahdollisten korjausten laajuus ja kustannukset sovelluksen sivulla.
Lue lisää

BMW MÄÄRÄAIKAISHUOLTO JA KUNNOSSAPITO.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Huolenpitosopimus BMW kesäisissä kulisseissa mallin kanssa

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan. BMW-autosi on tällöin aina parhaissa käsissä kaikkien mukana olevien BMW Jälleenmyyjien hoivissa ympäri maailmaa.

BMW HUOLTO 5+.

BMW Huolto 5+ BMW seisoo autotallin edessä mallien kanssa

Luotettavaa huoltoa autollesi: BMW Huolto 5+. Olipa kyse sitten jarruista, öljystä tai mikrosuodattimesta, yksi asia on varma: BMW Huolto 5+ -huollossa osat ja työ sisältyvät aina houkuttelevaan ja läpinäkyvään pakettihintaan. Tämä loistava tarjous on saatavilla kaikkiin vähintään neljän vuoden ikäisiin BMW-autoihin – mitä vanhempi auto on, sitä kannattavammat huoltoehdot ovat.

BMW TURVAN PIDENNYS.

BMW Turvan pidennys Nainen ja mies istuvat BMW:ssä ja katsovat ulos ikkunasta

Nauti lisäturvallisuudesta jopa viiden vuoden ajan: BMW Turvan pidennyksellä voit laajentaa kahden vuoden vakiotakuun kolmen tai viiden vuoden Turvaan. Voimassa 200 000 kilometriin asti. Hyödynnä kattavia palveluita, kuten nopeita korjauksia Alkuperäisillä BMW varaosilla, ja nauti siitä rauhoittavasta tunteesta, että kaikki on kunnossa.

LISÄÄ BMW-PALVELUITA SINULLE.

Olemme aina valmiina palvelemaan sinua – meillä on asiantunteva henkilökunta, nykyaikaisimmat korjausmenetelmät ja Alkuperäiset BMW varaosat. Asiantuntijamme hoitavat autosi nopeasti ja osaavasti alkuperäiseen kuntoon, jotta BMW-autosi on jatkossakin aito BMW. Asiantuntijamme tukevat sinua myös onnettomuus- ja vikatilanteissa aina ja kaikkialla. Hyödynnä BMW Liikkuvuuspalvelua, joka auttaa sinua nopeasti ja mutkattomasti.
BMW Liikkuvuuspalvelu BMW Liikkuvuuspalvelun asiantuntijat puhuvat kuljettajan kanssa

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ota meihin yhteyttä My BMW -sovelluksella tai suoraan ajoneuvosta BMW ConnectedDrive -valikon iDriven avulla, niin asiantuntijamme antavat sinulle tukea puhelimitse tai tulevat paikan päälle.

Tutustu nyt
BMW Korjaus & hoito BMW:n asiantuntija kiillottaa autoa

BMW Korjaus & hoito.

Kun kyseessä on kolari- ja esteettinen korjaus, korivaurion korjaus tai vahingoittuneen osan maalaus: Asiantuntijamme tarjoavat yksityiskohtaisen vahinkoarvioinnin jälkeen juuri sinulle sopivaa korjausta – läpinäkyvästi, erittäin laadukkaasti ja juuri sinun BMW-autosi tarpeiden mukaisesti.

Tutustu nyt
Takaisinkutsu Kaksi miestä keskustelee

BMW Takaisinkutsu.

Asiakkaidemme ja tuotteidemme turvallisuus on meille sydämen asia. Siksi suoritammekin jatkuvasti laadunvalvontaa. Voit tarkistaa auton valmistenumeron perusteella, koskeeko BMW-autoasi jokin aktio. BMW vastaa kyseisissä tapauksissa kaikkien takaisinkutsujen ja huoltotoimien kustannuksista.

BMW Teleservices Nainen käyttää BMW:n näyttöä

BMW Proactive Care.

BMW Proactive Care -palvelut helpottavat elämääsi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai siinä on jokin häiriö, valitsemasi BMW Jälleenmyyjä saa kaikki oleelliset ajoneuvon tiedot ja ottaa sinuun yhteyttä ajanvarausta varten. Tämä edellyttää, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Jälleenmyyjän.

Tutustu nyt
Alkuperäiset BMW varaosat BMW-asiantuntija asentaa Alkuperäisen BMW varaosan

Alkuperäiset BMW varaosat.

BMW-autosi täydellisen toimivuuden edellytyksenä on kaikkien osien yhteistoiminta. Valitse siksi Alkuperäiset BMW varaosat: Olipa kyse Alkuperäisistä uusista BMW varaosista tai Alkuperäisistä kunnostetuista käytetyistä BMW varaosista – jokainen Alkuperäinen BMW varaosa on korkealaatuinen ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn.

Tutustu nyt

BMW SERVICE: TÄRKEIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET.

 • Mikä on BMW Service?
 • Kuinka usein minun pitäisi varata BMW-huoltoaika ja mitkä ovat autoni suositellut huoltovälit?
 • Mistä tiedän, millaista huoltoa BMW-autoni kaipaa?
 • Mistä löydän lähimmän BMW Jälleenmyyjän?
 • Mitä BMW Jälleenmyyjän tekemä huolto maksaa?
 • Mikä on BMW:n VIN-numero ja mistä se löytyy?