Mies pitää ConnectedDrive-maapalloa kädessään ja on lumoutunut.

BMW CONNECTED DRIVE.

Verkotus vapauteen.

BMW CONNECTED DRIVE.Verkotus vapauteen.

NÄIN ALOITAT BMW CONNECTED DRIVEN KÄYTÖN.

BMW Connected -sovelluksen avulla saat innovatiivisista teknologioistamme kaiken helposti irti älypuhelimesi avulla.

NÄIN ALOITAT BMW CONNECTED DRIVEN KÄYTÖN.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT -AVUSTIMEN KOHOKOHDAT.

Your personal assistant.

In-Car Experiences.

BMW-autosi pitää huolta sinusta. Se virkistää oloasi, kun olet väsynyt, se saa sinut rentoutumaan stressintäyteisen päivän jälkeen ja mukauttaa autosi sisätilan täydellisesti sen mukaan, millä tuulella olet. In-Car Experiences* sisältää Caring Car -ohjelmat ja Experience Modes -tilat. Sen myötä autosi varmistaa, että sinulla on aina hyvä olo.

 

*Ei saatavilla suomenkielisenä versiona, toiminnallisuudet rajoitettuja myös englanninkielisessä versiossa.

Lue lisää

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT -AVUSTIMEN KOHOKOHDAT.

Your personal assistant.

Nainen ajaa BMW:llä ja käyttää Car Expertiä

Car Expert.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen ansiosta yksikään kysymys ei jää vaille vastausta. Se on täydellinen autoasiantuntija, joka on aina tukenasi. Mitä ikinä haluatkin tietää BMW-autostasi ja milloin ikinä tarvitsetkin apua, se auttaa sinua. Avustimen avulla voit tutustua paremmin autosi toimintoihin. Lisäksi se osaa aina kertoa BMW-autosi tilan ja huoltotarpeen.

Lue lisää
Nainen ajaa BMW:llä ja käyttää My Assistantia

My Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa aina optimaalisen tuen eri tilanteissa, mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen. Vain nopea käsky "Hey BMW, drive home", ja avustin etsii reitin kotiin. Ravintolasuosituksia saat käskyllä "Hey BMW, I am hungry", ja halutessasi voit hakea jopa parhaat arvostelut saaneen paikan. Voit olla tehokas myös ajaessa, sillä avustin lukee sähköpostiviestisi ja halutessasi se löytää nopeasti myös suosikkimusiikkisi.

Lue lisää
Nainen ajaa BMW:llä yömaisemassa.

Natural Interaction.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin – sinun tarvitsee vain aloittaa puhuminen. Se on BMW-autosi sydän ja sielu ja aina tukenasi. Avustimelle puhuminen onnistuu vaivattomasti, sillä sinun ei tarvitse aktivoida toimintoa näppäimellä eikä odottaa vahvistusääntä. Puhu normaalisti ilman taukoja. Voit käyttää ilmaisuja, kuten "Hey BMW, who are you?". Haluatko antaa avustimelle jonkin muun nimen? Se onnistuu sanomalla: "Hey BMW, change the activation word".

Lue lisää

In-Car Experiences.

BMW-autosi pitää huolta sinusta. Se virkistää oloasi, kun olet väsynyt, se saa sinut rentoutumaan stressintäyteisen päivän jälkeen ja mukauttaa autosi sisätilan täydellisesti sen mukaan, millä tuulella olet. In-Car Experiences sisältää Caring Car -ohjelmat ja Experience Modes -tilat. Sen myötä autosi varmistaa, että sinulla on aina hyvä olo.

Lue lisää

MY ASSISTANT.

Matkusta parhaassa seurassa. Aina.

Missä ikinä oletkin, mitä ikinä suunnitteletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin: BMW ConnectedDriven ainutlaatuiset palvelut auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla ennen jokaista matkaa ja niiden aikana. BMW Connected -sovelluksen avulla voit suunnitella seuraavan matkan mukavasti kotoa käsin, ja lisäksi se mahdollistaa BMW-autosi tärkeiden toimintojen etäkäytön.

Lue lisää
BMW:n sisällä oleva mies ja BMW:n ulkopuolella oleva nainen käyttävät BMW Connected -palveluja älypuhelimella

BMW Connected.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen mobiiliavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi ennen matkaa ja matkan aikana. Käytä autosi toimintoja älypuhelimella tai älykellolla lähetä matkojen määränpäät navigointijärjestelmään tai vastaanota muistutuksia tapaamisista, jotta olet aina ajoissa paikalla.

Lue lisää
Mies ja nainen istuvat sohvalla ja käyttävät Remote Services -etätoimintoja älypuhelimillaan

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla voit BMW Connected -sovelluksen kautta etäkäyttää autosi tiettyjä järjestelmiä. Voit mistä tahansa älypuhelimellasi kytkeä esimerkiksi BMW-autosi lisälämmityksen tai lukita/avata keskuslukituksen.

Lue lisää

MY JOURNEY.

Jokainen matka on ainutlaatuinen.

Kaikki matkat ovat erilaisia, mutta voit luottaa aina siihen, että pääset perille mukavasti ja ajoissa. Connected Navigation -palvelujen, kuten reaaliaikaisten liikennetiedotusten ansiosta olet aina selvillä vallitsevasta liikennetilanteesta ja pääset nopeammin ja suoraan perille kohteeseen.

Lue lisää
Mies käyttää BMW:n näytössä näytettäviä reaaliaikaisia liikennetiedotuksia

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset.

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.


Reaaliaikaiset liikennetiedotukset on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
Nainen käyttää Connected Navigation -palveluja älypuhelimella

Connected Navigation -palvelut.

Connected Navigation -palvelut tarjoavat ensiluokkaisen navigointielämyksen aina suunnittelu- ja valmisteluvaiheesta varsinaiseen matkaan, pysäköintiin ja lataukseen saakka. Tavoitteenamme on, että matkasi pisteestä A pisteeseen B muuttuu entistä mukavammaksi ja yksilöllisemmäksi. Haluamme, että voit nauttia ällistyttävän upeasta matkakokemuksesta rauhallisin mielin – kaikissa kontaktipisteissä, milloin ja missä ikinä meitä tarvitsetkin.

Lue lisää
Mies käyttää BMW:n näytössä näytettävää pysäköintipaikka-avustinta

Pysäköintipaikka-avustin.

Etsitkö kohteen lähellä sijaitsevaa pysäköintipaikkaa? Pysäköintipaikka-avustimen avulla se onnistuu helposti. Se ehdottaa sinulle pysäköintitaloissa tai kadun varrella olevia vapaita pysäköintipaikkoja ja etsii valintasi perusteella parhaimman reitin paikkaan, josta pysäköintipaikkaa kannattaa todennäköisimmin etsiä. Pysäköintipalvelun PARK NOW(ei saatavilla Suomessa) avulla pysäköintilipun voi maksaa ilman käteistä rahaa.


"Pysäköintipaikka-avustin" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
BMW pysäköi pysäköintiruutuun PARK NOW-palvelun avulla

PARK NOW.

Tuomme pysäköinnin tulevaisuuden sinne, mihin se kuuluu: autoon. Pysäköintipalvelu PARK NOW (ei saatavilla Suomessa) on kätevä matkakumppani, jonka kaikki toiminnot ovat käytettävissäsi suoraan navigointijärjestelmässä – aina synkronoidusti PARK NOW-sovelluksen kanssa. Nyt voit pysäköidä kadun varteen tai pysäköintitaloon aina ilman käteistä rahaa, pysäköintilippua ja stressiä. Heti kun saavut alueelle, jossa pysäköinti on maksullista, saat tiedon asiasta ja voit hoitaa kaikki pysäköintiin liittyvät asiat navigointijärjestelmäsi kautta.


Maksaminen PARK NOW-pysäköintipalvelun kautta on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
Kaksi ravintolassa olevaa miestä käyttää Hallitse suosikkikohteitasi -toimintoa älypuhelimella

Hallitse suosikkikohteitasi.

Miltä tuntuisi, jos voisit hallinnoida suosikkikahvilasi tai kuntosalisi tietoja BMW-navigointijärjestelmästä käsin? Toiminnon "Hallitse suosikkikohteitasi" ansiosta navigoinnin erikoiskohteet eli POI-kohteet ovat aina käytettävissäsi siitä riippumatta, oletko autossa vai käytätkö BMW Connected -sovellusta tai ConnectedDrive-asiakasportaalia. Voit hallita niitä kaikissa kontaktipisteissä, missä niiden tiedot synkronisoidaan automaattisesti.


Toiminto "Hallitse suosikkikohteitasi" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
Nainen käyttää Jaa kohteita muista sovelluksista -toimintoa kotonaan älypuhelimella

Jaa kohteita muista sovelluksista.

Miltä kuulostaisi, jos suosikkikarttasovelluksesi ja BMW-autosi välillä olisi suora yhteys? Toiminnon "Jaa kohteita muista sovelluksista" ansiosta se on mahdollista. Sen avulla voit välittää kohteita jakamistoimintoa tukevista karttasovelluksista suoraan BMW-autoosi. Välityksen jälkeen osoite on käytettävissäsi myöhempää tarvetta varten myös älypuhelimesi BMW Connected -sovelluksessa.


Toiminto "Jaa kohteita muista sovelluksista" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
Nainen on matkalla ja käyttää Time to Leave Notification -ilmoitusta älykellolla

Time to Leave Notification.

Saavu seuraavaan tapaamiseen aina ajoissa. BMW Connected -sovelluksen Time to Leave Notification -ilmoitus muistuttaa sinua älypuhelimesi tai yhteensopivan älykellosi kautta ajoissa oikeasta lähtöajasta. Reaaliaikaisten liikennetiedotusten perusteella lasketaan optimaalinen ajankohta, jolloin sinun on lähdettävä liikkeelle saapuaksesi ajoissa kohteeseen.


"Time to Leave Notification" -ilmoitus on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Lue lisää
Nainen istuu ikkunan edessä ja käyttää Share Live Trip Status -toimintoa älypuhelimella

Share Live Trip Status -toiminto.

Share Live Trip Status -toiminnon ansiosta perheenjäsentesi ei tarvitse kysellä, milloin tulet kotiin. Voit ilmoittaa tarkan sijaintisi, määränpääsi ja saapumisaikasi valitsemillesi henkilöille suoraan auton järjestelmien avulla tai Connected-sovelluksen kautta. Vastaanottaja voi seurata matkatietojasi reaaliajassa.

Lue lisää
Nuori mies kävelee kaupungin halki ja käyttää Navigate Door to Door -toimintoa älypuhelimellaan

Navigate Door to Door -toiminto.

Perillä täsmällisesti ja stressittä. Navigate Door to Door -toiminto opasta perille ovelta ovelle saakka, siis myös autolta määränpäähän ja takaisin. Pääset nopeasti käyttämään älypuhelimen jalankulkunavigointia, ja apunasi ovat BMW Connected -sovelluksen Connected Onboard -näytöt ja Push-ilmoitukset.

Lue lisää
Mies ja nainen istuvat olohuoneessa ja käyttävät Send to Car -toimintoa älypuhelimella

Send to Car -toiminto.

Mihin seuraavaksi? Etsi BMW Connected -sovelluksella uusia kohteita ja lähetä niiden tiedot suoraan BMW-autosi navigointijärjestelmään. Kun olet istuutunut autoosi ja muodostanut siitä Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi, voit käynnistää reittiopastuksen vain yhdellä napsautuksella.

Lue lisää
Nainen kävelee ulkona BMW i3 -autonsa edessä ja käyttää Digital Charging Service -toimintoa älypuhelimellaan

Digital Charging Service.

Täysin automaattisen Digital Charging Service -palvelun (ei saatavilla Suomessa) avulla voit ladata BMW i -autosi tai BMW iPerformance -autosi aina parhaaseen ja edullisimpaan aikaan. Sen ansiosta voit olla varma, että autosi akku on ladattu aina ajoissa täyteen seuraavaa matkaa varten. Sinun tarvitsee vain syöttää lähtöaika ja sähkötariffi, ja Digital Charging Service huolehtii lopusta.

Lue lisää
Map Update: Kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

Over the Air Map Update.

BMW on ensimmäinen autonvalmistaja, joka tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa navigointikarttojen päivitykseen: USB Full Map Update (ei saatavavilla Suomessa) jälleenmyyjäliikkeen tai ConnectedDrive Storen kautta ja automaattinen Over the Air -etäpäivitys (ei saatavavilla Suomessa) integroidun SIM-kortin kautta enimmillään neljästi vuodessa (koskee valittuja alueita). Over the Air -päivityksestä ei peritä lisenssi- tai tiedonsiirtomaksua. Näin navigointijärjestelmän karttatiedot ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää

MY CAR.

Koska BMW:si on enemmän kuin auto.

BMW-autossasi voit keskittyä yksinomaan matkaasi, sillä kaikesta muusta huolehditaan puolestasi. Älypuhelimesi Digital Key -avaimen (saatavilla ennakkotietojen mukaan 07/2018 alkaen) ansiosta pääset autoosi vaivattomasti, ja ohjelmien Over the Air -etäpäivitys (ei saatavilla Suomessa) huolehtii siitä, että BMW-autosi ohjelmat ovat aina ajan tasalla. Näin sinun ei tarvitse käydä jälleenmyyjäliikkeessä päivityksen vuoksi. Mikäli joudut onnettomuuteen, älykäs hätäpuhelu hälyttää paikalle automaattisesti apua ja välittää matkustajia ja autoa koskevat tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

Lue lisää
Nainen nauttii kotonaan kahvia samalla kun ohjelmien etäpäivitys on meneillään älypuhelimessa

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Mukavasti, varmasti ja huolettomasti, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. *Koskee osaa BMW-malleja, joissa on käyttöjärjestelmä 7.0. Ota yhteyttä lähimpään BMW-jälleenmyyjääsi saadaksesi lisätietoja.

Lue lisää
Mies istuu BMW:n takaistuimella ja käyttää Experience Modes -tiloja älypuhelimellaan

Experience Modes.

Arvostatko matkoillasi minimalistista luksusta tai haluatko nauttia omasta rauhastasi? Voit valita mieleisesi vaihtoehdon seuraavista neljästä Experience Modes -tilasta: Executive, Expressive, Private ja Wellbeing. Niiden avulla voit luoda autosi sisätilaan aistejasi hivelevän tunnelman, joka on sovitettu täydellisesti yhteen oman mielialasi kanssa.

Lue lisää
Automate My Habits BMW:n näytössä

Automate My Habits.

Kun on kylmä, kytketkö istuinlämmityksen aina päälle kolmosteholle? Nerokas Automate My Habits oppii suosimasi asetukset ja automatisoi niiden käytön. Saat täysin nauttia ajamisesta, kun BMW-autosi pitää huolen viihtyisyydestä. Automaattisia toimintoja tulee lisää tulevaisuudessa.

Lue lisää
Connected Command: kolme henkilöä istuu BMW:n kyydissä ja kuuntelee musiikkia matkan aikana

Connected Command.

Haluatko keskittyä vain ajamiseen? Voit antaa muun vallan matkustajillesi. Se onnistuu helposti Connected Commandilla. BMW Connected -sovelluksella auton matkustajat voivat käyttöluvan saatuaan päästä BMW Connected -sovelluksen kautta käsiksi auton viihde- ja navigointijärjestelmään sekä ohjata ilmastointilaitteen tärkeimpiä toimintoja.

Lue lisää
Älykäs hätäpuhelu -näppäin BMW:n katossa

Älykäs hätäpuhelu.

Kun onnettomuus on tapahtunut, on toimittava nopeasti. Älykäs hätäpuhelu järjestää apua ja pelastajia paikalle nopeasti. Se ottaa yhteyden päivystyskeskuksen koulutettuun työntekijään, joka auttaa sinua ja autosi matkustajia siihen saakka, kunnes pelastusyksikkö on saapunut onnettomuuspaikalle, ja välittää tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

Lue lisää
BMW CarData: Valaistu kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

BMW CarData.

BMW CarDatan avulla voit tarkastella BMW-autosi tärkeitä tietoja ja halutessasi jakaa niitä kolmansille osapuolille. Sinä yksin päätät, kenelle haluat jakaa tietoja. Telematiikkatiedot ovat näin aina hallinnassasi ja voit hyödyntää kolmansille osapuolille tapahtuvan tietojen jakamisen myötä tarjottavia räätälöityjä palveluja, jotka eivät ole aikaisemmin olleet mahdollisia.

Lue lisää
Nainen istuu punaisen BMW-autonsa edessä ja käyttää huolto- ja vikatilannepalvelutoimintoa

Huolto ja vikatilannepalvelu.

BMW Connected -sovelluksen huoltotoiminnot helpottavat autoiluarkeasi: sovellus lähettää sinulle Push-ilmoituksen, kun BMW-autosi on vietävä huoltoon. Voit varata seuraavan huoltoajankohdan valitsemaasi BMW Service -toimipisteeseen. Mahdollisen vikatilanteen yhteydessä sovellus muodostaa suoraan yhteyden BMW-vikatilannepalveluun.

Lue lisää

MY LIFE.

Mistään ei tarvitse tinkiä. Saat kaiken.

Miksi tekisit kompromisseja, kun olet matkoilla? Nauti tutusta digitaalisesta elämäntavasta myös BMW-autossasi. Apple CarPlay Preparation® ansiosta voit käyttää matkan aikana iPhone-puhelimesi tärkeimpiä toimintoja.

Lue lisää
Apple CarPlay Preparation® näytetään BMW:n näytössä

Apple CarPlay Preparation®.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay Preparation® -valmius merkitsee puhelintoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin, Spotifyn ja Apple Musicin langatonta käyttömahdollisuutta. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.

Lue lisää

AINA AJAN TASALLA.

BMW Software Update

Ohjelmiston päivitys USB:n kautta.

Älypuhelimien, musiikkisoitinohjelmien ja tablettien järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Jotta voisit käyttää mobiileja päätelaitteitasi autossasi koska tahansa, BMW Software Update päivittää sovelluksesi ja BMW:si aina ajan tasalle.

EDELLYTYKSET/SAATAVUUS.

Yleistä.

Oy BMW Suomi Ab, y-tunnus 0988005-9 (jäljempänä ”BMW”), tarjoaa asiakkaalle tiettyjä ajoneuvoa koskevia tietoja ja tukipalveluita, joista käytetään nimeä BMW ConnectedDrive. ConnectedDrive-palvelut hyväksymällä asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa siihen, millä tavoin tietoja tullaan käsittelemään ja mitä tarkoitusta varten. Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, jotta asiakas voi hyödyntää palveluita. Henkilötietoja voidaan siirtää kolmanteen maahan, jos se on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi (kuten silloin, kun palvelimet sijaitsevat kolmannessa maassa). BMW vastaa siitä, että kolmannessa maassa, jonne henkilötietoja siirretään, taataan tietosuojan riittävä taso. Jos asiakas haluaa tarkastaa, mitä henkilötietoja hänestä käsitellään, tai korjata antamiaan henkilötietoja, voi asiakas olla yhteydessä asiakaspalveluun. BMW vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään Suomen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Lisätietoa henkilötietojen käytöstä on saatavilla BMW:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.bmw.fi/rekisteriseloste.
Palvelut tarjotaan ajoneuvoon asennetun SIM-kortin avulla. Puhelu- ja tiedonsiirtomaksut sisältyvät Palveluiden hintaan. BMW kerää, tallentaa ja käsittelee ajoneuvoa koskevia tietoja lainsäädännön sallimissa rajoissa ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeen palveluiden sisällön suunnittelua ja käyttöä varten. Tietoja säilytetään niin kauan kuin tietojen säilyttäminen on tarpeen edellä mainittujen tehtävien hoitamiseksi, minkä jälkeen tiedot välittömästi poistetaan.

Lue lisää

BMW ConnectedDrive -palvelut.

BMW ConnectedDrive -peruspalveluita ovat Teleservices-palvelu (SA6AE) ja Älykäs hätäpuhelu -palvelu (SA6AC), jotka on valmiiksi aktivoitu, kun ajoneuvo luovutetaan, ja jotka ovat käytettävissä rajoittamattoman ajan. BMW ConnectedDriven palvelut on mahdollista saada toimimaan Suomessa myös yksittäin maahantuotuihin autoihin, jos autossa on asennettuna nämä uuden sukupolven SIM-kortilliset ConnectedDrive-palvelut ja auto on valmistettu Euroopan markkinalle. Yleisesti nämä varusteet ovat olleet saatavilla autoihin, jotka on valmistettu heinäkuusta 2013 alkaen. Auton maakohdennus muuttuu automaattisesti kun auton lisää Suomen ConnectedDrive-portaaliin luotuun tiliin. Asiakasportaalissa pystyy myös määrittämään haluamansa huoltopisteen auton Teleservices-toimintoa varten. ConnectedDrive Storesta on mahdollista ostaa auton varusteista riippuen lisäpalveluita kuten esimerkiksi Remote Services tai Real Time Traffic Information (RTTI).

Lue lisää
  • ConnectedDrive Services (SA6AK)
  • Älykäs hätäpuhelu (SA6AC)
  • BMW Teleservices (SA6AE)
  • Remote Services (SA6AP)

Lisätietoja

Lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Lue lisää