BMW M3 G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, näkymä liikkeellä olevan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiini

THE M3

BMW M

UUDET BMW 3-SARJAN SEDAN M -AUTOT.

PolttoainetyyppiBensiini
THE M3UUDET BMW 3-SARJAN SEDAN M -AUTOT.

BMW M3 COMPETITION SEDAN, BMW M340i xDRIVE JA BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW 3-sarjan Sedan M -autoissa voimakkaat mittasuhteet ja näyttävä neliovinen 3-Box-design yhdistyvät M-malleille tyypilliseen urheilullisuuteen. Tämän vahvaluonteisen autonelikon huipentumana on BMW M3 Competition Sedan, joka tuottaa vaikuttavat 510 hevosvoimaa ja 650 Nm vääntöä. Se on varustettu High-Performance M TwinPower Turbo -moottorilla, 8-vaihteisella M Steptronic Sport -vaihteistolla, jossa on Drivelogic, valinnaisesti M xDrive -nelivedolla, aktiivisella M-tasauspyörästöllä ja lukuisilla moottoriurheilusta johdetuilla teknologioilla. Tämä takaa maksimaalisen ajodynamiikan – niin arjessa kuin kilparadoillakin. Mallivalikoiman viimeistelevät BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedan: nämä suorituskykyiset urheilusedanit vakuuttavat houkuttelevan muotoilun lisäksi myös erityisen tasapainoisella yhdistelmällä urheilullisuutta, tehokkuutta ja mukavaa arkikäytettävyyttä.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW M3 SEDAN.

Tärkeimmät suorituskykytiedot yhdellä silmäyksellä: Muotoilu, moottori, alusta ja moottorin teho.

BMW M3 COMPETITION SEDAN.

Maksimaalista ajodynamiikka takavedolla tai M xDrive -nelivedolla.
 • Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 510 hv
 • Nopea 8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic
 • Takaveto tai M xDrive -nelivetojärjestelmä
 • 375 kW (510 hv), 650 Nm, 0–100 km/h jopa 3,5 sekunnissa
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, 3/4-näkymä keulasta

BMW M340i xDRIVE SEDAN.

Täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta, mukavuutta ja arkikäytettävyyttä.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 374 hv
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hv), 500 Nm, 0–100 km/h 4,4 sekunnissa
BMW M340i xDrive Sedan G22 2020 metalliväri Black Sapphire, 3/4-näkymä keulasta

BMW M340d xDRIVE SEDAN.

Voima ja tehokkuus yhdistettynä rajattomaan arkikäytettävyyteen.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -dieselrivimoottori, jonka teho on 340 hv
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hv), 700 Nm, 0–100 km/h 4,6 sekunnissa
BMW M340d xDrive Sedan G22 2020 metalliväri Mineral Grey, 3/4-näkymä keulasta
 • BMW M3 COMPETITION SEDAN.
 • BMW M340i xDRIVE SEDAN.
 • BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – KOHOKOHDAT.

BMW M3 Competition Sedanin ajodynamiikka- ja designvarusteet.

BMW M3 Competition Sedan osoittaa, miten paljon moottoriurheilua BMW 3-sarjan Sedaniin on mahdollista tuoda. Tässä BMW 3-sarjan Sedan M -autojen huippumallissa on erittäin tehokas 510 hv:n 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja lukuisia moottoriurheilusta mukautettuja voimansiirto- ja alustateknologioita. Yhdessä lisävarusteena saatavan M xDrive -nelivedon ja siihen sisältyvän aktiivisen M-tasauspyörästön kanssa tämä ainutlaatuinen urheilusedan tarjoaa kuljettajalleen ajodynamiikan, joka on M-malleille tyypilliseen tapaan jatkuvasti korkeimmalla mahdollisella tasolla. Auton atleettista luonnetta korostavat visuaalisesti myös voimakkaat mittasuhteet ja näyttävä 3-Box-design. Ilmeikkäät M-designelementit, kuten kattoevillä varustettu Carbon-katto tai kauttaaltaan mustat helmat, tuovat auton ulkoasuun näyttävää moottoriurheiluilmettä. BMW M3 Competition Sedanin sisätila on monien M-elementtien ansiosta sporttisen elegantti ja johdonmukaisen kuljettajakeskeinen.
BMW M3 Competition G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, 3/4-näkymä keulasta
M3 Sedan G80 2020, kuusisylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, lähikuva

Kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjausjärjestelmä ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat upean tehon.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020, 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, lähikuva valitsinvivusta

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttinen ja dynaaminen, erityisen miellyttävä ja tuskin havaittava, polttoainetta säästävä. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla tai valita Drivelogicin avulla yhden kolmesta automaattiohjelmasta.

M xDrive BMW M3 Competition Sedan G80 2020

M xDrive.

M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. Lisävarusteena saatava M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, keulan muotoilu, näkymä keulasta

Etuosan muotoilu.

BMW M3 Competition Sedanin keulassa on ilmeikäs M-jäähdyttimensäleikkö, jonka olemus on maksimaalisen dynaaminen ja pelkistetty. Jäähdyttimensäleikkö on täysin musta ja ensimmäistä kertaa kehyksetön, ja siinä on vaakasuuntaiset M-malleille tyypilliset kaksoislamellit. Säleikkö mahdollistaa jäähdytysilman maksimaalisen virtauksen korkealle kiertävään M-moottoriin. Kookas, puolisuunnikkaan muotoinen ilmanottoaukko sijaitsee keskellä ja korostaa yhdessä jäähdyttimensäleikköä kohti kapenevien ajovalojen kanssa auton atleettista luonnetta.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, kylkien muotoilu, sivunäkymä

Sivumuotoilu.

Puoleensavetävien mittasuhteiden ja upean neliovisen 3-Box-designin – keula, matkustamo ja perä muodostavat kolme erillistä osiota – ansiosta BMW M3 Competition Sedanin siluetti antaa ketterän ja ripeäliikkeisen vaikutelman. Musta Carbon-katto ja moottoriurheilusta innoituksensa saanut ja aerodynaamisesti optimoitu helma-alue painavat auton siluettia niin visuaalisesti kuin fyysisesti entistä lähemmäs katua. Dynaamisesti muotoilluissa ulkopeileissä on M-malleille tyypillinen kaksoispykälämuotoilu. Ne tekevät yhdessä mallimerkinnällä varustettujen M-ilmasäleikköjen, näyttävien ja taottujen M-vanteiden ja M Compound -jarrujen kanssa autosta entistäkin urheilullisemman.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, perän muotoilu, näkymä perästä

Takaosan muotoilu.

Kylkien sporttisen elegantti muotoilu jatkuu johdonmukaisesti BMW M3 Competition Sedanin peräosassa. M-akselien suuri raideleveys ja lihaksikkaat pyöränkotelot antavat autolle voimakkaan olemuksen, joka alleviivaa vaikuttavalla tavalla tämän urheilusedanin suorituskykyä. Kaksi mustakromattua, M-malleille tyypillistä kaksoispakoputkenpäätä ja hillitty, korkeakiiltoisen musta Gurney-lippa vahvistavat auton ainutlaatuista moottoriurheiluluonnetta.

BMW M3 SEDAN – KOHOKOHDAT.

BMW M3 Sedanin ajodynamiikka- ja designvarusteet.

BMW M3 Sedan on puristinen urheilusedan, jolla on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Siitä vastaavat 480 hv:n huipputehokas BMW M TwinPower Turbo -moottori, takaveto ja pitkälle kehitetyt, moottoriurheilusta peräisin olevat teknologiat, kuten M-alusta, jossa on aktiivinen M-tasauspyörästö. Täydellisesti porrastettu 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto, jossa on lyhyet ja tarkat vaihdevivun liikkeet, mahdollistaa erityisen intensiivisen vuorovaikutuksen kuljettajan ja auton välillä. Atleettinen, neliovinen 3-Box-muotoilu ja näyttävät M-designelementit tuovat autoon itsevarman epäsovinnaista asennetta, joka kertoo selvästi BMW M3 Sedanin urheilullisesta potentiaalista.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, 3/4-näkymä perästä, sammakkoperspektiivi
M3 Sedan G80 2020, kuusisylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, lähikuva

Kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjausjärjestelmä ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat upean tehon.

BMW M3 Sedan G80 2020, 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto ja takaveto, lähikuva valitsinvivusta

M-manuaalivaihteisto ja takaveto.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto mahdollistaa erittäin sporttisen ajotavan. Se on helppokäyttöinen, täydellisesti porrastettu ja se vakuuttaa lyhyillä, tarkoilla vaihdoilla. Juuri sopivalla tavalla porrastettujen vaihteiden ansiosta moottorista saa tehon irti täydellisellä tavalla ja tehokkuus on taattua.

Täydellinen ratapäivään – kun dynaaminen ajovakauden valvonta (DSC) on poistettu käytöstä, tästä takavetoisesta autosta tulee täysverinen urheiluauto. Vain takapyöriin kohdistuvan voimansiirron ansiosta ajoneuvo välittää entistä paremmin tunnetta raja-alueella.

BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, M-alusta, sivunäkymä

M alusta.

M-alustassa yhdistyvät johdonmukainen kevytrakenteisuus ja erityisen suuri jäykkyys sekä optimoitu alustageometria suurella raideleveydellä ja aktiivisella M-tasauspyörästöllä. Tarkka reagointiherkkyys sekä ohjauksesta ja pyöräntuennasta saatu palaute takaavat täydellisen ajoneuvonhallinnan. M-asetuksilla saat mukautettua ominaisuudet omien toiveidesi mukaisiksi.
BMW M3 Sedan G80 2020, taotut 19"/20" M-vanteet 825 M Bicolor Black, lähikuva vanteesta

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät, kiiltosorvatut/kiiltojyrsityt, edessä vanteet 9,5J x 19 ja rengaskoko 275/35 R21, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/30 R20.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, kromatut pakoputkenpäät, näkymä perästä

Pakoputkenpäät kromatut.

BMW M3 Sedanin kaksi kaksoispakoputkenpäätä ulkonevat selvästi korkeakiiltoisen mustasta diffuusorista. Diffuusorin lamellien tyylikkäät kromikoristeet viimeistelevät auton perän sporttisen ilmeen.
BMW M3 Sedan G80 2020, M-urheiluistuimet, sisätila

M urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja osittain integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M3-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.

UUSI BMW M340i xDRIVE SEDAN JA UUSI BMW M340d xDRIVE SEDAN – TUOTEKOHOKOHDAT.

BMW 3-sarjan Sedan M -autojen ajodynamiikka ja varustelut.

Uusi BMW M340i xDrive Sedan ja uusi BMW M340d xDrive Sedan tarjoavat ulkopuolen ja sisätilan muotoilun ainutlaatuisten kohokohtien ohella erityisen tasapainoisen yhdistelmän tehoa, mukavuutta ja tehokkuutta:

 • Erityisen näppärä kuusisylinterinen inline M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on 275 kW (374 hv), uudessa BMW M340i xDrive Sedanissa kiihtyy 4,4 sekunnissa nollasta sataan
 • Huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jonka teho on 250 kW (340 hv) ja vääntömomentti 700 Nm, kiihtyy 4,6 sekunnissa nollasta sataan uudessa BMW M340d xDrive Sedanissa
 • M-malleille tyypilliset alustasovitukset takaavat erinomaisen ajodynamiikan ja tasapainoisen mukavuuden päivittäisessä ajossa
 • Auton ulkopuolella ja sisätilassa on ainutlaatuisia M-designelementtejä
BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey -metalliväri, sivukuva tiellä ajavasta autosta
BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan G20, kuusisylinteriset M TwinPower Turbo -rivimoottorit

Kuusisylinteriset M TwinPower Turbo -rivimoottorit.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselrivimoottori loistaa erinomaisen väkevällä teholla sekä esimerkillisillä kulutusarvoilla.

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan G20 kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto mahdollistaa sekä mukavan lipumisen että dynaamisen ajotavan erittäin urheilullisin vaihteen vaihdoin – automaattisesti tai myös manuaalisesti ohjauspyörän keinukytkimiä käyttämällä. Käyttötilassa SPORT vaihtamiset on sovitettu parhaan suorituskyvyn saavuttamiseen.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey -metalliväri, 3/4-näkymä keulasta ajavasta autosta

M tekniikka -paketti.

M tekniikka -paketti sisältää optimoidun jäähdytyspaketin, joka varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn myös erittäin urheilullisesti ajettaessa. Siitä hyötyvät yhtä lailla sekä moottori että ahtoilman välijäähdytys, joten moottori voi myös suurissa kuormituksissa toimia termisesti suotuisissa käyttöolosuhteissa.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey -metalliväri, jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Upea jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö muodostaa optisen kohokohdan uuden BMW M340i xDrive Sedanin ja uuden BMW M340d xDrive Sedanin keulassa. Ainutlaatuiset, vaakasuoraan kohdistetut mattahopeanväriset koristepalat ja Pearl Gloss Chrome -värinen jäähdyttimen säleikön kehys vetävät katseet puoleensa.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey -metalliväri, M ulkopeilit, korkeakiiltoisen mustat

M ulkopeilit.

Aerodynaamisesti optimoidut korkeakiiltoisen mustat M ulkopeilit kaksiripaisella muotoilulla muodostavat kontrastina ajoneuvon väriin upean vaikutelman ja tarjoavat kuperien lasien ansiosta täyden yleiskuvan kaikissa ajotilanteissa.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey -metalliväri, takaa katsottuna, lähikuva

Perän muotoilu.

100 mm:iin suurennettujen, molemminpuolisten pakoputken pääteputkien ja peitelevyn, jossa on kromiosa, ansiosta perä näyttää erityisen urheilulliselta. Pakoputken pääteputkien välissä oleva suuri diffuusori ja pystysuorat, sisäänvedetyt heijastimet vahvistavat osaltaan auton urheilullisuutta.

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan G20 nahkainen M ohjauspyörä

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja ohjauspyörän kehä mustaa Walk-nappanahkaa. Se tarjoaa ihanteellisen otetuntuman ja sporttisen ulkonäön ja tehostaa näin dynaamista ajokokemusta.

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan G20 urheiluistuimet edessä

Urheiluistuimet edessä.

Urheilulliset ja silti erittäin mukavat: Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat optimaalisen sivuttaistuen korkeampien reunaosien ansiosta, ja istuimissa on manuaalisesti säädettävä reisituki. Istuimen etäisyys on lisäksi manuaalisesti säädettävissä, ja varustelusta riippuen myös istuimen kaltevuutta voidaan säätää.

Ainutlaatuiset kynnyslistat.

Jo autoon noustessa ainutlaatuiset, hopeanharmaat M logolliset kynnyslistat väliosissa luovat urheilullisen vaikutelman. Ne antavat esimakua innostavasta ajoelämyksestä, joka sinua odottaa uudessa BMW M340i xDrive Sedanissa ja uudessa BMW M340d xDrive Sedanissa.

OHJAAMO & TEKNOLOGIAT.

M-mittarit ja käyttökonsepti, BMW 3-sarjan Sedan M -autojen digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Mukavuus, turvallisuus ja M-fiilis korkeimmalla tasolla: BMW 3-sarjan Sedan M -autot tukevat sinua ajon aikana lukuisien innovatiivisten teknologioiden avulla. M-malleille tyypillinen mittaristo ja Head-Up -näyttö takaavat parhaan mahdollisen selkeyden. Lukuisat ominaisuudet, kuten yksilöllisesti konfiguroitava M Setup*, punainen Start-/Stop-painike* tai keskikonsoli, jossa on M MODE-* ja SETUP*-painikkeet, tuovat autoon moottoriurheilutunnelmaa. Hyödynnä ajaessasi ja pysäköidessäsi älykkäitä kuljettajan avustinjärjestelmiä tai viesti BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa uudella ja helpolla tavalla. Lisäksi käytössäsi on monia Connectivity-ominaisuuksia ja digitaalisia palveluja, jotka verkottavat sinut optimaalisesti BMW-autosi ja muun maailman kanssa ja tekevät autolla liikkumisesta entistä mukavampaa. *Saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.

BMW M3 Sedan G80 2020, ohjaamo, sisätila
BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80, M Drive, lähikuva M Drive -painikkeet M ohjauspyörässä

M Drive.

M Driven avulla voit säätää, mukauttaa ja tallentaa yksilöllisen DSC-tilan sekä moottorin, iskunvaimennuksen, ohjauksen ja jarrutuksen ominaisuuksia ja vaihteistonkytkentöjä. M Drive otetaan käyttöön nahkaisen M-ohjauspyörän punaisilla M Drive -painikkeilla.
 

Saatavana vain malleihin BMW M3 ja M3 Competition.

BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80, M-malleille tyypillinen mittaristo

M-malleille tyypillinen mittaristoyhdistelmä.

M-tyypillinen mittaristoyhdistelmä tarjoaa erityisen tarkan ja keskitetyn ajotietojen esittämisen SPORT- ja TRACK-tiloissa. Näin kuljettajalla on aina näkymä kilparataan ja samalla arvoihin, kuten ahtopaine tai renkaanpaine ja -lämpötilat. Käyttö ja konfigurointi tapahtuu M MODE -painikkeella keskikonsolin käyttöyksikössä.

Saatavana vain malleihin BMW M3 ja M3 Competition.

BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80 2020, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 14,9-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä.

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmä, jossa BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen on entistäkin helpompaa. BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla voit käyttää lukuisia auton toimintoja luonnollisella puheella ja saat personoituja ehdotuksia.

BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80 G20 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key tekee yhteensopivasta älypuhelimestasi auton avaimen. Sen avulla avaat auton ovien lukituksen pitämällä älypuhelinta ovenkahvan lähellä, ja ennen auton käynnistämistä asetat älypuhelimen autossa olevalle älypuhelimen latausalustalle. Voit lähettää Digital Key -avaimen enintään viidelle muulle henkilölle.

*BMW Digital Key on yhteensopiva vain valittujen älypuhelimien kanssa. Lista yhteensopivista älypuhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey. BMW Digital Key -avaimen käytön edellytyksenä on varuste Teleservices.

**Saatavilla vain BMW M340i ja M340d xDrive Sedaniin.

BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80 G20, Remote Software Upgrade, monitoiminäyttö, sisätila

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.

BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80 G20, Driving Assistant Professional, monitoiminäyttö, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
BMW 3-sarjan Sedan M -autot G80 G20, Parking Assistant Plus, monitoiminäyttö, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Drive Professional, monitoiminäyttö, sisätila

M Drive Professional.

M Drive Professional on täydellinen kumppani ajoon, josta saa ylimääräisen annoksen adrenaliinia. M-tila TRACK ja kymmenportainen M Traction Control sallivat räätälöidyn ajokäyttäytymisen. M Drift Analyser tallentaa driftauksen kulman ja keston ja M Laptimer tukee sinua parhaan kierrosajan tavoittelussa.

BMW 3-SARJAN SEDAN M -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW M3 Competition Sedan ja muut mallit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min: 

375 (510) / 6250

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

650 / 2750-5500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s: 

3,9

Polttoaineen kulutus (yhdistetty), l/100 km: 

9,8

Grafiikka, BMW M3 Sedan G80
BMW 3-sarjan Sedan

THE 3

BMW 3-sarjan Sedan jättää vanhat käytännöt taakseen ja osoittaa jälleen kerran olevansa aito urheilusedan ja keskikokoluokan tyyli-ikoni.

BMW M PERFORMANCE -OSAT.

Extrasporttiset varusteet BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.

BMW M3 Sedan G80 2020, 3/4-sivunäkymä autosta, jossa BMW M Performance -osia
BMW M3 Sedan G80 2020, etuhelman M Performance -somisteosa Carbon, lähikuva

M Performance etuspoilerilippa Carbon.

Vakuuttava esimerkki: Keulan M Performance -somisteosa on valmistettu sataprosenttisesti hiilikuidusta. Se korostaa auton maskuliinista puolta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.
BMW M3 Sedan G80 2020, 20"/21" taottu M Performance -vanne 1000 M Frozen Gold Bronze, lähikuva

Taottu 20”/21” M Performance -vanne Cross-spoke 1000 M Frozen Gold Bronze.

Laadukkaat taotut 20”/21” M Performance -vanteet Cross-spoke 1000 M ovat väriltään Frozen Gold Bronze.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani, lähikuva

M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani.

Henkeäsalpaava korville: M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä ihastuttaa kompromissittomalla moottoriurheilusoundillaan. Takaäänenvaimennin ja sporttinen pakoputkenpäämoduuli on valmistettu kokonaan moottoriurheiluun soveltuvasta titaanista.