BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White 3/4-näkymä järven edessä seisovasta autosta taustalla kukkula
Sähköinen toimintamatkajopa 590 km*
PolttoainetyyppiSähkö

THE i4

BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White 3/4-näkymä järven edessä seisovasta autosta taustalla kukkula

The Ultimate Electric Driving Machine

Sähköinen toimintamatkajopa 590 km*
PolttoainetyyppiSähkö
THE i4The Ultimate <b>Electric</b> Driving Machine

BMW i4 eDrive35: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 15,8 – 18,7; Toimintasäde sähköllä, km WLTP: 407 - 483

Lue lisää

URHEILULLISIN SÄHKÖAUTOMME – KUN KULJETTAJANISTUIMELLA ON VÄLIÄ.

Koe yhteys tiehen tässä räväkässä, sulavaliikkeisessä ja huomiota herättävässä Gran Coupéssa, jossa klassinen BMW-tunnelma ja sähköinen ajonautinto yhdistyvät joka kaarteessa.

BMW i4 on sähköauto sinulle, joka rakastat ajamista. Tässä autossa voit kokea urheilullista suorituskykyä ja ensiluokkaista mukavuutta arkisessa ajossa. Valitse joko taka- tai neliveto. Jopa 590 kilometrin toimintasäde ja Hatch Coupén kaltainen tavaratila, jonka pakkaaminen ja purkaminen on helppoa suuren takaluukun ansiosta, tekevät tästä autosta joustavan kumppanin pitkille matkoille. Paikoillenne, valmiit, nauttikaa!
BMW i4
Rakenna oma BMW i4

Koeaja BMW i4.

Voit nyt kokea BMW i4:n jälleenmyyjäliikkeissämme. Varaa koeajo jo tänään ja tule ihastelemaan urheilullisuutta ja BMW:n klassista ajamisen iloa.

Varaa koeajo
BMW i4 M50

BMW i4 M50.

BMW i ja M kohtaavat nyt toisensa ensi kertaa BMW i4 M50:ssä. Täyssähköinen xDrive-neliveto ja 544 hevosvoiman moottoriteho kiihdyttävät tämän auton nollasta sataan vain 3,9 sekunnissa. Lue lisää kaikista kohokohdista, ajodynamiikasta ja designista sekä tutustu kaikkiin teknisiin tietoihin.
Lue lisää

BMW i4 eDRIVE40:N TOIMINTASÄDE ON JOPA 590 KM*.

BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White 3/4-näkymä ajavan auton perästä

BMW i4:n yhdistelmä, johon kuuluu tehokas moottorikonsepti, kevyet rakenteet, aerodynaaminen muotoilu ja suorituskykyinen korkeajänniteakku, tarjoaa jopa 590 kilometrin* toimintamatkan (BMW i4 eDrive40). Innovatiiviset teknologiat, kuten energian talteenotto jarrutettaessa, takaavat pidemmän toimintamatkan ja mahdollistavat 20-16,5 kW/h 100 km sähkönkulutuksen.

Tutustu valikoimiin.

BMW i4 tarjoaa huikean toimintamatkan myös pitkille ajomatkoille! Hyödynnä säätömahdollisuuksia ja havaitse, miten yllättävän pitkälle pääset vain muutaman tekijän huomioimalla.
Valitse malli
  • Miksi toimintamatkat vaihtelevat?
  • Mitä tämä tarkemmin ottaen tarkoittaa?
  • Yleiset toimintamatkatiedot ja -arvot tässä indikaattorissa
  • Mitkä oletukset ovat eri ajotyyliasetusten pohjana?

  100 KILOMETRIN TOIMINTAMATKAN LATAUSAJAT.

  BMW i4 eDrive40 G26 2021 3/4-näkymä keulasta ja graafinen kuva latauksen kestosta

  Lataaminen kotona 100 km:n toimintasädettä varten.

  01:23 h – Latauslaatikko (11 kW)

  12:25 h – Tavallinen latauskaapeli tai Flexible Charger (1,4 kW), lataus tavallisen pistorasian kautta
  Ota yhteyttä latausratkaisujen myyjiin
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 3/4-näkymä perästä ja graafinen kuva latauksen kestosta

  Lataaminen matkoilla 100 km:n toimintamatkaa varten.

  00:04 h – High Power Charging

  00:18 h – Pikalatausasema (50 kW)

  BMW i4:N LATAAMINEN: HELPOMPAA KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN.

  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White näkymä sivulta talon seinän edessä, jossa BMW Wallbox -latauspiste

  BMW i4:n lataaminen ei voisi olla enää yksinkertaisempaa: Connected Chargingin avulla löydät seuraavan latausaseman reittisi varrelta, ja tarvittaessa BMW i4:n akku latautuu matkan aikana jopa 205 kW:n latausteholla vain 31 minuutissa 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon. Voit myös ladata akun enintään 164 km toimintamatkalle vain 10 minuutissa (enintään 140 km 10 minuutissa i4 M50:ssä). Kotona voit käyttää mukavasti BMW Wallboxia. Se lataa BMW i4:n akun enintään 11 kW:n latausteholla vain 8,25 tunnissa uudelleen 100 prosentin varaustasoon. Toimitussisältöön kuuluvat latauskaapeli (Mode 3) julkisissa latauspisteissä lataamiseen sekä BMW Charging -kortti julkiseen latausverkkoon pääsyä varten.  

  TUTUSTU VIDEOLTA TARKEMMIN BMW i4:N LATAAMISEEN

  Lataa BMW i4:n akku matkan aikana 205 kW:n maksimilatausteholla vain 31 minuutissa 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon. Voit myös ladata akun enintään 164 km toimintamatkalle vain 10 minuutissa. Kotona BMW Wallbox lataa akun vain 8,25 tunnissa uudelleen 100 prosentin varaustasolle. Toimitussisältöön kuuluvat BMW Flexible Fast Charger kotona lataamiseen, latauskaapeli (Mode 3) julkisissa latauspisteissä lataamiseen sekä BMW Charging -kortti julkiseen latausverkkoon pääsyä varten.

  Lue lisää
  BMW i4:n lataaminen videolla G26 2021

  LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ BMW CHARGINGIN AVULLA: 12 KUUKAUTTA ILMAN PERUSMAKSUA.

  Henkilö pitää BMW Charging -korttia julkisessa lataustolpassa

  Toimituksen sisältöön kuuluva BMW Charging Card on avaimesi julkisten latauspisteiden alueet ylittävään ja jatkuvasti kasvavaan BMW Charging -verkostoon. Active-tariffilla lataat Euroopan laajuisesti erityisen houkuttelevin ehdoin ja ensimmäiset 12 kuukautta ilman perusmaksua. Uuden BMW i4:n yhteydessä saat lisäksi vuoden ajaksi ilman perusmaksua IONITY Plus -paketin, joka mahdollistaa erittäin nopean lataamisen IONITY High Power Charging -asemalla.

  BMW i4:N ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT.

  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White näkymä keulasta

  Keulan muotoilu.

  BMW i4:n pystysuuntainen jäähdyttimen säleikkö nousee huomiota herättävästi BMW i -malleille tyypillisestä etupuskurin kuoresta esiin. Jäähdyttimen säleikön vahvailmeisen rakenteen takana on moderneja antureita, jotka toimittavat ajoneuvolle viileän ilman sijaan reaaliaikatietoja.
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White näkymä sivulta

  Näkymä sivusta.

  BMW i4:n virtaviivaisesti optimoitu siluetti on klassisten BMW Coupé -mittasuhteiden johdonmukaisen kehityksen tulos: Pitkä akseliväli ja lyhyet korinylitykset sekä sulava kattolinja tekevät sporttisen elegantin ilmeen.
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White näkymä perästä

  Takaosan muotoilu.

  Tiukat pystysuuntaiset jättöreunat viimeistelevät BMW i4:n sivun, kun taas alhaalta ekspressiivisesti muotoillut diffuusorielementit nousevat esiin. Tehostuksena toimii BMW i -tyypillinen sininen koristekehys.

  BMW I4:LLÄ SOUNDI MUKAUTUU AJOTILAAN.

  Valinnainen BMW IconicSounds Electric tuo ajoneuvon moottorisoundin sisätilaan. Voimakkaan dynaaminen ja selkeä palaute kuormituksesta SPORT-tilassa, tasapainoinen akustiikka ja kevyt palaute kuormituksesta COMFORT-tilassa tai äärimmäisen miellyttävä akustiikka ilman lisätehostusta ECO PRO -tilassa.  

  Lue lisää
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton keulasta

  BMW i4:N SISÄTILAN KOHOKOHDAT.

  Kojelauta BMW i4 G26 2021 sisätila

  Kuljettajakeskeinen ohjaamo.

  Erittäin kapea ja litteä kojelauta antaa leimansa BMW i4:n sisätilan modernille ilmeelle. Korkea keskikonsoli antaa sporttisen istuintuntuman sekä erottaa kuljettajan ja etumatkustajan alueet toisistaan.
  BMW Curved Display BMW i4 G26 2021 monitoimin&auml;ytt&ouml; sis&auml;tila

  BMW Curved Display.

  BMW i4:n uudessa BMW Curved Display -näytössä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoiminäyttö moderniutta henkiväksi suureksi näytöksi, joka on ergonomisesti kuljettajaan päin kaareutunut.
  Etuistuimet BMW i4 G26 2021 sis&auml;tila

  Mukavaa tilavuutta viiden istumapaikan ansiosta.

  Viidelle hengelle istumapaikat tarjoava BMW i4 tarjoaa 3–5 hengelle takatilassa. Suuren pää- ja jalkatilan ansiosta voit nauttia ihanteellisesta istumamukavuudesta.

  BMW i4:N TAKALUUKKU JA TAVARATILA VIDEOLLA.

  BMW i4:n tavaratila on Coupélle suurikokoinen, ja sen tilavuus on 470 litraa. Takaistuimet voidaan kääntää yksinkertaisesti alas, jolloin tavaratilan tilavuus kasvaa jopa 1 290 litraan.

  Lue lisää
  Tavaratila ja takaluukku BMW i4 G26 2021

  ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW i4:LLE.

  BMW M Performance -osien avulla annat BMW i4-autollesi maksimaalisen moottoriurheiluvaikutelman. Valitse ulkopuolen ja sisätilan pikanteista design-varusteista ja hyvännäköisistä taotuista vanteista ja kevytmetallivanteista. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla teet BMW-ajoneuvostasi omien toiveittesi mukaisen: Tuotteet on tehty laadun, muotoilun ja suorituskyvyn osalta täydellisesti BMW i4:ään sopiviksi.  

  M Performance -jäähdyttimensäleikkö Carbon BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

  Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllinen ja urheilullisen ilmeen.
  M Performance - takaspoileri Carbon BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance -takaspoileri Carbon.

  M Performance -takaspoileri Carbon vahvistaa ajoneuvon tasokasta, urheilullista ulkonäköä ja vastaa optimoiduista aerodynaamisista arvoista.
  M Performance - takadiffuusori Carbon BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance -takadiffuusori Carbon.

  Hiilikuituvahvistetusta muovista valmistettu M Performance -takadiffuusori tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä.
  20&quot; M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 868 M BMW i4 eDrive40 G26 2021

  20'' M Performance kevytmetallivanne kaksipuolainen 868 M Bicolor (Night Gold, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti.

  Ainulaatuiset 20” M Performance -kevytmetallivanteet, kaksipuolainen 868 M, Bicolor Night Gold, kiiltojyrsitty. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.
  M Performance -ohjauspy&ouml;r&auml; BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance -ohjauspyörä.

  Kouriin tuntuvat argumentit: Alcantaralla päällystetyt ohjauspyörän kiinnipitoalueet tuntuvat miellyttäviltä ja luistamattomilta – ja ohjaustuntuma on entistäkin sporttisempi.
  M Performance -valitsinvipu Alcantara BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance -valitsinvipu Alcantara

  Alcantaralla päällystettyyn M Performance -valitsinvipuun on hyvä tarttua ja se tekee auton sisätilasta sekä silminnähtävästi että käsin kosketeltavasti paremman.
  18" BMW valuvanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey BMW i4 eDrive40 G26 2021

  18'' BMW-valuvanne kaksipuolainen- 853 Gunmetal Grey.

  18'' BMW-kevytmetallivanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey. Alkuperäinen talvirengaspaketti rengaspainevalvonnalla. Rengaskoko 245/45x18. Jossa rengaspaineen valvonta, pyöränkoko 8,5J x 18.
  BMW WaterBlade BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW WaterBlade.

  BMW WaterBlade on innovatiiviseen pyyhinteknologiaan perustuva tuulilasinpyyhin – selvästi entistä tehokkaampi puhdistusteho.
  BMW-polkupyöräkattoteline BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW-polkupyöräkattoteline.

  BMW-polkupyöräkattoteline on turvallinen ratkaisu erilaisten korkeintaan 20 kilogrammaa painavien polkupyörien tai maastopyörien kuljettamiseen.
  BMW-vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW-vaateripustin Travel & Comfort -järjestelmään.

  Vaateripustin kiinnittyy perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen, ja sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
  BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW Advanced Car Eye 2.

  Erittäin tarkka Full-HD-kamera tallentaa täristyksien sattuessa automaattisesti tapahtumat ajoneuvon edessä ja takana.
  BMW jokasään lattiamatot eteen BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW jokasään lattiamatot eteen.

  Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään lattiamatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.

  TUTUSTU BMW I4:N DIGITAALISIIN PALVELUIHIN VIDEOLLA.

  My BMW -sovelluksen ja BMW Mapsin innovatiiviset palvelut Connected Chargingin ja Connected Navigationin kanssa sekä laajennettu Apple CarPlay® Integration auttavat käyttämään BMW i4 -ajoneuvosi toimintamatkaa tehokkaasti ja suunnittelemaan reittisi vastaavalla tavalla.

  Lue lisää

  BMW i4 ON TUOTETTU 100-PROSENTTISESTI VIHREÄLLÄ SÄHKÖLLÄ.

  Kolmen neljäsosan näkymä edestä i4 eDrive40 G26 2021 laiturilla

  BMW i4 tuotetaan johdonmukaisesti kestävästi ja yksinomaan vihreällä sähköllä. BMW i4:n tehokkaassa akussa ei myöskään tietoisesti käytetä harvinaisia maametalleja. Parasta on kuitenkin se, että BMW i4 -autolla olet aina paikallisesti päästöttömästi liikenteessä ja voit nauttia dynaamisesta ajokokemuksesta joka hetki puhtaalla omalla tunnolla.

  BMW i4:N TEKNISET TIEDOT.

  BMW i4 eDrive40.

  Teho kW (PS):

  250 (340)

  Suurin vääntö Nm:

  430

  Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

  5,7

  Toimintamatka sähköllä, km (WLTP):

  Enintään 590*

  Suurin latausteho:  

  10 minuutissa yli 164 km:n lataus
  (High-Power-latausasema)

  BMW i4 G26 2021 näkymä sivusta rakennuksen edessä
  BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

  BMW:n RENKAAT & VANTEET.

  Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

  BMW SERVICE INCLUSIVE BMW i4:LLE.

  BMW-työntekijä tervehtii asiakasta

  Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta sopimuksen käyttöajalle ja ajosuoritteelle.

  • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
  BMW i4 M50 G26 2021 BMW metalliv&auml;ri Individual Frozen Portimao Blau n&auml;kym&auml; ajavan auton keulasta

  THE i4 M50

  Urheilullinen suorituskyky, joka sähköistää: BMW i4 M50:ssä yhdistyvät ensimmäistä kertaa BMW M:n ja BMW i:n innovaatiovoima.

  SAA VIIMEISIMMÄT BMW i4 UUTISET.

  Rekisteröidy nyt ja saat viimeisimmät tiedot autosta ensimmäisten joukossa. BMW i4:n voit tilata omalta BMW-jälleenmyyjältäsi jo tänään.

  Lue lisää
  • Sähköiseen toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät, kuten ajotyyli, tieolosuhteet, ulkolämpötila, lämmityksen/ilmastoinnin käyttö sekä esilämmitys / sisätilan viilennys.