Alkuperäiset BMW-varaosat varaosa BMW uusi osa BMW kunnostetut varaosat

ALKUPERÄISET BMW VARAOSAT.

ALKUPERÄISET BMW VARAOSAT.

Jotta BMW-autosi on jatkossakin aito BMW.

BMW-autosi tuottaa joka päivä huipputehon, mutta täyden toimivuuden edellytyksenä on kaikkien osien yhteistoiminta. Valitse siksi Alkuperäiset BMW varaosat: täydellinen teho voidaan saavuttaa vain sovittamalla jokainen osa tarkasti kunkin BMW-mallin vaatimuksiin. Olipa kyse alkuperäisistä uusista BMW-varaosista tai alkuperäisistä kunnostetuista BMW-varaosista – jokaiseen Alkuperäiseen BMW varaosaan sovelletaan samoja laatuvaatimuksia kuin BMW-autoihin rakenteen suunnittelusta aina laadunvarmistukseen saakka. Jokaisen Alkuperäisen BMW varaosan tarkka yhteensopivuus ja laadukas työn jälki takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaalinen teho sekä maksimaalinen turvallisuus ja käyttöikä.

Lue lisää

SINUN EDUT:

 • 01 Kaikin tavoin parasta laatua
 • 02 Eniten vastinetta rahalle
 • 03 Takaa BMW-autosi arvon säilymisen pitkään
 • 04 Ensiluokkainen BMW-elämys
 • 05 Jopa 24 kuukauden takuu*

* Alkuperäisille uusille BMW varaosille ja Alkuperäisille kunnostetuille BMW-varaosille

Lue lisää
Alkuperäiset BMW-varaosat BMW Service -toimipiste BMW-huoltoaika

BMW SERVICE -TOIMIPISTE NEUVOO SINUA MIELELLÄÄN.

BMW Service -toimipiste neuvoo sinua mielellään henkilökohtaisesti kaikkien BMW-autoosi liittyvien tuotteiden ja palveluiden osalta. Jätä enemmän aikaa elämän tärkeille asioille ja sovi nyt helposti aika lähimmän BMW Service -toimipisteen kanssa!

ALKUPERÄISET UUDET BMW VARAOSAT.

KOSKA VAIN PARAS ON RIITTÄVÄN HYVÄ.

Kulumisen, vaurion tai vian varalta BMW tarjoaa mallin markkinoille tuonnista alkaen vähintään 12 vuotta mallin lopettamisen jälkeen jokaiselle komponentille tarkasti mitoitetun Alkuperäisen uuden BMW varaosan – ja takaa näin luotettavuuden, arvon säilymisen ja ajonautinnon. Koko ajoneuvon käyttöiän ajan.

Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat pyyhkimen sulat

BMW Pyyhkimen sulat.

Lunta, vettä tai likaa: BMW Pyyhkimen sulat vakuuttavat joka säässä optimaalisella puhdistustehollaan – vielä yli 300 käyttötunnin jälkeenkin. BMW Pyyhkimen sulissa on yhdistetty kaksi erilaista materiaaliseosta. Kova, pitkäikäinen pyyhinhuuli jakaa pintapaineen optimaalisesti ja pehmeä pyyhintäkumin selkä vaimentaa pyyhinhuulen.
Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat jarrulevyt jarrupalat

BMW Jarrulevyt ja -palat.

BMW-jarrulevyt ja -palat pelaavat optimaalisesti yhteen ajoneuvon kaikkien komponenttien kanssa ja takaavat erinomaisen jarrutustehon ja luotettavuuden. Myös BMW-autosi ABS-järjestelmä on suunniteltu toimimaan täsmällisesti yhdessä BMW-jarrulevyjen ja -palojen kanssa. Täydellisen jarrutuskäyttäytymisen aikaansaamiseen vaikuttaa muun muassa jarrulevyn suuri halkaisija, joka lasketaan tarkasti jokaista BMW-mallia varten. Alkuperäisille BMW-jarrulevyille on ominaista suuri rakenneosalujuus, joten ne ovat tehokkaita myös äärimmäisessä kuormituksessa – ja käyttöikä on pitkä vähäisen kulumisen ansiosta.
Ota yhteyttä BMW Jälleenmyyjääsi
Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat BMW-akku

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW Akut ja kalsiumtekniikkaan perustuva BMW Akku.

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW Akut (lyhenne AGM tulee sanoista Absorbent Glass Mat – absorboiva lasikuitumatto) täyttävät nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kasvavan energiantarpeen, ja ne on asennettava jatkossakin autoihin, jotka on tehtaalla varustettu AGM-teknologialla. Suuriin sähköenergiatehoihin äärimmäisissäkin lämpötiloissa ja vaativissa kylmäkäynnistyksissä: alkuperäinen BMW-akku, jossa hyödynnetään kalsiumteknologiaa, on omiaan käytettäväksi BMW-autoissa, joissa ei ole EfficientDynamics-toimintoja.
Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat suodatin

BMW Sisätilasuodatin, Ilmansuodatin, Polttonestesuodatin & Hienopölysuodatin.

Olipa kyseessä hienopöly, siitepöly tai haitalliset aineet: BMW-sisätilasuodattimet puhdistavat sisään virtaavan ilman haitallisista aineista ja parantavat sisäilmaa merkittävästi. BMW-ilmansuodattimet on suunniteltu täsmälleen kulloisenkin BMW-moottorin mukaisesti, ja ne syöttävät moottorille aina juuri oikean määrän raitista ilmaa. Käytitpä bensiiniä tai dieseliä: Alkuperäiset BMW-polttonestesuodattimet mahdollistavat moottorin optimaalisen voimankehityksen ja estävät herkkää ruiskutusjärjestelmää likaantumasta. Heti kun istut BMW-autoosi, voit vetää syvään henkeä ja tuntea olosi hyväksi. Uuden Alkuperäisen BMW-hienopölysuodattimen ja sen innovatiivisen suodatintekniikan ansiosta haitallisten hiukkasten osuus ilmassa vähenee ehdottomaan minimiin.
Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat LED-takavalot

BMW LED takavalot.

BMW Takavalot LED-tekniikalla vakuuttavat estetiikallaan ja korkealaatuisella ja kestävällä materiaalillaan, mutta ennen kaikkea taloudellisuudellaan ja turvallisuudellaan. LED-tekniikka säästää jopa 50 prosenttia energiaa perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna ja takaa samalla pidemmän käyttöiän ja paremman luotettavuuden. Niiden lyhyen reaktioajan ansiosta takanasi oleva liikenne saa tiedot ilman viivettä ja voi reagoida nopeasti, mikä parantaa tieliikenteen turvallisuutta. Alkuperäiset BMW-takavalot ja -ajovalot asennetaan OEM-laatuisina ja sisältävät Alkuperäiset BMW-hehkulamput, jotka ovat kussakin maassa sovellettavien lakimääräysten mukaisia (Euroopassa ECE, USA:ssa SAE).
Alkuperäiset BMW-varaosat uudet varaosat iskunvaimennin

BMW Iskunvaimennin.

BMW Iskunvaimentimet takaavat maksimaalisen turvallisuuden ja erinomaisen ajomukavuuden. Niiden kaasupaine-kaksiputki-rakenne tarjoaa kolme ratkaisevaa etua: parannettu ajokäyttäytyminen tarkan pyöräntuennan ja suoran reagoimisen ansiosta, tuntuva melun vähentyminen sekä selvästi parannettu toimintavakaus myös äärimmäisissä olosuhteissa erikoisöljyä käyttämällä. Tämä rakenne ja täydellinen mukautus jokaiseen erilliseen BMW-malliin takaavat BMW-autolle tyypillisen ajokäyttäytymisen optimaalisella mukavuudella ja parhaalla dynamiikalla. Lisäksi iskujen vaimennus pitää korirakenteen vakaana ja minimoi renkaiden kulumisen sekä alustakomponenttien kuormituksen.

BMW JÄLLEENMYYJÄ LAITTAA TUULILASISI KUNTOON.

Tuulilasiin tullut pieni kiveniskemä voi huonolla tuurilla laajeta suureksi halkeamaksi, joten kiveniskemän ilmestyttyä on tärkeää, että korjaat tuulilasin tai vaihdat sen mahdollisimman pian. Voit korjauttaa tai vaihdattaa tuulilasin kätevästi valtuutetuilla BMW Jälleenmyyjillä. Tuulilasin kuntoon laittaminen onnistuu mainiosti myös autosi huoltokäynnin yhteydessä – huoltomekaanikkomme ovat BMW-autosi asiantuntijoita, ja heiltä saat autollesi taatusti laadukasta huoltoa yhdestä ja samasta paikasta. Käytämme aina tarkasti testattuja tuotteita, jotka pitävät sinut varmasti tien päällä ja varmistavat, että autosi pysyy 100-prosenttisesti BMW:nä.

Lue lisää
1. Tuulilasiisi on tullut kiveniskemä.

1. Tuulilasiisi on tullut kiveniskemä.

Jos tuulilasissasi on kiveniskemä, laita kiveniskemän päälle tuulilasilaastari estääksesi sen laajenemisen halkeamaksi ja lian ja veden pääsyn lasin sisään. Tuulilasilaastareita saat ilmaiseksi lähimmältä valtuutetulta BMW Jälleenmyyjältä. 

2. Ota yhteyttä BMW Jälleenmyyjään.

2. Ota yhteyttä BMW Jälleenmyyjään.

Ota yhteyttä valtuutettuun BMW Jälleenmyyjään verkkosivustomme kautta, puhelimitse, sähköpostilla, QR-koodin avulla tai BMW-autosi kautta. 

Etsi valtuutettu BMW Jälleenmyyjä
3. Tuulilasi tarkastetaan.

3. Tuulilasi tarkastetaan.

Tarkastamme tuulilasisi ja selvitämme, voiko sen korjata vai täytyykö se vaihtaa. 

4. Korjaus tai vaihto.

4. Korjaus tai vaihto.

Jos tuulilasin voi korjata, korjaus kestää noin 20–30 minuuttia. Jos tuulilasi täytyy vaihtaa, vaihtaminen vie noin 2–3 tuntia – kesto voi vaihdella liiman kovettumisprosessin mukaan. Koulutetut mekaanikkomme suorittavat kaikki toimenpiteet asianmukaisilla työkaluilla ja varusteilla.

5. Säkerhetssystem kalibreras alltid efteråt.

5. Vaihdon jälkeen kalibroidaan aina turvajärjestelmät.

Kun tuulilasi on vaihdettu, valtuutettu BMW Jälleenmyyjä säätää ja kalibroi auton turvajärjestelmät aina tarvittavalla tavalla niin, että BMW-autosi säilyttää korkean turvallisuustasonsa. 

BMW Jälleenmyyjä laittaa tuulilasisi kuntoon

KATSO, KUINKA VALTUUTETTU BMW JÄLLEENMYYJÄ VAIHTAA TUULILASIN.

ALKUPERÄISET KUNNOSTETUT BMW VARAOSAT.

YHTÄ HYVÄ KUIN UUSI, MUTTA EDULLISEMPI.

Perusajatuksena on kunnostaminen: jopa 90 prosenttia kaikista komponenteista voidaan käyttää uudelleen. Alkuperäisiin kunnostettuihin BMW-varaosiin sovelletaan samoja laatuvaatimuksia kuin alkuperäisiin uusiin BMW-varaosiin ja myös takuu on 24 kuukautta. Kaikki komponentit, joita ei voida välittömästi käsitellä, kierrätetään 95 prosenttisesti. Lasku, joka pienenee – ympäristön ja lompakkosi eduksi.

Lue lisää

Alkuperäiset kunnostetut BMW varaosat.

 • Kunnostetut BMW Moottorit.
 • Kunnostetut BMW Automaattivaihteistot.
 • Kunnostetut BMW Jakovaihteistot.
 • Kunnostetut BMW Ohjausvaihteet.
 • Kunnostetut BMW Turboahtimet.
 • Kunnostetut BMW Käynnistinmoottorit.

BMW:N KUNNOSTUSPROSESSI.

Alkuperäiset BMW-varaosat kunnostetut BMW-varaosat kunnostus prosessi purkaminen

Ammattitaitoinen purkaminen.

Soveltuvat osat toimitetaan takaisin varaosakiertoon joko myyjäorganisaation kautta tai ne puretaan käytetyistä autoista asianmukaisesti.
Alkuperäiset BMW-varaosat kunnostetut BMW-varaosat kunnostus prosessi puhdistus

Perusteellinen puhdistus.

Kunnostusprosessin aluksi kaikille kunnostettaville osille tehdään perusteellinen puhdistusprosessi (esim. kuivajäällä).
Alkuperäiset BMW-varaosat kunnostetut BMW-varaosat kunnostus prosessi tarkastus

Silmämääräinen ja toimintatarkastus.

Ennen kuin osat kunnostetaan, niille on tehtävä silmämääräinen ja toimintatarkastus, jotta niiden soveltuvuus käyttöön alkuperäisinä kunnostettuina BMW-osina voidaan varmistaa.
Alkuperäiset BMW-varaosat kunnostetut BMW-varaosat kunnostus prosessi kunnostus

Nykyaikainen kunnostusprosessi.

Kunnostuksen yhteydessä osat puretaan asiantuntevasti, komponentit tarkastetaan, vialliset komponentit vaihdetaan teollisella asennuksella ja lopuksi osat tarkastetaan uudelleen. Herkät kulutusosat vaihdetaan ennaltaehkäisevästi ja elektroniikka päivitetään, jos mahdollista, uusimpaan ohjelmistoversioon.
Alkuperäiset BMW-varaosat kunnostetut BMW-varaosat kunnostus prosessi laadunvalvonta

Tarkka laadunvalvonta.

Alkuperäisiin kunnostettuihin BMW-varaosiin sovelletaan samoja laatuvaatimuksia kuin uusiin varaosiin, ja niiden on läpäistävä samat perusteelliset tarkastusmenettelyt. Tämä laadunvarmistus sekä 24 kuukauden takuu takaavat, että kunnostetun tuotteen laatu vastaa uutta tuotetta.