Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

002

1. KILPAILU
BMW arpoo BMW 2-sarjan Cabrio -avoauton juhannusviikoksi käyttöön kaikkien bmw.fi-sivustolta koeajopyynnön jättäneiden kesken.

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS
Tähän Oy BMW Suomi AB:n (myöhemmin BMW) järjestämään kesäkampanjakilpailuun saavat osallistua ainoastaan 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, joilla on osallistumishetkellä voimassa oleva ajokortti. Kilpailuun eivät voi osallistua BMW:n tai sen yhteistyökumppaneiden työntekijät, ja/tai kyseisien henkilöiden läheiset sukulaiset ja perheenjäsenet.

3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN JA OSALLISTUMISAIKA
Kilpailu alkaa 30.5.2016 ja päättyy 12.6.2016. Ennen osallistumisaikaa tai sen jälkeen lähetettyjä yhteystietoja ei hyväksytä mukaan kilpailuun. Kilpailuun ilmoittautuvan henkilön on täytettävä koeajovarauksen kaikki tiedot asianmukaisesti. Vaillinaisia tai epäselviä yhteystietoja ei hyväksytä mukaan kilpailuun. 12.6.2016 jälkeen BMW suorittaa arvonnan, jossa valitaan 1 voittaja. Kilpailun voittajan kelpoisuus vahvistetaan ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla 15.6.2016 mennessä. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 16.6.2016 mennessä, luovutetaan palkinto toiselle henkilölle.

4. PALKINTO
Yksi (1) palkinto sisältää BMW 2-sarjan Cabrio -avoauton (220i A Business Sport), tai tätä autoa vastaavan auton, käyttöön juhannusviikon ajaksi (7 päivää ajalle 20.6.–26.6.2016). BMW arpoo yhteensä 1 voittajan, jonka kanssa sovitaan luovutus- ja käyttöajasta.

Palkinnon vaihtaminen rahaksi ja/tai korvaaminen muulla tavalla ei ole mahdollista, eikä siihen liittyen myönnetä minkäänlaista rahallista hyvitystä. Tapahtuma-aikaa ei voi vaihtaa (katso yltä). Palkintoauto on noudettavissa BMW Suomen toimistolta (Äyritie 8 B, 01510 Vantaa), jonne auto tulee myös palauttaa sovittuna ajankohtana. Voittaja vastaa itse omista kuljetuksistaan luovutuspaikalle.

5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
BMW ja sen jälleenmyyjät keräävät, käsittelevät ja käyttävät luovutettuja henkilötietoja vain kilpailun sekä koeajon järjestämiseen liittyvissä tarkoituksissa. Tietosi luovutetaan BMW Suomen markkinointikäyttöön vain siinä tapauksessa, että olet antanut tähän erikseen suostumuksesi. Voit perua suostumuksesi henkilötietolain mukaisesti milloin tahansa laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@bmw.fi tai puhelimitse numerosta 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja matkapuhelinverkon liittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Jonotusaika on maksullinen.).


6. VASTUU
BMW:n ja kilpailuun osallistujan välisissä oikeussuhteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu ainoastaan arvonnan kohteena olevan palkinnon arvoon. Palkintoauto on vakuutettu. Käyttäjän omavastuu on 1000 euroa. Käyttäjä allekirjoittaa autoa noudattaessa ajoluvan ja on vastuussa käyttämään ajoneuvoa huolellisesti vahingoittumisen estämiseksi. Ajoneuvo on säilytettävä aina lukittuna eikä sitä saa luovuttaa toisen käyttöön ilman luvan myöntäjän kirjallista lupaa. Käyttäjä sitoutuu maksamaan kaikki käytön aikana ajoneuvolle määrätyt maksut ja sakot sekä polttoainekulut. Ajoneuvo tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se on saatu käyttöön. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän sekä järjestäjän yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon käyttämisestä. BMW pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kilpailun aikana, sekä lopettamaan kilpailun ilman erityistä syytä. BMW ei vastaa kilpailun lopettamisesta tai muuttamisesta johtuvasta haitasta kilpailuun osallistuneille. BMW ei ole millään tavalla vastuullinen teknisistä ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.