Layer Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G1112_CinaviaNotice

Tässä tuotteessa käytetään Cinavia-tekniikkaa, jolla rajoitetaan kaupallisista elokuva- ja videotuotteista sekä näiden ääniraidoista valmistettujen luvattomien kopioiden käyttöä. Jos järjestelmä tunnistaa luvattoman kopion kielletyn käytön, asiasta annetaan ilmoitus ja toisto tai kopiointi keskeytetään.
Jos toisto tai kopiointi keskeytetään ja näyttöön ilmestyy jokin seuraavista ilmoituksista, kyseessä on luvaton kopio sisällöstä, joka on suojattu Cinavia-tekniikalla.

Ilmoituskoodi 1: Toisto keskeytyi. Toistettava sisältö on suojattu Cinavia®-tekniikalla eikä sitä ole lupa toistaa tällä laitteella. Lisätietoja on osoitteessa http://www.cinavia.com. Ilmoituskoodi 1.

Ilmoituskoodi 3: Äänen ulostulo on väliaikaisesti mykistetty. Älä säädä toiston äänenvoimakkuutta. Toistettava sisältö on suojattu Cinavia®-tekniikalla eikä sitä ole lupa toistaa tällä laitteella. Lisätietoja on osoitteessa http://www.cinavia.com. Ilmoituskoodi 3.

Lisätietoa Cinavia-tekniikasta saat Cinavian kuluttajatietojen keskuksesta osoitteesta http://www.cinavia.com. Jos haluat lisätietoja Cinaviasta postitse, lähetä omat osoitetietosi postikortilla osoitteeseen Cinavia Consumer Information Center, P.O. Box 86851, San Diego, CA, 92138, USA.