BMW Service -huolto, varaosat ja lisävarusteet

"JOKAINEN KILOMETRI TEKEE BMW:STÄ OMAN BMW:MME."

BMW Service -huolto, varaosat ja lisävarusteet.

Aamulla halki heräävän kaupungin, yhteinen viikonloppu meren rannalla tai pitkä siirtymäajotaival yötä myöten – BMW vie kaikkialle. Se kuljettaa elämän teillä. Ei vain kulkuneuvona, vaan uskollisena autona, johon voit aina luottaa. Tarkasti autoon sopivat lisävarustetuotteet ja varaosat takaavat, että olet aina valmis lähtemään pienelle tai suuremmallekin seikkailumatkalle. Huollon toimipisteemme varmistavat, että autosi kuljettaa luotettavasti kaikilla ajomatkoilla ja että voit aina keskittyä oleellisimpaan: ajamisen iloosi.

Lue lisää
"JOKAINEN KILOMETRI TEKEE BMW:STÄ OMAN BMW:MME."BMW Service -huolto, varaosat ja lisävarusteet.
Meidän tavoitteemme? Ajamisesi huolettomuus ja ajamisesi ilo. Palvelujamme ja lisävarustetuotteitamme käyttäen.
BMW Service

"KERÄÄN VAIKUTELMIA.
EN LASKUJA.“

BMW Service -toimipiste varmistaa huolettomat kilometrit.

"KERÄÄN VAIKUTELMIA.
EN LASKUJA.“

BMW Service -toimipiste varmistaa huolettomat kilometrit.

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla

"JÄTÄ KIIRE KOTIIN, JA OTA MUKAAN MIKÄ ON TÄREKÄÄ."

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla tavaroiden kuljettaminen on kätevää. Kuten taakse asennettavalla polkupyörätelineellä.

"JÄTÄ KIIRE KOTIIN, JA OTA MUKAAN MIKÄ ON TÄREKÄÄ."

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla tavaroiden kuljettaminen on kätevää. Kuten taakse asennettavalla polkupyörätelineellä.

MATKALLA YHDESSÄ. ELÄMÄN TEILLÄ.

MATKALLA YHDESSÄ. ELÄMÄN TEILLÄ.

NYT LOMALLE – BMW-AUTOLLASI.

Käytännöllisiä säilytystilaratkaisuja auton sisätilaan.

Lomamatka edessä ja käsillä tuttu kysymys: mihin kaikki ne tavarat mahdutetaan? BMW:ltä on saatavissa monia käytännöllisiä säilytysratkaisuja, joiden avulla voit sijoittaa erilaiset tavarat autoosi turvallisesti ja helposti. Modulaarisen BMW Travel & Comfort -järjestelmän tai esimerkiksi kätevän säilytyslaukun avulla pystyt käyttämään BMW-autosi sisätilan optimaalisesti tavaroiden kuljettamiseen. BMW-autosi tavaratilassa on reilusti tilaa suuremmillekin tavaroille kuten painaville matkalaukuille tai sekalaisille kasseille. Tarkasti tavaratilan mittojen mukainen tavaratilan jokasään kaukalomatto ja muunneltava kiinnitysjärjestelmä varmistavat matkatavaroiden turvallisen paikoillaan pysymisen ja järjestyksen säilymisen tavaratilassa. Tutustu BMW:n laajaan ja monipuoliseen lisävarustevalikoimaan ja valitse lomamatkallasi tarvittavat varusteet.

Kätevät tavarankuljetusratkaisut auton ulkopuolelle.

BMW:llä on myös auton ulkopuolelle innovatiivisia ja helppokäyttöisiä tavarankuljetusratkaisuja. Lukittavassa BMW-kattoboksissa kookkaammatkin tavarat kulkevat turvallisesti mukana. Aktiiviseen lomanviettoon tarvittavien varusteiden kuljettaminen ei myöskään ole ongelma, kun valitset autoosi käytännöllisen BMW-kattotelinejärjestelmän tuotteet: kuljetat polkupyörät ja maastopyörät kätevästi BMW-kattotelineellä tai auton perään kiinnitettävässä polkupyörätelineessä. Sukset, lumilaudat ja surffilaudat löytävät turvallisen kuljetuspaikan BMW-kattotelineellä, johon ne kiinnitetään sopivilla kiinnikkeillä. Perehdy BMW:n monipuolisiin tavarankuljetusratkaisuihin – ja nauti unohtumattomasta kesälomasta BMW-autosi kanssa!